30 de „Sfaturi pentru experți” pe care mi-aș dori să le cunosc înainte de a începe un blog

Începerea unui blog pentru prima dată poate fi o experiență năstrușnică. Există multă emoție, dar, în același timp, există o teamă de necunoscut. Doriți să faceți totul în mod corect și să evitați toate capcanele majore, astfel încât blogul dvs. să poată avea succes. În cei peste 12 ani de blogging, am făcut nenumărate greșeli și am învățat de la ei. În ultimul deceniu, blogurile noastre au primit mult peste un miliard de vizualizări de pagini. În articolul de astăzi, vom împărtăși „sfaturile experților” pe care ne-am dori să le știm înainte de a începe primul blog.


Sfaturi de expert pentru pornirea unui blog

Sfat Pro: Avem un ghid pas cu pas despre cum să porniți un blog (RIGHT WAY) de la configurarea acestuia, la optimizarea acestuia, securizarea acestuia și apoi să faceți bani din acesta. Acest ghid a fost utilizat de sute de mii de vizitatori și este gratuit 100%.

Acestea fiind spuse, iată lecțiile pe care fondatorul WPBeginner, Syed Balkhi, le-a avut în ultimii 12+ ani de blogging.

Contents

1. Alegeți Platforma potrivită

Alege platforma potrivită pentru blogul tău

Mulți oameni încep cu platforme populare gratuite de blogging, cum ar fi Blogger, Medium sau WordPress.com, dar aceste platforme de blogging sunt limitate. Nu doriți să vă pierdeți timpul acolo dacă sunteți serioși cu privire la bloguri.

În primul rând, va trebui să urmați termenii și condițiile acestor platforme și au dreptul să închidă blogul dvs. fără nicio notificare. De asemenea, nu există nicio garanție că veți putea exporta conținutul dvs. dacă ar închide blogul.

Puteți utiliza funcțiile disponibile pe platforma lor, care sunt limitate. Majoritatea platformelor gratuite vă restricționează, de asemenea, să câștigați bloguri pe bani.

WordPress.org, pe de altă parte, îți oferă libertate și control complet asupra blogului tău.

Puteți adăuga funcții, câștiga bani sau puteți face orice vă place. Toate blogurile noastre folosesc acum WordPress, inclusiv WPBeginner. WordPress are peste 31% din toate site-urile de pe internet.

Dacă vă gândiți cum se compară WordPress.org cu alte platforme gratuite de blogging, atunci am făcut cercetarea pentru dvs.:

 • WordPress.org vs WordPress.com
 • WordPress vs Blogger
 • WordPress vs mediu
 • WordPress vs Weebly
 • WordPress vs Wix

2. Găsiți numele de domeniu perfect

Alegerea unui nume de domeniu

Alegerea numelui de domeniu potrivit este foarte importantă. Am un blog de succes, numit List25.com, care are peste 2,3 milioane de abonați YouTube și peste 500 de milioane de vizualizări video. Dar, în retrospectivă, aș dori să nu adaug un număr în domeniu, deoarece ne-a restricționat la doar 25 de elemente dintr-o listă.

Iată câteva sfaturi rapide despre alegerea celui mai bun nume de domeniu pentru site-ul dvs. web.

 • Lipiți extensia de domeniu .com
 • Alegeți un nume de domeniu ușor de pronunțat, de ortografiat și cât mai scurt.
 • Utilizați cuvintele cheie și numele de marcă în numele domeniului. De exemplu, stargardeninghouston.com este mai prietenos cu motorul de căutare decât stargardeningcompany.com

Consultați lista noastră cu cei mai buni registratori de nume de domeniu pentru a alege numele dvs. de domeniu. Avem, de asemenea, un ghid pas cu pas despre cum să înregistrați un nume de domeniu gratuit.

