Ghid SEO SEO final pentru începători (pas cu pas)

Îmbunătățirea SEO SEO este crucială pentru a obține mai mult trafic către site-ul dvs. web. Din păcate, majoritatea ghidurilor SEO WordPress sunt prea tehnice pentru ca noii utilizatori să înceapă.


Dacă sunteți serios în ceea ce privește creșterea traficului site-ului dvs. web, atunci trebuie să acordați atenție celor mai bune practici WordPress WordPress.

În acest ghid, vom împărtăși cele mai bune sfaturi WordPress SEO pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți SEO SEO și să obțineți mai mult trafic organic.

WordPress SEO pentru începători

Este posibil să fi auzit experți care spun că WordPress este prietenos cu SEO. Acesta este motivul pentru care o mulțime de oameni aleg WordPress pentru a porni un blog sau un site web.

În timp ce WordPress se asigură că codul pe care îl generează urmează cele mai bune practici SEO, trebuie să faceți multe altele dacă doriți să vă maximizați eforturile SEO.

Avem o serie de pași acționabili pe care trebuie să îi faceți pentru a vă optimiza corect SEO WordPress.

Pentru a face mai ușor, am creat un instrument care să vă ajute să navigați cu ușurință prin ghidul nostru SEO SEO final.

Introducere

  Bazele WordPress SEO

   Cel mai bun plugin SEO WordPress

    Cele mai bune practici WordPress SEO

     Viteză și securitate pentru WordPress SEO

      În cele din urmă, vezi pentru a duce SEO SEO chiar mai departe.

      Introducere

      Știm că ideea de a optimiza WordPress SEO poate fi intimidantă pentru începători, mai ales dacă nu sunteți un geek de tehnologie.

      Dar nu vă faceți griji – nu trebuie să fie complicat. Începeți aici pentru a afla elementele de bază, apoi puteți începe să le aplicați pe propriul dvs. site web.

      Ce este SEO?

      Ce este SEO

      SEO este un acronim care se referă la optimizarea motorului de căutare. Este o strategie folosită de către proprietarii de site-uri web pentru a obține mai mult trafic clasându-se mai sus în motoarele de căutare.

      Optimizarea motoarelor de căutare nu se referă la păcălirea Google sau la jocurile din sistem. Este vorba pur și simplu despre crearea unui site web care să optimizeze codarea și formatarea, ceea ce ușurează motoarele de căutare să vă găsească site-ul.

      Când oamenii caută pe web subiectele despre care scrii, conținutul optimizat pentru motorul de căutare va apărea mai mare în rezultatele căutării și vei primi mai multe persoane care fac clic pe site-ul tău..

      []

      De ce SEO este important

      Motoarele de căutare sunt adesea cea mai mare sursă de trafic pentru majoritatea site-urilor web.

      Google și alte motoare de căutare folosesc algoritmi avansați pentru a înțelege și clasifica paginile în mod corespunzător în rezultatele căutării. Cu toate acestea, acești algoritmi nu sunt perfecți – au totuși nevoie de ajutorul tău pentru a înțelege despre ce este vorba.

      Dacă conținutul dvs. nu este optimizat, motoarele de căutare nu vor ști cum să îl clasifice. Când oamenii caută subiectele despre care scrii, site-ul tău nu va apărea în rezultatele căutării și vei pierde tot traficul.

      Este foarte important pentru toți proprietarii de afaceri să-și facă motorul de căutare pe site-ul prietenos, pentru a-și maximiza traficul de căutare.

      []

      Bazele WordPress SEO

      SEO poate fi tehnic, dar nu trebuie să fie. Doar învățarea câtorva sfaturi SEO de bază pentru a-ți optimiza site-ul îți poate oferi un impuls vizibil în traficul site-ului tău.

      Nu trebuie să fiți un geniu tehnologic pentru a utiliza tehnicile de mai jos. Dacă utilizați deja WordPress, atunci veți avea ce trebuie!

      Să începem să optimizăm site-ul dvs. web.

      Verificați Setările de vizibilitate ale site-ului dvs.

      WordPress vine cu o opțiune încorporată pentru a ascunde site-ul dvs. de motoarele de căutare. Scopul acestei opțiuni este de a vă oferi timp să lucrați pe site-ul dvs. web înainte de a fi gata de a fi public.

