Aveți nevoie într-adevăr de un VPS? Cel mai bun gazduire WordPress VPS comparativ – 2020

Căutați să comparați cel mai bun hosting VPS servicii pentru WordPress?


Găsirea celor mai bune hosting VPS pentru WordPress poate fi copleșitoare cu atât de multe opțiuni diferite pe piață. Uneori, VPS nu este chiar cea mai bună opțiune pentru nevoile tale. Doar pentru că site-ul dvs. web a depășit găzduire partajată nu înseamnă că aveți nevoie de un VPS.

Poate aveți nevoie de găzduire WordPress gestionată sau chiar de un server dedicat.

Este extrem de important să înțelegeți avantajele și contra de găzduire VPS, astfel încât să puteți lua decizia corectă pentru nevoile dvs..

WPBeginner este cel mai mare site independent de resurse WordPress care primește milioane de vizualizări de pagină pe lună. După ce am ajutat 100.000 de utilizatori și ani de experiență cu companiile de găzduire WordPress, am creat cel mai complet ghid care vă va ajuta să înțelegeți tot ce trebuie să știți despre găzduirea VPS, precum și să comparați cele mai bune companii de hosting VPS, astfel încât să puteți alege cele mai bune Serviciu de găzduire VPS pentru WordPress.

Ce este gazduirea VPS?

Gazduire VPS înseamnă „Gazduire server privat virtual”.

VPS este practic o partiție independentă a unui server fizic. Companiile de găzduire creează adesea mai multe partiții virtuale ale unui server fizic, astfel încât fiecare site și fișiere pot fi păstrate complet separate.

Găzduirea VPS combină cel mai bun dintre hosting-urile partajate și dedicate: vă oferă mai mult control și independență la un cost mai mic decât un server dedicat real.

Când site-ul dvs. WordPress depășește găzduirea partajată, cele mai bune opțiuni de actualizare sunt hostingul VPS sau găzduirea WordPress gestionată.

Gazduirea VPS vă oferă un control și flexibilitate mai mare asupra serverului. Cu acest control vine și responsabilitatea pentru configurare și întreținere.

Găzduire WordPress gestionată este ca un serviciu de concierge în care sunt asigurate aspecte tehnice precum securitatea, viteza, actualizările WordPress, backup-urile zilnice, funcționarea site-ului web și scalabilitatea de către compania dvs. de găzduire web.

Pro și contra VPS Hosting

Gazduirea VPS este un pas de la hostingul comun. Oferă multă flexibilitate și caracteristici ale unui server dedicat, fără costuri mari.

Dar este corect pentru site-ul dvs. web? Luați în considerare aceste beneficii și dezavantaje înainte de a face cumpărături pentru un plan.

Avantajele găzduirii VPS

 • Flexibilitate și control – A avea propriul server virtual vă oferă acces administrativ. Acest lucru vă permite să instalați și să configurați orice software doriți, să personalizați setările de configurare a serverului și multe altele.
 • Creați mai multe conturi cPanel – Veți putea să vă gestionați contul de găzduire VPS folosind atât cPanel cât și WHM. WHM vă oferă posibilitatea de a crea mai multe conturi cPanel pentru diferite site-uri web. Acest lucru poate fi util pentru securitate. De asemenea, ușurează gestionarea unei cantități mari de fișiere și site-uri. Puteți crea chiar și conturi cPanel pentru clienți, prieteni și familie.

Dezavantajele găzduirii VPS

 • Cost – Gazduirea VPS este mai scumpă decât hostingul partajat. Multe planuri încep de la aproximativ 29 de dolari pe lună, în timp ce puteți găsi găzduire partajată la prețuri de până la 3,95 USD pe lună.
 • Abilitate tehnica – Administrarea propriului server, chiar unul virtual, va necesita mai multă expertiză tehnică decât hostingul partajat. Cu tot ceea ce controlează serverul dvs. răspunde complet pentru întreținere, actualizări software, securitate și multe altele.

Dacă vă interesează flexibilitatea găzduirii VPS, dar nu doriți să gestionați toate aspectele tehnice și de întreținere, atunci trebuie să selectați ceea ce se numește găzduire VPS gestionată.

Toți furnizorii de găzduire pe care îi recomandăm oferă găzduire VPS administrată. Aceasta înseamnă că vor avea grijă de toate detaliile tehnice pentru dvs., cum ar fi instalarea software-ului și actualizările.

Când aveți nevoie de gazduire VPS?

Dacă sunteți un începător abia începând un blog WordPress, nu este nevoie să primiți găzduire VPS. Un plan de găzduire partajat vă va oferi toate resursele de care aveți nevoie pentru a începe. Planurile de găzduire comune sunt favorabile bugetului și nu necesită multă abilitate tehnică pentru a începe.

Dar odată ce site-ul dvs. web începe să crească, atunci este posibil să fie nevoie să vă actualizați găzduirea.

