27 Idei de afaceri online „dovedite și ușor de pornit” care fac bani

Căutați idei de afaceri online pentru a face venituri suplimentare pe partea laterală? Internetul oferă o mulțime de oportunități pentru a începe o afacere sau a găsi o carieră îndeplinitoare. În acest articol, vom arăta unele dintre ideile de afaceri online dovedite și ușor de pornit care de fapt fac bani.


Idei de afaceri dovedite și ușor de început

De ce să începeți o afacere online?

Tehnologia este adesea învinovățită pentru uciderea unor afaceri și locuri de muncă tradiționale. Cu toate acestea, în același timp, aceste noi tehnologii creează tone de noi locuri de muncă și oportunități de afaceri gata să fie luate de oricine.

Începerea unei afaceri online este mai ușor ca niciodată. Puteți face acest lucru din confortul casei dvs. doar cu un computer și o conexiune la internet. Nu este necesar să investiți sume imense de bani pentru a începe.

Prudență: Dacă cineva vă spune că puteți investi o mulțime de bani și să luați o comandă rapidă / să vă rulați rapid, atunci este probabil o înșelătorie. Stai departe de ea.

Ideile pe care le împărtășim în acest articol se referă la construirea de afaceri online legitime și va trebui totuși să muncești din greu pentru a avea succes.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre ideile de afaceri online dovedite și ușor de pornit care de fapt fac bani.

1. Porniți un blog și câștigați bani din el

Pornirea unui blog

Blogurile sunt una dintre cele mai reușite modalități de a începe o afacere online. Bloggeri precum Darren Rowse, John Lee Dumas și Pat Flynn realizează venituri din șase cifre și nu sunt singuri. Fondatorul nostru, Syed Balkhi, a construit o afacere online de opt cifre care a început cu un blog. Există, de asemenea, mii de bloggeri care rulează bloguri de mare succes ca afacerea lor online cu normă întreagă.

Este foarte ușor să pornești un blog și există o mulțime de moduri de a câștiga bani din el. Unul dintre cele mai populare moduri de a-și monetiza blogul este afișând anunțuri folosind Google AdSense.

În timp ce puteți începe un blog în mai puțin de 30 de minute, va trebui să lucrați la el pentru a face un succes. Va trebui să oferiți conținut util, distractiv și antrenant publicului dvs. în mod regulat (consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să începeți un blog).

Din fericire, există tone de idei de postare pe blog pe care le puteți utiliza pentru a crea constant conținut. Pe măsură ce blogul dvs. crește, veți putea să îl monetizați folosind și alte strategii.

Veți putea, de asemenea, să o utilizați ca platformă pentru a lansa alte afaceri online.

2. Deveniți marketer afiliat

Comercializator afiliat

Comercianții afiliați efectuează comisioane de vânzare recomandând produsele sau serviciile altor persoane.

Cei mai mulți marketeri afiliați recomandă aceste produse și servicii prin rularea propriilor bloguri, site-uri web și liste de e-mail. Ei trebuie să învețe diferite strategii de marketing online precum SEO și marketing de conținut pentru a construi o audiență.

Pentru a începe, urmați ghidul nostru de marketing afiliat cu instrucțiuni pas cu pas pentru începători.

3. Creați și vindeți cursuri online

Vând cursuri online

Dacă sunteți deosebit de bun la ceva, atunci de ce să nu-i învățați pe alții și să faceți o carieră din asta? Vânzarea cursurilor online este un alt mod popular de a începe o afacere online.

Mulți utilizatori preferă să dobândească rapid abilități și cunoștințe prin participarea la cursuri online. Crearea unui curs online a devenit mult mai ușoară cu ajutorul software-ului LMS. Aceste platforme vă permit să creați cursuri interactive cu instrumente ușor de gestionat pentru cursuri, studenți, materiale de curs și multe altele.

Partea cea mai bună este că nu trebuie să scrieți o singură linie de cod pentru a construi un site web al cursului.

Pentru a începe, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un curs online cu WordPress.

4. Construiți un magazin de comerț electronic

Porniți un magazin de comerț electronic

Vânzarea lucrurilor online nu a fost niciodată mai ușoară. Oricine poate crea cu ușurință un magazin online în câteva minute și să înceapă să vândă produse.

Aceste produse pot fi bunuri fizice (lucruri care au nevoie de transport) sau descărcări digitale, cum ar fi cărți electronice, muzică, software și multe altele.

