Wanneer heb je echt Managed WordPress Hosting nodig? Best beheerde WordPress-hosting vergeleken (2020)

Ben jij een WordPress-beginner die zich afvraagt ​​wat er is? beheerde WordPress-hosting?


Tijdens uw onderzoek kwam u waarschijnlijk talloze beheerde WordPress-hostingbedrijven tegen en ontdekte dat de prijzen van beheerde WordPress-hosting vrij hoger zijn dan de gemiddelde shared hosting die u kunt krijgen voor slechts $ 2,75 per maand.

Als je op de meeste mensen lijkt, dacht je waarschijnlijk: waarom is er zo’n groot prijsverschil? Is managed WordPress hosting echt zo veel beter? Heb ik beheerde WordPress-hosting nodig voor mijn site? Is managed WordPress hosting de kosten waard? Zo ja, wat is dan het best beheerde WordPress-hostingbedrijf?

Als je een van die vragen hebt, dan ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel zullen we de voor- en nadelen van managed WordPress-hosting belichten. We zullen ook de best beheerde WordPress-hostingbedrijven vergelijken door prestatietests uit te voeren. U kunt ons onderzoek, onze kennis en ervaring gebruiken om te beslissen welk beheerd WordPress-hostingbedrijf geschikt voor u is.

Na tientallen providers zorgvuldig te hebben bekeken en vergeleken, hebben we ook de best beheerde WordPress-hostingbedrijven van 2020 zorgvuldig uitgekozen.

Wat is Managed WordPress Hosting?

Vanwege de populariteit van WordPress hebben verschillende webhostingproviders ervoor gekozen zich te specialiseren in WordPress en zogeheten managed WordPress-hosting aan te bieden.

Managed WordPress hosting is een conciërgeservice waarbij alle technische aspecten van het uitvoeren van WordPress door de host worden beheerd.

Dit omvat beveiliging, snelheid, WordPress-updates, dagelijkse back-ups, website-uptime en schaalbaarheid.

Het idee achter managed WordPress-hosting is om een ​​volledig probleemloze ervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf en doen waar u goed in bent.

Een van de beste onderdelen van Managed WordPress-hosting is de premium-ondersteuning. Uw ondersteuning wordt geleverd door echte WordPress-experts met veel ervaring in plaats van iemand die een ondersteuningshandleiding leest.

Klanten beschrijven managed WordPress-hosting als “een vijfsterrenhotel voor WordPress” en “alsof u een leger van WordPress-experts aan uw zijde hebt”.

Voor- en nadelen van Managed WordPress Hosting

Hoewel managed WordPress-hosting geweldig klinkt, is het niet voor iedereen. Bekijk de voor- en nadelen van managed WordPress-hosting voordat u een beslissing neemt.

Voordelen van Managed WordPress Hosting

 • Razendsnel – Beheerde WordPress-hostingservers zijn speciaal geconfigureerd voor WordPress. Ze zijn razendsnel, zelfs als uw website veel bezoekers krijgt.
 • Veiligheid – U bent praktisch hackerbestendig wanneer u met een beheerde WordPress-hostingprovider gaat. Ze hebben een zeer strakke beveiligingslaag die actief scant op malware en alle hackpogingen blokkeert.
 • Deskundige ondersteuning – In tegenstelling tot andere webhosts heeft het personeel veel kennis van WordPress. Ze raden u af om plug-ins te gebruiken die de prestaties beïnvloeden, problemen sneller oplossen en nog veel meer. Het is alsof je een leger van WordPress-experts aan je zijde hebt voor hulp.
 • Dagelijkse back-ups – Ze maken dagelijkse back-ups en bieden herstelpunten als u ooit wilt terugkeren.
 • Automatische updates – U hoeft zich geen zorgen te maken over updates omdat ze automatisch worden gedaan.
 • Geen downtime – Ongeacht hoeveel bezoekers uw site ontvangt, uw website zal waarschijnlijk nooit naar beneden gaan.
 • Dev Tools – Hoewel het verschilt per host, ontwikkel je meestal tools zoals staging area, versiebeheer, etc.

Je denkt waarschijnlijk dat de voordelen behoorlijk aantrekkelijk klinken, zijn er nadelen?

