6 cele mai bune comparate generare de pagini WordPress comparate (2020)

Căutați un mod ușor de a vă construi și personaliza site-ul dvs. WordPress? În acest caz, pluginurile pentru creatorul de pagini WordPress vin la îndemână.

Constructorii de pagini WordPress vă permit să creați, să editați și să personalizați aspectul site-ului dvs. web fără a scrie cod. În acest articol, vom compara cele 6 cele mai bune generatoare de pagini de drag and drop pentru WordPress.

Cel mai bun Drag and Drop Builders de pagini WordPress

De ce să folosiți un Drag and Drop Page Builder pentru WordPress?

Când începeți un blog, mulți începători le este greu să își personalizeze aspectele paginilor WordPress.

În timp ce o mulțime de teme WordPress premium vin cu machete de pagini diferite, cele mai multe dintre ele sunt extrem de greu de personalizat pentru oricine nu știe codul (HTML / CSS).

Acesta este motivul pentru care utilizatorii ne pun deseori întrebări de genul: „cum putem face ca WordPress să tragă și să scadă?” sau „există un constructor ușor de drag and drop pentru WordPress?”

Când vorbim cu persoane care trec de la Weebly la WordPress sau de la Wix la WordPress, răspunsul cel mai comun este: „Aș dori ca WordPress să aibă un constructor de site-uri drag and drop”.

Ei bine, există mai multe plugin-uri excelente pentru constructor de pagini pentru drag and drop disponibile pentru WordPress. Acestea vă permit să creați designuri de site-uri web personalizate complet în WordPress fără să scrieți o singură linie de cod.

Deoarece există atât de multe pluginuri pentru constructorul de pagini WordPress pe piață, am decis să comparăm și să clasăm cei mai buni constructori de pagini WordPress, astfel încât să puteți alege soluția potrivită pentru nevoia dvs..

Criteriile noastre pentru compararea acestor creatori de pagini WordPress sunt: ușurință în utilizare, flexibilitate, și producția de proiectare.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai buni producători de pagini pentru WordPress de pe piață.

1. Constructor Castor

Beaver Builder cel mai bun plugin pentru constructor de pagini WordPress

Beaver Builder este un plugin de creare de pagini premium pentru drag and drop pentru WordPress. În opinia noastră, este de departe cel mai bun constructor de pagini WordPress de pe piață.

Este extrem de rapid și vine cu un tur integrat integrat pentru a vă ajuta să vă familiarizați rapid cu interfața lor.

Beaver Builder vine cu o interfață live drag and drop. Veți vedea toate modificările pe măsură ce le adăugați prin simpla glisare a elementelor din bara laterală dreaptă și aruncarea acestora pe pagina dvs. Puteți face clic pe orice element al unei pagini pentru a edita proprietățile sale.

Există module care vă permit să adăugați aproape tot ce vă doriți, inclusiv glisoare, carusel, fundaluri, blocuri de conținut, butoane și multe altele.

De asemenea, vine cu peste 30 de șabloane fin concepute pentru paginile de destinație, ceea ce face super-ușor și super-rapid să creeze machete de site-uri uimitoare.

Considerăm că Beaver Builder este foarte prietenos pentru începători. Vezi tutorialul nostru despre cum poți crea machete WordPress personalizate cu Beaver Builder.

Vă întrebați dacă este compatibil cu noua versiune WordPress? Da, este.

Beaver Builder a fost actualizat bine de-a lungul proiectului Gutenberg. Deci, funcționează bine cu noul tău editor Gutenberg.

Prețuri: Pornind de la 99 USD pentru site-uri nelimitate.

Gradul nostru: A+

Revizuire: Beaver Builder este cea mai ușoară opțiune pentru creatorul de pagini de pe piață. Vine cu șabloane pre-făcute pentru a vă ajuta să începeți. Posibilitatea de a personaliza fiecare mic detaliu îl face soluția perfectă pentru utilizatorii WordPress.

2. Divi

Divi Builder Glisați și fixați pluginul pentru WordPress Page Builder

Divi este o temă de drag and drop și plugin de constructor de pagini WordPress. Este extrem de ușor de utilizat și vine cu peste 20 de machete / șabloane pentru diferite tipuri de site-uri web.

La fel ca Beaver Builder, Divi Builder este un constructor vizual de drag and drop pagini, un adevărat editor WYSIWYG (ceea ce vezi este ceea ce obții).

Puteți face clic direct pe pagina dvs. și puteți începe editarea cu previzualizarea în timp real a tuturor modificărilor. Nu trebuie să salvați și să faceți clic pe previzualizare pentru a vedea noul design.

Divi vine cu 46 de module de conținut pe care le puteți trage și arunca oriunde în aspect. Le puteți aranja în 3 tipuri de secțiuni, 20 de tipuri de rânduri și să personalizați fiecare element folosind setările sale avansate de proiectare.

Cu Divi, puteți crea orice tip de aspect personalizat de pagină pe care îl doriți în câteva minute. Puteți apoi salva aceste machete Divi pentru utilizare viitoare pe site-ul dvs. De asemenea, puteți exporta un aspect dintr-o instalație Divi în alta.