Înainte de a începe, trebuie să vă faceți cercetarea. Iată câteva sfaturi care să vă ajute ideile de furtună:

  • Găsiți o nișă cu cerere mare și concurență scăzută
  • Gândește-te la modalitățile prin care vei face magazinul tău de comerț eronat făcând lucruri pe care alte magazine eCommerce nu le fac.
  • Gândiți-vă la costurile implicate de obținerea produselor de la producător la clienți. Alegeți un model de preț, astfel încât produsele dvs. să poată concura și să ofere o valoare deosebită clienților. Nu în ultimul rând, marjele de profit trebuie să fie suficient de rezonabile pentru a vă asigura că afacerea dvs. poate susține și crește pe termen lung.

De asemenea, trebuie să alegeți o platformă pentru magazinul dvs. de comerț electronic. Cel mai simplu mod de a începe este folosind Shopify sau WooCommerce. Ambele sunt platforme grozave. Am creat o comparație cu avantajele și contra lor (consultați Shopify vs WooCommerce pentru a afla mai multe).

Pentru a începe, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un magazin online în mai puțin de 30 de minute.

5. Construiți un site de membru

faceți un site de membru

Site-urile de membru fac bani prin vânzarea abonamentelor cu acces la conținut premium și funcții ale comunității. În loc să vă bazați pe veniturile din publicitate, puteți permite utilizatorilor dvs. să vă sprijine direct site-ul dvs. cu abonamente plătite.

Există multe tipuri de site-uri de membru. De exemplu, unele site-uri web de membru oferă utilizatorilor acces la conținut exclusiv pentru membri exclusivi. Alții oferă utilizatorilor acces la funcțiile comunității precum un forum, un grup Facebook sau un grup Slack.

Va trebui să găsiți o nișă potrivită pentru site-ul dvs. de membru. Trebuie să fie suficient de valoroasă pentru ca utilizatorii să o plătească.

Există o mulțime de programe de membru care vă pot ajuta să construiți cu ușurință orice tip de comunitate online. Puteți alege diferite modele de abonamente, gestionați utilizatorii, primiți plăți online și multe altele.

Pentru a afla mai multe, consultați ghidul nostru final pentru a construi un site de membru cu instrucțiuni pas cu pas pentru începători.

6. Efectuați un site Web de expediere prin picătură

Transportul prin Drop combină marketingul afiliat și comerțul electronic. Practic, creați un magazin online pentru a vinde produsul altor persoane pentru o comisie. Vei rula un magazin online fără a gestiona inventarul sau transportul.

Cel mai mare avantaj al derulării unei activități de transport maritim este scăderea barierei de intrare, a investițiilor minime și a necazului puțin. Cu toate acestea, un dezavantaj este că vei lucra din greu pentru a vinde produsele altor persoane la o marjă de profit mai mică.

Cele mai multe companii de transport maritim în cele din urmă încep să-și vândă propriile produse pentru a-și diversifica afacerea și pentru a-și crește profiturile.

7. Creează-ți un post de lucru online

Consiliul de muncă

Un alt mod de a câștiga bani online este prin construirea unui site web de vânătoare de locuri de muncă. Un site web al consiliului de muncă ajută la conectarea solicitanților de locuri de muncă cu angajatorii contra cost.

Există o mulțime de motoare de căutare online de locuri de muncă, ceea ce înseamnă că va trebui să găsiți o anumită nișă pentru a vă evidenția cartea de muncă. De exemplu, puteți crea o placă de lucru special pentru dezvoltatorii web sau siteri de animale de companie.

Puteți percepe o taxă mică pentru fiecare listă de locuri de muncă angajată de angajatori, oferă pachete companiilor pentru a posta mai multe înregistrări sau pentru a solicita solicitanților de locuri de muncă să își încarce CV-urile.

Există o mulțime de plugin-uri pentru job-uri pentru WordPress care vă permit să vă conduceți cu ușurință propriul business board.

8. Creați un site web pentru micro-locuri de muncă

Un site web pentru micro-locuri de muncă vă permite să câștigați bani prin conectarea angajatorilor la freelanceri și antreprenori. Acest lucru vă permite să câștigați bani pe baza prețului general al postului listat. Site-urile populare de posturi de micro-locuri de muncă precum Fiverr, PeoplePerHour, UpWork și alții generează milioane de dolari în venituri în fiecare an.

Practic, veți acționa ca un om de mijloc între angajatori și freelanceri. Veți fi plătit de către angajatori pentru fiecare loc de muncă, iar după ce vă luați comisionul, veți plăti restul freelancerilor la finalizarea lucrării.

Pentru a începe, consultați ghidul pentru începătorii noștri despre cum să porniți un site web pentru micro-joburi, cum ar fi Fiverr cu WordPress.

