5 Beste WordPress Popup-plug-ins van 2020 (prestaties vergeleken)

Bent u op zoek naar de beste WordPress pop-up plug-in? Een goede WordPress pop-up plug-in helpt u websitebezoekers om te zetten in e-mailabonnees en betalende klanten.


Er zijn tientallen WordPress pop-up plug-ins die u kunnen helpen de conversieratio’s te verbeteren.

De meeste van hen zullen uw website echter vertragen, onnauwkeurige statistieken aanbieden of het slechtste beide.

In dit artikel vergelijken we de meest populaire WordPress pop-up plug-ins op de markt, zodat je kunt zien welke de beste WordPress pop-up plug-in is.

Vergelijk de beste WordPress pop-up plug-ins

3 dingen om op te letten met WordPress pop-up plug-ins

Pop-ups moeten zorgvuldig worden gebruikt. Slecht gemaakte WordPress-pop-ups kunnen gemakkelijk vervelend worden en de gebruikerservaring samen met de reputatie van uw merk verpesten.

U moet een oplossing kiezen die de juiste functies voor interactie, targeting en personalisatie biedt, zodat u de beste gebruikerservaring kunt bieden en maximale conversies kunt garanderen.

Prestaties zijn een ander probleem met de meeste WordPress pop-up plug-ins. Aangezien veel WordPress pop-up plug-ins WordPress gebruiken om analyses bij te houden, verhoogt dit de serverbelasting aanzienlijk en vertraagt ​​uw website. Zoals u al weet, heeft een trage paginasnelheid een negatieve invloed op uw SEO-ranglijst.

Dit is waarom je een WordPress pop-up plug-in nodig hebt die krachtige conversiefuncties biedt zonder je site te vertragen.

Last but not least, moet u ervoor zorgen dat de WordPress-pop-upplug-in die u kiest, ook werkt met uw WordPress-hostingomgeving. Veel pop-up plug-ins zijn slecht gecodeerd, dus hun geavanceerde functies zoals A / B-testen en rapportage zullen niet werken met de meest geavanceerde caching-oplossingen die veel hostingbedrijven nu gebruiken.

Het belangrijkste doel van het gebruik van pop-up plug-ins voor WordPress is om u te helpen leads vast te leggen en uw abonnees op de e-maillijst een boost te geven.

U moet op de bovenstaande 3 dingen letten bij het kiezen van de WordPress pop-up plug-in voor uw website of online winkel.

Kanshebbers voor de beste WordPress pop-up plug-ins

Nu u de veelvoorkomende problemen met de meeste WordPress-pop-upbouwers kent, kunt u deze gebruiken als criterium om alle populaire WordPress-pop-upplug-ins te evalueren.

Nu er tientallen pop-up-plug-ins zijn, kan dit proces nogal tijdrovend zijn.

Daarom hebben we het onderzoek voor je gedaan. Hier zijn de beste WordPress pop-up plug-ins die we in onze gids zullen vergelijken:

 • OptinMonster
 • TrustPulse
 • Bloeien
 • Sumo
 • Thrive Leads

Laten we ze nu eens bekijken om erachter te komen welke de beste WordPress pop-up plug-in is om u te helpen uw website te laten groeien.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de populairste leadgeneratiesoftware op de markt. Hiermee kunt u websitebezoekers gemakkelijk omzetten in abonnees en klanten.

Het wordt geleverd met een krachtige WordPress-pop-upbouwer en de meest uitgebreide set targeting- en personalisatiefuncties. Simpel gezegd, hiermee kunt u uw conversiepotentieel als een marketingprofessional maximaliseren.

Kenmerken

OptinMonster-dashboard

OptinMonster biedt de krachtigste set targeting- en personalisatiefuncties op de markt. Hiermee kunt u verschillende campagnes maken, waaronder pop-ups, welkomstmatten op volledig scherm, zwevende balk, schuifvakken, enz.

Met hun targetingfuncties kunt u gebruikers targeten op de pagina die ze bezoeken, activiteit op uw site, hun geografische locatie en letterlijk tientallen meer.

U kunt uw eigen regels maken om een ​​pop-up weer te geven, waardoor ze persoonlijker en zeer effectief zijn.