      Cu toate acestea, uneori această opțiune poate fi verificată accidental și face site-ul dvs. web indisponibil pentru motoarele de căutare.

      Dacă site-ul dvs. web nu apare în rezultatele căutării, atunci primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă asigurați că această opțiune nu este marcată.

      Pur și simplu conectați-vă la zona de administrare a site-ului dvs. WordPress și accesați Setări »Citire pagină.

      Setări de vizibilitate a motorului de căutare în WordPress

      Trebuie să derulați în jos în secțiunea „Vizibilitatea motorului de căutare” și să vă asigurați că caseta de lângă „Descurajați motoarele de căutare de la indexarea acestui site” nu este marcată.

      Nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a vă stoca modificările.

      []

      Utilizarea structurilor URL prietenoase SEO în WordPress

      URL-urile prietenoase SEO conțin cuvinte care explică clar conținutul paginii și sunt ușor de citit atât de oameni, cât și de motoarele de căutare.

      Câteva exemple de adrese URL SEO sunt:

      https://www.wpbeginner.com/how-to-install-wordpress/
      https://www.wpbeginner.com/common-wordpress-errors-and-how-to-fix-them/

      Observați că aceste adrese URL pot fi citite și un utilizator poate ghici ce va vedea pe pagină doar uitându-se la textul URL.

      Deci, cum arată o adresă URL non-SEO prietenoasă?

      https://www.wpbeginner.com/?p=10467
      http://example.com/archives/123

      Observați că aceste adrese URL folosesc numere care nu au legătură cu conținutul și că un utilizator nu poate ghici ce va găsi pe pagină, uitându-se la adresa URL.

      Utilizarea unei structuri permalink prietenoase SEO îmbunătățește șansele de a obține poziții mai bune în rezultatele căutării.

      Iată cum puteți să verificați și să actualizați structura de legătură permanentă a site-ului dvs. WordPress.

      Trebuie să vizitați secțiunea Setări »Permalink pagină. Selectați opțiunea nume de post și apoi faceți clic pe butonul „Salvați modificările” pentru a stoca setările.

      Structura URL prietenosă SEO în WordPress

      Pentru instrucțiuni mai detaliate, uitați-vă la ghidul nostru despre ce este o structură URL prietenoasă SEO în WordPress.

      Notă: Dacă site-ul dvs. web funcționează de mai mult de 6 luni, atunci vă rugăm să nu vă schimbați structura de legături permanente, decât dacă utilizați opțiunea de numere. Dacă utilizați Ziua și Numele sau Luna și Nume, continuați să utilizați asta.

      Modificând structura dvs. de legătură permanentă pe un site consacrat, veți pierde toată numărul de acțiuni de social media și riscați să vă pierdeți clasamentul SEO existent.

      Dacă trebuie să vă schimbați structura de legături permanente, atunci angajați un profesionist, astfel încât să poată configura redirecții adecvate. Veți pierde în continuare numărul de cote sociale pe pagini.

      []

      WWW vs non-WWW

      Dacă tocmai începeți cu site-ul dvs. web, atunci trebuie să alegeți dacă doriți să utilizați www (http://www.example.com) sau non-www (http://example.com) în adresa URL a site-ului dvs..

      Motoarele de căutare consideră că acestea sunt două site-uri web diferite, deci înseamnă că trebuie să alegeți unul și să rămâneți la el.

      Puteți seta preferința accesând Setări »General pagină. Adăugați adresa URL preferată atât în ​​câmpurile „Adresă WordPress”, cât și „Adresa site-ului”.

      Non-www sau www în URL-urile WordPress

      În ciuda a ceea ce ar putea spune altcineva, din punct de vedere SEO nu există niciun avantaj de a folosi unul sau altul.

      Pentru informații mai detaliate despre acest subiect, aruncați o privire la ghidul nostru pe www vs. non-www – care este mai bun pentru WordPress SEO.

      []

      Cel mai bun plugin SEO SEO

      Una dintre cele mai bune părți despre WordPress este că există un plugin pentru toate, iar SEO nu face excepție. Există mii de plugin-uri WordPress WordPress, ceea ce îngreunează alegerea celui mai bun plugin WordPress SEO.