Pluginul Divi Builder este coloana vertebrală a temei Divi, dar funcționează bine cu orice altă temă WordPress.

Cel mai bun dintre toate, Divi are cele mai bune prețuri din toate opțiunile din aceasta. Pentru un singur preț, veți obține tema Divi, pluginul pentru creatorul de pagini Divi și toate celelalte produse cu teme elegante..

Aceasta înseamnă că puteți utiliza tema Divi sau puteți instala pluginul Divi Builder pe orice altă temă.

Prețuri: Începând de la 89 USD pe an (este disponibil și planul de viață)

Gradul nostru: A

Revizuire: Divi este o alternativă excelentă pentru Beaver Builder. Are un puternic constructor de pagini cu posibilități de proiectare nelimitate. Numărul lor mare de module de conținut vă permite să creați literalmente orice tip de site web pe care doriți cu adevărat. Planul lor de viață face, de asemenea, una dintre cele mai bune oferte de pe piață.

3. Elementor

Pluginul Element de glisare și de dezvoltare a paginilor Elementor WordPress

Elementor este un alt plugin puternic pentru construirea de pagini WordPress.

Este un plugin de constructor de pagini live, ceea ce înseamnă că veți putea vedea modificările în direct în timp ce o editați cu Elementor. Pur și simplu începeți prin crearea de secțiuni și selectați numărul de coloane pentru fiecare secțiune.

Puteți apoi trage și plasa widget-uri de pe panoul din stânga în secțiunea dvs. Elementor vine cu tone de widget-uri, inclusiv cele mai utilizate elemente de site-uri web.

De la widget-uri de bază de imagine și text, la acordeoane avansate, glisante, mărturii, pictograme, social media, file, etc. Fiecare widget are setări proprii.

De asemenea, Elementor vă va permite să adăugați widget-uri create de alte plugin-uri WordPress.

Nu doriți să vă construiți propriul aspect?

Elementor vine cu multe șabloane gata de utilizare pe care le puteți introduce cu ușurință în paginile dvs. Puteți pur și simplu să indicați și să faceți clic pentru a edita orice articol din pagină, să înlocuiți conținutul și ați terminat.

Prețuri: Începând de la 49 USD pentru licență de un singur site.

Gradul nostru: A

Revizuire: Elementor este un popular plugin pentru creatorul de pagini pentru WordPress. Este rapid, ușor de utilizat și vine cu tone de module / șabloane pe care le puteți utiliza pentru a construi un site web personalizat.

4. Visual Composer Website Builder

Pluginul Visual Builder Website Builder

Visual Composer Website Builder este un editor de site-uri WordPress ușor de utilizat, care te ajută să creezi rapid machete de site personalizate.

Este livrat cu un constructor de drag and drop simplu, fără elemente de conținut de cutie, șabloane profesionale și o serie de funcții puternice pentru a crea un site web.

Similar cu Beaver Builder și Divi, oferă și experiență reală de editare a frontend-urilor pentru proiectarea unui site web. Dar puteți face multe altele cu acest plugin. Spre deosebire de alte pluginuri din listă, Visual Composer Website Builder vă permite să vă editați logo-ul, meniurile, anteturile, subsolurile, barele laterale etc..

Acesta este motivul pentru care echipa decide să îl numească constructor de site-uri, în loc de doar un constructor de pagini.

Pluginul oferă opțiuni puternice de design pentru a personaliza aspectul oricărui element de pe pagina ta. Aveți opțiuni ușoare pentru a adăuga fundaluri elegante, inclusiv paralax, gradient, prezentare de diapozitive, carusel, zoom in / out, video, etc. De asemenea, vine cu rânduri și coloane flexibile pentru crearea machetei grile pe site-ul dvs..

Visual Composer funcționează bine cu toate temele WordPress. Acest lucru vă permite să schimbați temele fără a pierde machete personalizate pe care le-ați creat cu Visual Composer.

De asemenea, include suport pentru noul editor Gutenberg, Google Fonts și Yoast SEO.

Visual Composer este conceput pentru profesioniști și este evident prin atenția lor asupra detaliilor, cum ar fi amintirea alegerilor dvs. de culori, care vă permite să utilizați cu ușurință aceeași paletă de culori pentru consecvență pe toată durata designului.

Prețuri: 59 USD pentru licență de un site

Gradul nostru: A-

Revizuire: Visual Composer este un plugin excelent pentru începători să înceapă un site web. Acesta oferă funcții puternice pentru realizarea site-urilor într-o manieră simplă. Editarea site-ului web este simplă cu editorul de drag and drop frontend real.

5. Creatorul de modificări

Themify Page Builder Plugin pentru WordPress

Themify este un magazin popular de teme WordPress care oferă un constructor Themify încorporat, cu toate temele lor WordPress. Pentru alte teme WordPress care nu sunt Themify, puteți obține pluginul Themify Page Builder.

Acest constructor de pagini simplu și foarte intuitiv vine cu mai multe module gata de utilizare pe care le puteți adăuga în paginile sau postările dvs. Multe dintre aceste module necesită de obicei să instalați pluginuri WordPress separate.