9. Deveniți un SEO Speciliast

Expert SEO

Optimizarea SEO sau motorul de căutare ajută proprietarii site-urilor web să obțină mai mulți vizitatori de la motoarele de căutare. Este o abilitate care necesită învățare continuă și ține pasul cu ultimele tendințe. Specialiștii SEO își pot administra propriile agenții, pot lucra ca freelanceri sau pot alătura unei companii ca angajat cu normă întreagă.

Puteți deveni un specialist SEO, rulând propriile site-uri web de succes sau obținând certificările online. Puteți găsi clienți pe site-uri web independente, cum ar fi UpWork și Freelancer.com.

SEO este o industrie foarte competitivă și va trebui să profitați la maxim de cele mai bune instrumente SEO disponibile pe piață. De asemenea, ar trebui să înveți tehnicile de bază WordPress SEO, instrumente de cercetare a cuvintelor cheie și instrumente de marketing de conținut.

10. Faceți un blog cu rețete sau produse alimentare

Faceți un blog cu mâncare și rețete

Blogurile cu mâncare și rețete sunt o nișă de bloguri profitabilă și o oportunitate excelentă de afaceri online. Blogurile de alimente și rețete folosesc o varietate de tehnici pentru a genera venituri precum utilizarea Google AdSense, marketingul afiliat, vânzarea cărților de rețete sau rularea unui magazin online.

Va trebui să fii pasionat de mâncare și de gătit. Este o nișă competitivă, așa că va trebui să vă gândiți la modalitățile de a face blogul dvs. alimentar unic și interesant.

Pentru a începe, consultați ghidul nostru pas cu pas despre crearea unui blog alimentar și câștigarea de bani din rețetele dvs..

11. Deveniți dezvoltator WordPress

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume. Alimentează mai mult de 30% din toate site-urile de pe internet. Aceasta înseamnă că există milioane de companii din întreaga lume care folosesc platforma.

Această utilizare masivă înseamnă că există o cerere uriașă pentru dezvoltatorii WordPress pe piață. WordPress este un software open source, ceea ce înseamnă că oricine poate scrie cod pentru el, crea teme și poate face pluginuri WordPress.

Ca dezvoltator WordPress, puteți să vă alăturați companiilor WordPress de top, branduri de nume mari folosind WordPress sau puteți administra propria agenție de dezvoltare WordPress.

Va trebui să înveți PHP, JavaScript, CSS și HTML. Există multe cărți, tutoriale video WordPress, cursuri online și tutoriale WordPress care vă vor ajuta să începeți.

12. Construiți o piață online

O altă idee de afaceri dovedită și ușor de început este să creezi un site web de piață online. Aceste site-uri web câștigă bani permițând utilizatorilor să își creeze propriile mini-magazine și să vândă produse.

Pentru a atrage vânzătorii, puteți alege o nișă la cerere ridicată, cu o concurență mai mică. Faceți platforma dvs. unică și atractivă atât pentru vânzători, cât și pentru clienți, oferind experiență și asistență mai bună pentru utilizatori.

Pentru a începe, consultați tutorialul nostru pas cu pas despre cum să faceți un site web de piață online folosind WordPress.

13. Deveniți un designer grafic

Designerii grafici câștigă bani prin crearea de imagini, logo-uri de afaceri, design web, pagini de vânzări și multe altele. Aceasta este o industrie masivă, cu tone de afaceri și oportunități de carieră.

Pentru a deveni grafician, va trebui să înveți cum să folosești instrumente profesionale de proiectare, cum ar fi Adobe Illustrator, Photoshop, etc. Există tone de școli de formare profesională, colegii și universități care oferă cursuri pentru a te ajuta să începi.

Pentru a promova cariera de design grafic, va trebui să creați un portofoliu care să vă prezinte munca și abilitățile.

14. Porniți un blog de modă

Porniți un blog de modă

Aveți interes pentru ultimele tendințe și știri vestimentare? De ce să nu-l folosești pentru a crea un blog de modă și a câștiga bani din el.

Blogurile de modă atrag tone de agenți de publicitate, mărci de top și promotori. Nu numai că vă permit să câștigați bani, puteți deveni, de asemenea, un influencer și puteți obține alte avantaje / beneficii, cum ar fi îmbrăcăminte gratuite, invită la spectacole exclusive și multe altele.

Pentru a începe, consultați ghidul nostru pas cu pas complet despre cum să începeți un blog de modă și să câștigați bani din acesta.

15. Deveniți marketer de conținut

Comercializatorii de conținut ajută întreprinderile să își promoveze produsele și serviciile prin generarea de conținut util și extrem de antrenant. Toate întreprinderile au nevoie de conținut pentru a atrage clienții. Există o cerere din ce în ce mai mare pentru marketeri de conținut care nu se așteaptă să încetinească în curând.

