Hvordan skjule tittel for selektive WordPress-innlegg og sider

I innlegget vårt om hvordan å skjule widgettitler, hadde vi en interessant kommentar som presenterte en løsning for å skjule tittelen på selektiv enkeltinnlegg og sider. Vi tenkte at det kan være nyttig for noen mennesker. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan skjule tittelen for selektiv WordPress-innlegg og sider. Vi vil også vise deg hvordan du kan skjule tittelen på alle WordPress-innlegg og / eller sider.


Skjul titler for utvalgte innlegg og sider

Vil du skjule titler for selektive innlegg og sider uten å redigere en eneste kodelinje? Så alt du trenger å gjøre er å installere og aktivere Hide Title plugin for WordPress. Etter aktivering, gå til redigeringsskjermen for det spesifikke innlegget og siden. Du kan gjøre dette ved å bare klikke på Innlegg eller Sider-menyen i WordPress-administratoren din og klikke på elementet du vil redigere. På redigeringsskjermbildet vil du se en Hide Title metaboks som denne:

Å hindre innlegg eller sidetittel for enkeltsidede sider

Alt du trenger å gjøre er å merke av i denne ruten og klikke på oppdater eller publiser innleggsknappen. Det er det. Nå vil denne plugin skjule tittelen på enkeltsidevisninger. Det det betyr er at den fremdeles vil vise tittelen på hjemmesiden din eller andre arkivsider, men ikke på visningene på én side. Åpne innlegget i visningen av ett innlegg for å teste resultatet for å sikre at alt ser riktig ut.

Denne løsningen kan være ganske nyttig hvis du oppretter en enkel destinasjonsside og ikke ønsker å vise tittelen.

Skjul titler for alle WordPress-innlegg og sider

Vi kan ikke tenke på en grunn til at noen ville gjøre dette, men la oss se på hvordan vi kan skjule titlene for alle WordPress-innlegg og sider for læringens skyld. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å skjule tittelen for alle innlegg og sider på enkeltsider, kan du oppnå dette ved å redigere temaet. Det er få måter å gjøre dette på.

Den enkleste løsningen ville være å legge denne koden til funksjoner.php-filen til WordPress-temaet ditt.

funksjon wpb_hidetitle_class ($ klasser) {
if (is_single () || er_side ()):
$ klasser [] = ‘skjult tittel’;
returner $ klasser;
slutt om;
returner $ klasser;
}
add_filter (‘post_class’, ‘wpb_hidetitle_class’);

Dette filteret legger bare til en ekstra klasse .tittel til funksjonen post_class () bare når et enkelt innlegg eller side vises. Imidlertid vil dette filteret bare fungere hvis WordPress-temaet ditt har støtte for postklassen. Hvis du vil gjøre dette bare for innlegg og ikke for sider, er det bare å kvitte seg med delen || is_page ().

Etter å ha lagt til denne funksjonen, må du legge til denne css-regelen i stilens regneark.

.hidetitle .entry-title {
display: none;
}

I CSS ovenfor har vi brukt display css-egenskap for å skjule innlegg og sidetittel. Imidlertid vil denne CSS-regelen bare fungere hvis WordPress-temaet ditt bruker oppføringstittel i innlegget eller sidetittelen. For å finne ut hvilken CSS-klasse ditt tema bruker for innleggstitler, åpner du bare innlegget ditt i Google Chrome eller Mozilla Firefox og tar musen over til innleggstittelen. Høyreklikk og velg Inspiser element. Nettleseren din deles opp, og du vil se sidekilden som fremhever kildekoden for tittelen der du kan se CSS-klassen som brukes av temaet ditt.

Finne CSS-klasse brukt for et element

La oss anta at temaet ditt bruker artikkeltittel som CSS-klasse for innleggstitler. Bare endre CSS slik:

.hidetitle .article-title {
display: none;
}

Årsaken til at vi sier at løsningen ovenfor er den enkleste, er fordi den vil fungere for barnetemaer i populære temarammer som Genesis og andre. Det vil også fungere helt fint for frittstående WordPress-temaer.

Nå vil begge løsningene som vi har nevnt ovenfor skjule tittelen, men de laster fortsatt titlene. Så med andre ord, de gjemmer det, men fjerner det ikke. Hvis du er en temadesigner eller noen som ønsker å fjerne innlegget eller sidetittelen fra malen, må du fjerne_title-koden fra passende temafiler.

Hvis du bare vil gjøre dette for visninger med ett enkelt innlegg, vil du sannsynligvis finne denne koden i single.php-filen. Imidlertid, hvis du vil gjøre dette for gjennom nettstedet, må du redigere filer som index.php, archive.php, single.php og alle andre filer som inneholder en sløyfe i utgangspunktet. Det vil kreve prøving og feiling hvis du er ny på dette.

Hvis du jobber med et av temarammene, vil du holde fast med plugin-løsningen eller post_class-løsningen som vi viste deg.

Vi håper at denne artikkelen hjalp deg med å skjule tittelen for spesifikke WordPress-innlegg og sider. Hvilke mulige brukssaker kan du se hvor du vil skjule innleggs- eller sidetitler i enkeltvisninger? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me