6 cele mai bune plugin-uri glisante WordPress – Performanță + calitate (în comparație)

Căutați să adăugați un slider pe site-ul dvs. WordPress? Pe piață puteți utiliza zeci de plugin-uri glisante WordPress.


Cu toate acestea, nu toate plugin-urile glisante sunt create egale. Majoritatea lor încarcă prea multe scripturi care încetinesc site-ul.

În acest articol, vom compara cele mai bune plugin-uri glisante WordPress în funcție de viteza, ușurința de utilizare și caracteristicile generale. Scopul este de a găsi cel mai bun plugin glider WordPress în ceea ce privește performanța și calitatea.

În comparație cu cele mai bune plugin-uri glisante WordPress

Problema cu glisierele WordPress

Majoritatea glisierelor WordPress sunt lente. Dacă nu este codat corespunzător, un glisor poate crește semnificativ timpul de încărcare a paginii. Dacă nu aveți un serviciu bun de găzduire WordPress, atunci serverul dvs. poate răspunde chiar mai lent decât în ​​mod normal.

Cealaltă problemă cu plugin-urile glisante WordPress este ușurința de utilizare. Majoritatea dintre ele sunt umflate și vin cu o curbă de învățare pentru începători.

Nu în ultimul rând, doriți să vă asigurați că glisorul dvs. WordPress este receptiv la mobil. Mulți dintre ei nu sunt.

Deci, cum parcurgi sute de plugin-uri glisante și verifici toate acestea? Ei bine, nu trebuie. Am făcut cercetarea pentru dvs., iar mai jos sunt rezultatele noastre pentru cel mai bun slider WordPress.

Concurenții pentru cel mai bun plugin de slider WordPress

De dragul acestui articol, am ales cele mai bune și foarte recomandate plugin-uri glisante WordPress. În timp ce făceam cercetările noastre, am observat că aceste plugin-uri glisante erau printre cele mai utilizate și recomandate.

  • Monolog
  • MetaSlider
  • Slider inteligent 3
  • Slider de Nivo
  • Glisați orice
  • Master Slider

Am decis să rulăm câteva teste simple și să vedem cum performează fiecare dintre ele. Criteriile pe care le căutăm sunt viteza, ușurința de utilizare, caracteristicile și compatibilitatea.

Gata, să începem.

Speed ​​- Care este cel mai rapid plugin de diapozitive WordPress?

Problema # 1 cu glisoarele este că ar putea încetini site-ul. Performanța și viteza nu afectează doar experiența utilizatorului, dar au și un impact semnificativ asupra SEO.

Acesta este motivul pentru care viteza glisorului este în topul comparației noastre. Vrem să vedem care este cel mai rapid plugin al sliderului și apoi vom compara caracteristicile acestora pentru a vedea dacă impactul asupra performanței poate fi justificat.

Pentru a afla acest lucru, am instalat fiecare plugin slider pe un site WordPress demo. Am încărcat aceleași imagini pentru a crea un slider. Nu am modificat nicio altă setare și nu am încorporat glisorul într-o pagină goală WordPress.

După aceea, am folosit instrumentul de testare a vitezei Pingdom pentru a rula testul. Următoarele sunt rezultatele testului nostru pentru fiecare plugin slider.

Plugin-ul slider

Timp de încărcare a paginii

Cereri

Mărimea paginii

Monolog860 ms22679 KB
MetaSlider863 ms25229 KB
Slider inteligent 3865 ms19382 KB
Slider de Nivo928 ms16306 KB
Glisați orice866 ms18324 KB
Master Slider900 ms22345 KB

După cum puteți vedea în scorurile de mai sus, Soliloquy a fost cel mai rapid cursor de încărcare WordPress în testele noastre. Urmată îndeaproape de MetaSlider.

Dacă doriți un site WordPress rapid de înaltă performanță, atunci Soliloquy este cel mai bun slider WordPress pentru dvs..

Acum s-ar putea să credeți că și toate celelalte glisoare au funcționat bine. De ce credem că Soliloquy este cel mai rapid?