Nadelen van Managed WordPress Hosting

 • Prijs – Beheerde WordPress-hosting is aanzienlijk duurder in vergelijking met gedeelde hosting. Basisplan begint meestal rond $ 29 / maand. waar als gedeeld hostingplan begint bij $ 3,95 / mo. Maar als u de kosten van het runnen van een grote website en het salaris van de systeembeheerder meetelt, dan klinkt dit als een redelijk goede optie.
 • Limieten – Omdat de serverarchitectuur is gespecialiseerd voor WordPress, bent u vaak beperkt tot het uitvoeren van alleen op WordPress gebaseerde sites. Maar dat was toch wat je wilde doen. U kunt ook niet alle WordPress-plug-ins uitvoeren. Beheerde WordPress-hostingproviders blokkeren plug-ins die uw site vertragen. Dit is dus niet helemaal een nadeel, maar het kan een probleem zijn voor grotere bedrijven.
 • Minder controle – Omdat iemand anders alle technische aspecten beheert, heb je bijna niet zoveel te zeggen over wat er verandert. Maar is dat niet het punt? U wilt niet het gedoe hebben om dingen zelf te beheren.

Nu u de voor- en nadelen van managed WordPress-hosting hebt gelezen, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af of dit de juiste oplossing voor u is.

Wanneer heb je Managed WordPress hosting nodig??

Als je een beginner bent die een blog start, dan heb je GEEN managed WordPress hosting nodig. Je zou moeten beginnen met reguliere WordPress-hosting die een stuk goedkoper is. We raden Bluehost aan, dat ook een van de officiële WordPress-hostingproviders is.

Als u nu een klein bedrijf bent of een website met veel verkeer heeft, is het logisch dat u beheerde WordPress-hosting krijgt. De beslissing komt echt neer op uw behoeften.

Als u de technische vaardigheden mist, kan gemiddelde webhosting een gedoe worden naarmate uw site groeit. Bij een gemiddelde hosting (shared, VPS of dedicated) ben je verantwoordelijk voor beveiliging, updates, snelheid, uptime, etc.

Als ondernemer heb je twee mogelijkheden. U kunt een systeembeheerder inhuren om uw website te beheren, of u kunt een beheerde WordPress-hostingprovider gebruiken.

Als je iets wilt dat probleemloos, razendsnel is en adembenemende ondersteuning biedt, dan heb je je antwoord. Kortom, als uw website uw bedrijf is en u het zich niet kunt veroorloven om naar beneden te gaan, dan betaal het extra geld voor de uitzonderlijke service die u krijgt met beheerde WordPress-hosting.

Uiteindelijk moet u beslissen of u de kosten voor de waarde kunt rechtvaardigen. Als lage kosten uw grootste prioriteit zijn, ga dan met een niet-beheerde WordPress-hostingprovider.

Nu je alles hebt gelezen over managed WordPress-hosting, is het tijd om een ​​beslissing te nemen. We hebben verschillende sites die miljoenen paginaweergaven per maand ontvangen. We hebben getest en gewerkt met alle top webhostingbedrijven in de branche. Na meer dan 100.000 gebruikers en jarenlange ervaring te hebben geholpen, heeft onze oprichter Syed Balkhi persoonlijk enkele van de meest gerenommeerde beheerde WordPress-hostingproviders voor u uitgekozen. Elk van deze beheerde WordPress-hostingbedrijven biedt uitstekende service en ondersteuning. We geven ze allemaal een perfecte 5 van de 5 sterren. Bekijk de lijst met best beheerde WordPress-hostingproviders.

Best beheerde WordPress-hostingproviders

64 beoordelingen

WP EngineSavings

WPEngine is VIP WordPress-hosting. Hun probleemloze hosting biedt snelle en robuuste servers die alles aankunnen. Uw website is praktisch hackerbestendig en door hun verbluffende klantenservice voelt u zich koning. Ze bieden automatische beveiligingsupdates, dagelijkse back-ups, herstelpunten met één klik, automatische caching, hoogwaardige beveiliging, staging-gebied met één klik en meer. WPEngine is alsof je een leger van WordPress-experts aan je zijde hebt voor hulp. Merken zoals HTC, FourSquare, SoundCloud, Balsamiq en vele anderen gebruiken WPEngine voor hun WordPress-hosting (zeg maar). Als u een bedrijf bent dat niet de technische kant van uw blog wil beheren, dan is WPEngine de oplossing voor u. Bonus: nu krijg je alle 36+ premium StudioPress-thema’s en Genesis-framework gratis bij alle WP Engine-accounts.

