Hur man lägger till samtalsknappar i WordPress (utan kod)

Vill du lägga till samtal till handlingsknappar i dina WordPress-inlägg eller sidor?


Knappar är ett bra sätt att öka konverteringarna. De är mycket märkbara vilket gör dem utmärkta för att omdirigera användarens uppmärksamhet till önskad interaktion.

Du kan till exempel använda en call-to-action-knapp för att navigera användare till en transaktionssida som prissida, produktsida, servicesida och andra på din webbplats.

Du kan också använda call to action-knappar för att marknadsföra specialerbjudanden, nya produkter eller affiliate-länkar som pekar på partnerwebbplatser.

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du enkelt kan lägga till vackra uppmaningsknappar i WordPress utan att skriva någon kod.

Lägga till knappar i WordPress steg för steg

Notera: Den här artikeln är avsedd för att lägga till anpassade uppmaningsknappar till WordPress Om du vill lägga till sociala delningsknappar, se vår guide om hur du lägger till sociala delningsknappar i WordPress.

Lägga till knappar i WordPress-inlägg och sidor (steg för steg)

WordPress gör det superlätt att lägga till knappar med ett inbyggt “Button” -block.

Det är en ny funktion som introducerades i WordPress 5.0, tillsammans med den nya Gutenberg WordPress-blockredigeraren.

I den här artikeln visar vi dig tre olika sätt att lägga till uppmaningsknappar i WordPress-blogginlägg och -sidor. Du kan välja den lösning som bäst passar dina behov.

Använd gärna innehållsförteckningen nedan för att enkelt navigera genom den här artikeln.

:

  Videohandledning

  Prenumerera på WPBeginner

  Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner fortsätter du att läsa.

  Lägga till knappar i WordPress-inlägg / sidor med standardredigerare

  Den här metoden är enklare och rekommenderas för de flesta användare. Den använder det inbyggda knappblocket i den nya WordPress-redigeraren. Om du fortfarande använder den äldre klassiska redigeraren kan du hoppa till nästa avsnitt.

  Först måste du skapa ett nytt inlägg eller redigera ett befintligt där du vill lägga till en knapp.

  Klicka på ikonen ‘+’ på din redigeringsskärm för att lägga till ett nytt block och välj knappblock under avsnittet Layoutelements.

  Lägg till knappblock i WordPress Block Editor

  Därefter ska du kunna se knappblocket som har lagts till innehållsredigeraren

  Knappblock läggs till i WordPress Post Editor

  Klicka bara på området “Lägg till text …” och ange din knapptext.

  Efter det måste du klistra in webbadressen till den sida du vill länka i fältet “Klistra in URL eller typ för att söka” under knappen.

  När du är klar klickar du på Apply-ikonen.

  Ange knapptext och länk i WordPress

  Om du vill visa knappen i mitten kan du klicka på ikonen Justera mitt i verktygsfältet ovan.

  Rikta in din knapp i WordPress Block Editor

  Därefter kan du anpassa din knappstil, ändra bakgrundsfärg och ändra textfärg från blockinställningspanelen på höger sida.

  Välj knappstil i WordPress-blockinställningar

  Det finns tre knappstilar du kan välja mellan: standard, kontur och kvadrat. Du kan prova var och en genom att klicka på dem och välja den som ser bäst ut.

  Avsnittet Färginställningar innehåller fem färgvariationer för både knappbakgrund och knapptext. Inte bara det, utan du kan också använda en anpassad färg du väljer genom att klicka på alternativet Anpassad färg.

  Välj anpassad färg på din WordPress-knapp

  När du är nöjd med knappdesignen kan du spara ditt inlägg eller publicera för att se en förhandsvisning.

  Så här såg det ut på vår demowebbplats.

  Förhandsvisning av WordPress-knapp

  Bonus: Om du vill se hur bra dina knappar fungerar bör du använda MonsterInsights. Den har inbyggd händelsespårning för affiliate-länkar, utgående länkar och anpassade händelser, så att du kan se hur bra dina knappar fungerar. Mer information finns i viktiga marknadsföringsmetriker som du måste spåra i WordPress.

  Skapa en WordPress-knapp i Classic Editor

  Även om Gutenberg-blockredigeraren är snabbare och enklare föredrar många användare fortfarande den gamla Classic WordPress-redigeraren. Om du är en av dem, måste du hitta en alternativ lösning för att lägga till knappar på din WordPress-webbplats.

