Cum să alegi cel mai bun gazduire WordPress în 2020 (comparativ)

Adesea trecute cu vederea, găzduirea web este una dintre componentele cheie ale fiecărui site web de succes. Alegerea celui mai bun hosting WordPress pentru nevoile dvs. vă poate îmbunătăți SEO și crește vânzările. Există diferite tipuri diferite de opțiuni de găzduire WordPress, cum ar fi găzduirea WordPress gratuită, partajată, VPS, dedicată și gestionată. În acest ghid, vă vom ajuta să alegeți cea mai bună gazduire WordPress pentru site-ul dvs. web.


WPBeginner este cel mai mare site gratuit de resurse WordPress care primește milioane de vizualizări de pagină pe lună. După ce am ajutat peste 200.000 de utilizatori și ani de experiență cu companii de hosting WordPress, știm importanța alegerii celei mai bune companii de hosting WordPress.

Scopul nostru cu acest ghid este să împărtășim 12 ani și experiență și informații despre lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți o companie de găzduire pentru afacerea dvs..

Pentru a vă ajuta să luați decizia corectă, am făcut și o comparație cot la cot a companiilor de găzduire WordPress de top, inclusiv teste de viteză, teste uptime și test de fiabilitate (derulați pentru a vedea comparația completă).

Dacă te grăbești, atunci poți vedea pur și simplu tabelul de mai jos cu lista noastră de cele mai bune companii de hosting WordPress, aleasă manual. Aceste companii sunt în mod constant principalele companii de găzduire WordPress din industrie atunci când vine vorba de calitate și servicii.

Care sunt cerințele de gazduire WordPress?

Vei fi surprins să afli că WordPress este un script foarte ușor și este compatibil cu aproape toate companiile bune de găzduire web. Cerințele simple pe care WordPress le prezintă sunt:

 • Versiunea PHP 7 sau mai mare
 • MySQL versiunea 5.6 sau mai mare SAU versiunea 10.1 sau mai mare a MariaDB
 • Suport HTTPS (SSL)

Datorită popularității WordPress, toate cele mai bune companii de găzduire web vin cu opțiuni de instalare ușoare cu 1 clic pentru WordPress. Toate companiile de găzduire WordPress pe care le-am enumerat în acest ghid oferă suport complet pentru rularea unui site WordPress.

Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un furnizor de gazduire WordPress

Viteza, securitatea și fiabilitatea sunt toți factorii importanți pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți găzduirea dvs. WordPress. Cu toate acestea, cel mai important factor pe care ar trebui să îl iei în considerare este „Nevoile tale”. Evaluarea nevoilor dvs. înainte de a cumpăra găzduirea dvs. WordPress vă poate economisi sute de dolari.

Evaluarea nevoilor dvs. de găzduire WordPress

După cum am menționat mai sus, există diferite tipuri de servicii de găzduire web disponibile, cum ar fi gratuit, partajat, VPS, dedicat și gestionat. Să aruncăm o privire la fiecare dintre aceste opțiuni pentru a determina care este cea mai bună soluție pentru dvs..

Găzduire gratuită WordPress

Există găzduire web gratuită disponibilă, dar aproape toate au un fel de captură. De obicei, puteți găsi găzduire gratuită WordPress oferită pe forumuri online sau grupuri mici. În cele mai multe cazuri, acestea sunt gestionate de către o persoană care revinde o mică parte din spațiul serverului său pentru a acoperi unele venituri. De multe ori captura este că trebuie să puneți reclamele lor pe site. Unii vă pot solicita să introduceți un link text în subsolul site-ului dvs. Acești oameni vor vinde anunțul banner sau link-ul text pentru a acoperi costul spațiului tău gratuit, împreună cu creșterea profiturilor. Cel mai mare dezavantaj de a avea o gazdă gratuită, în afară de reclame, este că acestea nu sunt de încredere. Nu știi niciodată când această persoană va înceta să ofere serviciul gratuit. Te pot lăsa în orice moment agățat. Dacă sunteți serios în legătură cu site-ul sau afacerea dvs., evitați cu orice preț găzduirea WordPress gratuit.

Gazduire WordPress partajată

Găzduirea în comun este de departe cel mai popular tip de găzduire WordPress folosit de începători. Este cel mai accesibil și destul de sincer un bun punct de plecare pentru noii utilizatori. Gazduirea partajată este locul în care partajați un server mare cu o mulțime de site-uri. Având mai multe site-uri pe același server, furnizorii de găzduire pot oferi serviciul la un tarif mai accesibil. Cea mai mare captură pe care o vedem cu găzduirea partajată la toți furnizorii (inclusiv cei pe care îi recomandăm mai jos) sunt resursele nelimitate. Nu există nici un fel de nelimitat. Deși spune nelimitat, mai aveți restricții de utilizare. Dacă site-ul dvs. începe să preia o încărcătură substanțială a serverului, vă vor forța politicos să vă actualizați contul. Dacă nu întreprind această acțiune, atunci poate avea un efect negativ asupra performanței generale a altor site-uri găzduite pe același server. Revin la înțelepciunea convențională. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, la fel va costa costurile generale.