SiteGround

4.091 beoordelingen

SiteGroundSavings

SiteGround is een van de meest populaire en best beoordeelde hostingproviders in de WordPress-community. Met SiteGround krijg je de kracht van managed WordPress hosting, zonder de beperkingen die bij traditionele managed hosting providers horen. U krijgt razendsnelle servers, eersteklas WordPress-beveiliging, premium 24/7 deskundige WordPress-ondersteuning, automatische WordPress-updates, gratis back-ups, CDN en geweldige ontwikkeltools zoals staging met één klik en versiebeheer. SiteGround biedt ook meerdere datacenters in de VS, Europa en Azië. Ze zijn een officiële ‘WordPress’ aanbevolen hostingprovider. Bovendien hebben ze een speciale korting van 70% voor WPBeginners-lezers.

Bluehost-logo

299 beoordelingen

BluehostSavings

Een van de oudste webhosts die in 1996 is gestart, Bluehost is de grootste merknaam geworden als het gaat om WordPress-hosting. Ze zijn een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider. Met Bluehost hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw website traag is, zelfs niet als er veel verkeer is. Hun 24/7 deskundige ondersteuning is er altijd om te helpen wanneer je het nodig hebt via telefoon, e-mail of live chat. Ze zijn beoordeeld als # 1 in webhosting voor kleine bedrijven. Bovendien bieden ze WPBeginner-gebruikers een exclusieve korting van 50%, een gratis domein, gratis SSL, gratis CDN, beveiligingsfirewall, staging-sites en andere dev-tools.

Vloeibaar web

17 beoordelingen

Liquid WebSavings

Gestart in 1997, is Liquid Web de leider geworden in managed VPS hosting, managed cloud hosting en dedicated server hosting. Ze staan ​​bekend om hun snelle en hoogwaardige ondersteuning, bekend als ‘Heroic Support’. Alle Liquid Web hosting-servers zijn zeer goed afgestemd op snelheid, prestaties en beveiliging, waardoor het een volledig probleemloze hostingoplossing is. Hun WordPress-hostingoptie omvat staging-sites, automatische updates en een intuïtief dashboard om al uw sites op één plek te beheren. Er is een reden waarom topbedrijven zoals Motorola, Red Bull, ESPN, Audi en FedEx Liquid Web gebruiken.

Dreamhost

573 beoordelingen

DreamHostSavings

DreamHost bestaat al 18 jaar en staat bekend om het gemakkelijk maken van webhosting. U krijgt een aangepast dashboard, 1-klik WordPress-installatie, automatische WordPress-updates, onbeperkte ruimte, onbeperkte bandbreedte en gratis SSD’s waardoor uw site 200% sneller wordt. DreamHost ondersteunt meer dan 600.000 WordPress-blogs en -websites. Er zijn geen opstartkosten en u krijgt ook een gratis domein.

Best Managed WordPress Hosting Comparison (2020)

Na het bekijken van onze topkeuzes voor beheerde WordPress-hostingbedrijven, vraagt ​​u zich misschien nog steeds af wat het best beheerde WordPress-hostingbedrijf voor uw website is?

We hebben een paar extra bronnen gemaakt om u te helpen bij het kiezen van de best beheerde WordPress-hosting voor uw bedrijf:

  Het kiezen van de verkeerde hosting kan u meer geld en hoofdpijn kosten. Het doel van deze bronnen is om u vanaf het begin te helpen bij het kiezen van het best beheerde WordPress-hostingbedrijf.

  Managed WordPress Hosting Quiz

  Met al deze informatie is het vrij gemakkelijk om overweldigd te raken. Na het lezen van deze handleiding sturen gebruikers ons vaak een e-mail met het verzoek om gepersonaliseerde aanbevelingen voor managed WordPress-hosting die geschikt is voor hun groeiende websites.

  Om dit proces gemakkelijker te maken, hebben we een beheerde WordPress-hostingaanbevelingsengine gemaakt. Deze eenvoudige quiz helpt u te beslissen welke beheerde WordPress-hosting past bij uw specifieke behoeften.

  Het enige dat u hoeft te doen, is de vragen in de onderstaande widget nauwkeurig beantwoorden:

  Als je nog steeds persoonlijke hulp wilt krijgen bij het kiezen van een beheerd WordPress-hostingbedrijf, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier. Een van onze teamleden neemt binnen 24 uur contact met je op.

  Gedetailleerde Managed WordPress Hosting Performance Comparison

  De reden dat WPBeginner-gebruikers ons vertrouwen, is omdat onze beoordelingen het resultaat zijn van realtime tests, nauwkeurige gegevens en daadwerkelijk gebruik.

  In plaats van te vertrouwen op informatie die beschikbaar is op de website van het hostingbedrijf, melden we ons aan voor managed WordPress-hostingproviders om hun services correct te testen.

