9 bästa WordPress Facebook-plugins för att växa din blogg

Är du ute efter de bästa Facebook-pluginsna för WordPress? Facebook är världens största sociala medieplattform med mer än 1 miljard aktiva användare. I den här artikeln har vi handplockat de bästa WordPress Facebook-plugins som hjälper dig att växa din blogg och få mer trafik.


Bästa Facebook-plugins för WordPress

1. Delade räkningar

Delade räkningar

Delade räkningar är en av de bästa sociala mediaplugin för WordPress. Det gör att du enkelt kan lägga till sociala delningsknappar till dina WordPress-inlägg inklusive Facebook-delningsknappen.

Den är mycket optimerad för hastighet och prestanda och kan exakt visa antalet räkningar för Facebook, Twitter, LinkedIn och mer. Det kommer med flera knappstilar som gör att du kan välja den som ser bäst ut på din webbplats.

2. Anpassat Facebook-flöde

Anpassad Facebook-flöde

Med anpassat Facebook-flöde kan du visa dina inlägg från en Facebook-sida på din WordPress-webbplats. Detta anpassade Facebook-flöde är lyhört, SEO-vänligt och anpassningsbart. Du kan till och med hämta flera flöden från olika Facebook-sidor och visa dem var som helst på din webbplats med en kortkod.

Du kan skapa en ny sida för ditt Facebook-flöde eller visa den i din bloggs sidofält. Plugin är optimerad för hastighet och gör det superlätt att ändra färger / stil på dina flöden från WordPress adminområdet. För detaljerade instruktioner, se vår artikel om hur du skapar ett anpassat Facebook-flöde i WordPress.

3. Pixel Cat – Facebook Pixel

Pixel Cat - Facebook Pixel

Pixel Cat Facebook Pixel-plugin låter dig lägga till din Facebook retargeting-pixel till din WordPress-webbplats. Med denna pixel kan du visa anpassade annonser till Facebook-användare som har besökt din webbplats. För mer information, se vår artikel om hur du installerar Facebook-retargeting-pixel i WordPress.

Bortsett från att göra det enkelt att installera Facebook-pixeln i WordPress, hjälper detta plugin dig också att spåra WooCommerce-kunder och visa dem bättre annonser i sina Facebook-flöden..

4. Facebook recensioner

Facebook recensioner

Med Facebook Reviews plugin kan du visa Facebook-sidrecensioner på din WordPress-webbplats. Det kommer med en enkel att använda widget som låter dig ansluta din webbplats till din Facebook-sida och visa Facebook-användare recensioner.

Detta hjälper dig att lägga till socialt bevis på din webbplats och skapa förtroende för ditt varumärke. Den fria versionen fungerar bra, men du kommer att behöva proversionen för att visa recensioner i Schema.org-rika formatavsnitt.

5. Facebook-widget

Facebook-widget

Med Facebook Widget-plugin kan du enkelt lägga till ett Facebook-sidplugin till din bloggs sidofält. Den är extremt enkel att använda och har en kortkod som du kan använda för att visa Facebook Like-rutan var som helst på din webbplats.

Det kommer med samma anpassningsalternativ som standardplugin för Facebook-sida. Du kan visa eller dölja profilbilder, sidomslag, anpassa bredd / höjd och välja språk.

6. Nextend Social Connect

Nextend social inloggning

Nextend Social Connect-plugin tillåter användare att registrera sig och logga in på din webbplats med sina sociala profiler. Det stöder inloggning med Facebook, Google och Twitter.

Det fungerar sömlöst med WordPress-inloggnings- och registreringsformulärerna så att användare har möjlighet att använda Facebook eller använda standardregistreringsmetoden. När de har registrerats kan användare koppla bort sitt sociala konto när som helst genom att besöka deras användarprofilsida i adminområdet.

7. AccessPress Facebook Auto Post

Som namnet antyder låter AccessPress Facebook Auto post automatiskt dela nya artiklar på din Facebook-sida eller profil. Vid aktivering måste du ansluta till din profil och auktorisera din webbplats.

Det låter dig välja vilket innehåll du vill dela: inlägg, sidor och anpassade inläggstyper. Du kan till och med inaktivera delning för ett enda objekt innan du publicerar det. För detaljerade installationsinstruktioner, se vår artikel om hur du automatiskt posterar till Facebook från WordPress.

8. WP Bädda in Facebook

WP Bädda in Facebook

WP Bädda in Facebook-plugin gör det enklare att bädda in Facebook-händelser, sidor, profiler och Facebook-videor på din WordPress-webbplats.

Du kan också använda den för att lägga till en Facebook-liknande eller dela-knapp. Plugin har en praktisk kortkod som du kan använda för att bädda in olika objekt var som helst på din webbplats. Det kommer också med riktigt bra dokumentation som hjälper dig att få ut det mesta.

9. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO är det kompletta WordPress SEO-plugin på marknaden. Förutom att lägga till SEO-metataggar gör det så många andra saker för att förbättra din webbplats inklusive sociala funktioner.

Du kan använda den för att fixa felaktiga Facebook-miniatyrproblem och automatiskt lägga till Facebook Open Graph-metataggar till varje sida på din webbplats. Du kan också låta sökmotorer upptäcka profiler på sociala medier som är kopplade till din webbplats.

Det är allt, vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress Facebook-plugins för att växa din blogg. Du kanske också vill se dessa handlingsbara tips för att driva trafik till din WordPress-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me