Gazduirea web partajată este cea mai bună soluție pentru întreprinderile mici și pornirea bloggerilor.

Gazduire WordPress VPS

Virtual Private Server (VPS) se referă la o mașină virtuală. Este o metodă de partiționare a unui computer cu server fizic în mai multe servere, în raport cu nevoile fiecărui client. Chiar dacă partajați serverul cu alte câteva mână, acest lucru vă oferă aproape la fel de control ca un server dedicat. De asemenea, are confidențialitatea unui computer fizic separat și poate fi configurată pentru a rula software-uri de server specifice. Adesea, dezvoltatorii, utilizatorii intermediari și bloggerii de talie medie folosesc VPS pentru a-și extinde site-urile. Dacă NU aveți cunoștințe tehnice, atunci trebuie să vă asigurați că achiziționați un VPS gestionat. Acest lucru înseamnă că furnizorul de găzduire WordPress gestionează toate actualizările sistemului, iar acestea sunt disponibile pentru a vă ajuta, dacă este nevoie.

Gazduirea VPS este cea mai potrivită pentru întreprinderile de dimensiuni medii, bloguri cu trafic ridicat și designeri / dezvoltatori aspiranți.

WordPress Dedicat Server Gazduire

Serverul dedicat este un server fizic pe care îl puteți închiria de la furnizorul de găzduire. Acest lucru vă permite să aveți un control complet asupra serverului, inclusiv alegerea sistemului de operare, hardware etc. Nu aveți nevoie de un server dedicat dacă tocmai începeți. Odată ce site-ul dvs. primește o cantitate semnificativă de trafic, numai atunci trebuie să luați în considerare actualizarea la un server dedicat. WPBeginner rulează pe un server dedicat de HostGator. Dacă nu utilizați un administrator de sistem sau nu aveți experiență cu serverele, atunci vă recomandăm să obțineți un server dedicat gestionat. Furnizorii de găzduire WordPress care oferă servere dedicate gestionate angajează administratori de sistem full-time care vă întrețin serverele. Alături de efectuarea actualizărilor software, efectuează și monitorizarea serverului, oferă asistență telefonică, etc. Majoritatea site-urilor web de top folosesc grupuri de servere dedicate.

Serverele dedicate WordPress sunt cele mai bune pentru blogurile cu trafic extrem de ridicat.

Gazduit WordPress găzduit

Datorită numărului mare de utilizatori care folosesc WordPress, mai mulți furnizori de găzduire web au ales să ofere găzduire WordPress gestionată. Un cont cu unul dintre acești furnizori vă permite să găzduiți doar site-uri bazate pe WordPress și nimic altceva. Beneficiul găzduirii WordPress gestionat este că nu trebuie să vă faceți griji despre ORICE. Ele optimizează site-ul pentru performanță, se asigură că site-ul dvs. este securizat și păstrează copii de rezervă regulate. În plus, acestea vă sfătuiesc dacă un plugin specific are un impact negativ.

Găzduirea WordPress gestionată de linia de bază este o găzduire WordPress rapidă fără probleme, cu asistență de înaltă calitate din partea personalului cu multă experiență WordPress. În timp ce toate acestea sună uimitor, planurile de găzduire WordPress gestionate sunt de obicei la capătul superior al scării. De exemplu, un cont personal cu un furnizor popular de găzduire WordPress gestionat costă 29 USD / lună unde puteți găzdui doar 1 site (obținând maximum 25.000 de vizitatori pe lună). Următorul nivel mai ridicat în care vi se permit mai multe domenii vă va costa 99 USD / lună. O persoană care începe un blog nu își poate permite acest lucru.

Găzduirea WordPress administrată este excelentă pentru bloggerii consacrați, care pot justifica cheltuielile cu veniturile lor. Este pentru persoanele care nu au abilități / timp să se ocupe de partea tehnică a lucrurilor. Vă recomandăm WP Engine pentru găzduirea WordPress gestionată.

Acum că cunoașteți toate opțiunile dvs. de găzduire WordPress, este timpul să luați o decizie. Rulăm mai multe site-uri care obțin milioane de afișări de pagini pe lună. Am testat și am lucrat cu toate companiile de top web hosting din industrie. După ce a ajutat peste 200.000 de utilizatori și ani de experiență, fondatorul nostru Syed Balkhi a ales personal unii dintre cei mai renumiți furnizori de găzduire WordPress pentru tine. Fiecare dintre aceste companii de găzduire WordPress oferă servicii și asistență excelente. Le oferim fiecăreia un rating perfect din 5 stele. Consultați lista celor mai buni furnizori de găzduire web.

Cele mai bune furnizori de găzduire web WordPress

Logo Bluehost

299 Recenzii

BluehostSavings

Una dintre cele mai vechi gazde web a început în 1996, Bluehost a devenit cel mai mare nume de marcă atunci când vine vorba de găzduire WordPress. Acestea sunt un furnizor oficial de hosting recomandat de „WordPress”. Cu Bluehost, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să fie lent, chiar și atunci când există mult trafic. Suportul lor expert 24/7 este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta atunci când aveți nevoie de acesta prin telefon, e-mail sau chat live. Acestea sunt clasate pe locul 1 în găzduire web pentru întreprinderile mici. În plus, aceștia oferă utilizatorilor WPBeginner un discount exclusiv de 63% reducere, un domeniu gratuit, SSL gratuit și un Site Builder gratuit cu șabloane.