  We gebruiken professionele benchmarkingtools en voeren grondige tests uit om de prestaties en betrouwbaarheid van elke provider te meten.

  Om ervoor te zorgen dat onze tests correct zijn voor alle beheerde WordPress-hostingbedrijven, melden we ons aan bij elk hostingbedrijf en maken we een voorbeeldwebsite. Vervolgens installeren we een standaardthema en vullen we de site met dummy-gegevens, waaronder afbeeldingen en media. Op deze manier lijkt onze testsite op een gemiddelde WordPress-website.

  Hier is het overzicht van ons stapsgewijze testproces.

  Ten eerste meten we de websitesnelheid over meerdere beheerde WordPress-hostingbedrijven. We gebruiken Pingdom voor deze test, een toonaangevende service voor het testen van websitesnelheid.

  Vervolgens testen we hoe een beheerd WordPress-hostingbedrijf zou presteren tijdens piekverkeer. Hiervoor gebruiken we de Load Impact-service om virtuele gebruikers (VU) naar elke website te sturen en te zien hoe de hostingserver meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou afhandelen.

  Last but not least gebruiken we de Bitcatcha-service om de reactietijden van servers te testen in tal van geografische locaties, waaronder de Verenigde Staten, Londen, Singapore, Sao Paulo, India, Sydney en Japan. Dit helpt ons om te beslissen welke managed WordPress-hosting het beste is voor welke geografische locatie.

  Nu u ons exacte testproces kent, gaan we de prestaties van de best beheerde WordPress-hostingbedrijven vergelijken.

  1. WP-motor

  WP Engine is een van de meest populaire beheerde WordPress-hostingproviders. Hun hostingplannen omvatten krachtige interne prestatie-optimalisatie, beheerde updates, een omgeving met één klik en meer.

  Dit zijn de resultaten van onze WP Engine-prestatietests:

  Eerst hebben we onze voorbeeld-WP Engine-website getest op snelheid.

  WP Motortoerental test

  Zoals je kunt in de schermafbeelding, is onze testsite in minder dan een seconde geladen. Dat is sneller dan 96% van alle geteste sites. Aangezien we geen prestatie-optimalisatie hoefden te installeren, is dit resultaat behoorlijk indrukwekkend.

  Maar hoe presteert WP Engine onder druk verkeer?

  Om de prestaties onder verkeer te testen, hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op de WP Engine-server. Tijdens deze test hebben we geleidelijk tot 100 unieke bezoekers opgebouwd om te zien hoe de server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou afhandelen.

  WP Engine Load Impact test

  De groene lijn in deze grafiek geeft de laadtijd van de pagina weer en de blauwe lijn het aantal gebruikers op de site. Zoals u kunt zien, bleven de WP Engine-serverprestaties tijdens de test stabiel naarmate het aantal gebruikers toenam.

  Vervolgens hebben we de WP Engine-server getest voor een nauwkeurigere reactietijd.

  Voor deze test hebben we Bitcatcha gebruikt om de reactietijd van de server nauwkeuriger te testen vanuit meerdere geografische locaties.

  WP Engine-responstijd

  Zoals u in de resultaten kunt zien, bleef de reactietijd van de WP Engine-server op alle geografische locaties minder dan een halve seconde. Het was vooral geweldig in de Verenigde Staten.

  In onze gedetailleerde WP Engine-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd. Na onze analyse vinden we dat WP Engine de best beheerde WordPress-hostingprovider is voor elk soort website.

  • VOORDELEN: Sterk geoptimaliseerd voor WordPress-prestaties met volledig stabiele managed hosting
  • VOORDELEN: Staging-omgeving met 1 klik, gratis SSL en geïntegreerde ondersteuning om CDN-service als add-on toe te voegen
  • VOORDELEN: Krachtig maar toch eenvoudig te gebruiken hosting-configuratiescherm met uitstekende klantenondersteuning.
  • Nadelen: Prijzen zijn iets hoger voor geavanceerde abonnementen, maar absoluut de $ $ $ waard.

  Ga aan de slag met WP Engine

  2. SiteGround

  SiteGround is een van de best beoordeelde hostingbedrijven in de WordPress-community. Ze bieden unieke interne prestatie-optimalisatie en beveiliging en daarom zijn ze een van de officieel aanbevolen WordPress-hostingproviders.

  Dit zijn onze resultaten voor de prestatietest van SiteGround:

  Snelheidstestresultaten voor SiteGround

  Zoals u kunt zien in de schermafbeelding, is onze testsite op de SiteGround-server in minder dan een seconde (649 ms om precies te zijn) geladen voor een server in Dallas, Texas. Dat is sneller dan 95% van alle geteste websites, wat geweldig is.

