Slik aktiverer du automatiske oppdateringer for WordPress-plugins

Nylig spurte en av leserne våre hvordan de automatisk kan oppdatere WordPress-plugins. Mange brukere synes det er irriterende at de nesten annenhver dag må oppdatere en plugin. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du aktiverer automatiske oppdateringer for WordPress-plugins. Vi vil også vise deg hvordan du ekskluderer noen plugins fra automatiske oppdateringer.


Slik aktiverer du automatiske oppdateringer for WordPress-plugins

Når og hvorfor du automatisk bør oppdatere WordPress-plugins?

Som standard kan WordPress automatisk oppdatere seg når en sikkerhet eller mindre utgivelse er tilgjengelig. For større utgivelser, må du starte oppdateringen selv. Du må også installere plugin- og temaoppdateringer selv.

Å holde WordPress-nettstedet ditt oppdatert er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten på nettstedet ditt. Se vår guide om hvorfor du alltid skal bruke den nyeste versjonen av WordPress.

Det samme gjelder alle plugins og temaer som er installert på nettstedet ditt. Du må installere oppdateringer for temaer og plugins for å få nye funksjoner og rettelser.

Imidlertid har du kanskje lagt merke til at noen av dem oppdateres oftere enn andre. Mange populære plugins oppdateres nesten ukentlig.

WordPress-oppdateringer

Noen brukere synes det er litt distraherende at hver gang de logger på er det en oppdatering tilgjengelig for en eller flere plugins.

Hva om du kunne la pålitelige utviklere automatisk oppdatere plugins som ligner på WordPress.

La oss se på hvordan du automatisk kan oppdatere plugins i WordPress.

Sette opp automatisk oppdatering for alle WordPress-plugins

Du kan angi at WordPress skal installere alle plugin-oppdateringer automatisk ved ganske enkelt å legge til denne koden i temaets funksjoner.php-fil eller et stedspesifikt plugin..

add_filter (‘auto_update_plugin’, ‘__return_true’);

Dette filteret ber WordPress automatisk oppdaterer automatisk installere plugin-oppdateringer når de er tilgjengelige.

Hvis du også vil oppdatere temaene dine automatisk, kan du legge til en annen kode som denne:

add_filter (‘auto_update_theme’, ‘__return_true’);

Slik installerer du oppdateringer automatisk for noen plugins i WordPress

Hvis det er noen få plugins som oppdateres oftere, kan det være lurt å bare aktivere automatiske oppdateringer for disse programtilleggene.

En annen situasjon er når du ikke ønsker å oppdatere spesifikke plugins.

Slik kan du inkludere eller ekskludere plugins fra automatiske oppdateringer.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere Plugin Updates plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved installasjon må du besøke Innstillinger »Automatiske plugin-oppdateringer side for å konfigurere plugin-innstillinger.

Ekskluder plugins fra automatisk oppdatering

Du kan velge plugins du ikke vil oppdatere automatisk. Du kan også aktivere e-postvarsler for automatiske oppdateringer. Når du er ferdig, klikker du på Lagre endring-knappen for å lagre innstillingene.

Det er alt, pluginen vil nå automatisk oppdatere alle plugins, bortsett fra de du har ekskludert.

Merk Hvis du bruker denne pluginen, trenger du ikke å bruke den forrige metoden for å legge til auto_update_plugin filter.

Slik gjenroller du til en tidligere versjon av plugin etter oppdatering?

Inkompatibiliteter med plugin eller tema kan forårsake problemer for nettstedet ditt. Selv om de fleste gode utviklere tester pluginene sine grundig, er det alltid sjeldne feil som kan føre til at nettstedet ditt går i stykker.

Det første trinnet du bør ta for å beskytte nettstedet ditt, er å installere en WordPress-sikkerhetskopiløsning.

Å gjenopprette WordPress-nettstedet fra en sikkerhetskopi virker imidlertid som mye arbeid. Hvis du vet hvilken plugin- eller temaoppdatering som forårsaket problemet, ville det være lettere å bare rulle tilbake oppdateringen.

Slik kan du enkelt tilbakestille plugin- eller temaoppdateringer. Bare installer og aktiver WP Rollback plugin.

Etter aktivering, gå tilbake til plugins-siden på WordPress-siden din. Du vil merke et nytt alternativ for tilbakeringing under hver plugin som er installert på nettstedet ditt.

Rollback plugin til tidligere versjoner

Ved å klikke på Rollback kan du rulle plugin-modulen tilbake til hvilken som helst tidligere versjon. Det kan også gjenopprette temaoppdateringer. For mer detaljerte instruksjoner se vår guide for hvordan du ruller sammen WordPress-plugins.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å konfigurere automatiske oppdateringer for plugins i WordPress. Det kan også være lurt å se guiden vår om hvordan du aktiverer automatiske oppdateringer i WordPress for større utgivelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me