SiteGround

4.091 Recenzii

SiteGroundSavings

SiteGround este unul dintre cei mai populari și mai apreciați furnizori de hosting din comunitatea WordPress. Acestea oferă soluții unice pentru WordPress de viteză și securitate pentru a face site-ul dvs. cât mai rapid și sigur. Sunt cunoscuți pentru cel mai bun suport 24/7 din industrie, motiv pentru care sunt un furnizor oficial de hosting de tip „WordPress” recomandat. Acesta este și motivul pentru care folosim SiteGround pentru găzduirea site-ului web WPBeginner. Funcțiile SiteGround includ actualizări automate, memorie cache WP încorporată, CDN, punerea în scenă cu un singur clic și controlul versiunii GIT. De asemenea, sunt una dintre puținele companii care oferă gazduire specifică locației cu 3 centre de date din SUA, Europa și Asia. Pe lângă toate acestea, au o reducere specială de 70% pentru cititorii WPBeginner.

HostGator

80 Recenzii

HostGatorSavings

HostGator găzduiește peste 8 milioane de domenii și este unul dintre cele mai populare gazde web din industrie. Cu o instalare WordPress cu 1 clic, o garanție de timp cu 99,9% și o asistență 24/7, este o alegere inteligentă pentru fiecare proprietar al site-ului. Le considerăm una dintre cele mai bune găzduire web pentru companii. Acestea oferă cititorilor noștri o reducere exclusivă de 62% reducere, un nume de domeniu gratuit și certificat SSL gratuit.

Dreamhost

573 Recenzii

DreamHostSavings

DreamHost este în jur de 18 ani și este cunoscut pentru simplificarea găzduirii web. Obțineți tablou de bord personalizată, instalare WordPress cu 1 clic, actualizări automate WordPress, spațiu nelimitat, lățime de bandă nelimitată și SSD-uri gratuite, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai rapid cu 200%. DreamHost are peste 600.000 de bloguri și site-uri WordPress. Nu există taxe de configurare și, de asemenea, obțineți un domeniu gratuit.

GreenGeeks

397 Recenzii

GreenGeeksSavings

GreenGeeks a devenit un brand binecunoscut în industria de găzduire WordPress, cu performanța lor fulgurantă rapidă a site-ului, suportul bazat pe 24/7 din SUA și o platformă responsabilă pentru mediul înconjurător. Oferă instalarea automată a unui clic pe WordPress, actualizări gestionate, securitate sporită, CDN gratuit, migrație gratuită a site-ului și alegerea a peste 5 locații diferite ale centrului de date. GreenGeeks alimentează peste 500.000 de site-uri web, iar clienții le iubesc. Pe lângă toate acestea, au o reducere specială de 60% pentru cititorii WPBeginner, combinate cu SSL gratuit și un nume de domeniu gratuit.

Cea mai bună comparație de gazduire WordPress (2020)

Acum, după navigarea prin cele mai bune companii de găzduire WordPress enumerate mai sus, s-ar putea să vă întrebați care este cea mai potrivită pentru afacerea dvs.?

Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună gazduire WordPress, am creat câteva resurse suplimentare pentru dvs.:

  Scopul nostru este să vă ajutăm să luați decizia corectă, deoarece alegerea furnizorului greșit poate avea un impact negativ asupra site-ului dvs. SEO, viteză și vânzări..

  Chesting de gazduire WordPress

  Este destul de ușor să fii copleșit de toată supraîncărcarea de informații. Adesea, utilizatorii citesc acest ghid și ne trimit prin e-mail solicitând recomandări personalizate cu privire la care hostingul WordPress este cel mai potrivit pentru nevoile lor.

  Pentru a ajuta la accelerarea acestui lucru, am creat un motor de recomandări de găzduire WordPress care vă poate ajuta să decideți care este cel mai bun găzduire WordPress pentru dvs. în funcție de nevoile dvs..

  Nu trebuie decât să răspunzi cu exactitate la întrebările din widgetul de mai jos:

  Dacă doriți în continuare ajutor personalizat în alegerea celui mai bun furnizor de hosting WordPress, atunci vă rugăm să ne trimiteți un mesaj folosind formularul nostru de contact. Unul dintre membrii echipei noastre va răspunde în termen de 24 de ore.

  Comparație detaliată a performanțelor pentru gazduire WordPress

  Unul dintre motivele pentru care WPBeginner este cel mai de încredere site-ul de resurse WordPress este că recenziile noastre se bazează pe date și experiență reală.

  Spre deosebire de alte site-uri de recenzii de găzduire WordPress care fură doar cuvinte direct din comunicatele de presă ale companiilor de găzduire respective, de fapt, ne înscriem cu fiecare furnizor individual de hosting WordPress și testăm în profunzime serviciile lor.

  Folosim instrumente terțe independente precum Pingdom, LoadImpact și Bitcatcha pentru a testa performanța și fiabilitatea fiecărei companii, astfel încât să vă putem ajuta să alegeți cel mai bun hosting WordPress pentru afacerea dvs..

