9 bästa PDF-plugins för WordPress

Vill du lägga till PDF-filer till din WordPress-webbplats? Som standard kan WordPress inte generera eller bädda in PDF-filer i inlägg eller sidor. I den här artikeln har vi valt ut några av de bästa PDF-pluginsna för WordPress.


Bästa PDF-plugins för WordPress

1. PDF-visning

PDF-visare

Med PDF Viewer kan du visa PDF-filer i dina WordPress-inlägg och sidor. Den använder Mozillas PDF.js-skript för att återge PDF-dokument vackert med verktyg för att bläddra, söka, hoppa mellan sidor, skriva ut och ladda ner PDF-filer.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du lägger till en PDF-visning i WordPress.

2. WP Advanced PDF

WP Advanced PDF

Med WP Advanced PDF-plugin kan dina användare ladda ner dina inlägg och sidor i PDF-format. Du kan aktivera PDF-nedladdningen för alla användare eller bara för registrerade användare. Du kan använda anpassade teckensnitt, logotyp och till och med lägga till ett vattenstämpel i dina PDF-filer.

3. PDF & Tryck av BestWebSoft

PDF och utskrift

Som namnet antyder lägger detta plugin till en PDF-nedladdnings- och utskriftsknapp till dina WordPress-inlägg, sidor och anpassade inläggstyper. Du kan lägga till din webbplatstitel, visad bild, anpassade stilar och teckensnitt. Plugin kan också köra kortkoder när man genererar PDF-filer eller skapar en skrivarvänlig version.

4. PDF Image Generator

PDF Image Generator

PDF Image Generator skapar en omslagsbild för PDF-filer du lägger till i WordPress-inlägg för nedladdning. Plugin kan generera den här omslagsbilden genom att antingen använda den första sidan i PDF-filen eller med bilden som visas. Nedladdningsikonen visar sedan miniatyrbilden länkad till PDF-fil.

För att detta plugin ska fungera bör din WordPress-webbhotell ha ImageMagick och GhostScript installerat på sin server.

5. PDF-miniatyrer

PDF-miniatyrer

I likhet med föregående plugin genererar PDF-miniatyrbild också en miniatyrbild av den första sidan i din PDF-fil under uppladdningen. Men din PDF-fil och miniatyrbilden kvarstår som två separata filer. Du måste infoga den genererade miniatyren manuellt och sedan länka den till PDF-filen.

6. DK PDF

DK PDF

Detta kraftfulla plugin tillåter användare att ladda ner dina inlägg och sidor i PDF-format genom att klicka på en knapp. Den har ett enkelt gränssnitt för att ställa in placeringen av PDF-nedladdningsknappen och skapa din egen anpassade sidhuvud och sidfot för PDF-nedladdningar.

Plugin kommer också med kortkoder som gör att du kan kontrollera vilket innehåll som finns i PDF-filen. Du kan också dölja innehållet du inte vill inkluderas i PDF-nedladdning.

7. PDF-inbäddare

PDF-inbäddare

Som namnet antyder tillåter PDF-inbäddar-plugin dig att bädda in PDF-filer i WordPress-inlägg och sidor. Plugin använder JavaScript för att bädda in filer med ett fullt funktionellt verktygsfält som gör att användare kan zooma, navigera och till och med ladda ner PDF-filen.

8. WordPress PDF Light Viewer Plugin

PDF Lite Viewer

WordPress PDF Lite Viewer-plugin är särskilt bra på att bädda in mycket stora PDF-filer. Det använder Turn.js JavaScript-bibliotek för att visa PDF-filer som blädderblock med miniatyrnavigering. PDF-visaren har zoom-, navigations- och fullskärmsknappar. Den är också helt lyhörd och kan fungera på olika enhetsstorlekar.

9. BSK PDF Manager

BSK PDF Manager

BSK PDF Manager är en filhanterare för PDF-filer på en WordPress-webbplats. Om du laddar upp PDF-filer ofta, kanske du vill kategorisera dem, visa dem som listor eller en enda nedladdning. Detta plugin gör det enklare att hantera PDF-filer i WordPress.

Bonus Plugins

Dessa plugins erbjuder inte ett sätt att generera eller bädda in PDF-filer. Men om du visar PDF-filer på din WordPress-webbplats kan du tycka att de är till hjälp.

10. SökWP

SearchWP

SearchWP är ett betalt WordPress-plugin. Det låter dig lägga till en bättre sökupplevelse till din WordPress-webbplats. En av funktionerna i detta plugin är möjligheten att söka i texten i PDF-filer. Den kan dock inte söka i PDF-filer som är krypterade, lagrade utanför mediebiblioteket eller har bilder som text. Se vår guide om hur du kan förbättra WordPress-sökning med SearchWP

11. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att växa din e-postlista. Du kan konvertera övergivande besökare till prenumeranter med OptinMonster. Du kan be användarna att registrera sig för din e-postlista i utbyte mot gratis nedladdning av PDF-resurs.

Du kan också använda den för att erbjuda uppdateringar av innehåll. Se denna lista med 30 idéer om uppgradering av innehåll till 10X dina prenumeranter.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa PDF-plugins för WordPress. Du kanske också vill se vår lista med 24 måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me