      În loc să instalați pluginuri separate pentru sarcini SEO individuale, vă vom ajuta să alegeți cel mai bun plugin WordPress SEO care face totul și este gratuit 100%.

      Alegerea celui mai bun plugin SEO WordPress

      Alegerea celui mai bun plugin WordPress SEO

      Când vine vorba de alegerea celui mai bun plugin WordPress SEO, vă veți limita cel mai probabil alegerile la cele două cele mai populare soluții: Yoast SEO sau All in One SEO Pack.

      Sunt ambele soluții eficiente și am făcut o comparație pro și contra a Yoast SEO vs All in One SEO Pack.

      La WPBeginner, folosim Yoast SEO, așa că în acest tutorial vom folosi Yoast SEO pentru capturi de ecran și exemple..

      Indiferent, avem un ghid pas cu pas pentru configurarea corectă a fiecăruia dintre aceste pluginuri:

      • Cum se instalează și se configurează pluginul SEO Yoast în WordPress
      • Ghidul utilizatorilor pentru pachetul All in One SEO

      []

      Adăugați Sitemap-uri XML în WordPress

      Adăugați sitemap XML în WordPress

      Un sitemap XML este un fișier formatat special, care listează fiecare pagină de pe site-ul dvs. web. Acest lucru face ușor pentru motoarele de căutare să găsească tot conținutul dvs..

      Deși adăugarea unei hărți de sit XML nu îmbunătățește clasamentul site-ului de căutare, dar ajută motoarele de căutare să găsească rapid paginile și să înceapă să le plaseze..

      Dacă utilizați pluginul SEO Yoast, atunci va crea automat o sitemap XML pentru dvs. Pentru a găsi harta dvs. de hartă, trebuie doar să accesați această adresă URL (nu uitați să înlocuiți example.com cu propriul nume de domeniu):

      http://example.com/sitemap_index.xml

      Vă vom arăta cum să trimiteți sitemap-ul dvs. XML către Google în pasul următor.

      []

      Adăugați site-ul dvs. în Google Search Console

      Google Search Console

      Google Search Console, cunoscută și sub numele de Instrumente pentru webmaster, este un set de instrumente oferite de Google pentru a oferi proprietarilor site-urilor web o privire asupra modului în care conținutul lor este văzut de motorul de căutare.

      Oferă rapoarte și date care vă ajută să înțelegeți cum apar paginile dvs. în rezultatele căutării. De asemenea, veți vedea termenii de căutare efectivi pe care oamenii îi folosesc pentru a găsi site-ul dvs. web, cum apare fiecare pagină în rezultatele căutării și cât de des sunt făcute clic pe paginile dvs..

      Toate aceste informații vă ajută să înțelegeți ce funcționează pe site-ul dvs. și ce nu. Puteți apoi să vă planificați strategia de conținut în consecință.

      Google Search Console vă avertizează, de asemenea, când este ceva în neregulă cu site-ul dvs. web, cum ar fi atunci când crawlerele de căutare nu pot accesa, găsi conținut duplicat sau resurse restricționate.

      Avem un ghid pas cu pas despre cum să adăugați site-ul dvs. WordPress în Google Search Console.

      Dacă utilizați Yoast SEO, urmați pasul 6 din ghidul nostru de configurare SEO Yoast.

      Dacă nu utilizați Yoast SEO, atunci puteți viziona videoclipul nostru care arată o modalitate alternativă:

      Abonați-vă la WPBeginner

      După ce ați adăugat site-ul dvs. web în Google Search Console, faceți clic pe Sitemap din meniul din stânga și apoi inserați ultima parte a URL-ului sitemap-ului.

      Adăugarea sitemap-ului în Google Search Console

      Faceți clic pe butonul de trimitere pentru a salva modificările.

      Google Search Console va verifica acum sit-ul dvs. web și îl va folosi pentru a îmbunătăți accesul cu crawlere al site-ului dvs. web.

      După ce ați adăugat cu succes sitemap-ul, acesta va apărea ca în așteptare. Durează Google ceva timp pentru a accesa site-ul dvs. web. După câteva ore, veți putea vedea câteva statistici despre harta dvs. sit. Vă va arăta numărul de link-uri pe care le-a găsit pe harta dvs. de sit, câte dintre ele au fost indexate, un raport de imagini și pagini web, etc..

