Ce este un blast prin e-mail? Cum se face un blast prin email „drumul drept”

Doriți să știți ce este o explozie de e-mail și cum să o faceți „modul corect”?


Un e-mail sau o difuzare este un proces de trimitere a unui singur mesaj de e-mail către un număr mare de abonați din lista dvs. de e-mail.

Acestea sunt extrem de eficiente pentru ca întreprinderile să obțină mai multe vânzări, iar bloggerii îl folosesc pentru a obține mai mult trafic de site-uri către noul lor conținut.

În acest articol, vă vom explica cum să faceți un e-mail în mod corect, precum și să împărtășim câteva exemple.

Ce este un blast prin e-mail? Cum să faci un e-mail

Ce este un email Blast?

Un mesaj de e-mail este un singur mesaj de e-mail care este trimis către o listă de e-mailuri întregi, un segment mare al unei liste de e-mailuri sau multe liste de e-mailuri simultan..

Aceste e-mailuri vizează majoritatea sau toate contactele din lista de e-mailuri, ceea ce face ca exploziile dvs. de e-mail să aibă o acoperire largă.

Exploatările prin e-mail sunt cunoscute și sub denumirea de e-mailuri de difuzare, e-mailuri în masă, e-mailuri în vrac, e-blasturi și campanii de e-mail. Majoritatea oamenilor folosesc termenul „campanii de e-mail” pentru a evita tonul agresiv inerent cu „explozia de e-mail”.

Exploatările prin e-mail sunt utilizate în principal pentru trimiterea de conținut promoțional și buletine informative. La WPBeginner, folosim explozii de e-mail pentru a promova pluginurile WordPress premium, precum și pentru a împărtăși tutorialele noastre utile.

De exemplu, aruncați o privire la campania de e-mail pe care am trimis-o pentru a promova vânzarea pluginului nostru MonsterInsights.

Demo Flash Campanie de vânzare prin e-mail

Dacă doriți să informați toți abonații dvs. despre oferte speciale, atunci blasturile prin e-mail sunt cea mai fiabilă și eficientă formă de comunicare.

Blasturile de e-mail sunt învechite?

Deși exploziile prin e-mail sunt minunate pentru a transmite orice mesaj unui număr mare de oameni, unii consideră că aceasta este o metodă de comunicare învechită.

Acest lucru se datorează faptului că exploziile prin e-mail sunt e-mailuri în vrac trimise tuturor, indiferent de alegerea, prioritățile și nevoile lor. Uneori, e-mailurile explozive pot fi extrem de irelevante și inutile destinatarilor.

Din același motiv, destinatarii e-mailului pot ignora, marca poșta ca spam, ba chiar să vă dezabonați din lista dvs. de e-mailuri.

Iată principalele motive pentru care utilizatorii nu plac exploziile prin e-mail:

1. Nesegmentat: Exploatările prin e-mail utilizează deseori întreaga listă de e-mail fără segmentare. Adesea, abonații dvs. de e-mail sunt foarte diferiți și pot fi interesați de produse sau servicii diferite.

2. Neadaptat: Exploziile de e-mail trimit același mesaj tuturor, fără a lua în considerare interesele personale, interacțiunile anterioare sau nevoile lor. Utilizatorii se dezabonează adesea de pe lista de e-mail după ce au primit astfel de e-mailuri nedorite.

3. Nu este personalizat: Tuturor ne place să citim un mesaj care ni se adresează personal. Blasturile de e-mail care nu personalizează e-mailurile sunt adesea marcate ca spam.

4. Neasteptat: Spre deosebire de e-mailurile bazate pe acțiuni, e-mailurile transmise sunt neașteptate din cauza cărora poate exista un sentiment natural de rezistență din partea destinatarilor..

Spre deosebire de acum 10 sau 15 ani, există o mulțime de noi metode de marketing disponibile, cum ar fi rețelele de socializare, publicitatea plată pe clic, etc. Cu toate acestea, niciuna nu este la fel de eficientă ca e-mailul.

Pentru a răspunde la întrebare, e-mail-ul este explorat? NU.