  Pentru a măsura cu exactitate performanța la toate companiile de găzduire WordPress, creăm un exemplu de site WordPress pe fiecare furnizor de hosting și instalăm tema implicită Douăzeci și șaptesprezece. În continuare, importăm conținut dummy inclusiv imagini și media, astfel încât testul nostru seamănă cu un site web de utilizatori obișnuit.

  După aceea, folosim Pingdom, un serviciu de testare a vitezei site-ului web, pentru a măsura viteza site-ului nostru pe mai multe companii de găzduire.

  De asemenea, folosim serviciul Load Impact pentru a trimite utilizatori virtuali (VU) pe fiecare site web pentru a vedea cum ar gestiona serverul de găzduire solicitări sporite de la mai multe conexiuni simultan. Acest lucru ne ajută să vedem cum ar fi performanța companiei de găzduire WordPress în timpul perioadelor maxime de trafic.

  Nu în ultimul rând, folosim serviciul Bitcatcha pentru a testa timpul de răspuns al serverului în numeroase locații geografice, inclusiv Statele Unite, Londra, Singapore, Sao Paulo, India, Sydney și Japonia. Acest lucru ne ajută să decidem ce companie de găzduire este cea mai bună pentru ce locație geografică.

  Acum că cunoașteți procesul nostru de testare, să comparăm performanțele celor mai bune companii de hosting WordPress pentru a vedea care este cea mai rapidă companie de găzduire WordPress de pe piață.

  Bluehost WordPress Gazduire

  Bluehost este una dintre cele mai mari companii de găzduire de pe planetă și este un furnizor oficial de hosting recomandat de WordPress. Pachetele lor de găzduire sunt preinstalate cu WordPress în mod implicit.

  Iată rezultatele testelor noastre de performanță Bluehost:

  Rezultatele testului de viteză Bluehost

  După cum puteți vedea, site-ul nostru de test încărcat în mai puțin de două secunde. Acest lucru este mai rapid decât 85% din toate site-urile web testate. Având în vedere faptul că site-ul nostru de eșantion nu folosea niciun plugin de memorie în cache sau sfaturi de optimizare a vitezei, acest rezultat este foarte bun.

  După testul de viteză, am executat testul Load Impact pe serverele Bluehost. Am creat treptat până la 100 de vizitatori unici simultan pentru a vedea cum serverul ar gestiona cererile crescute de la mai multe conexiuni simultan.

  Iată ecranul rezultatului:

  Testarea impactului încărcării Bluehost

  Linia albastră reprezintă numărul de utilizatori virtuali activi pe site, iar linia verde este timpul de încărcare a serverului. După cum vedeți, încărcarea serverului a rămas stabilă în timpul testului chiar și la traficul maxim.

  După testul de impact al încărcării, am folosit Bitcatcha pentru a testa timpul de răspuns mai precis al serverului din diverse locații geografice.

  Timpul de răspuns al serverului Bluehost

  Serverul Bluehost a avut rezultate excepționale în Statele Unite, încărcând sub o fracție de secundă. În alte locații, răspunsul a fost un pic mai mare, dar încă sub o secundă.

  Dacă publicul dvs. țintă se află în Statele Unite, atunci acest lucru ar beneficia foarte mult de site-ul dvs. web.

  În recenzia noastră detaliată Bluehost, am evaluat, de asemenea, echipa de asistență pentru clienți, caracteristicile și prețurile. După analiza noastră, evaluăm Bluehost ca fiind furnizorul 1 de hosting de WordPress pentru întreprinderile mici pentru a face un site web.

  • Pro-uri: 63% reducere gazduire + Domeniu gratuit + SSL gratuit (https: //) inclus
  • Pro-uri: Recomandat oficial de WordPress
  • Pro-uri: Site gratuit de înscenare
  • CONS: Uneori, sprijinul poate fi lent

  Începeți cu Bluehost

  SiteGround WordPress Gazduire

  SiteGround este unul dintre cei mai populari și mai apreciați furnizori de hosting din comunitatea WordPress. Acestea oferă planuri care sunt special optimizate pentru WordPress cu soluții unice de viteză și securitate internă. Acesta este motivul pentru care sunt un furnizor oficial de hosting recomandat de WordPress.

  Notă: Site-ul web WPBeginner este găzduit și pe serverele SiteGround Enterprise, iar noi ne place sprijinul lor.

  Iată rezultatele testelor noastre de performanță SiteGround:

  SiteGround test de viteză

  După cum vedeți, site-ul nostru de test încărcat în mai puțin de o secundă (649 ms pentru a fi mai precis) pentru un server din Dallas, Texas. Aceasta înseamnă că site-ul nostru este mai rapid decât 95% din site-urile testate.

  În continuare, am efectuat testul Load Impact pe serverele SiteGround, unde am creat treptat până la 100 de vizitatori unici simultan pentru a vedea cum serverul lor va gestiona cererile crescute de la mai multe conexiuni simultan.