  Maar hoe zou onze SiteGround-testsite presteren onder druk verkeer?

  Om dit te testen, hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op SiteGround-servers. Tijdens deze test zijn we geleidelijk gestegen tot 100 unieke bezoekers om te zien hoe de server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijk zou afhandelen.

  Load Impact test op Siteground

  In deze schermafbeelding geeft de blauwe lijn het aantal actieve virtuele gebruikers op de site weer. De groene lijn is de laadtijd van de server. SiteGround presteerde bijna consistent, behalve een piek bij 50 gebruikers op de site. Het herstelde snel en de laadtijd van de pagina bleef gestaag laag, zelfs met meer gebruikers.

  Vervolgens hebben we een meer gedetailleerde en nauwkeurige reactietest uitgevoerd. Hiervoor hebben we Bitcatcha gebruikt om de nauwkeurige reactietijd van de server vanaf verschillende geografische locaties te testen.

  SiteGround reactietijd

  Onze SiteGround-testsite presteerde uitzonderlijk goed in de Verenigde Staten en alle andere locaties behalve Japan.

  Als uw doelgroep voornamelijk in Azië is, kunt u SiteGround vragen om u naar hun Azië-Pacific-servers te verplaatsen om dit te verhelpen.

  In onze gedetailleerde SiteGround-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd.

  Na onze analyse vinden we SiteGround een uitstekende keuze voor managed WordPress-hosting. Hun servers zijn ongelooflijk snel en ondersteuning is 24/7 beschikbaar door bekwaam en vriendelijk personeel.

  • VOORDELEN: Geweldige WordPress-ondersteuning, geweldige uptime, razendsnelle snelheid en gratis SSL.
  • VOORDELEN: Ze zijn een van de officieel aanbevolen WordPress-hostingproviders.
  • VOORDELEN: Gratis sitemigratie
  • Nadelen: Geen gratis domein

  Ga aan de slag met SiteGround

  3. Bluehost

  Bluehost is een van de meest populaire hostingbedrijven ter wereld en een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider.

  Laten we eens kijken naar onze Bluehost-prestatietestresultaten. Let op: dit is niet de typische Bluehost shared hosting. Dit is een geoptimaliseerd WordPress-hostingproduct dat wordt aangedreven door hun VPS-infrastructuur.

  We hebben eerst onze testsite op Bluehost-servers getest op snelheid.

  Bluehost snelheidstestresultaten

  Zoals te zien is in de schermafbeelding, is onze testsite in minder dan twee seconden geladen. Dat is sneller dan 85% van alle geteste websites. Houd er rekening mee dat de testsite geen plug-ins voor prestatie-optimalisatie gebruikte, dit resultaat is zeer goed.

  Daarna hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op onze Bluehost-testsite. Met deze test kunnen we zien hoe onze testsite zou presteren tijdens piekverkeer.

  We hebben geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk verhoogd om te zien hoe de server meer verzoeken van meerdere verbindingen tegelijkertijd afhandelt.

  Hier is het resultaat screenshot:

  Bluehost LoadImpact-testresultaat

  In deze grafiek geeft de blauwe lijn het aantal actieve virtuele gebruikers op de website aan en de groene lijn de laadtijd van de server. De serverbelasting bleef tijdens de test stabiel, zelfs bij piekverkeer.

  Vervolgens hebben we Bitcatcha gebruikt voor een nauwkeurigere reactietest van de server vanuit verschillende geografische regio’s.

  Bluehost reactietest

  De responstijden voor onze Bluehost-testsite waren uitzonderlijk goed in de Verenigde Staten, met een fractie van een seconde. De reactietijd op andere locaties was iets hoger, maar nog steeds minder dan een seconde.

  Als uw doelgroep zich in de Verenigde Staten bevindt, zou dit zeer gunstig zijn voor de website.

  We hebben ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd in onze gedetailleerde Bluehost-beoordeling. Na deze grondige analyse zijn we van mening dat Bluehost een geweldige beheerde WordPress-hostingprovider is voor elk soort website.

  • VOORDELEN: 50% korting op beheerde WordPress-hosting + gratis domein + gratis SSL
  • VOORDELEN: Officieel aanbevolen door WordPress
  • VOORDELEN: Sterk geoptimaliseerde WordPress-ervaring
  • VOORDELEN: Vrijheid om meer te doen dan alleen WordPress
  • Nadelen: Soms kan de ondersteuning traag zijn

  Ga aan de slag met Bluehost

  4. Vloeibaar web

  Liquid Web is een ander uitstekend beheerd WordPress-hostingbedrijf dat populair is onder de WordPress-community. Ze bieden meerdere niveaus van hostingplannen, waaronder beheerde WordPress-hosting, VPS, cloud-sites en dedicated hosting.