      Vă recomandăm să verificați Consola de căutare cel puțin lunar pentru a obține informații și pentru a vedea progresul SEO al site-ului dvs..

      []

      Optimizarea postărilor dvs. de blog pentru SEO

      Adesea începătorii fac greșeala de a gândi că instalarea și activarea unui plugin WordPress SEO este tot ce este necesar. SEO este un proces continuu de care trebuie să ții pasul dacă vrei să vezi rezultate maxime.

      Toate pluginurile SEO de top vă permit să adăugați un titlu, o descriere și un cuvânt cheie focalizat la fiecare postare și pagină de blog. De asemenea, vă arată o previzualizare a ceea ce vor vedea utilizatorii atunci când vă Google site-ul.

      Vă recomandăm să vă optimizați titlul și descrierea pentru a obține maximum de clicuri.

      Când scrieți postarea dvs. pe blog, pur și simplu derulați în jos în secțiunea SEO și profitați din plin de ea.

      Setările postării blogului SEO de Yoast

      Dacă vă întrebați cum să alegeți un cuvânt cheie focalizare sau o expresie cheie de focalizare, care este un titlu bun sau care este o meta descriere bună, atunci am acoperit-o în detalii în ghidul nostru pentru începători pentru a optimiza postările dvs. de blog pentru SEO.

      Vă recomandăm să îl citiți, deoarece SEO pe pagina este crucial pentru succesul dvs..

      Efectuarea cercetării cuvintelor cheie pentru site-ul dvs. web

      Mulți începători își folosesc cele mai bune idei pentru a descoperi ce subiecte caută oamenii și ce ar trebui să adauge la blogurile și site-ul lor web.

      Este ca și cum ai trage o săgeată în întuneric. Nu trebuie să faceți acest lucru atunci când puteți utiliza date reale pentru a afla ce caută oamenii.

      Cercetarea cu cuvinte cheie este o tehnică de cercetare folosită de creatorii de conținut și experți SEO. Te ajută să descoperi cuvinte utilizatorii care intră în motoarele de căutare pentru a găsi conținut, produse și servicii în industria ta.

      Puteți utiliza acele cuvinte și expresii pe site-ul dvs. web pentru a obține mai mult trafic de căutare.

      Puteți utiliza o mulțime de instrumente de cercetare a cuvintelor cheie (atât gratuite, cât și plătite). Vă recomandăm să utilizați SEMRush, vă ajută să descoperiți cuvinte cheie și chiar să aflați cuvintele cheie unde se clasează concurenții.

      Pentru mai multe detalii, consultați ghidul începătorului nostru despre cum să faceți cercetarea prin cuvinte cheie pentru site-ul dvs. WordPress.

      []

      Cele mai bune practici WordPress SEO

      Dacă urmați elementele de bază ale WordPress SEO și utilizați cel mai bun plugin WordPress SEO, veți fi deja în fața majorității site-urilor web.

      Cu toate acestea, dacă doriți rezultate și mai bune, atunci trebuie să urmați cele mai bune practici SEO de mai jos.

      Acestea nu sunt prea tehnice și cele mai multe nu necesită chiar să atingeți niciun cod. Dar vor face o mare diferență dacă îi urmezi.

      Utilizarea corectă a categoriilor și a etichetelor în WordPress

      Categorie vs etichetă

      WordPress vă permite să sortați postările blogului dvs. în categorii și etichete. Acest lucru vă face ușor să vă gestionați conținutul după subiecte și pentru utilizatorii dvs. să găsească conținutul pe care îl caută.

      Categoriile și etichetele ajută motoarele de căutare să înțeleagă structura și conținutul site-ului.

      Adesea, începătorii se confundă cu privire la modul de a utiliza cel mai bine categoriile și etichetele. După ce am explicat acest lucru mii de cititori, iată cum abordăm categoriile și etichetele.

      Categoriile sunt destinate grupării largi a postărilor dvs. Dacă blogul tău a fost o carte, categoriile vor fi conținutul.

      De exemplu, pe un blog personal, puteți avea categorii precum muzică, mâncare, călătorii etc. Categoriile sunt ierarhice, astfel încât să puteți adăuga categorii pentru copii la ele.