  Rezultatele testului de sarcină SiteGround

  Linia albastră reprezintă numărul de utilizatori virtuali activi pe site, iar linia verde este timpul de încărcare a serverului. SiteGround a efectuat aproape în mod constant, cu excepția unui vârf când erau 50 de utilizatori pe site. S-a recuperat rapid și timpul de încărcare a paginii a rămas constant scăzut chiar și cu mai mulți utilizatori.

  După testul de impact al încărcării, am folosit Bitcatcha pentru a testa timpul de răspuns mai precis al serverului din diverse locații geografice.

  Timpul de răspuns al serverului SiteGround din mai multe locații

  Serverul nostru de teste SiteGround a avut rezultate foarte bune în Statele Unite și în toate celelalte locații, cu excepția Japoniei.

  Dacă publicul dvs. este în Asia, atunci puteți cere SiteGround să vă mute pe serverele lor Asia-Pacific pentru a remedia acest lucru.

  În recenzia noastră detaliată SiteGround, am evaluat, de asemenea, asistența pentru clienți, caracteristicile și prețul acestora. După analiza noastră, considerăm că SiteGround este o opțiune excelentă pentru începători, deoarece sprijinul lor este incredibil de util.

  • Pro-uri: Cel mai bun suport WordPress, timp de funcționare bun, viteză rapidă și SSL gratuit.
  • Pro-uri: Mai multe centre de date din întreaga lume
  • Pro-uri: Migrarea site-ului gratuit
  • CONS: Niciun domeniu gratuit și Planul GoGeek nu este scump

  Începeți cu SiteGround

  Gazduire WordPress HostGator

  HostGator este o companie populară de găzduire web care găzduiește peste 8 milioane de domenii. Similar cu Bluehost, acestea oferă servicii specializate de găzduire WordPress.

  Iată rezultatele testelor noastre de performanță HostGator:

  Rezultatele testelor de viteză pentru HostGator

  După cum puteți vedea, site-ul nostru de testare a fost încărcat în puțin sub o secundă pentru un server din Dallas, Texas. Acest lucru este mai rapid decât 94% din toate site-urile testate. Având în vedere faptul că site-ul nostru de eșantion nu folosea plugin-uri de memorie în cache sau sfaturi de optimizare a vitezei, viteza de încărcare este uimitoare.

  Dar cum se execută HostGator când aveți mult trafic?

  Am efectuat testul Load Impact pe serverele HostGator, unde am creat treptat până la 100 de vizitatori unici simultan, pentru a vedea cum serverul va trata cererile crescute de la mai multe conexiuni simultan.

  Testele LoadImpact pentru HostGator

  Linia verde reprezintă timpul de încărcare a paginii, iar linia albastră reprezintă numărul de utilizatori de pe site. După cum puteți vedea, site-ul nostru de teste a funcționat foarte bine până la 80 de utilizatori, după care a început să încetinească.

  Aceste rezultate sunt normale pentru conturile de găzduire partajate, deoarece partajați resursele serverului cu alte site-uri găzduite pe același server. Pe măsură ce site-ul dvs. crește, trebuie să treceți la găzduire VPS sau chiar găzduire WordPress gestionată.

  După testul de impact al încărcării, am folosit Bitcatcha pentru a testa timpul de răspuns mai precis al serverului din diverse locații geografice.

  Rezultatele timpului de răspuns al serverului HosGator

  Serverul site-ului de analiză HostGator a fost foarte bine. Timpul de răspuns al serverului a rămas mai puțin de o secundă. În Statele Unite, au fost doar 37 ms.

  În revizuirea noastră detaliată HostGator, am evaluat, de asemenea, asistența pentru clienți, caracteristicile și prețul acestora. După analiza noastră, considerăm că HostGator este o opțiune excelentă pentru afaceri în creștere, deoarece oferă planuri care cresc odată cu afacerea dvs..

  • Pro-uri: Gazduire rapidă și de încredere, cu suport bun 24/7
  • Pro-uri: Site-ul WPBeginner este găzduit cu HostGator
  • Pro-uri: Prețuri introduse ieftine și migrație gratuită a site-ului
  • CONS: Taxele de reînnoire sunt mai mari

  Începeți cu HostGator

  Folosiți cuponul HostGator: „wpbeginner” la check out și veți obține cel mai bun preț HostGator.

  Gazduire DreamHost WordPress

  DreamHost este în jur de 18 ani și este cunoscut pentru găzduirea lor web de încredere. Oferă instalarea unui singur clic pentru WordPress și sunt, de asemenea, un furnizor oficial de hosting de WordPress.org recomandat.

  Iată rezultatele testelor noastre de performanță DreamHost:

  Rezultatele testelor de viteză pentru DreamHost

  După cum puteți vedea site-ul nostru de testat încărcat în puțin sub o secundă pentru un server din New York. Acest lucru este mai rapid decât 93% din toate site-urile testate.

  După testul de viteză, am efectuat testul Load Impact pe serverele DreamHost pentru a vedea cum va funcționa în timpul maximului de trafic. Am creat treptat până la 100 de vizitatori unici simultan pentru a vedea cum serverul ar gestiona cererile crescute de la mai multe conexiuni simultan.