3. Alegerea corectă de găzduire este foarte importantă

Gazduire WordPress

Alegerea găzduirii web potrivite este de departe una dintre cele mai importante decizii atunci când pornești un blog, deoarece aici sunt stocate fișierele de pe site-ul tău.

Mulți începători le place ideea de a primi găzduire gratuită, dar alegerea unui site de găzduire gratuită pentru site-uri este întotdeauna o idee proastă și va ajunge să vă coste mai mulți bani și timp până la urmă.

În primele zile, unul dintre primele mele site-uri web a fost găzduit pe o gazdă gratuită, care mergea bine până când o zi au închis fără notificare. Întreaga mea pagină de internet nu mai avea cum să o restaureze. Am pierdut luni întregi de muncă asiduă.

Acesta este motivul pentru care este important să alegeți o companie de hosting de renume. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare:

 • Există diferite tipuri de planuri de găzduire, cum ar fi găzduire partajată, găzduire administrată, VPS și multe altele. Trebuie să alegeți un plan care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.
 • Comparați recenziile diferitelor companii de hosting.
 • Asistența este importantă pentru începători și doriți să vă asigurați că există o mulțime de opțiuni pentru a obține ajutor atunci când aveți nevoie.

Pentru cei care tocmai încep, vă recomandăm să folosiți Bluehost, deoarece sunt un furnizor oficial de hosting recomandat de WordPress. De asemenea, le oferă cititorilor noștri un nume de domeniu gratuit + o reducere de 65% la găzduire.

A doua noastră alegere pentru găzduire este SiteGround. De asemenea, ei sunt recomandați oficial de către WordPress și sunt cunoscuți pentru sprijin deosebit.

Pentru mai multe despre acest subiect, consultați ghidul nostru despre cum să alegeți cele mai bune hostinguri WordPress.

4. Păstrați întotdeauna copii de rezervă obișnuite

Configurați copii de rezervă

Adesea, utilizatorii nu se gândesc la backup-uri decât până este prea târziu. În primele zile, am ales un furnizor de găzduire web ieftin care nu era foarte cunoscut și au avut probleme de hardware. Am pierdut întregul site web pentru că nu aveam copie de rezervă.

Multe companii de găzduire oferă copii de rezervă limitate. Cu toate acestea, aceste copii de siguranță nu sunt garantate și o defecțiune hardware vă poate cauza pierderea de date, precum și backup-ul.

Backup-urile sunt prima ta linie de apărare împotriva atacurilor de forță brută, hacking-ului și furtului de date. Acestea sunt primul pas pentru îmbunătățirea securității WordPress și pentru păstrarea site-ului dvs. în siguranță.

Există o mulțime de plugin-uri de rezervă de încredere WordPress care vă permit să programați backup-uri automate și să le stocați în locații îndepărtate precum Google Drive, Dropbox, Amazon S3 și multe altele.

Trebuie să configurați backup-urile WordPress acum? Iată un tutorial pas cu pas despre cum să faceți backup site-ului dvs. WordPress folosind UpdraftPlus.

5. Configurați Google Analytics din prima zi

Google Analytics

Nu vă puteți dezvolta site-ul dacă nu știți cum găsesc și utilizează site-ul dvs. La fel ca mulți începători, m-am bazat și pe „guess-work” și „winging-it” pentru a-mi duce treaba până când am aflat importanța analizei site-urilor web.

Google Analytics este cel mai bun software de analiză din lume folosit de milioane de site-uri web. Vă permite să vedeți cel mai popular conținut, de unde provin vizitatorii dvs. și multe altele.

De asemenea, vă ajută să urmăriți implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. web, ceea ce vă ajută să vă îmbunătățiți afacerea folosind numere reale în loc de ghicire. Dacă executați un magazin online, atunci îl puteți utiliza pentru a urmări clienții și pentru a vă stimula conversiile.

Pentru instalare rapidă, urmați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați Google Analytics în WordPress.