  Dit zijn de resultaten van onze Liquid Web-prestatietests:

  Eerst hebben we onze testsite op snelheid getest met behulp van de tool voor het testen van de snelheid van de Pingdom-website.

  Snelheidstestresultaten voor Liquid Web

  Zoals u kunt zien in het testresultaat, is onze Liquid Web-testsite in minder dan een seconde geladen voor een server in San Jose, Californië. Dat is sneller dan 91% van de geteste sites.

  Vervolgens wilden we zien hoe Liquid Web stand houdt onder piekbelasting.

  Om dit te meten, hebben we de Load Impact-test uitgevoerd op Liquid Web-servers. We hebben geleidelijk tot 100 unieke bezoekers tegelijk opgebouwd om te zien hoe de server de toegenomen verzoeken van meerdere verbindingen verwerkt.

  Load Impact test op Liquid Web

  In deze grafiek geeft de blauwe lijn het aantal actieve virtuele gebruikers op de site aan en de groene lijn de laadtijd van de server. Zoals u kunt zien, bleef de serverbelasting stabiel tijdens de test, zelfs bij piekverkeer.

  Vervolgens hebben we de reactietijd van de Liquid Web-server getest met behulp van de Bitcatcha-tool die de reactietijden van verschillende geografische regio’s meet.

  Liquid Web-responstijd-test

  Zoals u kunt zien in de resultaten, reageerde onze Liquid Web-testsite in minder dan een seconde. In de Verenigde Staten was de responstijd bijzonder groot.

  We hebben ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd in onze gedetailleerde Liquid Web-recensie.

  Na grondige analyse vinden we dat Liquid Web een uitstekend beheerde WordPress-hostingservice is voor alle soorten websites.

  • PROS: Ongelooflijk snel beheerde WordPress-hosting met krachtige functies.
  • PROS: Krachtige servers, inclusief SSL, uitstekende ondersteuning.
  • VOORDELEN: veel opties om uw bedrijf te schalen en te laten groeien. Uitstekend geschikt voor ondernemingen.
  • Nadelen: prijs is iets hoger

  Ga aan de slag met Liquid Web

  5. DreamHost

  DreamHost is een betrouwbare naam in de hostingindustrie. Ze bieden gedeeld, VPS, dedicatedm en beheerd WordPress-hostingplan genaamd DreamPress.

  Dit zijn de resultaten van onze DreamHost-prestatietests:

  Eerst hebben we de snelheidstest uitgevoerd op onze testsite op de DreamHost-server.

  DreamHost-snelheidstest

  Zoals u kunt zien in de resultaten, is onze testsite in minder dan een halve seconde geladen. Dat is sneller dan 97% van alle geteste sites, wat ongelooflijk is voor een site zonder plug-ins voor prestatie-optimalisatie.

  Dat is geweldig, maar hoe presteert de DreamHost-server onder verkeer?

  Om dit te testen, hebben we de Load Impact-test uitgevoerd. We hebben het verkeer geleidelijk verhoogd naar maximaal 100 gebruikers om te zien hoe de server reageert op meerdere verbindingen.

  DreamHost Load Impact

  De blauwe lijn is het aantal actieve virtuele gebruikers op de site en de groene lijn is de laadtijd van de server. Zoals u kunt zien in de resultaten, bleef onze testsite de hele test stabiel.

  Vervolgens hebben we de reactietest uitgevoerd om de reactietijd van de server vanuit verschillende geografische locaties nauwkeurig te meten.

  DreamHost-reactietijd

  Zoals u kunt zien in de resultaten, reageerde onze testsite in minder dan een halve seconde voor alle geografische locaties. In de Verenigde Staten was de responstijd bijzonder groot.

  In onze gedetailleerde DreamHost-beoordeling hebben we ook hun klantenondersteuning, functies en prijzen geëvalueerd.

  Na onze grondige analyse vinden we DreamHost een goede optie voor beheerde WordPress-hostingservices.

  • PROS: Supersnelle beheerde WordPress-hostingservice
  • PROS: Elk plan bevat een aangepast configuratiescherm, gratis SSL, SSD-opslag.
  • PROS: Eenvoudig schaalbaar, geschikt voor alle budgetten.
  • Nadelen: Staging-site alleen beschikbaar met geavanceerd plan.