  Det finns huvudsakligen tre alternativ för att lägga till knappar i WordPress Classic Editor.

  1. Lägg till-knapp i WordPress med HTML / CSS-kod.
  2. Lägg till knapp i WordPress med WordPress-knappens kodkodsplugin.
  3. Lägg till knapp i WordPress utan att använda kortkoder.

  Av de tre alternativen är det första kodningsmetoden. Du måste skriva HTML / CSS-kod och lägga till din webbplats var du än behöver en knapp. Det är inte nybörjarvänligt.

  Det andra alternativet är den mest använda metoden. Det beror på att de flesta av WordPress-knappplugin har kortkoder för att lägga till knappar.

  Det tredje alternativet är det bästa eftersom det gör att du enkelt kan lägga till knappar i dina inlägg och sidor utan att behöva komma ihåg kortnummer.

  Låt oss titta på hur du lägger till knappar i WordPress utan att använda kortkoder.

  Det första du behöver göra är att installera och aktivera plugin-programmet Forget About Shortcode Buttons. Mer information finns i vår steg för steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

  När du har aktiverat plugin skapar du ett nytt inlägg eller redigerar ett befintligt. I redigeraren ser du en ny knapp i Visual Editor märkt Insert-knapp.

  Sätt i knappikonen i klassisk WordPress Editor

  För att infoga en ny knapp i ditt inlägg måste du klicka på knappen Infoga. Detta skapar ett popup-fönster där du kan designa din nya knapp.

  Ange knapptext och URL i Classic Editor

  Först måste du lägga till din knapptext och URL. När du lägger till din knapptext kan du se en direktförhandsvisning i rutan nedan.

  Därefter kan du lägga till nofollow-taggen till din länk och öppna länken i en ny flik genom att klicka på kryssrutans alternativ nedan.

  Efter det kan du välja en ikon för din knapp. Om du klickar på fliken Ikoner kommer du att kunna se ikonerna som du kan lägga till före eller efter texten i dina knappar.

  Lägg till ikonen till din knapp i Classic Editor

  Dessa ikoner är faktiskt ikonteckensnitt (lära dig att använda ikonteckensnitt i WordPress-postredigerare).

  Därefter kan du välja textfärg och bakgrundsfärg för din knapp genom att klicka på ikonen Färglåda.

  Ändra knappbakgrundsfärg i WordPress Classic Editor

  Klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja knappformat. Det finns åtta olika knappformat som är klara för användning.

  Välj en knappstil i klassisk WordPress Editor

  På samma sätt kan du också välja knappstorlek från extra liten till extra stor.

  När du är nöjd med utseendet klickar du bara på knappen Uppdatera.

  Du kommer att kunna se din knapp som den skulle se ut i ditt inlägg, precis inuti redigeraren.

  Du kan också ställa in knappjustering genom att helt enkelt välja knapptexten och använda verktygsfältets knappar i den klassiska redigeraren.

  Mittjustera din knapp i Classic Editor

  Genom att dubbelklicka på knappen öppnas popup-fönstret Insert Button och du kan redigera din knapp om du vill.

  När du är nöjd med dess design kan du publicera eller uppdatera ditt inlägg och se det i aktion. Så här såg den fancy knappen ut på vår demo WordPress webbplats.

  Knappförhandsvisning - Inbyggd klassisk redigerare

  Lägga till en Click-to-Call-knapp i WordPress

  Förutom de vanliga uppmaningsknapparna kan du också lägga till klick-för-ringa-knappar på din webbplats för att öka potentiella kunder och omvandlingar.

  En klicka för att ringa-knappen är en specifik typ av uppmaningsknapp som gör att dina användare kan ringa ett samtal till ditt team med bara ett tryck.

  Med hjälp av knapparna för att ringa kan dina besökare direkt prata med ditt team personligen och få den information de behöver. Oavsett om du diskuterar en offertförfrågan, information före försäljning eller supportfrågor, är telefonsamtal snabba.

  I takt med att antalet smarttelefonanvändare ökar är det ännu mer relevant att lägga till knappar för samtalsuppkoppling idag.

  Om du inte har en företagstelefon kanske du vill undersöka att få ett virtuellt företagstelefonnummer.

  Med det sagt, låt oss ta en titt på hur du lägger till klick-för-ring-knappar i WordPress steg för steg.

  Det första du behöver göra är att installera och aktivera WP Call Button plugin. För detaljerade instruktioner kan du se vår steg-för-steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

  Vid aktivering måste du besöka Inställningar »WP-samtalsknapp för att konfigurera plugin-inställningarna och designa din klicka för att ringa-knappen.