6. Configurați o adresă de e-mail de marcă profesională

Adresa de e-mail de marcă

Dacă sunteți serios în legătură cu blogul dvs., atunci este important să aveți o adresă de e-mail de marcă profesionistă. Acest lucru este un drum lung în negocierea tranzacțiilor cu un agent de publicitate, deoarece ei consideră că ești o operațiune legitimă.

Iată cum puteți obține cu ușurință o adresă de e-mail de marcă profesională gratuit.

În plus, ajută și la livrarea prin e-mail la trimiterea de buletine de e-mail. Ceea ce mă aduce în vârful # 7.

7. Începeți să construiți o listă de email imediat

Începeți să construiți o listă de e-mailuri

Peste 70% dintre persoanele care abandonează site-ul dvs. nu se întorc niciodată. Ai nevoie de o modalitate de a păstra legătura cu ei. Acesta este motivul pentru care trebuie să începeți să construiți o listă de e-mailuri.

Acum vă puteți gândi, de ce nu construiți doar următoarele pe rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și multe altele?

În timp ce ar trebui să lucrați absolut la construirea de următoarele pe social media, nu dețineți aceste platforme. Acestea îți pot limita accesul la propriii tăi adepți și chiar îți pot bloca contul în orice moment.

Pe de altă parte, e-mailul este în continuare cel mai eficient instrument de marketing online. Dețineți lista de e-mailuri și puteți ajunge la audiența dvs. fără nicio limitare.

Pentru mai multe despre acest subiect, consultați articolul nostru despre motivul pentru care ar trebui să începeți să vă construiți imediat lista de e-mailuri.

Nerefacerea unei liste de e-mail din ziua 1 este încă regretul meu # 1, iar acesta este un regret comun împărtășit de mulți experți în blogging.

8. Configurați formularele de contact unice pentru fiecare caz de utilizare

Configurați mai multe formulare unice de contact

La început, am avut adresa mea de e-mail afișată public pe blog. Acest lucru a dus la apariția unor tone de spam. Formularele de contact sunt foarte importante și de aceea veți găsi o pagină de contact în aproape fiecare site web pe care îl vizitați.

De asemenea, este important să avem formulare diferite pentru fiecare caz de utilizare, astfel încât să puteți filtra ușor e-mailurile și să fiți mai eficienți.

Există o mulțime de plugin-uri pentru formularul de contact WordPress pe piață. Cu toate acestea, cele mai multe plugin-uri pentru formularul de contact WordPress sunt concepute pentru dezvoltatori. Acesta este motivul pentru care am lansat WPForms, cu scopul de a-l face cel mai prietenos plugin de formular de contact pentru WordPress.

Are mai mult de un milion de instalări active cu 2300+ recenzii de cinci stele. De asemenea, puteți încerca o versiune gratuită numită WPForms lite.

Pentru instrucțiuni pas cu pas, consultați acest articol despre cum puteți crea cu ușurință un formular de contact în WordPress.

9. Atenție la drepturile de autor și licențe de imagine

drepturi de autor de imagine

Adesea, începătorii trebuie doar să copieze și să lipească imagini de pe internet. Aceasta adaugă răspunderea pe măsură ce site-ul dvs. crește. Nu folosiți doar imagini de la Google, deoarece ar putea fi necesar să plătiți mii mai târziu cu taxele de încălcare a drepturilor de autor. De asemenea, proprietarul drepturilor de autor poate raporta pagina care afișează lucrările sale și poate cere Google să o elimine din rezultatele căutării.

Având în vedere aceste costuri, merită să plătiți pentru o licență Shutterstock pentru a obține imagini vectoriale de înaltă calitate pe care să le utilizați pe site-ul dvs. web.

Cu toate acestea, dacă tocmai începeți și nu doriți să plătiți pentru licențe, puteți găsi mai multe site-uri web care oferă imagini cc0. Aceste imagini sunt fără drepturi și le puteți utiliza pe site-ul dvs. web.

