9 beste WordPress Facebook-plugins for å utvide bloggen din

Er du ute etter de beste Facebook-pluginene for WordPress? Facebook er verdens største sosiale medieplattform med mer enn 1 milliard aktive brukere. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress Facebook-pluginene for å hjelpe deg med å utvide bloggen din og få mer trafikk.


Beste Facebook-plugins for WordPress

1. Delt teller

Delt teller

Delt teller er en av de beste sosiale medier plugins for WordPress. Det lar deg enkelt legge til sosiale delingsknapper til dine WordPress-innlegg inkludert Facebook-deleknappen.

Den er svært optimalisert for hastighet og ytelse og kan nøyaktig vise antall aksjer for Facebook, Twitter, LinkedIn og mer. Det kommer med flere knappestiler som lar deg velge den som ser best ut på nettstedet ditt.

2. Tilpasset Facebook-feed

Tilpasset Facebook-feed

Tilpasset Facebook-feed lar deg vise innleggene dine fra en Facebook-side på WordPress-nettstedet ditt. Denne tilpassede Facebook-feeden er responsiv, SEO-vennlig og kan tilpasses. Du kan til og med hente flere feeder fra forskjellige Facebook-sider og vise dem hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode.

Du kan opprette en ny side for Facebook-feeden din eller vise den i bloggens sidefelt. Plugin-en er optimalisert for hastighet og gjør det superenkelt å endre farger / stil på innmatingene dine fra WordPress adminområdet. For detaljerte instruksjoner, se vår artikkel om hvordan du oppretter en tilpasset Facebook-feed i WordPress.

3. Pixel Cat – Facebook Pixel

Pixel Cat - Facebook Pixel

Pixel Cat Facebook Pixel-plugin lar deg legge til Facebook-retargeting-pixelen din til WordPress-nettstedet. Denne pikslen lar deg vise tilpassede annonser til Facebook-brukere som har besøkt nettstedet ditt. For å lære mer, se artikkelen vår om hvordan du installerer Facebook retargeting pixel i WordPress.

Bortsett fra å gjøre det enkelt å installere Facebook-pikslen i WordPress, hjelper denne plugin deg også med å spore WooCommerce-kunder og vise dem bedre annonser i Facebook-feedene sine..

4. Facebookanmeldelser

Facebookanmeldelser

Med Facebook Reviews plugin kan du vise Facebook-sidevurderinger på WordPress-nettstedet ditt. Den kommer med en brukervennlig widget som lar deg koble nettstedet til Facebook-siden din og vise Facebook-brukeranmeldelser.

Dette hjelper deg å legge til sosiale bevis på nettstedet ditt og bygge tillit til merkevaren din. Gratisversjonen fungerer bra, men du trenger pro-versjonen for å vise anmeldelser i formatet Schema.org rikt.

5. Facebook-widget

Facebook-widget

Med Facebook Widget-plugin kan du enkelt legge til et Facebook-sidetillegg til bloggens sidefelt. Den er ekstremt enkel å bruke og kommer med en kortkode som du kan bruke til å vise Facebook Like-boksen hvor som helst på nettstedet ditt.

Den har de samme tilpasningsalternativene som standard plugins for Facebook-sider. Du kan vise eller skjule profilbilder, sidetrekk, tilpasse bredde / høyde og velge språk.

6. Nextend Social Connect

Nextend Social Login

Nextend Social Connect-plugin lar brukere registrere og logge inn på nettstedet ditt ved hjelp av sosiale profiler. Den støtter innlogging med Facebook, Google og Twitter.

Det fungerer sømløst med standard WordPress påloggings- og registreringsskjemaer, slik at brukere har muligheten til å bruke Facebook eller bruke standard registreringsmetode. Når de er registrert, kan brukerne koble fra sin sosiale konto når som helst ved å besøke deres brukerprofilside i adminområdet.

7. AccessPress Facebook Auto Post

Som navnet antyder lar AccessPress Facebook Auto-innlegg deg dele nye artikler automatisk på Facebook-siden eller profilen din. Ved aktivering må du koble deg til profilen din og autorisere nettstedet ditt.

Den lar deg velge hvilket innhold du vil dele: innlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Du kan til og med deaktivere deling for et enkelt element før du publiserer det. For detaljerte installasjonsinstruksjoner, se vår artikkel om hvordan du automatisk poster til Facebook fra WordPress.

8. WP Integrer Facebook

WP Integrer Facebook

WP Embed Facebook-plugin gjør det enklere å legge inn Facebook-hendelser, sider, profiler og Facebook-videoer på WordPress-nettstedet ditt.

Du kan også bruke den til å legge til en Facebook-lignende eller deleknapp. Plugin-en har en praktisk kortkode som du kan bruke til å legge inn forskjellige elementer hvor som helst på nettstedet ditt. Den kommer også med virkelig god dokumentasjon som hjelper deg å få mest mulig ut av det.

9. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO er det komplette WordPress SEO-pluginet på markedet. Bortsett fra å legge til SEO metatagger, gjør det så mange andre ting for å forbedre nettstedet ditt, inkludert sosiale funksjoner.

Du kan bruke den til å ordne feil Facebook-miniatyrproblem og automatisk legge til Facebook Open Graph-metakoder til hver side på nettstedet ditt. Du kan også la søkemotorer oppdage profiler på sosiale medier tilknyttet nettstedet ditt.

Det er alt, vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage de beste WordPress Facebook-pluginsene for å utvide bloggen din. Det kan også være lurt å se disse handlingsrike tipsene for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me