  Iată ecranul rezultatului:

  Rezultate LoadImpact pentru Dreamhost

  Linia albastră reprezintă numărul de utilizatori virtuali activi pe site, iar linia verde este timpul de încărcare a serverului. După cum vedeți, încărcarea serverului a rămas stabilă în timpul testului chiar și la traficul maxim.

  După testul de impact al încărcării, am folosit Bitcatcha pentru a testa timpul de răspuns mai precis al serverului din diverse locații geografice.

  Timpul de răspuns al serverului pentru Dreamhost

  Serverul DreamHost a funcționat bine în SUA încărcarea sub o fracție de secundă, dar în alte locații a fost puțin mai lent.

  În general, DreamHost este o gazdă excelentă pentru site-urile web din orice locație geografică.

  În revizuirea noastră detaliată DreamHost, am evaluat, de asemenea, asistența pentru clienți, caracteristicile și prețul acestora. După analiza noastră, considerăm că DreamHost este o opțiune excelentă pentru întreprinderile care apreciază confidențialitatea. Oferă confidențialitate gratuită a domeniului cu fiecare dintre domeniile lor. De asemenea, au luptat recent cu departamentul de justiție al SUA pentru a proteja confidențialitatea unuia dintre site-urile clientului lor.

  • Pro-uri: SSL fără viteză bună, domeniu gratuit cu protecție de confidențialitate și instalare WordPress cu 1 clic.
  • Pro-uri: Recomandat oficial de WordPress
  • Pro-uri: Firewall gratuit pentru aplicații web inclus
  • CONS: Panoul de control de găzduire este un pic învechit.

  Începeți cu DreamHost

  Gazduire WordPress GreenGeeks

  GreenGeeks a devenit un brand binecunoscut în industria de găzduire WordPress, cu o platformă de înaltă performanță și ecologic. Acestea oferă sprijin premiat 24/7 prin chat live, e-mail sau telefon.

  Iată rezultatele testelor noastre de performanță de găzduire GreenGeeks:

  Rezultatul testului de viteză GreenGeeks

  Site-ul nostru de test încărcat în mai puțin de o secundă pentru un server situat în San Jose, California și a fost mai rapid decât 94% din toate site-urile web testate. Acest rezultat este foarte bun.

  Întrucât testul de mai sus măsoară doar timpul de încărcare cu un singur utilizator pe site, am folosit Load Impact pentru a testa cum ar performa serverele de găzduire GreenGeeks în timpul maximului de trafic.

  Am creat treptat până la 100 de vizitatori unici simultan, pentru a vedea cum serverul lor ar gestiona cererile crescute de la mai multe conexiuni simultan.

  Testul de impact al sarcinii GreenGeeks

  După cum puteți vedea că site-ul nostru de teste a funcționat foarte bine pe parcursul întregului test. Viteza site-ului web a rămas constantă, deoarece traficul a continuat să crească, ceea ce este excelent, deoarece vă arată că GreenGeeks se poate extinde pe măsură ce site-ul dvs. crește.

  După testul de impact al încărcării, am folosit Bitcatcha pentru a testa timpul de răspuns mai precis al serverului din diverse locații geografice.

  Testele timpului de răspuns GreenGeeks

  Pentru toate locațiile, GreenGeeks Hosting a răspuns într-o secundă. Timpul de răspuns a fost puțin mai mare pentru locațiile din India și Asia Pacific.

  Acest lucru are sens, deoarece GreenGeeks oferă cinci centre de date diferite dintre care să aleagă localizate în diferite părți ale Statelor Unite și Europei.

  Dacă majoritatea publicului dvs. țintă mă aflu în America de Nord, Europa și America de Sud, GreenGeeks este extrem de rapid și de încredere. Dacă publicul dvs. țintă este situat în afara acestor regiuni, atunci puteți beneficia de găsirea unei locații a serverului în apropierea acestor regiuni.

  În recenzia noastră detaliată de gazduire GreenGeeks, am evaluat, de asemenea, serviciile pentru clienți, caracteristicile și prețul acestora. După analiza noastră, considerăm că GreenGeeks Hosting este o opțiune excelentă pentru întreprinderile care apreciază sprijinul de înaltă calitate și preferă o companie ecologică. Planurile lor cresc pe măsură ce afacerea dvs. crește.

  • Pro-uri: Viteză rapidă, preț excelent, domeniu gratuit și SSL gratuit.
  • Pro-uri: 30 zile garanție înapoi
  • Pro-uri: Migrarea site-ului gratuit
  • CONS: Taxele de reînnoire sunt mai mari.

  Începeți cu GreenGeeks Hosting

  Cel mai bun WordPress Gazduire (Recapitulare rapidă)

  După ce ați văzut comparația de performanță a companiilor de hosting WordPress de top, a venit momentul să decideți care este cea mai bună pentru afacerea dvs..

  Pentru confortul dvs., am creat un tabel cu o listă de funcții cot la cot, astfel încât să puteți compara cu ușurință cele mai bune companii de găzduire WordPress.