Comercianții de conținut sunt buni la scrierea conținutului, dar nu sunt doar bloggeri. Se specializează în găsirea ideilor de conținut care vor aduce mai mulți vizitatori și potențiali clienți pe un site web.

Pentru a afla mai multe, consultați acest ghid de marketing de conținut final, cu instrucțiuni pas cu pas pentru începători.

16. Deveniți expert PPC

PPC este scurt pentru publicitatea Pay-Per-Click în care agenții de publicitate plătesc pentru reclame atunci când utilizatorii fac clic pe ele. Cu toate acestea, nu toți proprietarii de afaceri știu să deruleze eficient aceste campanii pentru a obține beneficiile maxime.

Experții PPC ajută întreprinderile să deruleze campanii de publicitate plată pe clic pe platforme precum Google AdWords. Acestea ajută la găsirea cuvintelor cheie și a atributelor potrivite pentru a maximiza rentabilitatea investiției.

Puteți învăța PPC rulând propriile campanii publicitare și citind materialele disponibile pe internet. Există programe de certificare online pe care le puteți lua pentru a vă prezenta abilitățile.

Pentru a găsi locuri de muncă PPC, puteți utiliza site-uri web de freelancing populare unde întreprinderile caută în mod activ experți PPC.

17. Porniți un podcast

Porniți un podcast

Un podcast este o serie episodică de fișiere audio pe care utilizatorii se pot abona pentru a descărca și asculta. Podcasturile sunt o modalitate excelentă de a face o afacere online de succes, cu multe oportunități de creștere.

Podcast-urile câștigă bani prin reclame, sponsorizări, parteneriate și marketing afiliat. Va trebui să găsiți un subiect pentru podcast-ul dvs. care să fie interesant și interesant, astfel încât să puteți face podcast-ul dvs. unic.

Am creat un ghid complet pentru începători cu privire la modul de pornire a unui podcast cu instrucțiuni pas cu pas.

18. Efectuați un site web de recenzii

Crearea unui site web de recenzii este o altă oportunitate bună de afaceri online. Unul dintre cele mai populare site-uri de recenzii, TripAdvisor, este considerat a valora mai mult de 12 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, este o industrie extrem de competitivă ceea ce înseamnă că va trebui să găsiți o anumită nișă cu concurență scăzută. Puteți câștiga bani prin marketing afiliat, afișare de reclame sau publicarea de recenzii plătite.

Pentru a începe, consultați ghidul pentru începători cu privire la modul de realizare a unui site de recenzii de nișă.

19. Cumpărați și vindeți nume de domeniu

Numele de domenii sunt necesare pentru a face un site web. Cu toate acestea, după ce înregistrați un nume de domeniu, sunteți autorizat să îl utilizați atât timp cât doriți. Mulți antreprenori înregistrează nume de domeniu care speră să le vândă la un preț mai mare, foarte asemănător cu imobiliare.

Această afacere online necesită investiții și multă răbdare, deoarece veți deține aceste nume de domeniu în așteptarea unei oferte. Aceasta este o afacere extrem de competitivă și va trebui să citiți cât mai multe despre ea înainte de a intra.

20. Cumpărați și vindeți site-uri de nișă

Crearea de site-uri web și monetizarea acestora a devenit mult mai ușoară. Acest lucru a permis multor antreprenori din întreaga lume să creeze site-uri web de succes și să le vândă ca și cum ai vinde orice altă afacere.

Site-uri precum Flippa sunt o sursă excelentă pentru a cumpăra și vinde site-uri web consacrate. Asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de a face orice investiție. Vei găsi tone de resurse pe Flippa pentru a te ajuta să înveți elementele de bază.

Există o mulțime de oportunități pentru a cumpăra un site web subutilizat, pentru a optimiza veniturile / creșterea acestuia și apoi pentru a-l vinde pentru mai mulți mai mulți.

21. Faceți un site de licitații

Realizați un site de licitații

Crearea unui site de licitații eBay ca licitațiile este o altă idee ușoară de a începe online. Practic, creați un site web care oferă utilizatorilor o platformă pentru a cumpăra și vinde produse prin licitații online.

Puteți adăuga produse pentru licitații singuri sau puteți permite altor furnizori să ruleze propriile lor licitații. Puteți percepe vânzătorilor o taxă forfetară sau un procent pentru fiecare articol licitat.

Pentru a începe, consultați tutorialul nostru pas cu pas despre cum să construiți un site de licitație precum eBay folosind WordPress.