Semnele pe care le-ați depășit găzduire partajată

 1. Site lent – Dacă ați făcut tot ce puteți pentru a accelera WordPress, și este încă lent, atunci poate fi timpul să vă actualizați găzduirea. Acest lucru este valabil mai ales dacă observați că site-ul dvs. este mai lent în timpul perioadelor maxime de trafic.
 2. Erori – Continuați site-ul dvs. în jos sau continuați să primiți 500 de erori pe serverul intern? Dacă depanarea nu rezolvă erorile comune WordPress, atunci poate fi găzduirea dvs. web.
 3. Probleme de securitate – Pe măsură ce site-ul dvs. web crește în popularitate, acesta devine o țintă mai populară și pentru hackeri. Dacă site-ul dvs. web este atacat sau este hacked, upgrade-ul dvs. de găzduire vă poate ajuta să îl păstrați mai sigur.

VPS Hosting vs Gazduire WordPress administrată

VPS și găzduirea WordPress administrată sunt comparabile în costuri și ambele oferă un upgrade de la hostingul partajat.

Gazduirea VPS poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră dacă:

 • Sunteți un utilizator mai înclinat din punct de vedere tehnic și nu vă place să vă gestionați propriul server
 • Vrei mai multă libertate și flexibilitate pentru a instala propriul software și a configura setările proprii

Gazduirea WordPress administrată poate fi mai bună pentru dvs. dacă:

 • Nu aveți timp sau înclinație să vă deranjați cu detalii tehnice – doriți doar să faceți un blog sau să gestionați site-ul.
 • Nu trebuie să configurați niciun software special sau să configurați serverul într-un mod non-standard.

Acum, după ce ai citit tot ce este vorba despre găzduirea VPS, este timpul să iei o decizie.

Rulăm mai multe site-uri care obțin milioane de afișări de pagini pe lună. Am testat și am lucrat cu toate cele mai importante companii de găzduire web din industrie. După ce a ajutat 100.000 de utilizatori și ani de experiență, fondatorul nostru Syed Balkhi a ales personal unii dintre cei mai renumiți furnizori de hosting VPS pentru dvs..

Fiecare dintre aceste companii de găzduire VPS oferă servicii și asistență excelente. Le oferim fiecăreia un rating perfect din 5 stele. Consultați lista celor mai buni furnizori de hosting VPS.

Cele mai bune furnizori de găzduire VPS pentru WordPress

SiteGround

4.091 Recenzii

SiteGroundSavings

SiteGround este unul dintre cei mai populari și mai apreciați furnizori de hosting din comunitatea WordPress. Acestea oferă soluții unice pentru WordPress de viteză și securitate pentru a face site-ul dvs. cât mai rapid și sigur. Sunt cunoscuți pentru cel mai bun suport 24/7 din industrie, motiv pentru care sunt un furnizor oficial de hosting de tip „WordPress” recomandat. Funcțiile SiteGround includ actualizări automate, memorie cache WP încorporată, CDN, punerea în scenă cu un singur clic și controlul versiunii GIT. De asemenea, sunt una dintre puținele companii care oferă gazduire specifică locației cu 3 centre de date din SUA, Europa și Asia.

Web lichid

17 Recenzii

WebSavings lichide

Început în 1997, Liquid Web a devenit lider în hostingul VPS gestionat, hostingul cloud gestionat și hostingul dedicat serverului. Sunt renumiți pentru suportul rapid și de înaltă calitate, cunoscut sub numele de „Suport eroic”. Toate serverele de găzduire Web Liquid sunt foarte ajustate pentru viteză, performanță și securitate, ceea ce o face o soluție de găzduire complet fără probleme. Opțiunea lor de găzduire WordPress include site-uri de organizare, actualizări automate și un tablou de bord intuitiv pentru a vă gestiona toate site-urile într-un singur loc. Există un motiv pentru care companii de top precum Motorola, Red Bull, ESPN, Audi și FedEx folosesc Liquid Web.

HostGator

80 Recenzii

HostGatorSavings

HostGator găzduiește peste 8 milioane de domenii și este unul dintre cele mai populare gazde web din industrie. Cu o instalare WordPress cu 1 clic, o garanție de timp cu 99,9% și o asistență 24/7, este o alegere inteligentă pentru fiecare proprietar al site-ului. Le considerăm cea mai bună web hosting pentru companii. Cu HostGator VPS, veți obține funcțiile maxime la cel mai bun preț. Utilizatorii WPBeginner beneficiază de 75% din toate planurile VPS.

Logo Bluehost

299 Recenzii

BluehostSavings

Una dintre cele mai vechi gazde web a început în 1996, Bluehost a devenit cel mai mare nume de marcă atunci când vine vorba de găzduire WordPress. Acestea sunt un furnizor oficial de gazduire „WordPress” recomandat. Cu Bluehost, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să fie lent, chiar și atunci când există mult trafic. Suportul lor expert 24/7 este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta atunci când aveți nevoie de acesta prin telefon, e-mail sau chat live. Sunt clasate pe locul 1 în serviciile de găzduire web pentru întreprinderile mici. În plus, aceștia oferă utilizatorilor WPBeginner un discount exclusiv de 63%.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map