  HostingCostFree DomainFree SSL1-Click WP
  Bluehost$ 2,75 / modadada
  SiteGround$ 3,95 / moNudada
  HostGator$ 2,78 / modadada
  DreamHost$ 2,59 / modadada
  GreenGeeks$ 2,95 / lunădadada

  În recenzia noastră aprofundată de găzduire WordPress, am ajuns la concluzia că dacă doriți să începeți un blog, atunci nu puteți greși cu Bluehost. Faptul că vă oferă un domeniu gratuit și SSL gratuit la prețul de 2,75 USD pe lună, este foarte greu de învins.

  Dar, cu adevărat, nu poți greși cu niciuna dintre cele mai importante companii de hosting WordPress pe care le-am menționat mai sus. Toate oferă o utilizare excelentă, servere rapide, asistență de calitate și prețuri extrem de mici.

  Întrebări frecvente de gazduire WordPress

  După ce am ajutat peste 100.000 de utilizatori să-și deschidă site-ul, am răspuns la multe întrebări. Mai jos găsiți câteva dintre răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea WordPress.

  Am nevoie de găzduire WordPress pentru a începe un site web?

  Dacă doriți să construiți un site WordPress, atunci aveți nevoie de găzduire web. Serverul dvs. de găzduire este locul în care sunt stocate fișierele site-ului dvs. web. Fiecare site web pe care îl vedeți online folosește un furnizor de găzduire web.

  Există furnizori gratuite de găzduire WordPress?

  Da, există mai multe companii de găzduire de site-uri gratuite, dar vă recomandăm să vă lăsați departe de ele. În cele mai multe cazuri, furnizorii gratuite de găzduire WordPress pun reclame pe site-ul dvs. web. Acestea pot chiar distribui malware către utilizatori. Nu în ultimul rând, vă pot închide site-ul dvs. în orice moment, fără nicio notificare. Evitați pe oricine se oferă să vă ofere găzduire gratuită WordPress, mai ales dacă sunteți serios în legătură cu site-ul dvs. Iată 36 de motive pentru care un „site web gratuit” este o idee proastă.

  Cât costă construirea unui site WordPress?

  Costul pentru a construi un site WordPress variază în funcție de nevoile dvs. Poate fi cuprins între 100 $ și 30 000 USD. Am creat un ghid detaliat care explică cât costă cu adevărat construirea unui site web WordPress.

  Trebuie să am domeniul meu și hostingul WordPress de la același furnizor?

  Nu. Puteți achiziționa domeniul dvs. de la un registrator de nume de domeniu precum Domain.com, GoDaddy, etc și puteți utiliza unul dintre furnizorii de găzduire WordPress enumerați mai sus. Cu toate acestea, dacă nu aveți deja un domeniu, atunci este mai ușor să utilizați același furnizor (mai ales că mulți oferă un domeniu gratuit cu găzduire).

  Pot folosi acești furnizori de găzduire WordPress pentru un site de comerț electronic?

  Da, puteți absolut. Toate companiile de găzduire WordPress pe care vi le recomandăm mai sus oferă certificate SSL, ceea ce aveți nevoie pentru a rula un site web de comerț electronic. Dacă sunteți în căutarea de găzduire web specializată în comerț electronic, atunci poate doriți să consultați comparația noastră cu cele mai bune hostinguri WooCommerce.

  Cum îmi asigur contul de găzduire WordPress?

  Contul dvs. de găzduire web este locul în care sunt stocate fișierele site-ului dvs. web. Deci este foarte important să îl asigurați. Cel mai bun mod de a vă asigura contul de găzduire WordPress este să folosiți o parolă puternică și să evitați conectarea din locații publice (cu excepția cazului în care utilizați un VPN). De asemenea, vă recomandăm să urmați ghidul nostru de securitate WordPress final pentru a vă proteja site-ul.

  Cum instalez WordPress pe contul meu de găzduire WordPress?

  Fiecare furnizor de găzduire WordPress pe care vi-l recomandăm vine cu 1-clic pe instalare WordPress. Puteți urma ghidul nostru pas cu pas despre instalarea WordPress pe gazda dvs..

  Am nevoie de un hosting cPanel WordPress?

  cPanel este un tip de panou de control pe care îl folosesc o mulțime de companii de găzduire WordPress. Nu, nu aveți nevoie de cPanel, dar face lucrurile mai ușoare în ceea ce privește instalarea, gestionarea conturilor de e-mail etc..

  Cât de mult trafic pot gestiona aceste companii de hosting WordPress?

  Aceste companii de găzduire WordPress gestionează miliarde de impresii pe lună.

  Cantitatea de trafic pe care o poate gestiona site-ul dvs. web depinde într-adevăr de planul de găzduire WordPress pe care îl utilizați. Majoritatea planurilor de găzduire partajate pot gestiona confortabil 1000 – 2000 de vizitatori pe zi, atâta timp cât site-ul dvs. este optimizat pentru performanță.

  Pe măsură ce site-ul dvs. web crește, furnizorul dvs. de găzduire WordPress vă poate solicita să faceți upgrade la planurile de găzduire VPS sau la planurile de găzduire WordPress gestionate.

  Îmi pot schimba furnizorul de hosting WordPress mai târziu?

