6 Beste WordPress-schuifplug-ins – Prestaties + kwaliteit (vergeleken)

Wilt u een slider toevoegen aan uw WordPress-site? Er zijn tientallen WordPress slider-plug-ins op de markt die u kunt gebruiken.


Niet alle plug-ins voor schuifregelaars zijn echter gelijk gemaakt. De meeste laden te veel scripts die uw website vertragen.

In dit artikel zullen we de beste WordPress slider-plug-ins vergelijken op basis van hun snelheid, gebruiksgemak en algemene functies. Het doel is om de beste WordPress slider-plug-in te vinden op het gebied van prestaties en kwaliteit.

Beste WordPress slider-plug-ins vergeleken

Het probleem met WordPress-schuifregelaars

De meeste WordPress-schuifregelaars zijn traag. Als het niet correct is gecodeerd, kan een schuifregelaar de laadtijd van uw pagina aanzienlijk verlengen. Als u geen goede WordPress-hostingservice heeft, reageert uw server mogelijk nog langzamer dan normaal.

Het andere probleem met plug-ins voor WordPress-schuifregelaars is gebruiksgemak. De meeste zijn opgeblazen en hebben een leercurve voor beginners.

Last but not least, wil je zeker weten dat je WordPress slider mobiel responsive is. Velen van hen zijn dat niet.

Dus hoe doorloop je honderden schuifplug-ins en controleer je dit allemaal? Nou, dat hoeft niet. We hebben het onderzoek voor u gedaan en hieronder zijn onze resultaten voor de beste WordPress-schuifregelaar.

The Contenders for Best WordPress Slider Plugin

Omwille van dit artikel hebben we de beste en sterk aanbevolen WordPress-schuifplug-ins gekozen. Tijdens ons onderzoek merkten we dat deze plug-ins voor schuifregelaars tot de meest gebruikte en aanbevolen behoren.

 • Monoloog
 • MetaSlider
 • Slimme schuifregelaar 3
 • Slider van Nivo
 • Schuif alles
 • Master Slider

We hebben besloten enkele eenvoudige tests uit te voeren en te kijken hoe ze allemaal presteren. De criteria waarnaar we op zoek zijn, zijn snelheid, gebruiksgemak, functies en compatibiliteit.

Klaar, laten we beginnen.

Snelheid – Dit is de snelste WordPress Slide Plugin?

Het grootste probleem met schuifregelaars is dat ze uw website kunnen vertragen. Prestaties en snelheid hebben niet alleen invloed op de gebruikerservaring, maar ze hebben ook een aanzienlijke impact op SEO.

Dit is de reden waarom de schuifsnelheid bovenaan onze vergelijking staat. We willen zien wat de snelste plug-in voor schuifregelaars is en dan zullen we hun functies vergelijken om te zien of de impact op de prestaties kan worden gerechtvaardigd.

Om dit te achterhalen, hebben we elke slider-plug-in op een demo-WordPress-site geïnstalleerd. We hebben dezelfde afbeeldingen geüpload om een ​​schuifregelaar te maken. We hebben geen andere instellingen gewijzigd en de schuifregelaar ingesloten op een lege WordPress-pagina.

Daarna hebben we de Pingdom-snelheidstesttool gebruikt om de test uit te voeren. Hieronder volgen de resultaten van onze test voor elke slider-plug-in.

Slider-plug-in

Laadtijd van pagina

Verzoeken

Pagina grootte

Monoloog860 ms22679 KB
MetaSlider863 ms25229 KB
Slimme schuifregelaar 3865 ms19382 KB
Slider van Nivo928 ms16306 KB
Schuif alles866 ms18324 KB
Master Slider900 ms22345 KB

Zoals je kunt zien in de bovenstaande scores, was Soliloquy de snelst ladende WordPress-schuifregelaar in onze tests. Op de voet gevolgd door MetaSlider.

Als je een snelle WordPress-site met hoge prestaties wilt, dan is Soliloquy de beste WordPress-slider voor jou.

Nu denk je misschien dat alle andere schuifregelaars ook goed presteerden. Waarom denken we dat Soliloquy de snelste is?

Als u de testresultaten opmerkt, zult u zien dat Soliloquy het laden van pagina’s heeft vergroot zonder de snelheid te beïnvloeden.