  Inställningar för klibbiga samtalsknappar i WordPress

  Först ser du inställningarna för Sticky Call-knappen. Den klibbiga samtalsknappen är en konverteringsoptimerad funktion som flyttar samtalsknappen tillsammans med användare när de surfar på din webbplats.

  Du kan börja med att aktivera Call Now-knappen Status. Klicka bara på knappen för att aktivera det.

  Efter det måste du ange ditt telefonnummer. WP Call Button har ett smarta telefonnummer med ditt landskod. Välj bara ditt land och ange ditt företags telefonnummer.

  Om du inte har ett företagsnummer kan du få ett från Nextiva. Det är en pålitlig VoIP-leverantör.

  Därefter kan du redigera din anropsknapptext, välja anropsknappens position och färg.

  Du kan också välja var du vill visa den klibbiga samtalsknappen på din webbplats. Som standard visas samtalsknappen på alla sidor och på alla enheter. Du kan välja att visa eller dölja knappen på vissa sidor och bara visa på mobila enheter.

  När du har granskat alla alternativ kan du klicka på knappen Spara ändringar längst ner. Efter det kan du besöka din hemsida och se den klibbiga samtalsknappen i aktion.

  WordPress Klicka för att ringa-knappen

  Förutom de klibbiga samtalsknapparna kan du också lägga till statiska samtalsknappar på dina WordPress-sidor, inlägg och sidofält med hjälp av detta plugin.

  Om du använder den nya WordPress-blockredigeraren kan du enkelt lägga till samtalsknappen på dina sidor med hjälp av WP Call Button-blocket.

  Skapa en ny sida eller redigera en befintlig sida och lägg till WP Call Button-blocket i sidredigeraren.

  Lägga till WP-samtalsknappblock i WordPress

  Efter det kan du anpassa knapptexten, knappfärgen, textfärgen, teckenstorleken och visa eller dölja telefonikonen.

  Anpassa samtalsknappen i WordPress sidredigerare

  När du är nöjd med dess design kan du publicera eller uppdatera din sida.

  Om du använder Classic WordPress-redigerare måste du använda Static Call Button-generatorn för att få en kortkod. Gå till Inställningar »WP-samtalsknapp och klicka på menyn Static Call Button överst.

  Statiska samtalsknappar i WordPress-inställningar

  Anpassa helt enkelt knappalternativen och kopiera sedan kortkoden. Efter det kan du använda kortkoden i valfritt inlägg eller sida på din webbplats.

  Med WP Call Button-plugin kan du också lägga till samtalsknappen på din WordPress-sidfält och andra widget-klara områden.

  Gå bara till Utseende »Widegts och dra WP-samtalsknappen widget till ett widget-klara område där du vill visa samtalsknappen.

  WordPress-samtalsknapp Sidrafelwidget

  Nu kan du lägga till en titel, beskrivning och anpassa samtalsknappen från avsnittet Avancerade inställningar. När du är klar sparar du din widget.

  Det är allt! Om du vill se en mer detaljerad handledning kan du kontrollera vår steg-för-steg-guide om hur du lägger till en klicka för att ringa i WordPress.

  Bonustips för att lägga till anpassade knappar i WordPress

  Om du vill lägga till helt anpassade uppmaningsknappar i WordPress letar du troligt efter en lösning som också låter dig lägga till anpassade avsnitt såväl som anpassade knappar i din webbplatshuvud, menyer och andra områden.

  I så fall rekommenderar vi att du använder en dra och släpp WordPress-sidbyggare-plugin som Beaver Builder eller Divi.

  Dessa sidbyggare hjälper dig att skapa anpassade målsidor med snygga uppmaningsknappar exakt hur du vill ha det.

  Vad du än gör, är det viktigt att du spårar hur dina knappar presterar eftersom gissning inte är den bästa affärsutvecklingsstrategin.

  Vi rekommenderar att du använder MonsterInsights. Den har inbyggd händelsespårning för affiliate-länkar, utgående länkar och anpassade händelser, så att du kan se hur bra dina knappar fungerar. Mer information finns i viktiga marknadsföringsmetriker som du måste spåra i WordPress.

  Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig att lägga till knappar i WordPress enkelt. Du kanske också vill se vår lista över de bästa WordPress-plugins och bästa e-postmarknadsföringstjänster för små företag.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map