Pluginul include 40+ machete pre-proiectate pentru diferite industrii, precum sală de sport, restaurant, portofoliu, muzică, fotografie, precum și magazine online.

Puteți importa un aspect cu un singur clic, puteți modifica conținutul și puteți crea o pagină de destinație minunată în câteva minute.

Themify Builder vă permite să editați paginile dvs. din zona de administrare, precum și de pe site-ul dvs. live. Cu editare live, veți vedea exact cum vor apărea modificările pe site.

În afară de asta, Themify Builder vine cu machete gata de utilizare pe care le puteți aplica rapid pe pagina dvs..

Prețuri: 39 USD pentru pachetul Builder Addon (pluginul principal este gratuit)

Gradul nostru: B

Revizuire: Themify Builder este un plugin de constructor de pagini de încredere pentru WordPress. În timp ce constructorul oferă funcții promițătoare, există o curbă de învățare care poate lăsa frustrat un nou utilizator.

6. Creatorul de pagini de SiteOrigin

Plugin Builder de pagini de SiteOrigin

Cu mai mult de un milion de instalări active, Site Origin’s Page Builder este un popular constructor gratuit de pagini WordPress pe piață. Unul dintre principalele motive ale popularității sale este prețul (gratuit). Este disponibil ca un plugin gratuit complet funcțional.

Site Origin Page Page Builder este un pic complicat de utilizat, iar utilizatorii noi se luptă adesea să se familiarizeze cu acesta. Cu toate acestea, a trebuit să includem în lista noastră din cauza popularității.

Pentru componente, Site Origin Page Page Builder vă permite să utilizați widget-uri WordPress. Vine cu mai multe widget-uri proprii și puteți descărca și instala orice widget.

Vedeți lista noastră cu cele mai utile 25 de widget-uri WordPress, deoarece le puteți folosi pe toate cu acest constructor de pagini.

De asemenea, este livrat cu un instrument de istoric care vă permite să comutați înainte și înapoi pentru a anula / reface modificările pe care le-ați făcut. Aceasta este o economie de timp imensă și vă oferă o liniște sufletească știind că puteți reveni și anula schimbările.

Plugin-ul SiteOrigin și toate widget-urile sale sunt complet compatibile cu Gutenberg. Există, de asemenea, un nou bloc de layout SiteOrigin pe care îl puteți folosi ca bloc Gutenberg.

Prețuri: Liber

Gradul nostru: C

Revizuire: Site Origin Page Page Builder este un bun plugin gratuit, cu o interfață drag-and-drop pentru a crea și personaliza machete. Deși editarea live nu este comparabilă cu alte soluții menționate în această comparație.

Gânduri finale: cel mai bun plugin pentru constructor de pagini WordPress

Pe măsură ce am comparat diferiți generatori de pagini WordPress, drag and drop, un lucru a devenit foarte clar. Beaver Builder și Divi sunt clar alegerea de top.

Visual Composer este o a treia opțiune care oferă o tracțiune completă & renunță la creatorul de pagini WordPress.

Dacă nu vă place să cheltuiți un pic de bani pentru a obține cea mai bună soluție de pe piață, împreună cu asistență garantată, atunci mergeți pentru oricare dintre aceste trei și nu veți regreta.

Mai am nevoie de un Builder de pagini dacă folosesc noul editor de blocuri WordPress?

Recent, am primit o mulțime de utilizatori care ne pun această întrebare.

Editorul de blocuri WordPress, cunoscut și sub numele de Gutenberg, a fost lansat oficial ca noul editor WordPress implicit. Noul editor utilizează blocuri care sunt elemente de conținut pentru crearea de pagini și postări.

În mod superficial, editorul de bloc arată similar cu unii dintre constructorii de pagini WordPress de mai sus.

Gutenberg blochează cel mai mult

Prin urmare, există discuții aprinse în WordPress despre Gutenberg și constructorii de pagini.

Gutenberg este un constructor de pagini? Editorul de blocuri Gutenberg înlocuiește constructorii de pagini WordPress? Și mai am nevoie de un constructor de pagini dacă folosesc noul editor de blocuri WordPress?

Ei bine, răspunsul la primele două întrebări este „Nu, încă nu”.

Și, da, veți avea nevoie de un constructor de pagini dacă doriți o modalitate ușoară de a crea modele WordPress complet personalizate.

Gutenberg în forma sa actuală nu se potrivește cu caracteristicile puternice pe care le oferă aceste „adevărate” pluginuri pentru constructorul de pagini WordPress.

Acestea fiind spuse, puteți utiliza un plugin precum CSS Hero cu Gutenberg și probabil puteți scăpa fără să folosiți un constructor de pagini adevărat, dar depinde în totalitate de nevoile dvs..

Mulți dintre cititorii noștri adoră utilizarea CSS Hero pentru personalizarea rapidă și ușoară a site-ului. Citiți recenzia noastră completă pentru eroare CSS pentru a vedea dacă este o soluție potrivită pentru nevoile dvs..

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune plugin-uri pentru construirea de pagini și glisare WordPress pentru site-ul dvs. De asemenea, poate doriți să vedeți comparația noastră pentru a găsi cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me