Hieronder staan ​​enkele van de meest opvallende kenmerken van OptinMonster:

 • Prachtig ontworpen niet-opdringerige lightbox-pop-ups
 • Pop-ups met exit-intentie die worden weergegeven wanneer een gebruiker op het punt staat uw site te verlaten
 • Krachtige targetingopties met paginaniveau, geografische targeting, retargeting op locatie, apparaatgebaseerde targeting en meer.
 • Adblock-detectie om gerichte berichten aan gebruikers weer te geven
 • Apparaattargeting met mobielvriendelijke campagnes die er goed uitzien op kleinere apparaten
 • Activeer pop-ups met exit-intentie, scrollen, inactiviteitssensoren, op tijd gebaseerde triggers en meer
 • Tientallen kant-en-klare mooie pop-upsjablonen
 • Sleep de pop-upmaker met slepen en neerzetten om eenvoudig pop-ups te maken met uw eigen afbeeldingen, lettertypen en stijl
 • Meerdere campagnetypen zoals inline / after post-optins, zwevende meldingsbalk, countdown-timers, welkomstmat op volledig scherm, couponwiel-pop-ups en meer.
 • Monster-links pop-ups die een pop-up activeren door op een link te klikken
 • Ja / nee pop-ups, pop-ups in twee stappen en aanpassing van succesberichten
 • Integreert met alle topdiensten voor e-mailmarketing, plug-ins voor contactformulieren, eCommerce-platforms en meer.

Als we naar alle functies kijken, kunnen we met vertrouwen zeggen dat dit de meest uitgebreide WordPress-pop-upbouwer op de markt is. Het heeft alles wat u nodig heeft om uw e-maillijst onmiddellijk te laten groeien en het aantal conversies te verhogen.

Prestatie

Het grootste voordeel van het gebruik van OptinMonster zit in de prestaties. Het is een SaaS-applicatie, wat betekent dat het uw WordPress-hostingbronnen niet gebruikt.

Het laadt asynchroon, wat betekent dat het ook de waargenomen laadsnelheid van uw pagina niet vertraagt. Dit is niet alleen cruciaal voor de gebruikerservaring, maar ook voor SEO.

En last but not least, aangezien OptinMonster geen WordPress gebruikt om analyses op te slaan, zullen uw statistieken het meest nauwkeurig zijn en het zal werken met elke hostingomgeving.

Makkelijk te gebruiken

OptinMonster wordt geleverd met een intuïtieve pop-upbouwer voor slepen en neerzetten. U kunt eenvoudig uw eigen pop-ups ontwerpen door een achtergrond toe te voegen, kleuren, afbeeldingen, lettertypen te kiezen, met uw eigen tekst en aanmeldingsformulier.

OptinMonster pop-upbouwer

Als je dat echter niet wilt, vind je prachtige kant-en-klare pop-upsjablonen om uit te kiezen. Elk van deze sjablonen is volledig aanpasbaar met behulp van een eenvoudige wijs-en-klik-editor.

Pop-ups toevoegen aan uw website is ook heel eenvoudig. U hoeft geen WordPress-bestanden te bewerken of code aan uw website toe te voegen. U kunt eenvoudig hun plug-in voor WordPress-connector installeren.

Prijzen: Vanaf $ 9 per maand (jaarlijks gefactureerd).

Bonus: WPBeginner-gebruikers kunnen onze OptinMonster-coupon gebruiken om 10% korting te krijgen.

Openbaarmaking: OptinMonster is de pop-up plug-in die we gebruiken op WPBeginner. Veel populaire bloggers en bedrijven gebruiken OptinMonster, waaronder Social Media Examiner, Michael Hyatt, NBA en meer.

De oprichter van WPBeginner, Syed Balkhi, is de mede-oprichter van OptinMonster. Hij had deze plug-in gebouwd om ons te helpen meer e-mailabonnees te krijgen. Nu fungeert hij als adviseur van het bedrijf.

2. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse is een WordPress pop-up plug-in die social proof gebruikt om u te helpen conversies op uw website te stimuleren.

Het toont sociaalbestendige meldingen op uw website om het vertrouwen van gebruikers te vergroten, het FOMO-effect (angst om te missen) te activeren en moedigt meer gebruikers aan om zich aan te melden of een aankoop te doen.

Kenmerken

TrustPulse helpt u direct het vertrouwen van gebruikers te winnen door sociaal bewijs te delen met behulp van minder opdringerige maar zeer effectieve pop-ups. Hier zijn enkele van de functies die het uniek maken in onze lijst met de beste WordPress pop-up plug-ins.

TrustPulse-pop-up

 • Triggers FOMO – Het gebruikt urgentie en sociaal bewijs om het FOMO-effect te activeren (angst voor missie uit). Dit moedigt gebruikers aan om zich aan te melden of een aankoop te voltooien.
 • Real-time tracking – Het toont real-time aankopen, activiteiten en aanmeldingen
 • Slimme targeting – Toon pop-up met sociaal bewijs op het juiste moment aan de juiste gebruikers
 • Pop-up aanpassen – Gebruik het standaardontwerp of maak het uw eigen met eenvoudige aanpassingsopties

Prestatie

Als u een e-commercebedrijf heeft, is snelheid cruciaal voor meer verkopen op uw website. TrustPulse heeft geen invloed op de laadsnelheid van uw pagina en verbetert tegelijkertijd de gebruikerservaring.