Un alt mod de a adăuga imagini pe site-ul dvs. web este creând propriul dvs. Cu toate acestea, majoritatea începătorilor nu sunt graficieni. Din fericire, există instrumente online precum Canva care vă permit să creați imagini profesionale pe care să le utilizați pe blogul dvs..

10. Optimizarea SEO la fața locului este importantă pentru creștere

SEO pe site

Dacă sunteți serios în ceea ce privește creșterea blogului și crearea de succes, atunci trebuie să acordați atenție la SEO din pagina de la început.

Scurt SEO pentru optimizarea motoarelor de căutare vă ajută să obțineți mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. de la motoarele de căutare. Strategiile SEO sunt împărțite în două categorii, SEO în afara site-ului și în site.

SEO la fața locului te ajută să-ți optimizezi blogul, făcând mici ajustări în diverse domenii. Acum acest lucru poate suna un pic tehnic și este, dar există o mulțime de instrumente care vă pot ajuta în acest sens.

În primul rând, v-aș recomanda să instalați Yoast SEO pe site-ul dvs. web. Este suita completă de pluginuri WordPress și vă va ajuta cu optimizarea la fața locului a blogului dvs..

Vă permite, de asemenea, să creați și să trimiteți sitemap-uri cu ușurință motoarelor de căutare. Aceasta permite site-ului dvs. web să fie listat în Google și să înceapă să apară în rezultatele căutării.

În continuare, trebuie să faceți legătura internă a unui obicei. Linkurile interne sunt linkurile pe care le creați în conținutul dvs. către postările proprii de blog, pagini și diferite zone ale site-ului dvs. web. Linkurile interne vă ajută să vă măriți afișările de pagină, precum și motoarele de căutare pentru a înțelege contextul și relația dintre conținutul dvs..

Pentru mai multe sfaturi SEO, consultați ghidul nostru SEO SEO final pentru începători, cu configurarea WordPress SEO pas cu pas.

11. Cercetarea cu cuvinte cheie este FOARTE importantă

Cercetare cu cuvinte cheie

Adesea, oamenii scriu postări grozave, dar nu pot fi descoperite pentru că nu s-au gândit să folosească cuvintele cheie potrivite. Majoritatea începătorilor își urmează cele mai bune idei pentru a veni cu idei pentru postări pe blog. Nu trebuie să faceți acest lucru atunci când există instrumente care vă pot ajuta să aflați ce caută utilizatorii dvs. Puteți utiliza aceste cuvinte cheie pentru postările dvs. de blog și pentru a vă crește traficul.

Puteți utiliza un instrument gratuit, cum ar fi ReplyThePublic, pentru a găsi întrebările pe care le caută utilizatorii. Puteți răspunde atunci la întrebările din postările de pe blog pentru a obține mai mult trafic de căutare.

Vrei să știi ce cuvinte cheie aduc trafic către concurenții tăi? Folosiți SEMRush pentru a fura cuvintele cheie ale concurenților dvs. De asemenea, vă arată cuvinte cheie plătite unde concurenții dvs. derulează campanii publicitare plătite.

Pentru mai multe instrumente și idei, consultați ghidul nostru despre cum să faceți cercetarea prin cuvinte cheie pentru blogul dvs. WordPress.

12. Titlurile captivante sunt importante pentru social și SEO

Titluri captivante

Oamenii judecă cartea după copertă și postează pe blog după titlul ei. Dacă doriți să obțineți o mulțime de acțiuni, atunci trebuie să scrieți titluri atrăgătoare.

Google chiar folosește CTR (rata de clic) ca factor de clasare, așa că trebuie să aveți titluri atrăgătoare pentru a face mai multe persoane să facă clic pe ele.

Cum analizezi titlurile postării de pe blog? Din fericire, există mai multe instrumente care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți titlurile. Iată o listă de instrumente care vă vor ajuta să creați titluri mai bune.