22. Deveniți un YouTuber

Dacă îți place să faci videoclipuri, atunci să devii un YouTuber este o oportunitate excelentă de afaceri. YouTube este cea mai mare platformă de găzduire video din lume, al doilea cel mai popular motor de căutare și o comunitate globală masivă de creatori de conținut.

Permite oricui să își încarce videoclipurile, să creeze canale și să câștige bani din reclame, sponsorizări și oferte. Unii YouTubers câștigă milioane de dolari în fiecare an și există mii de YouTubers care obțin un venit de șase cifre.

Puteți crea videoclipuri pe orice subiect. Puteți încărca vloguri personale, canale educaționale precum List25 sau, recenzii video, canal de gătit sau aproape orice puteți crede.

23. Deveniți o stea Instagram

Dacă vă place să faceți fotografii și să faceți videoclipuri, atunci ar trebui să luați în considerare Instagram să porniți o afacere online profitabilă. Utilizatorii Instagram câștigă o sumă importantă de bani prin sponsorizări, plasări de produse, aprobări și multe altele.

Veți avea nevoie de o cameră foto, câteva abilități de bază de editare foto și creativitate pentru a începe. După aceea, aveți nevoie de o strategie consistentă pentru a posta periodic conținut nou. Ar trebui să stăpânești arta folosirii hashtag-urilor pentru a-ți promova postările Instagram și a le împărtăși pe site-ul tău pentru a ajunge la audiențe dincolo de Instagram.

De asemenea, veți avea nevoie de un site web cu o pagină de formular de contact, astfel încât agenții de publicitate să poată contacta pentru a cumpăra destinații de plasare.

24. Deveniți editor video

Editor video

Dacă vă place să faceți videoclipuri și să le editați, dar nu doriți să porniți un canal YouTube, atunci puteți folosi în continuare abilitățile dvs. pentru a ajuta alte companii. Datorită imensei popularități a videoclipurilor YouTube și Facebook, companiile din întreaga lume au nevoie de profesioniști care își pot edita videoclipurile.

Puteți începe prin a căuta concerte pe site-urile independente. La început, veți lucra cu clienți la întâmplare, dar la puțin timp veți avea câțiva clienți obișnuiți care vă oferă suficient de mult pentru a vă acoperi timpul. Puteți apoi să vă dezvoltați afacerea pentru a începe o agenție sau pentru a angaja alți freelanceri pentru a vă ajuta.

Nu știi să faci sau să editezi videoclipuri? Nu vă faceți griji, există o mulțime de resurse online care oferă tutoriale și cursuri gratuite și plătite. Puteți investi ceva timp pentru a învăța abilitățile de bază și pentru a începe să lucrați imediat.

25. Deveniți narator

Naratorii oferă talent vocal creatorilor video, producătorilor de film și altor producători de conținut digital. O mulțime de canale YouTube caută în mod activ oameni pentru a povesti videoclipuri. Unele instruiri vocale de bază vă pot ajuta să începeți cu ușurință o carieră profitabilă.

Veți avea nevoie de un mic de calitate bună (vă recomandăm Samson Mic sau Rhode Podcaster) și un software de înregistrare audio pentru a vă înregistra voice-over-urile. Puteți apoi să trimiteți fișierele audio clientului, astfel încât să le poată utiliza în videoclipul lor.

Puteți găsi locuri de muncă pe site-urile independente și puteți construi foarte rapid un flux constant de clienți.

26. Oferiți suport tehnic

Îți place să ajute oamenii pe forumurile tehnologice? Dacă o faceți, atunci puteți explora oportunitățile de a fi plătit pentru asta. Multe companii online caută în mod activ furnizori de asistență tehnică pentru a-și ajuta clienții.

Practic, va trebui doar să vă familiarizați cu produsul și să începeți să răspundeți la întrebări. Multe companii folosesc chat-ul live sau un sistem de ticketing de asistență pentru a răspunde la întrebările clienților. Adesea, aceste locuri de muncă sunt la distanță, ceea ce înseamnă că puteți lucra din propria casă.

27. Deveniți un expert în generația de plumb

Experții în generația de lider ajută întreprinderile să găsească clienți potențiali noi sau clienți. Acestea fac acest lucru folosind instrumente profesionale precum OptinMonster pentru a capta oportunități sau pentru a crește ratele de conversie.

Pentru a afla mai multe, consultați ghidul pentru începători despre cum să faceți generația de plumb în WordPress, ca un profesionist.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune și ușor de pornit idei de afaceri online care să câștige de fapt bani. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru pas cu pas despre cum să faceți un site web pentru afaceri mici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me