Hvordan installere og konfigurere Facebook-kommentarer i WordPress

Facebook er verdens største sosiale nettverk. Derfor bruker noen av de beste WordPress-bloggene Facebook-kommentarer i stedet for standard WordPress-kommentarer.


Hvis du planlegger å legge Facebook-kommentarsystemet til ditt WordPress-nettsted, er du på rett sted.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du installerer og konfigurerer Facebook-kommentarer i WordPress. Vi vil også forklare hvordan Facebook-kommentarfeltet vises på nettstedet ditt.

Installer og konfigurer Facebook-kommentarer i WordPress

Fordeler og ulemper med å bruke Facebook-kommentarer i WordPress

La oss dekke fordeler og ulemper ved å bruke Facebook-kommentarer sammenlignet med standard WordPress-kommentarer før vi kommer i gang med opplæringen.

En av de mest åpenbare fordelene er at Facebook-kommentarer øker nettstedets synlighet på Facebook.

Når noen legger igjen en kommentar på nettstedet ditt, kan de sjekke alternativet “Legg også ut på Facebook” for å dele kommentaren med Facebook-vennene sine. Dette har et enormt potensial for ekstra trafikk til nettstedet ditt.

Facebook-kommentarskjema

Spammere vil også holde seg borte fra nettstedet ditt fordi de ikke mottar en SEO-tilbakekobling ved å kommentere innleggene dine.

En annen fordel med å bruke Facebook-kommentarer er at den fjerner anonymitetsfaktoren, slik at det er mindre sannsynlig at brukere legger igjen spam-kommentarer fordi det er knyttet til Facebook-profilen deres..

Imidlertid kan dette fungere som en stor ulempe også.

Noen brukere føler seg ikke komfortable med å legge igjen en kommentar ved hjelp av Facebook-profilen sin fordi de liker følelsen av å være anonym.

En annen ulempe ved å bruke Facebook-kommentarer er at de ikke er lagret eller synkronisert med WordPress, mens kommentarer fra tredjeparter som Disqus synkroniseres med WordPress.

Hvis du har eldre innlegg med standard WordPress-kommentarer, kan disse kommentarene vises før eller etter Facebook-kommentarene.

Det er imidlertid bedre å fjerne WordPress-kommentarsystemet helt hvis du bruker Facebook-kommentarsystemet på nettstedet ditt. Ellers vil spammere og bots bruke WordPress-kommentarene til å spam på nettstedet ditt.

Nå som du kjenner til fordeler og ulemper, la oss se på hvordan du installerer Facebook-kommentarer i WordPress.

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

Sette opp Facebook-kommentarer i WordPress

Den enkleste måten å legge til Facebook-kommentarer i WordPress er ved å bruke en WordPress-plugin.

Vi bruker Lat FB-kommentarer plugin av hensyn til denne opplæringen. Denne gratis plugin-en legger ikke bare Facebook-kommentarsystemet til nettstedet ditt, men det lader også kommentarene for å forbedre sidehastigheten.

Først må du installere og aktivere Lazy FB Comments-pluginen. Du kan følge guiden vår for hvordan du installerer en WordPress-plugin for detaljerte instruksjoner.

Ved aktivering må du besøke Innstillinger »Lazy FB-kommentarer for å konfigurere plugin-modulen.

Lazy FB Comments Plugin-innstillingsside

For å bruke Facebook-kommentarer på nettstedet ditt, må du opprette en Facebook-app og deretter legge til applikasjons-ID-en på innstillingssiden for plugin-modulen..

Hvis du tidligere har opprettet en app for nettstedet ditt, kan du bruke den applikasjons-IDen her. Ellers må du lage en ny app ved å gå til Facebook for Developers-siden.

For å komme i gang, må du registrere deg for en Facebook-utviklerkonto hvis du ikke har en. Deretter må du klikke på Mine apper lenke, til stede øverst til høyre på siden.

Lag Facebook App-knapp

En rullegardinmeny åpnes der du trenger å klikke på Lag app alternativ. Dette åpner et modalvindu der du må oppgi e-postadressen din og et navn for appen din.

Lag en ny Facebook-app

Når du er ferdig, må du klikke på Opprett app-ID knapp. Dette åpner en popup-boks og ber deg om å skrive inn noen CAPTCHA-bokstaver. Bare fyll ut CAPTCHA-tekstboksen og klikk deretter på Sende inn knapp.

Facebook vil nå opprette en ny app for deg og deretter omdirigere deg til appens dashbord. Du vil legge merke til APP-IDen din som vises der.