Het is een SaaS-app en gebruikt uw WordPress-hostingbronnen niet. Alle code die wordt gebruikt om pop-ups weer te geven, wordt asynchroon geladen vanaf de cloudservers.

Makkelijk te gebruiken

TrustPulse wordt geleverd met een waanzinnig eenvoudig instellingsproces. De standaard pop-up voor sociaal bewijs werkt met zeer weinig aanpassingen.

Een pop-upcampagne maken in TrustPulse

Het heeft een eenvoudig te gebruiken interface, waarmee u pop-up kunt aanpassen, targeting kunt instellen, statistieken kunt bekijken en aangepaste campagnes kunt uitvoeren in uw online winkel.

Prijzen: Gratis 500 sessies per maand en dan begint de prijs vanaf $ 4 per maand (jaarlijks gefactureerd).

3. Bloei

Bloeien

Bloom is een populaire WordPress pop-up plug-in gemaakt door Elegant Themes, een van de oudste commerciële WordPress-themawinkels. Beschikbaar, als een stand-alone WordPress-plug-in, biedt Bloom een ​​eenvoudig te gebruiken WordPress-pop-upmaker voor bloggers.

Kenmerken

Bloom wordt geleverd met een behoorlijke set functies die de basisvereisten dekken die je nodig zou hebben van een goede WordPress pop-up plug-in.

Bloom gebruikersinterface

 • Automatische pop-up lightbox
 • Meerdere optin-typen, waaronder zijbalk, slide-in en onderstaande aanmeldingsformulieren.
 • Basistargeting op post- of paginaniveau
 • Standaard tijdvertraging, scrollen, formulierinzendingstriggers
 • Vooraf gemaakte pop-upsjablonen met eenvoudige aanpassing
 • Integreert met populaire e-mailserviceproviders

Prestatie

Bloom wordt geleverd als een zelfstandige WordPress-plug-in, wat betekent dat het alle code van uw WordPress-site laadt. Dit betekent dat het uw serverbronnen gebruikt en de laadtijd van uw pagina beïnvloedt.

Het probeert te verzachten door de code te optimaliseren en de best practices van WordPress te gebruiken. Als u echter een drukke site met beperkte serverbronnen heeft, zal dit de prestaties van de website vertragen.

Op basis van de instellingen van uw WordPress cacheplug-in kunnen rapportagestatistieken en -functies zoals A / B-tests zich misdragen.

Makkelijk te gebruiken

Bloom is extreem eenvoudig te gebruiken met een eenvoudige pop-upmaker met slepen en neerzetten. Het maken van nieuwe optins met Bloom is eenvoudig en de gebruikersinterface is vrij eenvoudig te achterhalen.

Kies een pop-upsjabloon in Bloom

Het probleem treedt op bij het configureren van weergave-instellingen. Er zijn te veel opties om uit te kiezen, wat de gebruikersinterface een beetje verwarrend maakt.

Prijzen: Wordt geleverd met een elegant thema-lidmaatschap vanaf $ 89 per jaar.

4. Sumo

SumoMe

Sumo is een gratis pop-up plug-in voor WordPress waarmee u pop-ups aan uw website kunt toevoegen. Ze bieden een premium-versie die meer opties biedt.

Sumo-paneel in WordPress-dashboard

Kenmerken

 • Hiermee kunt u een gratis WordPress-pop-up- en aanmeldingsformulier maken
 • U kunt meerdere optin-formulieren gebruiken
 • Maakt verbinding met populaire e-mailmarketingplatforms
 • Wordt geleverd met verschillende stijlen en sjablonen om te gebruiken
 • Bevat elementaire A / B-tests en statistieken voor uw formulieren

De gratis versie is beperkt in functies en voegt Sumo-branding toe aan uw pop-ups.

Prestatie

Sumo laadt code asynchroon, wat de impact op de prestaties vermindert. Afhankelijk van het ontwerp van uw campagne kan het effect op de prestaties variëren.

Makkelijk te gebruiken

Sumo kan worden geïntegreerd met uw WordPress-site. U moet uw account echter vanaf hun website beheren en het Sumo-dashboard gebruiken om uw campagnes te ontwerpen.