  Da, puteți schimba absolut dacă nu sunteți nemulțumit de compania dvs. de hosting WordPress. Majoritatea companiilor de găzduire WordPress oferă servicii de migrare gratuite, ceea ce face ca procesul să fie destul de lin. Cu toate acestea, dacă doriți să efectuați singur migrația, atunci puteți urmări ghidul nostru pas cu pas despre cum să mutați WordPress într-o nouă gazdă fără timp de oprire.

  Este importantă locația mea de găzduire WordPress??

  Unele dintre companiile de găzduire WordPress pe care vi le recomandăm vă oferă o opțiune de a vă alege centrul de date. Locația centrului de date face o diferență în performanța site-ului dvs. web pentru locațiile geografice specifice.

  Dacă majoritatea publicului dvs. este în Statele Unite, atunci doriți să alegeți un centru de date din S.U.A. Dacă o parte mare din audiența dvs. este în Europa, ar trebui să alegeți un centru de date în Europa.

  Dacă nu sunteți sigur, alegeți de acum doar S.U.A. Puteți utiliza întotdeauna un CDN WordPress pentru a accelera site-ul dvs. pentru diverse locații geografice.

  Ar trebui să achiziționez lunar planuri de găzduire WordPress sau să mă angajez pe termen lung?

  Veți observa că aproape fiecare companie de găzduire WordPress oferă reduceri uriașe pentru alegerea planurilor pe termen lung. Dacă sunteți serios în legătură cu site-ul dvs. web, atunci îl veți păstra probabil mai mult de o lună.

  Vă recomandăm întotdeauna să alegeți planurile lunare de găzduire WordPress, deoarece costă aproape de două ori mai mult. Este o ofertă mai bună dacă alegeți un plan de 12 luni sau 24 de luni.

  Am nevoie de suplimente de găzduire WordPress?

  Adesea, companiile de găzduire WordPress vor încerca să vă sprijine pe o gamă largă de servicii. Chiar nu aveți nevoie de aceste servicii atunci când începeți.

  Vă recomandăm să debifați totul în procesul de comandă și să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie cu adevărat: găzduire WordPress.

  Puteți cumpăra suplimente de găzduire WordPress dacă aveți nevoie de ele pe viitor.

  Companiile de găzduire WordPress oferă o adresă de e-mail profesională de marcă?

  Da, majoritatea companiilor de găzduire WordPress vă vor oferi posibilitatea de a crea o adresă de e-mail gratuit pentru busines. Cu toate acestea, vă recomandăm să utilizați aplicații Google (cunoscute și sub numele de GSuite), deoarece acestea sunt mai fiabile. Consultați ghidul nostru pas cu pas despre configurarea unei adrese de e-mail profesionale cu aplicații Google.

  Aceste companii de găzduire WordPress oferă copii de rezervă pentru site-uri web?

  Da, fiecare companie de găzduire WordPress susține că păstrează copii de rezervă zilnic pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, din experiența noastră, sfătuim utilizatorii noștri să instaleze un plugin de rezervă WordPress pentru a-și păstra propriile backup-uri, deoarece nu puteți fi niciodată prea în siguranță.

  Există alți furnizori de găzduire WordPress care nu sunt enumerați aici?

  Da, există literalmente mii de companii de găzduire WordPress acolo și pur și simplu nu le putem enumera pe toate aici, deoarece asta ar crea mai multă confuzie și ar determina paralizia alegerii pentru cititorii non-tehnici..

  Am încercat fiecare companie majoră de găzduire WordPress de pe piață, inclusiv multe care nu se regăsesc în lista noastră de mai sus, cum ar fi: WP Engine, Flywheel, Kinsta, Cloudways, GoDaddy, LiquidWeb, InMotion Hosting A2 hosting, iPage, Site5, Arvixe, Pantheon, Hostinger , JustHost, HostPapa, NameCheap și multe altele.

  Cele mai bune companii de găzduire WordPress pe care am ales să le includem în lista noastră oferă cele mai bune caracteristici pentru cel mai bun preț.

  Care sunt cele mai bune companii de găzduire WordPress în opinia dumneavoastră?

  Cele mai bune 3 opțiuni pentru cele mai bune companii de găzduire WordPress sunt:

  1. Bluehost – Cel mai bun gazduire WordPress în general.
  2. SiteGround – Cel mai bun suport WordPress din industrie.
  3. HostGator – Cel mai bun hosting WordPress pentru întreprinderile mici.

  Nu, această ultimă întrebare nu este o glumă. Ne punem în serios această întrebare chiar și după ce am trimis oamenii la acest ghid.

  Sperăm că acest ghid v-a ajutat să alegeți cel mai bun hosting WordPress pentru site-ul dvs. web. Dacă aveți o întrebare de găzduire WordPress pe care nu am acoperit-o, atunci vă rugăm să ne trimiteți un mesaj folosind formularul nostru de contact. Unul dintre membrii echipei noastre va răspunde în 24 de ore.

  Aveți nevoie să vă ajutați să începeți blogul dvs. WordPress? Profitați de serviciul nostru gratuit de configurare a blogului WordPress.

  Despre redacție

  Personalul editorial la WPBeginner este o echipă de experți WordPress conduși de Syed Balkhi. Aveți încredere în peste 1,3 milioane de cititori din întreaga lume.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map