9 bästa YouTube Video Gallery Plugins för WordPress

Det är mycket enkelt att lägga till YouTube-videor i WordPress-blogginlägg. Men om du vill lägga till ett YouTube-videogalleri i WordPress, behöver du ett plugin för det. Dessa plugins visar inte bara YouTube-videor i ett galleri, de optimerar också videolastning för hastighet och SEO. I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa YouTube-videogalleri plugins för WordPress.


Var och en av dessa YouTube-plugins för WordPress har sina egna uppsättningar med funktioner och alla är tillgängliga gratis.

1. Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallery är det bästa WordPress gallery plugin, och det kommer med ett tillägg till videor.

Envira låter dig skapa gallerier från dina YouTube-videor, Vimeo, Wistia och till och med självhostade WordPress-videor.

Du kan visa dina gallerier, paginera gallerier, öppna videorna i en lightbox och mer.

Det kommer också med en lättanvänd widget. Du kan dra och släppa den till en sidofält och visa ett videogalleri i valfritt widget-område.

2. YouTube Simple Gallery

YouTube Simple Gallery

YouTube Simple Gallery är ett mycket enkelt och enkelt att använda YouTube-galleriplugin. Den använder anpassade inläggstyper för att lägga till videor och du kan till och med kategorisera dina videor. Plugin kommer med en kortkod som du kan infoga från postredigeringsskärmen. Vid aktivering skapar den automatiskt en videogallerisida som innehåller kortkoden. Du kan redigera den här sidan och kortkoden efter dina egna behov.

Plugin öppnar videor i en trevlig lightbox-popup. Du kan kontrollera video- och miniatyrstorlekarna från instickssidans inställningssida. En nackdel med plugin är att det visar videor i ett vanligt listformat. Men om du känner till lite CSS kan du enkelt konvertera det till ett lyhört rutnät.

3. YouTube Showcase

YouTube Showcase

YouTube Showcase är en annan lättanvänd YouTube-plugin för WordPress. Den använder anpassade inläggstyper för videor. Du kan lägga till kategorier och taggar till dina videoklipp och lägga till videor som visas. Efter aktivering kan insticksprogrammet automatiskt ställa in videogallerisidan för dig. Det levereras också med två enkla att använda widgetar för visade videor och nyare videor.

Standardgallerilayouten är vacker utanför boxen. Det gör att dina användare kan bläddra igenom alla videor utan att ens lämna sidan.

4. YourChannel: YouTube-kanal på din webbplats

din_kanal

Om du hanterar din egen YouTube-kanal eller gillar att surfa videor, erbjuder YourChannel det enklaste sättet att visa upp dina videoklipp snabbt. Ange helt enkelt en användar- eller kanal-ID så hämtar filmerna åt dig. Inte bara det, det kommer också att hämta kanalens bannerbild, prenumerant och visningsräknor, uppladdningar, spellistor osv..

Du kan enkelt lägga till visa din kanal på alla WordPress-inlägg eller -sidor med den enkla kortkoden. Det låter dig också välja miniatyrstorlek, metadatavisning, inställningar för uppspelningsknappar osv.

5. WordPress Videogalleri

WordPress Videogalleri

WordPress Video Gallery plugin är en kraftfull och mycket anpassningsbar YouTube gallery plugin för WordPress. Den levereras med en inbyggd HD-flv-spelare och den kan visa dina videor i anpassade skinn med HD-kvalitet. Standardinställningarna bör fungera för de flesta webbplatser, men om du vill ändra dem, hittar du många alternativ att göra nästan vad du vill.

Plugin kommer med några exempelvideor och skapar automatiskt sidan med videogallerier. Du kan helt enkelt gå till sidan och se hur ditt galleri skulle se ut. När du är nöjd kan du lägga till standardvideor och lägga till dina egna.

6. Arbetsboxvideo från Vimeo & Youtube-plugin

Arbetsbox YouTube video plugin

Workbox Video plugin fungerar med YouTube, Vimeo och Wistia. Det gör att du enkelt kan skapa dina videogallerier genom att helt enkelt lägga till video-URL: er. Plugin kommer med en omfattande inställningssida, så att du kan kontrollera och anpassa ditt videogalleri. Du kan lägga till videogalleriet på alla WordPress-inlägg eller -sidor med kortkoder.

Det bästa är att du kan skapa flera gallerier med olika videor. Detta gör att du kan sammanfatta dina videor i kategorier, ämnen eller kanaler.

7. uTubeVideogalleri

uTube Videogalleri

uTubeVideo Gallery-plugin är ett funktionsrikt videogalleri-plugin för WordPress. Det låter dig skapa flera gallerier och lägga till dem i WordPress-inlägg och sidor. uTubeVideo-galleriet hämtar automatiskt miniatyrbilder för dina videor och cachar dem på din WordPress-webbplats vilket resulterar i snabbare sidbelastning.

8. WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery är ett lättanvänt galleri-plugin för YouTube och Vimeo. Den visar video i en fin rutnätlayout. Videor visas i en fin popup. Du kan lägga till galleri i WordPress-inlägg och sidor med kortkoder. Plugin laddar också videor med ajax-samtal så att dina användare kan se alla videor på samma sida.

9. Ultimate Video Gallery

Ultimate Video Gallery

Ultimate Video Gallery ger ett snabbt och enklare sätt att hantera dina YouTube-videor i WordPress. Klistra bara in video-webbadresserna så hämtar videoinformationen automatiskt från YouTube. Du kan skapa obegränsade gallerier och enkelt lägga till de gallerierna till dina WordPress-inlägg eller sidor med hjälp av kortkod.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa gratis YouTube-galleripluginet för din WordPress-webbplats. Du kanske också vill kolla in dessa användbara YouTube-tips för att krydda din WordPress-webbplats med videor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me