      Pe de altă parte, etichetele sunt cuvinte cheie mai specifice care descriu conținutul unei postări individuale. De exemplu, o postare pe blog depusă la categoria de alimente poate avea etichete precum salată, mic dejun, clătite, etc. Gândiți-vă la acestea ca la secțiunea indexuri dintr-un manual.

      Pentru mai multe despre acest subiect, consultați ghidul nostru despre categorii și etichete și cele mai bune practici SEO pentru sortarea conținutului dvs..

      Utilizând în mod corespunzător categoriile și etichetele, ușurezi utilizatorilor să-ți răsfoiască site-ul. Deoarece este ușor pentru utilizatori, facilitează și motoarele de căutare să navigheze pe site-ul dvs. web.

      []

      Faceți legarea internă a unui obicei

      Adăugarea de legături interne în WordPress

      Motoarele de căutare alocă fiecărei pagini de pe site-ul dvs. un punctaj (autoritatea paginii). Rețeta acestui scor este păstrată secretă, astfel încât oamenii să nu poată juca rezultatele. Cu toate acestea, cele mai comune semnale de autoritate sunt legăturile.

      Acesta este motivul pentru care este important să vă conectați la propriul dvs. conținut din alte pagini și pagini de blog.

      Ar trebui să vă faceți un obicei să vă conectați propriile postări ori de câte ori este posibil. Dacă aveți mai mulți autori, atunci creați o listă de verificare a postării unui blog care pre-publică, care necesită să se conecteze cel puțin 3 alte postări pe blog.

      Acest lucru vă va ajuta să îmbunătățiți vizualizările dvs. de pagină, va crește timpul pe care utilizatorii îl petrec pe site-ul dvs. și, în final, va îmbunătăți scorul SEO al postărilor și paginilor dvs. de blog..

      []

      Optimizați comentariile WordPress

      Optimizați comentariile WordPress

      Comentariile pot fi un indiciu puternic al implicării utilizatorilor pe site-ul dvs. web. Utilizatorii implicați înseamnă mai multe link-uri către site-ul dvs., mai mult trafic și SEO îmbunătățit.

      Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că comentariile dvs. sunt reale și nu spam. Spammerii trimit comentarii cu link-uri incorecte care ar putea să vă afecteze și chiar să vă distrugă clasamentele de căutare.

      Acesta este motivul pentru care recomandăm tuturor să înceapă să folosească Akismet. Este unul dintre cele două plugin-uri care sunt preinstalate cu fiecare site WordPress și vă ajută să combateți spam-ul de comentarii.

      Dacă Akismet singur nu este în măsură să gestioneze spam-ul de comentarii, atunci vedeți aceste sfaturi și instrumente pentru a combate spam-ul de comentarii în WordPress.

      Dacă postările de pe blog-ul dvs. atrag o mulțime de comentarii autentice, fără spam, atunci ar trebui să vă plasați pe umăr pentru a construi un site atât de interesant!

      Cu toate acestea, prea multe comentarii la o postare o pot încărca mai încet, ceea ce afectează și clasamentul motorului de căutare. (Citiți mai jos pentru a afla mai multe despre cum afectează viteza SEO.)

      Pentru a pregăti site-ul dvs. web, astfel încât să poată face față comentariilor de povară pe server și viteză, puteți împărți comentariile în mai multe pagini. Vedeți tutorialul nostru despre cum să paginați comentariile în WordPress.

      (Dacă doriți să obțineți mai multe comentarii pe site-ul dvs., consultați aceste 11 modalități de a obține mai multe comentarii pe postările de pe blogul dvs. WordPress.)

      []

      NoFollow Linkuri externe în WordPress

      După cum am menționat mai sus, link-urile ajută motoarele de căutare să decidă ce pagini sunt importante. Când faceți legătura cu un site web, treceți o parte din scorul SEO al site-ului dvs. către acel link. Acest scor SEO se numește „suc de legătură”.

      Pentru un clasament bun de căutare, trebuie să vă asigurați că primiți mai multe sucuri de link-uri de pe alte site-uri web decât le oferiți.

      Adăugarea atributului „nofollow” la link-uri externe (link-uri către site-uri web pe care nu le deții) recomandă motoarelor de căutare să nu urmeze aceste link-uri. Acest lucru vă ajută să economisiți sucul de legătură.