Facebook APP-dashbord

Deretter må du fortelle Facebook hvordan du vil bruke appen.

Bare klikk på Innstillinger »Grunnleggende koblingen fra venstre sidefelt, og klikk deretter på + Legg til plattform -knappen, presentert nederst på siden.

Facebook-app-plattformknappen

Et nytt popup-vindu vises på skjermen. Du må klikke på nettsted å velge den som plattform.

Velg Facebook-appplattform

Dette vil legge til en ny “Nettsted” -del på appens innstillingsside der du kan oppgi nettadressen til nettstedet.

Legg til nettadresse

Etter å ha lagret innstillingene dine, kan du nå kopiere APP-ID-en og lime den inn i tekstboksen FB Application ID på pluginens innstillingsside på WordPress-siden din.

Når du er ferdig, må du bla ned og deretter klikke på Lagre alle endringer for å lagre innstillingene.

Moderat alternativ for Facebook-kommentarer

Nå vil du se et nytt alternativ til “Moderate Comments” ved siden av tittelen på denne pluginen. Vi vil forklare hvordan moderere Facebook-kommentarer i neste avsnitt.

Denne pluginen kommer også med et omfattende sett med alternativer. Du kan gå gjennom innstillingene for å se om det er noe du ønsker å endre.

For eksempel kan du endre alternativet Last inn kommentarer til “På rulle”. Dette vil laste inn Facebook-kommentarsystemet bare når noen når slutten av artikkelen. Dette vil hjelpe deg med å forbedre sidehastigheten.

Lat FB-kommentarer lastes på bla

Annet enn det, bør standardinnstillingene fungere for de fleste nettsteder.

Nå kan du besøke et hvilket som helst innlegg på WordPress-nettstedet ditt for å se Facebook-kommentarsystemet i aksjon.

Facebook-kommentarsystem i aksjon

Moderering av Facebook-kommentarene på nettstedet ditt

Som administrator av Facebook-appen, vil du få varsler om nye kommentarer når du logger deg på Facebook-kontoen din.

Du finner også en lenke til moderat kommentar på innstillingssiden for plugin-modulen.

Facebook kommentar moderasjonsverktøy

Akkurat som WordPress-kommentarer, kan du stille regler for kommenteringsmoderering på Facebook ved å klikke på innstillinger link. Dette vil åpne en popup der du må klikke på fanen “Moderasjonsregler”.

FB Kommenterer moderasjonsregler

Herfra kan du bestemme den maksimale karaktergrensen som skal tillates i en kommentar. Du kan også sette en grense hvor kommentarene blir lukket automatisk for innleggene dine.

Facebook lar deg legge til nye kommentator moderatorer også. Du må klikke på “Moderatorer” -fanen og deretter legge til personen ved å bruke tekstboksen.

Legger til kommentator moderatorer

Når du er ferdig, må du klikke på Lagre for å lagre innstillingene.

Vis Facebook-kommentarfeltet i WordPress

En av ulempene med å bruke Lazy FB Comments-pluginen er at den overtar WordPress-kommentarfunksjonsfunksjoner og gir ut en Facebook-merket versjon av kommentarfeltet.

Hvis temaet ditt viser antall kommentarer, vil dette ikke se bra ut

Hvis du fortsatt vil vise Facebook-kommentarfeltet, kan du gjøre det ved hjelp av et kodebit.

Først må du koble til WordPress-vertskontoen din ved hjelp av en FTP-klient og deretter gå til / wp-content / temaer / mappen. 

Herfra må du åpne din nåværende temamappe og deretter finne single.php-filen.

Last ned single.php-fil ved hjelp av FTP

Deretter må du høyreklikke på den filen og deretter klikke på nedlasting.

Etter det bør du åpne single.php-filen ved å bruke en ren tekstredigerer som Notepad. Når filen er åpen, kan du se etter koden som brukes av temaet ditt for å vise kommentarfelt og erstatte den nøye med følgende kode.

kommentarer

Denne kodebiten hjelper deg å vise antall kommentarer på Facebook på hvert innlegg.

Til slutt må du lagre filen og deretter laste den tilbake til gjeldende temamappe ved hjelp av FTP.

Det er alt! Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å installere og sette opp Facebook-kommentarer på ditt WordPress-nettsted.

Det kan også være lurt å sjekke guiden vår for hvordan du legger til metadata med åpen graf på Facebook i WordPress eller hvordan du får et virtuelt telefonnummer til nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me