Ontwerp uw pop-up met Sumo-dashboard

Het komt met een beetje een leercurve. De campagnebouwer is niet de gemakkelijkste, maar u zult uw weg vinden. We vonden het wat moeilijker te gebruiken, vooral als het ging om integraties en targeting.

5. Gedreven leads

Thrive Leads

Thrive Leads is een andere populaire pop-up-plug-in voor WordPress. Het wordt geleverd met prachtige pop-upsjablonen en een eenvoudig te gebruiken pop-upbouwer.

Kenmerken

Thrive Leads is ontworpen om u te helpen leads vast te leggen op uw WordPress-site en uw e-maillijst te laten groeien. Hier is een snel overzicht van de functies.

Thrive Leads

 • Meerdere optin-typen, waaronder lightbox-pop-up, inline-formulieren, 2-staps opt-in, inschuifformulieren en meer
 • Eenvoudige editor voor slepen en neerzetten om aanmeldingsformulieren aan te passen
 • Basis A / B-testen en analyses voor uw formulieren
 • Targeting op paginaniveau inclusief categorieën, tags, berichttypen en meer
 • Werkt met alle populaire e-maildiensten
 • Mobielvriendelijke pop-ups voor kleine apparaten

Prestatie

Thrive Leads probeert de prestaties en functies in evenwicht te brengen. Het is echter nog steeds langzamer dan sommige andere oplossingen op onze lijst.

Het is een zelfstandige WordPress-plug-in, wat betekent dat alle code zich op uw WordPress-site bevindt en uw hostingbronnen gebruikt.

Dit betekent ook dat, zoals Bloom, functies zoals rapportage en A / B-tests mogelijk niet goed werken bij bepaalde hostingbedrijven of met populaire caching-plug-ins.

Makkelijk te gebruiken

Thrive Leads is vrij eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met meerdere sjablonen. Het wordt ook geleverd met een standaard pop-upmaker met slepen en neerzetten om uw pop-upformulier aan te passen.

Thrive Leads builder-interface

Er is een lichte leercurve bij het weergeven van optins op uw website. Veel beginners zouden een beetje moeite hebben bij het opzetten van een pop-up.

U zult zonder veel uitleg verschillende opties zien voor Lead-groepen, lead-shortcodes, Thrive-boxen en andere functies. Dit betekent dat gebruikers ze moeten verkennen om te leren wat ze doen.

Prijzen: Vanaf $ 67 per jaar voor een enkele sitelicentie.

Prestatievergelijking van de beste WordPress pop-up plug-ins

Voor dit artikel hebben we besloten om elke WordPress pop-up plug-in daadwerkelijk te proberen en hun impact op de prestaties en snelheid van een website te testen.

Kortom, we hebben een demo-website gemaakt en de standaardinstellingen van elke plug-in gebruikt om een ​​eenvoudige WordPress-pop-up te maken. Daarna gebruikten we Pingdom om de laadsnelheid van de pagina te testen.

Hieronder volgen de resultaten van onze tests.

Pop-up plug-in

Laadtijd van pagina

Verzoeken

Pagina grootte

OptinMonster1.03s17225KB
TrustPulse894ms14130KB
Bloeien1,23s22188.8KB
Sumo1,24s41575,5KB
Thrive Leads1.38s26736,4KB

In onze resultaten vonden we dat OptinMonster de snelste WordPress pop-up plug-in is met het minste effect op de prestaties.

Conclusie: dat is de beste WordPress pop-up plug-in?

Gezien de criteria die we hebben opgesteld, komt OptinMonster naar voren als de beste WordPress pop-up plug-in. Het is de snelste pop-upbouwer en wordt geleverd met ongelooflijke tools om de conversieratio’s te verhogen.

Het is ook het gemakkelijkst te gebruiken met prachtige pop-upsjablonen en een krachtige slepen-en-neerzetten-editor. Het werkt met alle populaire CRM’s, e-mailmarketingplatforms, de beste plug-ins voor WordPress-formulieren, aangepaste HTML-formulieren en meer.

Door uw pop-ups op het juiste moment aan de juiste gebruikers te laten zien, worden ze effectiever. OptinMonster bevat krachtige targetingopties op paginaniveau, personalisatie en op gebeurtenissen gebaseerde triggers.

Als u een e-commercewinkel heeft, raden we OptinMonster + TrustPulse aan. Hiermee kunt u de conversies maximaliseren met sociaal bewijs en de krachtige functies voor het verlaten van de winkelwagen van OptinMonster.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het kiezen van de beste WordPress pop-up plug-in voor je website. Misschien wilt u ook ons ​​artikel lezen over geteste en eenvoudige manieren om uw e-maillijst te laten groeien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map