Dacă observați rezultatele testului, veți vedea că Soliloquy a crescut dimensiunea încărcării paginii fără a afecta viteza.

Acest lucru este obținut folosind un mic truc îngrijit. Practic, încarcă diapozitivul de copertă mai întâi și apoi alte diapozitive sunt încărcate asincron. Cu alte cuvinte, puteți încărca imagini glisante de înaltă calitate, cu impact minim asupra performanței.

Ușor de utilizat – Ce slider WordPress oferă o experiență mai bună pentru utilizatori?

Crearea de glisoare nu este atât de simplă pe cât ne-am dori să fie. Există prea multe limbaje tehnice utilizate în interfața de utilizator a tuturor plugin-urilor glisante WordPress de top.

Ne dorim ca pluginul nostru slider să fie prietenos pentru începători și ceva care să funcționeze pur și simplu. Să vedem cum se comportă concurenții noștri de top în această privință.

Monolog

Soliloquy este cel mai ușor plugin pentru slider WordPress de pe lista noastră. Puteți pur și simplu să creați un glisor nou și apoi să glisați și să vă aruncați imaginile.

Are grijă de celelalte lucruri cum ar fi redimensionarea imaginilor, alegerea unei teme glisante, stilul de navigare, etc. Puteți pur și simplu să apăsați butonul de publicare pentru a salva glisorul.

Interfață utilizator Soliloquy

Motivul pentru care este ușor de utilizat este că folosește ghidurile de codare WordPress și se îmbină cu interfața dvs. administrativă WordPress. Soliloquy are o interfață de utilizator simplă, dar intuitivă, pentru a crea diapozitive folosind încărcătorul media WordPress implicit.

Adăugarea glisorului dvs. la postările și paginile WordPress este de asemenea o adiere. Soliloquy vă oferă o serie de opțiuni, inclusiv comenzi rapide, un bloc editor Gutenberg, un buton pentru editorul clasic vechi și un widget.

Bloc Soliloquy în editorul Gutenberg

MetaSlider

MetaSlider este un alt slider WordPress ușor de utilizat. Crearea unui nou slider este destul de simplă și are grijă automat de toate setările tehnice pentru tine.

Interfață de utilizare MetaSlider

Vă oferă opțiuni de a alege diferite scripturi de slider, temă și stiluri ale glisorului, adăugați titluri și titluri SEO și multe altele. Începătorii pot ignora toate aceste opțiuni și pot introduce pur și simplu glisorul oriunde pe site-ul lor folosind codul scurt, blocul Gutenberg, widgetul sau eticheta șablon.

Slider inteligent 3

Smart Slider 3 utilizează o interfață de utilizator diferită, care se simte diferită de restul ecranelor de administrare WordPress. Este oarecum ușor de utilizat, iar începătorii își pot găsi drumul.

Interfață de utilizator Smart Slider 3

Cu toate acestea, acesta împachetează o mulțime de opțiuni, care poate să nu fie atât de ușor de descoperit pentru începători. Experiența generală a utilizatorului este satisfăcătoare și puteți adăuga cu ușurință un glisor în postări și pagini folosind blocul implicit, codul scurt și eticheta șablon.

Slider de Nivo

Slider by Nivo este un plugin de slider gratuit care este ușor și destul de simplu. Puteți încărca pur și simplu imagini glisante folosind încărcătorul media și rearanjați comanda de diapozitive cu drag and drop.

Folosind aceeași interfață pentru încărcarea media, puteți adăuga subtitrări, link și text alternativ la imaginile dvs. de diapozitive. Este livrat cu coduri scurte și etichete șablon, astfel încât să puteți adăuga un slider la postările, paginile și fișierele dvs. șablon.

Adaugă un nou slider Nivo

Nivo Slider este un glisor de imagine și nu acceptă videoclipuri și alte tipuri multimedia. Vine cu un pachet frumos de teme pe care le puteți utiliza și o mulțime de efecte de tranziție pentru a alege. Cu toate acestea, dacă te bazezi pe funcții și opțiuni, Nivo se află în spatele altor glisoare din această listă.

