Ce, de ce și ce este de trackbacks și pingbacks în WordPress

Recent, un utilizator ne-a întrebat despre trackbacks și pingbacks în WordPress. De asemenea, au dorit să știe cum aceste două caracteristici pot fi utilizate mai eficient.


Trackbacks și pingbacks sunt moduri de comunicare între blogurile WordPress. Au existat încă din primele zile ale bloggingului, dar foarte puțini utilizatori știu despre aceste funcții.

În acest articol, vom explica trackback-uri și pingbacks-uri în WordPress. Vom vorbi despre diferența lor, cum funcționează și cum să le folosească.

Ce, de ce și cum este de Pingbacks și Trackbacks WordPress

Ce este un Trackback?

Trackbacks-ul oferă bloggerilor posibilitatea de a comunica între site-uri. Este aproape ca o persoană spunând altuia „Acesta este un lucru de care te-ar putea interesa”.

Iată cum funcționează trackback-urile în WordPress:

 • Scriem o postare pe blogul nostru.
 • Vrei să comentezi postarea noastră, dar vrei ca proprii cititori să vadă ce ai de spus și să poți comenta.
 • Vei scrie apoi o postare pe propriul blog și vei trimite un trackback postării noastre de pe blog. (În mod implicit, WordPress nu vă permite să trimiteți trackback-uri manuale în timp ce scrieți o postare pe blog).
 • Vom primi trackback-ul dvs. și alegeți să-l afișați ca un comentariu sau nu. Afișarea comentariilor va fi un titlu, un extras și un link către postarea dvs. de blog.

Ce este un Pingback?

Pingbacks-ul oferă blogurilor capacitatea de a comunica printr-un sistem automat. Este aproape ca comentariile la distanță.

Iată cum funcționează pingbacks-ul în WordPress .:

 • Scriem o postare pe blogul nostru.
 • După aceea scrii o postare pe blogul tău menționând / făcând legătura cu articolul nostru.
 • Software-ul dvs. de blogging va trimite automat platformei noastre de blog un pingback.
 • Software-ul nostru de blogging va primi pingback-ul. Apoi va merge automat pe blogul dvs. pentru a confirma că pingback-ul își are originea acolo și linkul este prezent.
 • După aceea, vom avea capacitatea de a afișa pingback-ul ca comentariu. Acesta va fi doar un link către site-ul dvs..

Pingbacks-ul funcționează și în cadrul site-ului dvs. Aceasta înseamnă că, dacă vă conectați la unul dintre propriile articole de pe același site, atunci WordPress ar trimite automat un pingback la sine.

Acest lucru se numește auto-ping și, odată ce începeți blogurile în mod regulat, le puteți găsi enervante. Nu vă faceți griji, acestea pot fi ușor dezactivate așa cum vă vom arăta mai târziu în acest articol.

Care este diferența dintre Trackbacks și Pingbacks?

Nu prea mult. Amândoi fac același lucru, dar adoptă o abordare ușor diferită.

Prima diferență este că trackback-urile sunt manuale, în timp ce pingbacks-urile sunt automate (tehnologie de comunicare diferită).

În al doilea rând, pingbacks-urile nu trimit niciun conținut în timp ce trackback-urile sunt însoțite de un fragment din conținut.

Cum să trimiteți Trackbacks și Pingbacks în WordPress

Începând cu WordPress 5.0, capacitatea de a trimite manual un trackback către alte bloguri a fost eliminată de pe ecranul de editare post.

Funcția nu a fost folosită atât de mult și WordPress are deja pingback-uri automate activate în mod implicit.

Cu toate acestea, funcționalitatea este încă acolo și disponibilă cu vechiul editor clasic. Pur și simplu editați o postare în editorul clasic și veți găsi opțiunea de a trimite trackback-uri sub zona de editare.

Trimiteți trackback-uri în editorul clasic

Dacă nu găsiți metaboxul trackbacks în editorul clasic, faceți clic pe butonul Opțiuni ecran din colțul din dreapta sus al ecranului. Bifează caseta de lângă opțiunea „Trimite trackbacks” și WordPress va începe să afișeze caseta send trackbacks sub zona de editare.

Afișați caseta de trimitere a trackback-urilor

Cum să moderați Pingbacks și Trackbacks în WordPress?

Moderația este destul de simplă. Atât trackbacks-urile, cât și pingbacks-urile apar în zona de moderare a comentariilor. De aici, puteți să le aprobați, să le ștergeți sau să le marcați ca spam.

Pingbacks și trackbacks moderați

Din experiența noastră, 99% din toate trackbacks-urile și pingbacks-urile sunt spam. Aceasta este cea mai ușoară modalitate pentru spammeri de a obține un backlink de pe site-ul dvs..

În cazul nostru, deseori vedem ping-back-uri de la resturile de conținut (hoții de conținut) care copiază articolele noastre cuvânt cu cuvânt, inclusiv toate linkurile.

Datorită acelor link-uri, software-ul lor de bloguri trimite automat ping-back-uri la articolele noastre.

De câteva ori când am găsit trackback-uri / pingbacks-uri utile când bloggerii legitimi s-au legat de noi, ne-au ajutat de fapt să găsim că am fost prezentate în Mashable și NYTimes.

Pe scurt, am descoperit că 99% din toate trackbacks-urile / pingbacks-uri sunt spam. Acesta este motivul pentru care le-am dezactivat în întregime. Nu merită timpul pentru a modera o tonă de spam.

Există alte modalități de a afla cine a legat de articolele tale. Cel mai ușor este să folosiți Google Analytics pentru a găsi cine face legătura cu site-ul dvs..

Cum dezactivați trackbacks, pingbacks și self-pings

Dacă te-ai săturat să obții trackback-uri și pingbacks-uri spammy, există o opțiune pentru a le dezactiva complet.

Pur și simplu mergeți la Setări »Discuție pagina și debifați opțiunea „Permiteți notificările de linkuri de pe alte bloguri (pingbacks și trackbacks)”.

Dezactivează trackback-urile și pingbacks-urile primite în WordPress

Debifând această casetă, dezactivați trackback-urile și pingbacks-urile pentru postările viitoare (nu există postări existente).

Pentru a dezactiva trackbacks-urile pentru postările existente, trebuie să urmați tutorialul nostru despre cum să dezactivați trackbacks-urile și pingbacks-urile de pe postările WordPress existente.

Dacă te-ai săturat de blogul tău auto-pinging, poți pur și simplu să instalezi și să activezi pluginul No Self Pings. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, pluginul va dezactiva auto-ping-uri pe site-ul dvs. WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați despre trackbacks-urile și pingbacks-urile WordPress, este posibil să doriți să vedeți și lista noastră de plugin-uri obligatorii pentru WordPress și cele mai bune servicii de email pentru întreprinderile mici..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map