Dit wordt bereikt door een leuk trucje te gebruiken. Kortom, het laadt eerst uw omslagdia en vervolgens worden andere dia’s asynchroon geladen. Met andere woorden, u kunt hoogwaardige sliderafbeeldingen uploaden met een minimale impact op de prestaties.

Gebruiksgemak – Welke WordPress-schuifregelaar een betere gebruikerservaring biedt?

Schuifregelaars maken is niet zo eenvoudig als we zouden willen. Er wordt te veel technische taal gebruikt in de gebruikersinterface van alle top WordPress slider plug-ins.

We willen dat onze slider-plug-in beginnersvriendelijk is en iets dat gewoon uit de doos werkt. Laten we eens kijken hoe onze beste kanshebbers in dit opzicht presteren.

Monoloog

Soliloquy is de meest beginnersvriendelijke WordPress slider-plug-in op onze lijst. U kunt eenvoudig een nieuwe schuifregelaar maken en vervolgens uw afbeeldingen slepen en neerzetten.

Het zorgt voor de andere zaken zoals het vergroten of verkleinen van afbeeldingen, het kiezen van een sliderthema, navigatiestijl, enz. U kunt gewoon op de publicatieknop drukken om de slider op te slaan.

Soliloquy gebruikersinterface

De reden waarom het gemakkelijk te gebruiken is, is dat het de coderingsrichtlijnen van WordPress gebruikt en past in uw native WordPress-beheerdersinterface. Soliloquy heeft een eenvoudige maar intuïtieve gebruikersinterface om dia’s te maken met de standaard WordPress media-uploader.

Het toevoegen van uw schuifregelaar aan WordPress-berichten en -pagina’s is ook een fluitje van een cent. Soliloquy biedt u een aantal opties, waaronder shortcodes, een Gutenberg-editorblok, een knop voor de oude klassieke editor en een widget.

Soliloquy-blok in de Gutenberg-editor

MetaSlider

MetaSlider is een andere eenvoudig te gebruiken WordPress-schuifregelaar. Het maken van een nieuwe schuifregelaar is vrij eenvoudig en zorgt automatisch voor alle technische instellingen.

MetaSlider-gebruikersinterface

Het geeft je opties om verschillende slider-scripts, sliderthema en -stijlen te kiezen, bijschriften en SEO-titels toe te voegen, en meer. Beginners kunnen al deze opties negeren en kunnen eenvoudig een schuifregelaar overal op hun site invoegen met een shortcode, Gutenberg-blok, widget of sjabloontag.

Slimme schuifregelaar 3

Smart Slider 3 gebruikt een andere gebruikersinterface die anders aanvoelt dan de rest van de WordPress-beheerdersschermen. Het is een beetje makkelijk te gebruiken en beginners kunnen hun weg vinden.

Smart Slider 3 gebruikersinterface

Het bevat echter veel opties die misschien niet zo gemakkelijk te ontdekken zijn voor beginners. De algehele gebruikerservaring is bevredigend en u kunt eenvoudig een schuifregelaar toevoegen aan berichten en pagina’s met behulp van de standaardblok, shortcode en sjabloontag.

Slider van Nivo

Slider van Nivo is een gratis slider-plug-in die gemakkelijk en vrij eenvoudig is. U kunt eenvoudig schuifregelaarafbeeldingen uploaden met behulp van de media-uploader en de schuifvolgorde herschikken met slepen en neerzetten.

Met dezelfde media-uploader-interface kunt u bijschriften, links en alternatieve tekst aan uw dia-afbeeldingen toevoegen. Het wordt geleverd met shortcodes en sjabloontags, zodat u een schuifregelaar aan uw berichten, pagina’s en sjabloonbestanden kunt toevoegen.

Voeg een nieuwe Nivo-schuifregelaar toe

Nivo Slider is een beeldschuifregelaar en ondersteunt geen video en ander multimediatype. Het wordt geleverd met een mooie bundel thema’s die je kunt gebruiken en veel overgangseffecten om uit te kiezen. Als u echter op functies en opties rekent, loopt Nivo achter op andere schuifregelaars in deze lijst.