Glisați orice

Slide Anything vă permite să adăugați orice într-un glisor. Puteți adăuga text, HTML, imagini, videoclipuri sau orice altceva doriți. Nu este la fel de ușor de utilizat sau intuitiv, precum unele alte glisiere WordPress și multe dintre acestea vă permit să adăugați și alte tipuri de conținut.

Editor de diapozitive pentru orice prezentare

Va trebui să inserați tot conținutul diapozitivului într-un editor HTML. Acest lucru face un pic dificil să vă păstrați diapozitivele așa cum doriți să fie.

Master Slider

Master Slider este un alt plugin de slider cu o interfață de utilizator nativă care arată diferit de restul ecranelor WordPress. Este ușor de utilizat, dar multe dintre opțiuni sunt greu de localizat.

Începe cu o selecție de șabloane și importă automat câteva diapozitive demo cu care să începeți. Puteți apoi să ștergeți acele diapozitive și să le înlocuiți cu cele proprii.

Are șabloane frumoase și poate fi introdus cu ușurință în postări, pagini și bare laterale WordPress folosind codul scurt, blocul Gutenberg și eticheta șablonului.

Master Slider funcționează cel mai bine cu teme WordPress care încarcă automat jQuery pe fiecare încărcare a paginii. Dacă tema dvs. nu face acest lucru, va trebui să schimbați setările pluginului și să îl forțați să încarce active pe încărcarea paginii.

Caracteristici – Care plugin de glisor pentru WordPress oferă mai multe opțiuni?

Dacă tot ce vrei să faci este să creezi prezentări simple de diapozitive, atunci oricare dintre plugin-urile gratuite de glisante WordPress din această listă poate face treaba.

Cu toate acestea, Soliloquy și MetaSlider sunt dotate cu mult mai multe caracteristici. Sunt glisante complet sensibile și arată la fel de frumos pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului. Ambele acceptă diapozitive video, videoclipuri HTML 5, diapozitive de conținut prezentate, teme, animații și tranziții.

Ambele oferă o interfață simplă și ușor de utilizat și ambele au suplimente pe care le puteți instala pentru a adăuga mai multe funcții.

Soliloquy are ceva mai multe funcții, precum suplimentul WooCommerce pentru prezentările de diapozitive, integrarea social media, suplimentul Instagram și multe altele.

Prețuri

Costul este un alt factor decisiv care ar putea ajuta utilizatorii să aleagă un plugin pentru slider pentru WordPress.

Iată prețul pentru o licență de site unică a acestor plugin-uri.

Plugin-ul slider
Licență de un singur site
Monolog$ de 19
MetaSlider$ 39
Slider inteligent 3$ de 35
Slider de NivoLiber
Glisați oriceLiber
Master SliderLiber

Printre pluginurile plătite, Soliloquy poate părea cel mai ieftin, dar licența lor de site nu vă oferă acces la toate suplimentele. Veți avea nevoie de licența de dezvoltator pentru a accesa toate suplimentele, care costă 99 USD.

Pe de altă parte, atât MetaSlider, cât și Smart Slider 3 vă oferă acces la toate suplimentele chiar și cu o singură licență de site.

Concluzie – Cel mai bun plugin pentru slider WordPress

După compararea acestor plugin-uri, putem spune cu încredere că premiul pentru cele mai bune plugin-uri glisante WordPress se referă la:

Monolog

Este de departe cel mai rapid plugin glider WordPress de pe piață. Urmează toate cele mai bune practici de codare, este foarte bine documentată, ușor de extins pentru dezvoltatori și chiar mai ușor de utilizat pentru utilizatori.

Folosiți cuponul nostru Soliloquy pentru a obține o reducere suplimentară de 10%.

A doua noastră alegere ar fi SmartSlider 3. Oferă un echilibru foarte bun al funcționalității și performanței. Interfața de utilizator este ușor de utilizat atât pentru începători, cât și pentru dezvoltatori.

Sperăm că acest articol răspunde la întrebările referitoare la cel mai bun plugin glider WordPress în termeni de performanță și calitate. De asemenea, poate doriți să vedeți comparația noastră cu cele mai bune pluginuri de memorie cache WordPress pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me