Hur du åtgärdar felet med blandat innehåll i WordPress (steg för steg)

Ser du felet med blandat innehåll i WordPress? Fel i blandat innehåll i WordPress orsakas av felaktiga HTTP: er / SSL-inställningar. Ofta påverkar det inte din webbplats funktion, men det kan ha negativa effekter på din webbplats SEO och användarupplevelse. I den här artikeln visar vi dig hur du åtgärdar felet med blandat innehåll i WordPress.


Hur du åtgärdar felet med blandat innehåll i WordPress

Vad är blandat innehållsfel i WordPress?

Det rekommenderas starkt att lägga till HTTPS / SSL i WordPress eftersom Google Chrome efter juli 2018 kommer att markera alla http-versioner av webbplatsen som osäkra.

SSL lägger till ett ytterligare säkerhetslager kring data som överförs från din webbplats till användarnas webbläsare. Sökmotorer som Google rekommenderar också att använda SSL på din webbplats.

Alla bästa WordPress-värdföretag erbjuder nu gratis SSL som en del av sina paket. Om ditt värdföretag inte erbjuder det kan du få gratis SSL via Låt oss kryptera för din WordPress-webbplats.

Om du har implementerat SSL korrekt på din webbplats ser du en grön hänglåsikon bredvid webbplatsens URL i webbläsarens adressfält.

Säkert innehållsskylt

Å andra sidan, om dina HTTP: er / SSL-inställningar inte är korrekt inställda, ser du ett informationsskylt eller en trasig hänglåsikon i adressfältet.

Inte helt säkert på grund av blandat innehåll

Detta indikerar att medan din webbplats använder ett SSL-certifikat, serveras en del innehåll på din webbplats fortfarande från icke HTTPS-webbadresser.

Du kan ta reda på vilket innehåll som serveras genom osäker protokoll med hjälp av inspekteringsverktyget. Det blandade innehållsfelet visas som en varning i konsolen med detaljer för varje objekt med blandat innehåll.

Blandat innehåll visas i utvecklarverktyg

Om det bara är ett enda objekt som du kan fixa manuellt kan du gå vidare och fixa det genom att redigera inlägget, sidan eller temafilen där den visas.

I de flesta fall läggs emellertid dessa objekt dynamiskt av WordPress eller lagras i din databas. I så fall kommer det att vara svårt att upptäcka dem alla och fixa dem manuellt.

Med det sagt, låt oss ta en titt på hur du enkelt kan fixa det blandade innehållsfelet i WordPress.

Fixing Mixed Content Error in WordPress

Det första du behöver göra är att installera och aktivera SSL Insecure Content Fixer-plugin. Mer information finns i vår steg för steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

Vid aktivering måste du besöka Inställningar »SSL osäkert innehåll för att konfigurera insticksinställningarna.

SSL-säkert innehåll-insticksprogram

Detta plugin ger olika nivåer av korrigeringar för felet med blandat innehåll. Vi kommer att förklara var och en av dem, vad de gör och vilken som är bäst för dig.

1. Enkel

Detta är den snabbaste och rekommenderade metoden för alla nybörjare. Det fixar automatiskt det blandade innehållsfelet i WordPress för skript, stilark och bilder i mediebiblioteket i WordPress.

2. Innehåll

Om den enkla metoden inte fixar det blandade innehållsfelet på din webbplats bör du prova den här metoden. Den kommer att använda alla funktioner i enkla, förutom kontroller för korrigeringar i WordPress-innehåll och textwidgets.

3. Widgets

Detta inkluderar alla korrigeringar som används på innehållsnivå plus en extra fix för resurser som laddas i alla WordPress-widgets på din webbplats.

4. Fånga

Den här metoden fångar allt på varje sida på din webbplats från sidhuvud till sidfot och ersätter alla URL: er med HTTP. Det är långsammare och skulle påverka din webbplatss prestanda.

5. Fånga alla

När alla ovanstående nivåer misslyckas kan du prova den här metoden. Den försöker fixa allt som kan leda till något oväntat beteende på din webbplats. Det kommer också att ha den mest negativa inverkan på resultatet.

När du har valt en innehållsfixeringsnivå måste du bläddra ner till avsnittet HTTPS-upptäckt. Det är här du kan välja hur du ska upptäcka HTTP-innehåll på din webbplats.

HTTPS detekterar

Standardalternativet är att använda en WordPress-funktion, som fungerar för de flesta webbplatser.

Nedan hittar du andra alternativ som är särskilt användbara om du använder Cloudflare CDN, nginx webbserver och mer. Gå vidare och välj den metod som du tror är tillämplig på din webbplats beroende på din specifika installation.

Glöm inte att klicka på knappen Spara ändringar för att lagra dina inställningar.

Du kan nu besöka din webbplats för att se om detta löste de osäkra innehållsproblemen på din webbplats. Se till att rensa din WordPress-cache innan du kontrollerar din webbplats.

Om det blandade innehållsfelet i WordPress inte är fixat, går du tillbaka till inställningssidan för insticksprogrammet och justerar korrigeringsnivåerna igen.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig hur du fixar det blandade innehållsfelet i WordPress. Du kanske också vill se vår lista över de vanligaste WordPress-felen och hur du åtgärdar dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me