Schuif alles

Met Alles schuiven kunt u alles toevoegen aan een schuifregelaar. Je kunt tekst, HTML, afbeeldingen, video’s of wat je maar wilt toevoegen. Het is niet zo eenvoudig of intuïtief als sommige andere WordPress-schuifregelaars en met veel ervan kun je ook andere soorten inhoud toevoegen.

Schuif alles dia-editor

U moet al uw dia-inhoud in een HTML-editor invoegen. Dit maakt het een beetje moeilijk om je dia’s te houden zoals je wilt dat ze zijn.

Master Slider

Master Slider is een andere slider-plug-in met een niet-native gebruikersinterface die er anders uitziet dan de rest van de WordPress-schermen. Het is gemakkelijk te gebruiken, maar veel van de opties zijn moeilijk te vinden.

Het begint met een sjabloonselectie en importeert automatisch enkele demodia’s waarmee u kunt beginnen. U kunt die dia’s vervolgens verwijderen en vervangen door uw eigen dia’s.

Het heeft prachtige sjablonen en kan eenvoudig worden ingevoegd in WordPress-berichten, pagina’s en zijbalken met behulp van de shortcode, het Gutenberg-blok en de sjabloontag.

Master Slider werkt het beste met WordPress-thema’s die automatisch jQuery laden bij het laden van elke pagina. Als je thema dat niet doet, moet je de instellingen van de plug-in wijzigen en ervoor zorgen dat items worden geladen bij het laden van de pagina.

Functies – Welke schuifplug-in voor WordPress biedt meer keuzes?

Als u alleen maar eenvoudige diavoorstellingen met afbeeldingen wilt maken, kan een van de gratis WordPress-schuifplug-ins in deze lijst het werk doen.

Soliloquy en MetaSlider hebben echter nog veel meer functies. Het zijn volledig responsieve schuifregelaars en zien er op alle apparaten en schermformaten even mooi uit. Beide ondersteunen videodia’s, HTML 5-video’s, aanbevolen inhoudsdia’s, thema’s, animaties en overgangen.

Ze bieden allebei een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface en ze hebben allebei extra add-ons die u kunt installeren om meer functies toe te voegen.

Soliloquy heeft iets meer functies, zoals WooCommerce-add-on voor productdiavoorstellingen, integratie van sociale media, Instagram-add-on en meer.

Prijzen

De kosten zijn een andere doorslaggevende factor die gebruikers kan helpen bij het kiezen van een slider-plug-in voor WordPress.

Hier is de prijs voor een enkele sitelicentie van deze plug-ins.

Slider-plug-in
Single Site-licentie
Monoloog$ 19
MetaSlider$ 39
Slimme schuifregelaar 3$ 35
Slider van NivoVrij
Schuif allesVrij
Master SliderVrij

Onder de betaalde plug-ins ziet Soliloquy er misschien het goedkoopst uit, maar hun licentie voor één site geeft u geen toegang tot alle add-ons. Je hebt de ontwikkelaarslicentie nodig om toegang te krijgen tot alle add-ons, die $ 99 kost.

Aan de andere kant geven zowel MetaSlider als Smart Slider 3 u toegang tot alle add-ons, zelfs met een enkele sitelicentie.

Conclusie – De beste plug-in voor WordPress-schuifregelaars

Na het vergelijken van deze plug-ins kunnen we met vertrouwen zeggen dat de prijs voor de beste WordPress slider-plug-in gaat naar:

Monoloog

Het is verreweg de snelste plug-in voor WordPress-schuifregelaars op de markt. Het volgt alle best practices voor codering, het is zeer goed gedocumenteerd, gemakkelijk uit te breiden voor ontwikkelaars en nog gemakkelijker te gebruiken voor gebruikers.

Gebruik onze Soliloquy-coupon om 10% extra korting te krijgen.

Onze tweede keuze is SmartSlider 3. Deze biedt een zeer goede balans tussen functionaliteit en prestaties. De gebruikersinterface is gemakkelijk te gebruiken voor zowel beginners als ontwikkelaars.

We hopen dat dit artikel de vragen over de beste WordPress slider-plug-in beantwoordt op het gebied van prestaties en kwaliteit. Misschien wilt u ook onze vergelijking zien van de beste WordPress caching-plug-ins om de prestaties van uw website te verbeteren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map