13. Repunerea conținutului este o armă secretă pentru bloggerii experți

Repuneți conținutul

Nu trebuie să creezi mereu idei noi de postare pe blog. Bloggerii experți își recondiționează conținutul în videoclipuri, imagini, articole de colecție etc..

Urmează câteva exemple de articole pe care le-am compilat cu conținut reutilizat din articolele noastre existente.

 • Cele mai frecvente erori WordPress și cum să le remediezi
 • 32 Trucuri extrem de utile pentru fișierul cu funcții WordPress
 • Cum să rezolvați probleme comune de imagine în WordPress
 • 15 trucuri utile de configurare WordPress pe care poate nu le cunoașteți

De asemenea, puteți recompune articole sub formă de cărți electronice descărcabile, fișiere audio sau videoclipuri YouTube. Abonați-vă la canalul nostru YouTube pentru a vedea cum reutilizăm conținutul din articolele noastre pentru a crea tutoriale video extrem de atractive. Ceea ce mă aduce la următorul meu sfat # 14.

14. Videoclipurile sunt o modalitate excelentă de a stimula implicarea și de a ieși în evidență de mulțime

Conținut video

Videoclipurile sunt cea mai captivantă formă de conținut de pe internet. Utilizatorii caută activ conținut video, motiv pentru care YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare din lume.

Folosirea videoclipurilor pe blogul dvs. vă permite să păstrați utilizatorii pe site-ul dvs. și să îi ajutați să descopere mai mult conținut.

De-a lungul anilor, am aflat că nu ar trebui să încărcați videoclipuri pe WordPress. În schimb, vă recomand să utilizați servicii de găzduire video precum YouTube.

Avem propria noastră secțiune WPBeginner Videos pentru a ajuta utilizatorii noi să înceapă cu WordPress. Canalul YouTube al WPBeginner are peste 100.000 de abonați și 10 milioane de vizualizări.

15. Puteți re-partaja postările vechi pentru a stimula traficul

Repartizează postările vechi

Postările dvs. de blog sunt afișate într-o ordine cronologică inversă (postările mai noi apar mai întâi). Aceasta înseamnă că postările dvs. mai vechi sunt îngropate și nu sunt ușor de descoperit.

O modalitate de a remedia acest lucru este prin partajarea articolelor dvs. mai vechi pe social media. Adesea, începătorii cred că nu este bine să reciclăm conținut vechi. Este complet bine și bloggerii experți o fac tot timpul.

Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați pluginul Revive Posts Old, care vă permite să partajați automat postări vechi pe Twitter, Facebook și LinkedIn. Pentru instrucțiuni, consultați ghidul nostru despre cum să partajați automat postările dvs. vechi din WordPress.

Ai nevoie de mai multe trucuri? Vedeți aceste metode testate și dovedite pentru a promova postări vechi în WordPress.

16. Diversifică-ți fluxul de venituri

Venit pe blog

Cel mai simplu mod pentru ca noile bloguri să înceapă să câștige bani este afișând anunțuri folosind Google AdSense. Deși Google AdSense este excelent, trebuie să vă diversificați fluxul de venituri. Am văzut bloggerii care își pierd toate veniturile atunci când AdSense și-a blocat conturile pentru o încălcare a politicii.

Există o mulțime de modalități de a câștiga bani online de pe blogul tău. Vă puteți suplimenta veniturile din bloguri cu marketing afiliat, vânzând cursuri online, oferind planuri de membru și multe altele.

Un alt mod de a spori veniturile dvs. publicitare este de a monitoriza cine face publicitate pe site-ul dvs. Puteți merge apoi la ei direct pentru a elimina omul de mijloc.

17. Coerența este cheia

Coerența este cheia

Nu trebuie să postați în fiecare zi. Dar trebuie să fii consecvent în programul tău. La WPBeginner postăm o dată pe zi, 5 zile pe săptămână. Unele bloguri populare publică mai multe postări noi în fiecare zi.