  Ga aan de slag met DreamHost

  Best beheerde WordPress-hosting (snelle samenvatting)

  Nu u de resultaten van de prestatietests van de best beheerde WordPress-hostingbedrijven hebt vergeleken, moet u beslissen welke aan uw behoeften voldoet.

  Om dit gemakkelijker voor u te maken, hebben we een tabel gemaakt met een lijst met functies naast elkaar. Hier kunt u eenvoudig de best beheerde WordPress-hostingbedrijven vergelijken.

  HostingCostFree DomainFree SSLStaging
  WP Engine$ 35 / maandNeeJaJa
  SiteGround$ 11,95 / mndNeeJaJa
  Bluehost$ 19,99 / maandJaJaJa
  Vloeibaar web$ 29 / maandNeeJaJa
  DreamHost14,95 / mndNeeJaNee

  In onze diepgaande beheerde WordPress-hostingbeoordeling zijn we van mening dat als u op zoek bent naar een betrouwbare beheerde WordPress-host, WPEngine uw beste optie is. Hun plannen zijn redelijk geprijsd, ongelooflijke prestaties, met gratis SSL, 1-klik enscenering en alle Premium-thema’s van StudioPress samen met het Genesis-framework gebundeld voor $ 35 is verreweg de beste waarde.

  Als u zich zorgen maakt over de kosten, moet u kiezen voor Bluehost of SiteGround omdat ze sterk geoptimaliseerde beheerde WordPress-hosting bieden, die nu wordt geleverd met krachtige ontwikkeltools zoals staging en meer.

  Als u een groot bedrijf bent en op zoek bent naar service op bedrijfsniveau, raden we u aan Liquid Web of WP Engine te gebruiken. Beide bieden uitstekende service, maar Liquid Web staat bekend om hun heroïsche ondersteuning.

  In feite kun je niet fout gaan met een van de best beheerde WordPress-hostingbedrijven die we hierboven hebben vergeleken. Ze bieden allemaal probleemloze WordPress-hosting, met razendsnelle servers, geweldige uptime, vriendelijke ondersteuning en prijzen die bij uw budget passen.

  Veelgestelde vragen over beheerde WordPress-hosting

  In de loop der jaren hebben we duizenden gebruikers geholpen en hebben we elke denkbare vraag over hosting gehoord. Hier zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over managed WordPress-hosting.

  Heb ik beheerde WordPress-hosting nodig om mijn website te starten?

  Managed WordPress hosting biedt een premium hostingomgeving die gespecialiseerd is in WordPress. Het bevat deskundige WordPress-ondersteuning, automatische updates en prestatie-optimalisatie voor WordPress. Deze premium-ervaring kost vaak extra, maar biedt een volledig probleemloze WordPress-hosting.

  Als u zich zorgen maakt over de prijs, kunt u onze gids raadplegen over het bouwen van een website op shared hosting zoals Bluehost, die $ 2,75 per maand kost en wordt geleverd met een gratis domein. U kunt uw site altijd later upgraden naar beheerde WordPress-hosting als u deze nodig heeft.

  Kan ik zelf plug-ins installeren op Managed WordPress Hosting?

  Ja, dat kan. Beheerde WordPress-hosting maakt het eenvoudig om al uw plug-ins automatisch bij te werken vanaf het dashboard. Het weerhoudt u er niet van om WordPress-plug-ins te installeren. Sommige beheerde hostingbedrijven kunnen echter sommige plug-ins blokkeren die niet compatibel zijn met hun hostingomgeving.

  Kan ik WooCommerce installeren in beheerde WordPress-hosting?

  Ja, dat kan. Met WooCommerce kunt u een online winkel aan uw website toevoegen. U kunt het op uw beheerde WordPress-hosting installeren zoals u elke andere plug-in zou installeren. U kunt ook onze vergelijking van de beste WooCommerce-hostingbedrijven bekijken.

  Hoeveel kost het om een ​​website te bouwen op managed WordPress-hosting?

  De totale kosten van uw website worden berekend op basis van hostingkosten, domeinnaam en SSL-certificaat. De kosten voor het onderhouden van uw website zullen stijgen naarmate uw website groeit. We hebben een gedetailleerde handleiding gemaakt over hoeveel het kost om een ​​website te bouwen met uitsplitsingen voor verschillende scenario’s en hoe u uw kosten kunt beheersen.

  Ik heb al een domein gekocht. Kan ik het gebruiken met mijn beheerde WordPress-hosting?