      Un link extern normal arată în HTML:

      Exemplu site web

      O legătură externă cu atributul nofollow arată astfel:

      rel ="nofollow">Exemplu site web

      În mod implicit, WordPress nu vine cu o opțiune de a face legături nofollow. Cu toate acestea, puteți face asta cu ușurință modificând manual linkurile.

      Pur și simplu selectați blocul care conține linkul dvs., apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte verticale prezentă în bara de sus.

      Editați ca HTML

      Aceasta va deschide un meniu în care trebuie să faceți clic pe opțiunea „Editați ca HTML”.

      Acum veți vedea codul HTML al linkului dvs. Continuați să adăugați atributul rel = „nofollow” elementului de legătură.

      Adăugarea manuală a atributului nofollow la o legătură

      Dacă vedeți atributul rel = „noopener noreferrer” în codul HTML, atunci adăugați un spațiu după noreferrer și adăugați nofollow după aceea.

      Pentru mai multe detalii și metode alternative, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați link-uri nofollow în WordPress.

      []

      Postări complete despre rezumate sau extrase

      Postări complete vs rezumat sau extrase

      WordPress afișează și link-uri către postările dvs. dintr-o serie de pagini, cum ar fi pagina de pornire, arhiva de categorii, arhiva de etichete, arhiva de date, pagini de autor, etc..

      În mod implicit, afișează conținutul complet al articolului în toate aceste pagini. Acest lucru afectează SEO-ul site-ului dvs., deoarece motoarele de căutare pot găsi un conținut duplicat. Articolele complete fac ca paginile de arhivă să se încarce mai încet.

      Afișarea articolelor complete peste tot afectează și vizualizările paginii tale. De exemplu, utilizatorii care se abonează la fluxul dvs. RSS vor putea citi articolul complet în cititorul de fluxuri fără a vizita vreodată site-ul dvs. web.

      Cea mai simplă modalitate de a rezolva acest lucru este afișând rezumate sau extrase în loc de articole complete.

      Puteți face acest lucru accesând Setări »Citire și selectați rezumatul.

      Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum puteți personaliza extrase WordPress fără codare.

      []

      Viteză și securitate pentru WordPress SEO

      Chiar dacă urmați toate sfaturile SEO și cele mai bune practici de mai sus, dacă site-ul dvs. este lent sau este eliminat de un hacker, clasamentul motorului dvs. de căutare va avea un mare succes..

      Iată cum să împiedicați site-ul dvs. să piardă traficul motoarelor de căutare din cauza performanțelor lente sau a securității laxe.

      Optimizați viteza și performanța site-ului dvs.

      Optimizați viteza și performanța site-ului dvs. WordPress

      Cercetările arată că în epoca internetului, durata medie de atenție umană este mai scurtă decât cea a unui pește de aur.

      Experții utilizării web consideră că utilizatorii decid dacă doresc să stea sau să plece în câteva secunde de la vizitarea unui site web.

      Asta înseamnă că, în calitate de proprietar al unui site web, aveți la dispoziție doar câteva secunde pentru a vă prezenta conținutul și a vă angaja utilizatori. Nu doriți să pierdeți acest timp prețios, făcând vizitatorul să aștepte să se încarce site-ul dvs. web. Motoarele de căutare precum Google clasează acum site-urile mai rapid decât cele web cu încărcare lentă.

      Dacă trebuie să îmbunătățiți viteza site-ului dvs., consultați aceste sfaturi despre 18 trucuri utile pentru a accelera WordPress și pentru a spori performanța.

      []

      Optimizarea imaginilor în WordPress pentru SEO

      Imaginile sunt mai atrăgătoare decât textul, dar necesită, de asemenea, mai mult timp pentru încărcare. Dacă nu sunteți atenți cu dimensiunile și calitatea imaginii, atunci acestea pot încetini site-ul dvs. web.

      Trebuie să vă asigurați că utilizați imagini optimizate pentru a încărca mai repede. Consultați ghidul nostru despre cum să grăbiți WordPress prin optimizarea imaginilor pentru web.

