9 beste plugins for lydspiller for WordPress

WordPress har innebygd støtte for å håndtere lydfiler i forskjellige formater. Den kan automatisk legge inn en lydfil i et støttet format, men hva om du trenger flere funksjoner som spillelister, tilpasningsalternativer osv.? I denne artikkelen har vi valgt ut plugins for bet-lydspilleren for WordPress.


Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

1. Legg til lydfiler og spillelister i WordPress

WordPress kan automatisk legge inn en lydfil i mp3-format. Alt du trenger å gjøre er å laste opp filen ved hjelp av mediaopplasteren, og sette inn URL-en til filen i innleggsredigeringen slik:

Du kan også lage spillelister ved å velge flere lydfiler i mediaopplasteren og klikke på linken for å lage spilleliste fra venstre.

Lage en lydspilleliste i WordPress

Når du setter inn lydspillelisten i redigeringsprogrammet, vil du kunne se den i den visuelle redigereren. Du kan legge til lydspillelister i ethvert WordPress-innlegg eller -side.

En lydspilleliste i WordPress uten plugin

2. Audioalbum

Audioalbum

Plugin for lydalbum er skrevet med det formål å vise lydspillelister og album ved hjelp av den innebygde WordPress-funksjonaliteten. Audio Album utvider denne funksjonaliteten ved å tilby en enklere måte å style mediaspilleren på og utseendet til albumene dine.

Det kan også brukes til å legge til enkeltspor. Plugin-enheten har enkle å bruke kortkoder som tilbyr mange alternativer. Det gir også et grunnleggende stilark som du kan redigere for å tilpasse mediaspilleren.

3. Enkel lydspiller

Enkel lydspiller

Simple Audio Player er et omfattende lydplugin for WordPress. I stedet for å bruke HTML5 som standardavspillingsalternativ, bruker Simple Audio Player flash som standard og HTML5 som et tilbakeblikk.

Plugin-en gir også enklere alternativer for å endre farge og størrelse på mediespilleren. Enkel plugin for lydspiller lar deg legge inn lydspillelister og spor ved hjelp av en kortkode.

4. Kompakt WP-lydspiller

Kompakt WP-lydspiller

Standard WordPress-lydspiller har all tilgjengelig bredde i innleggsområdet ditt. Kompakt WP Audio-spiller løser dette ved å legge til en mindre lydspiller som enkelt kan justeres for å imøtekomme dine behov.

Denne pluginen bruker HTML5-avspilling som standardalternativ og tilbyr blitz som tilbakefall. Det er fullt responsivt, og selv om du velger en større spiller, vil den automatisk justere seg for å passe til brukerens enhet eller skjermstørrelse.

5. HTML5 jQuery Audio Player

HTML5 jQuery Audio Player

HTML5 jQuery Audio Player tilbyr en tilpassbar og trendy utseende lydspiller for WordPress. Det kommer med mange alternativer, og det kan også brukes med Easy Digital Downloads for å selge ditt digitale innhold.

Brukerne dine kan rangere sanger uten å forlate siden. Hovedfunksjonen i plugin-en er det visuelle utseendet. Det kan også vise albumgrafikk og metadata vakkert.

6. CP Media Player

CP Media Player

CP Media Player er en vakker lyd- / videospiller for WordPress. Den kommer med en tilpasset mediaspiller med flere skins for å endre utseende. Den fungerer på alle enheter og er full respons. En annen nyttig funksjon i CM-mediaspiller er muligheten til å vise undertekster ved å bruke WebSRT-formatet.

7. Enkel musikk-widget

Enkel musikk widget

Simple Music Widget legger til en lydavspiller-widget som du kan legge til sidefelt på ditt WordPress-nettsted. Det er spesielt nyttig hvis du vil vise medier sammen med annet innhold på nettstedet ditt.

Enkel musikkwidget er ekstremt enkel å bruke og har egne widgetinnstillinger. Se veiledningen vår om hvordan du legger til en widget for lydmusikkspiller i WordPress.

8. SoundCloud er gull

SoundCloud er gull

Som navnet antyder er SoundCloud er Gold en WordPress-plugin for SoundCloud. Det lar deg enkelt administrere lydfilene som er vert på SoundCloud. WordPress legger automatisk inn SoundCloud-filer ved hjelp av oEmbed-protokollene, men denne pluginen lar deg gjøre mye mer enn det.

Du kan administrere SoundCloud-filene dine fra ditt WordPress admin-område, legge til filer i innleggene og sidene dine uten å forlate postredigeringsprogrammet og legge til album / spillelister mens du er på farten.

9. Blubrry PowerPress Podcasting

Blubrry PowerPress Podcasting er den beste WordPress-plugin for podcaster. Det er en kraftig, funksjonsrik løsning designet spesielt for podcasting. Det fungerer med hvilken som helst vertsløsning, men det fungerer spesielt godt med Blubrry som er en vertsbasert løsning for podcastere.

Den optimaliserer podcast-filene dine for SEO, lar deg administrere podcastene dine effektivt, og enda viktigere er det at brukerne enkelt kan abonnere på podcasten din. Sjekk ut vår trinnvise guide for hvordan du starter en podcast med WordPress.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste lydspilleren for ditt WordPress-nettsted. Det kan også være lurt å sjekke ut listen over de beste WordPress-temaene for band og musikere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me