  Ja, dat kan. Zodra u een domeinnaam registreert, kunt u deze bij elk hostingbedrijf gebruiken. U hoeft alleen de domeininstellingen te wijzigen en de DNS naar uw beheerde WordPress-hostingbedrijf te verwijzen. Elk beheerd WordPress-hostingbedrijf heeft stapsgewijze instructies over hoe u dat moet doen. Zie onze gids over het verschil tussen domeinnaam en webhosting.

  Moet ik een domein en beheerde WordPress-hosting kopen van hetzelfde bedrijf?

  Nee dat doe je niet. U kunt managed WordPress-hosting kopen van één bedrijf en domeinnaam van een ander bedrijf. Het helpt echter om ze van hetzelfde bedrijf te krijgen, omdat u de DNS-instellingen niet hoeft te wijzigen en u uw domein en hosting onder hetzelfde dashboard kunt beheren. Sommige bedrijven bieden u zelfs een gratis domein aan bij aankoop van hosting.

  Moet ik add-ons kopen bij het kopen van managed WordPress-hosting?

  Tijdens het aanmeldingsproces zullen sommige beheerde hostingbedrijven aanbieden om u add-on-services te verkopen. U kunt ze veilig uitschakelen, omdat ze de kosten van uw hostingrekening zouden verhogen.

  Als u later denkt dat u een van deze add-on-services nodig heeft, kunt u ze eenvoudig vanuit uw accountdashboard aan uw hostingplan toevoegen.

  Hoe migreer ik mijn WordPress-site naar mijn nieuwe beheerde WordPress-hostingaccount?

  Sommige beheerde WordPress-hostingbedrijven bieden gratis sitemigratie. Ze vermelden het misschien niet, maar als u daarom vraagt, zullen ze uw website overdragen. Sommige hostingbedrijven bieden mogelijk een migratieservice aan tegen extra kosten. U kunt uw website ook zonder onderbreking naar uw nieuwe host verplaatsen.

  Behouden beheerde WordPress-hostingbedrijven back-ups van mijn site?

  Ja, velen van hen doen dat. We raden u echter niet aan te vertrouwen op de back-ups van uw hostingbedrijf. U moet altijd uw eigen back-ups maken met behulp van een WordPress-back-upplug-in.

  Kan ik mijn beheerde WordPress-hosting later wijzigen??

  Ja, u kunt uw beheerde WordPress-hostingbedrijf volledig veranderen als u niet tevreden bent met hen. De meeste hostingbedrijven bieden migratiediensten aan die u kunt gebruiken met minimale downtime.

  Zijn er andere beheerde WordPress-hostingproviders die hier niet worden vermeld?

  Ja, er zijn letterlijk tientallen beheerde WordPress-hostingbedrijven, en we kunnen ze hier niet allemaal opsommen, want dat zou meer verwarring veroorzaken en lezers verlamming veroorzaken..

  We hebben elk groot beheerd WordPress-hostingbedrijf op de markt geprobeerd, waaronder veel die niet in onze lijst hierboven staan, zoals: Flywheel, Kinsta, Cloudways, Pagely, GoDaddy, InMotion Hosting, Pantheon, NameCheap, Pressable en meer.

  De best beheerde WordPress-hostingbedrijven die we in onze lijst hebben opgenomen, bieden de beste functies voor de beste prijs.

  Wat zijn volgens u de best beheerde WordPress-hostingbedrijven??

  Onze beste keuzes voor managed WordPress-hosting zijn:

  1. WP Engine – Beste algemeen in termen van prestaties, betrouwbaarheid, prijzen en functies.
  2. SiteGround – Goedkope managed WordPress-hosting met vriendelijke ondersteuning en geweldige prestaties.
  3. Bluehost – Alle functies van premium managed WordPress-hosting plus gratis domein en supersnelle servers.
  4. Vloeibaar web – Echt zakelijke WordPress-hostingervaring met heroïsche ondersteuning.

  Deze laatste vraag is niet per ongeluk. We krijgen deze vraag nog steeds vaak, zelfs als we gebruikers naar deze handleiding verwijzen.

  We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het vinden van de best beheerde WordPress-hosting voor uw website. Als je een beheerde WordPress-hostingvraag hebt die we hebben gemist, stuur ons dan een bericht via ons contactformulier. Een van onze teamleden reageert binnen 24 uur.

  Over de redactie

  Redactie bij WPBeginner is een team van WordPress-experts onder leiding van Syed Balkhi. Vertrouwd door meer dan 1,3 miljoen lezers wereldwijd.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map