Alegeți cât de des veți publica și apoi respectați acea frecvență. Dacă tocmai începeți, atunci puteți începe cu 3 postări pe săptămână și apoi creșteți treptat ritmul.

Dacă nu sunteți disciplinat, atunci este ușor de alunecat și astfel mor majoritatea blogurilor. Trebuie să vă mențineți motivați și să nu vă distrageți de la obiectivele dvs..

18. Simplificați un flux pentru stocarea ideilor dvs. de postare pe blog

Calendar editorial

Există o mulțime de instrumente online pe care le puteți utiliza pentru a stoca ideile dvs. de blog. Ca blogger profesionist, veți veni deseori cu idei de postare pe blog în timpul conversațiilor și treburilor cotidiene. Este important să le notăm înainte să uiți.

Puteți utiliza instrumente precum Asana, EditFlow sau Evernote pentru a stoca idei noi, a planifica strategia de conținut și a gestiona calendarul editorial..

Acest lucru este extrem de important, deoarece vor fi zile în care nu aveți idei despre care să scrieți. Să ai o bancă de idei te va ajuta să rămâi consecvent cu programul de publicare.

19. Configurați un loc unde să vă gestionați toate parolele

Gestionarea parolelor

Parolele sunt administratorul site-ului dvs. WordPress, precum și conturile dvs. online. Ele sunt, de asemenea, cea mai comună țintă a încercărilor de hacking.

Acesta este motivul pentru care este recomandat să utilizați parole solide și unice pentru toate conturile. Adesea sunt întrebați de începători cum să-mi amintesc toate aceste parole puternice și unice?

Ei bine, nu trebuie. Există manageri de parole excelente precum LastPass și 1Password, care stochează în mod sigur toate parolele, le completează automat pentru dvs. și pot genera parole puternice pe care să le utilizați.

Pentru a afla mai multe, vedeți articolul nostru despre cea mai bună modalitate de gestionare a parolelor pentru utilizatorii WordPress.

Orice ai face, trebuie doar să te asiguri că NU folosești aceeași parolă peste tot!

20. Conectați mai multe e-mailuri cu Gravatarul dvs.

Folosind Gravatar

Gravatarsele sunt imaginile de profil folosite de WordPress. Este foarte ușor să începeți să utilizați Gravatar, dar ceea ce majoritatea utilizatorilor nu știu este că puteți conecta mai multe adrese de e-mail la gravatarul dvs..

Acest lucru vă permite să utilizați aceeași imagine de marcă pentru comentariile dvs. în timp ce utilizați diferite adrese de e-mail.

Lăsând comentarii pe alte bloguri este o modalitate excelentă de a atrage atenția asupra noului dvs. blog și de a obține mai mult trafic.

Pentru a afla mai multe, consultați articolul nostru despre Gravatar și de ce ar trebui să începeți să îl utilizați.

21. Comentați alte bloguri și rețele pentru a vă dezvolta marca

Rețele

Blogurile sunt o platformă socială inerent, care le permite oamenilor să comenteze și să se angajeze cu conținut. Pentru a vă dezvolta marca, trebuie să utilizați această caracteristică participând la alte bloguri din nișa dvs..

Când am început prima dată, am comentat toate blogurile relevante. Este important să participați la bloguri și grupuri Facebook relevante pentru a vă dezvolta brandul. Acest efort de bază este esențial pentru creșterea blogului tău.

Te ajută să scoți cuvântul despre blogul tău, să fii observat de influențarii din nișa ta și să creezi conexiuni noi pe parcurs.

22. Despre pagină și începe aici Pagini sunt foarte importante

Începeți aici pagina

Aveți nevoie de un loc pentru a vă împărtăși povestea și de a oferi utilizatorilor noi un loc de pornire. Acesta este motivul pentru care trebuie să adăugați o pagină despre blogul tău. Acesta permite utilizatorilor să învețe mai multe despre tine, povestea ta și să creeze o conexiune personală cu marca ta.