      Un alt truc pe care îl puteți utiliza pentru a vă optimiza imaginile pentru motoarele de căutare este să folosiți un titlu descriptiv și etichete alt. Aceste etichete ajută motoarele de căutare să înțeleagă despre ce este imaginea ta. De asemenea, aceștia ajută utilizatorii cu deficiențe de vedere, deoarece cititorii de ecran le pot citi textul alternativ.

      WordPress vă permite să adăugați cu ușurință etichete de titlu și alt atunci când încărcați o imagine.

      Adăugarea textului și a titlului alt la imaginile din WordPress

      Dacă sunteți fotograf sau adăugați o mulțime de imagini pe site-ul dvs. WordPress, atunci trebuie să utilizați un plugin pentru galerie.

      Vă recomandăm să folosiți galeria Envira. În testele noastre de viteză, am găsit că este cel mai rapid plugin pentru galeria WordPress. Este, de asemenea, pe deplin răspunzător și este prietenos cu SEO.

      Pentru mai multe sfaturi, consultați ghidul nostru complet pentru începători pentru imaginea SEO.

      []

      Securitatea și siguranța site-ului dvs. WordPress

      Securitate WordPress

      În fiecare săptămână, Google listează în jur de 20.000 de site-uri web pentru malware și în jur de 50.000 pentru phishing. Când un site este listat negru, acesta nu apare deloc în niciun rezultat al căutării.

      Aceasta înseamnă că securitatea site-ului dvs. WordPress este crucială pentru un clasament bun. Nu doriți ca toată munca dvs. grea pe SEO să fie risipită dacă site-ul dvs. este compromis de un hacker.

      Vestea bună este că nu este atât de dificil să vă păstrați site-ul WordPress în siguranță – consultați instrucțiunile pas cu pas din ghidul nostru de securitate WordPress final..

      La WPBeginner, folosim Sucuri pentru a proteja site-ul nostru împotriva atacurilor. Pentru a vedea de ce vă recomandăm acest serviciu, consultați studiul nostru de caz despre cum Sucuri ne-a ajutat să blocăm 450.000 de atacuri WordPress în 3 luni.

      []

      Începeți să utilizați SSL / HTTPS

      Un site securizat de SSL și HTTPS

      SSL (Secure Sockets Layer) este o tehnologie care criptează conexiunea dintre browserul utilizatorului și serverul cu care se conectează. Acest lucru adaugă un strat de securitate suplimentar site-ului dvs. WordPress.

      Site-urile securizate cu SSL sunt indicate printr-un semn de lacat în bara de adrese a browserului. Acest lucru face ca site-ul dvs. web să fie mai de încredere și este necesar dacă utilizați un magazin online cu WordPress și prelucrați informații de plată sensibile.

      Toate companiile de găzduire WordPress de top oferă certificate SSL gratuite cu Let’s Encrypt. Consultați ghidul nostru despre cum puteți obține un certificat SSL gratuit pentru site-ul dvs. web pentru mai multe detalii.

      Dacă doriți un certificat SSL cu wildcard premium sau doar un certificat obișnuit cu garanție de securitate, atunci vă recomandăm să folosiți Domain.com.

      Certificatele SSL sunt prevăzute cu o garanție de securitate minimă de 10.000 USD și garanție de securitate de până la 1,75 milioane USD. De asemenea, veți obține un sigiliu pentru site-ul TrustLogo care va fi afișat pe site-ul dvs. pentru un plus de credibilitate.

      []

      Mai multe instrumente și resurse SEO

      După ce obțineți cele mai bune practici WordPress WordPress, veți dori să vă duceți abilitățile și mai departe pentru a vă promova concurența.

      Am compilat o listă cu cele mai bune pluginuri și instrumente SEO WordPress pe care ar trebui să le utilizați pentru a vă îmbunătăți SEO. Dacă sunteți gata să încercați câteva tehnici mai avansate, puteți consulta și arhiva noastră de articole SEO WordPress.

      []

      Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să-ți optimizezi corect site-ul WordPress pentru SEO. Continuați și implementați câteva dintre aceste sfaturi SEO WordPress și ar trebui să observați o creștere a traficului dvs. în câteva luni pe măsură ce motoarele de căutare vă procesează modificările.

      Jeffrey Wilson Administrator
      Sorry! The Author has not filled his profile.
      follow me
       Like this post? Please share to your friends:
       Adblock
       detector
       map