Slik løser du feilen med blandet innhold i WordPress (trinn for trinn)

Ser du feilen med blandet innhold i WordPress? Feil med blandet innhold i WordPress er forårsaket av gale HTTP-er / SSL-innstillinger. Ofte påvirker det ikke nettstedets funksjonalitet, men det kan ha negative innvirkninger på nettstedets SEO og brukeropplevelse. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du løser feilen med blandet innhold i WordPress.


Slik løser du blandet innholdsfeil i WordPress

Hva er feil med blandet innhold i WordPress?

Det anbefales på det sterkeste å legge til HTTPS / SSL i WordPress fordi Google Chrome etter juli 2018 vil merke alle http-versjoner av nettstedet som usikre.

SSL legger til et ekstra sikkerhetslag rundt data overført fra nettstedet ditt til brukernes nettlesere. Søkemotorer som Google anbefaler å bruke SSL på nettstedet ditt også.

Alle de beste WordPress-vertsfirmaene tilbyr nå gratis SSL som en del av pakkene. Hvis vertselskapet ditt ikke tilbyr det, kan du få gratis SSL gjennom Let’s Encrypt for ditt WordPress-nettsted.

Hvis du har implementert SSL riktig på nettstedet ditt, vil du se et grønt hengelåsikon ved siden av nettstedets URL i nettleserens adressefelt..

Sikkert innholdsskilt

På den annen side hvis HTTP-er / SSL-innstillingene ikke er riktig konfigurert, vil du se et infoskilt eller et ødelagt hengelåsikon i adressefeltet.

Ikke helt sikker på grunn av blandet innhold

Dette indikerer at mens nettstedet ditt bruker et SSL-sertifikat, fremdeles blir noe innhold på nettstedet ditt servert fra ikke HTTPS-nettadresser.

Du kan finne ut hvilket innhold som serveres gjennom usikker protokoll ved å bruke Inspect-verktøyet. Feil med blandet innhold vises som en advarsel i konsollen med detaljer for hvert element med blandet innhold.

Blandet innhold vises i utviklerverktøy

Hvis det bare er et enkelt element du kan fikse manuelt, kan du gå foran og fikse det ved å redigere innlegget, siden eller temafilen der den vises.

Imidlertid blir disse elementene i de fleste tilfeller lagt til dynamisk av WordPress eller lagret i databasen din. I så fall vil det være vanskelig å oppdage dem alle og fikse dem manuelt.

Når det er sagt, la oss se på hvordan du enkelt kan fikse blandet innholdsfeil i WordPress.

Å fikse blandet innholdsfeil i WordPress

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere SSL Insecure Content Fixer-plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du besøke Innstillinger »SSL usikkert innhold side for å konfigurere plugin-innstillingene.

Innstillinger for SSL-sikre innholdsplugin

Denne plugin gir forskjellige nivåer av rettelser på feilen med blandet innhold. Vi vil forklare hver enkelt av dem, hva de gjør og hvilken som er best for deg.

1. Enkel

Dette er den raskeste og anbefalte metoden for alle nybegynnere. Den løser automatisk blandet innholdsfeil i WordPress for skript, stilark og bilder i mediebiblioteket i WordPress.

2. Innhold

Hvis den enkle metoden ikke løser feilen med blandet innhold på nettstedet ditt, bør du prøve denne metoden. Den vil bruke alle funksjonene til enkle, i tillegg til å sjekke om rettinger er inne i WordPress-innhold og tekstwidgets.

3. Widgets

Dette inkluderer alle rettelser som er brukt på innholdsnivå pluss en tilleggsfiks for ressurser lastet i alle WordPress-widgets på nettstedet ditt.

4. Fangst

Denne metoden fanger opp alt på hver side på nettstedet ditt fra topptekst til bunntekst og erstatter alle nettadresser med HTTP-er. Det er tregere og vil påvirke ytelsen til nettstedet ditt.

5. Ta alle

Når alle ovennevnte nivåer mislykkes, kan du prøve denne metoden. Den prøver å fikse alt som kan resultere i noe uventet oppførsel på nettstedet ditt. Det vil også ha mest negativ innvirkning på ytelsen.

Etter å ha valgt et innholdsfiksingsnivå, må du bla ned til delen HTTPS deteksjon. Det er her du kan velge hvordan du skal oppdage HTTP-innholdet på nettstedet ditt.

HTTPS oppdage

Standardalternativet er å bruke en WordPress-funksjon, som vil fungere for de fleste nettsteder.

Nedenfor ser du andre alternativer som er spesielt nyttige hvis du bruker Cloudflare CDN, nginx webserver og mer. Velg fremgangsmåten du tror gjelder for nettstedet ditt, avhengig av ditt spesifikke oppsett.

Ikke glem å klikke på Lagre endring-knappen for å lagre innstillingene dine.

Du kan nå besøke nettstedet ditt for å se om dette løste usikre innholdsproblemer på nettstedet ditt. Sørg for å tømme WordPress-cachen før du sjekker nettstedet ditt.

Hvis feilen med blandet innhold i WordPress ikke er løst, kan du gå tilbake til innstillingssiden for plugin-enheten og justere fikseringsnivåene på nytt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg å lære å fikse feil med blandet innhold i WordPress. Det kan også være lurt å se listen vår over de vanligste WordPress-feilene og hvordan du fikser dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me