Ar trebui să adăugați, de asemenea, o pagină Start Here pentru a vă plasa pe noii dvs. utilizatori prin conținutul cel mai important. Acest tur de mers te ajută să obții rapid noi abonați pentru blogul tău și să-ți stabilești marca ca autoritate.

Ai nevoie de mai multe idei? Vedeți lista noastră cu cele mai importante pagini pentru blogul dvs. WordPress.

23. Social Media este important, dar amintiți-vă întotdeauna că este terenul închiriat

Utilizați social media în mod strategic

Vă amintiți de MySpace sau Orkut? Am văzut rețelele sociale venind și merg. În timp ce rețelele sociale pot fi o sursă excelentă pentru a conduce traficul către blogul dvs., ar trebui să vă concentrați întotdeauna mai mult pe elementele pe care le controlați (adică blogul dvs., buletinul informativ, notificările push).

Există o mulțime de moduri inteligente prin care puteți utiliza social media pentru a vă crește lista de e-mailuri

24. Începeți să construiți recunoașterea mărcii

Laptop marca WPBeginner

În 2011, am pierdut 40% trafic atunci când am reproiectat WPBeginner pur și simplu pentru că am schimbat schema de culori care confunda utilizatorii. Coerența în schema de culori și site-ul dvs. de marcă este crucială pentru crearea recunoașterii mărcii.

Există mii de teme gratuite și plătite WordPress, ceea ce face tentant pentru începători să schimbe designul și culorile site-ului. Trebuie să alegeți un design și să le lipiți, astfel încât utilizatorii să se familiarizeze cu culoarea și designul mărcii dvs.,

Ar trebui să folosești culorile și logo-ul mărcii tale pe mărfurile tale, cum ar fi tricouri, cani, autocolante, etc. De asemenea, ar trebui să rămâi consecvent în toate profilurile de social media.

25. Închideți dovada socială când puteți

Incalzeste dovada sociala

Social Proof este o tactică de marketing care ușurează mintea clientului, arătându-le că alți clienți au deja încredere în marca, produsul sau site-ul web pe care îl vizionează..

Ca oameni, preferăm să învățăm din experiențele și deciziile altor oameni. Marketerii folosesc acest fenomen social adăugând dovezi sociale la campaniile și site-urile lor de marketing.

Trebuie să utilizați acest lucru pentru a vă ajuta să vă creați încredere și să vă creșteți blogul / afacerea. Puteți adăuga dovada socială prin partajarea numărului total de abonați, adăugarea logo-urilor site-ului web în care sunteți prezentat, afișarea indicatorilor de creștere, numărul de descărcări și multe altele.

26. Viteza site-ului este foarte importantă

Viteza site-ului

Nimănui nu-i plac site-urile web lente. Motoarele de căutare precum Google oferă un avantaj SEO site-urilor web mai rapide. În calitate de blogger, trebuie să vă optimizați site-ul pentru o încărcare rapidă și mai rapidă a paginilor.

Cheia pentru site-uri web mai rapide este alegerea găzduirii WordPress potrivite. O gazdă proastă poate încetini site-ul dvs. și indiferent ce faceți la sfârșitul dvs., nu veți putea îmbunătăți performanța.

În continuare, trebuie să începeți să utilizați un plugin de memorie în cache WordPress. Există pluginuri gratuite excelente precum WP Super Cache, care vă ajută să serviți versiunea în cache a site-ului dvs. web, cu doar câteva clicuri.

Puteți combina acest lucru și cu firewall-uri bazate pe DNS precum Sucuri sau Cloudflare. Aceste firewall-uri blochează traficul defectuos, ceea ce reduce încărcarea serverului. De asemenea, servesc conținut static prin serverele CDN, ceea ce vă oferă un impuls semnificativ de viteză.

Pentru instrucțiuni complete pas cu pas, consultați ghidul nostru suprem de viteză și performanță WordPress pentru începători.

27. Upgrade-urile de conținut și pop-urile de ieșire sunt magice

Folosind pop-up-uri și actualizări de conținut

Actualizările de conținut și pop-urile de ieșire funcționează ca magia. Când începeți prima dată, puteți crede că aceste lucruri nu funcționează, dar acestea se întâmplă și de aceea le vedeți peste tot.

Am folosit pop-up-uri cu intenție de ieșire pe WPBeginner și am crescut abonații noștri cu 600%. Ulterior, am efectuat un experiment similar cu actualizări de conținut pe site-ul meu personal și am obținut o rată de conversie de 27% pe o singură pagină.

Statistici de actualizare a conținutului

Pentru detalii, vedeți articolul nostru despre cum să adăugați actualizări de conținut în WordPress.

28. Ignorați Haters și distrageri ale opririi

Ignorați urâții

Pe măsură ce blogul dvs. începe să crească, veți primi o mulțime de feedback pozitiv și încurajare din partea utilizatorilor. Totuși, veți primi și câțiva urâți care vă vor critica și vor încerca să vă doboare.

Trebuie să ignorați acești haters și să nu pierdeți energia sau timpul pe ele. Pentru a vă asigura că nu sunteți distras, activați moderarea comentariilor și dezactivați notificările noi ale comentariilor.

29. Nu vă obsedați de perfecțiune

Editare la perfecțiune

Când scrii un blog, îți recomand să nu te obsesionezi asupra perfecțiunii. Este complet ok să greșești atât timp cât le rezolvi.

Unii oameni s-ar putea supăra din cauza greșelii de gramatică sau de ortografie, dar puteți să o rezolvați și să continuați. Amintiți-vă, este uman să greșească.

Puteți utiliza instrumente precum Grammarly pentru a ajuta la surprinderea unor erori.

Sfatul meu pentru bloggeri noi este doar să scrieți și să vă dezvoltați propriul vocal / stil. Adesea blogurile cu o scriere mai personalizată se descurcă mai bine decât cele scrise ca lucrări de cercetare.

30. Folosiți întotdeauna cele mai bune instrumente pentru a vă descurca

Alege cele mai bune instrumente

Toți experții au setul de instrumente care îi ajută să rămână în față. Aceste instrumente online sunt create special pentru bloggeri și proprietarii de site-uri web. Te vor ajuta să fii mai eficient, astfel încât să poți face blogul tău de succes.

Urmează doar câteva dintre instrumentele pe care le-am găsit foarte utile în călătoria mea.

 • Asana – Productivitate și instrument de gestionare a sarcinilor
 • Evernote – Note și aplicație personală pentru organizator
 • Gramatical – Cel mai bun instrument online de verificare ortografică și gramaticală
 • RăspunsThePublic – Instrument gratuit de cercetare a cuvintelor cheie
 • SEMRush – Cel mai bun instrument de analiză și de cercetare a cuvintelor cheie pe piață
 • TimeDoctor – aplicația de urmărire a timpului și productivitate pentru echipe și persoane fizice
 • LastPass – Cea mai bună aplicație pentru administrarea parolelor
 • EMV Headline Analyzer – Analizați titlurile blogului dvs.
 • Feedly – Cel mai bun cititor de fluxuri RSS pentru a vă ajuta să fiți la curent cu toate blogurile pe care le urmați
 • IFTTT – Aplicație de automatizare online care vă permite să conectați diferite aplicații precum blogul dvs. WordPress și rețelele de socializare

Aveți nevoie și de mai multe instrumente? Consultați selecția noastră din cele 40 de instrumente utile pentru a gestiona și crește blogul dvs. WordPress.

Sper să fi găsit aceste sfaturi de blog utile și aș dori să vă ajute să evitați unele dintre greșelile pe care le-am făcut la pornirea unui blog. De asemenea, poate doriți să vedeți aceste sfaturi acționabile pentru a conduce traficul pe noul dvs. site WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map