Email-ul este încă cea mai fiabilă formă de comunicare din lume. Cu tehnologia nouă, există modalități mai bune de a face o explozie prin e-mail care vă va obține rezultate mai mari.

Vă vom explica cum să faceți un e-mail în modul DREPT în secțiunea următoare de mai jos.

Cum se face un blast prin e-mail „calea cea bună” – pas cu pas

Comercianții asociați cu companii mari și mici utilizează în continuare explozii de e-mail pentru a-și promova lansările de produse, oferte de reducere, etc.

Iar rezultatele sunt geniale. Acest lucru se datorează faptului că utilizează blasturi de e-mail în mod corect.

Dacă nu sunteți un marketer profesionist, puteți urma pașii de mai jos pentru a rula cu succes un e-mail.

  Acum să mergem înainte și să vedem pașii unul câte unul.

  Pasul 1: Alegeți cel mai bun serviciu de e-mail

  În primul rând, aveți nevoie de un serviciu de marketing prin e-mail robust pentru a crea un e-mail. Un serviciu de e-mail vă permite să creați o listă de e-mail, să segmentați lista și să trimiteți e-mailuri în masă.

  Există zeci de servicii de e-mail marketing pe piață. Printre ele Constant Contact, SendinBlue, Drip și ConvertKit sunt cele mai populare companii.

  Am încercat și testat toate serviciile de marketing prin e-mail de mai sus și credem că sunt foarte bune la ceea ce oferă. Cu toate acestea, vă recomandăm Constant Contact, deoarece oferă cea mai bună ofertă dintre toate.

  Constant Contact este cel mai prietenos software pentru e-mail-uri de blast-uri. Este livrat cu zeci de șabloane de e-mail pre-făcute pentru a vă ajuta să începeți rapid. Puteți alege un șablon și îl puteți personaliza cu ușurință folosind editorul drag and drop.

  Are opțiuni simple de a colecta e-mailuri, funcții de automatizare pentru a trimite / declanșa e-mailuri pe baza acțiunilor utilizatorilor și multe altele. În plus, vă permite să vă segmentați abonații și să trimiteți campanii de e-mail direcționate.

  Pentru a începe, trebuie să accesați site-ul Constant Contact și să vă înscrieți pentru un nou cont.

  Înscriere pentru contact constant

  Puteți crea rapid un cont Constant Contact, deoarece oferă un cont de încercare gratuit de 60 de zile (nu sunt necesare carduri de credit).

  După ce ați terminat, veți vedea tabloul de bord constant de contact de unde vă puteți gestiona listele de e-mailuri, abonați și trimite mesaje de e-mail.

  Tabloul de bord Constant Contact

  În mod alternativ, puteți utiliza, de asemenea, SendinBlue care oferă un plan gratuit de e-mail de marketing.

  Pasul 2. Creați lista de e-mailuri

  O listă de e-mail este pur și simplu o listă de adrese de e-mail către care puteți trimite e-mailuri. Este ca și cartea dvs. de contact care conține adresele de e-mail ale abonaților și clienților potențiali.

  Pentru a crea o listă de e-mail în Constant Contact, accesați meniul „Contacte” din partea de sus și apoi faceți clic pe opțiunea Liste de e-mail din bara laterală.

  Crearea unei noi liste de e-mailuri

  Acum veți vedea lista de e-mailuri implicită etichetată „Interes general”. Faceți clic pe linkul „Introduceți o listă nouă” pentru a crea o nouă listă de e-mailuri.

  Alegeți un nume pentru lista de e-mailuri

  După aceea, denumiți lista de e-mailuri și faceți clic pe butonul Adăugare listă.

  Odată ce lista dvs. de e-mail a fost creată, următorul pas este să adăugați contacte la lista dvs. Deschideți noua listă de e-mailuri și faceți clic pe butonul „Adăugați contacte”.

  Adăugați contacte la lista dvs. de e-mail de contact constantă

  După cum puteți vedea în ecranul de mai sus, Constant Contact vă permite să adăugați contacte în mai multe moduri. Puteți introduce un contact, încărcați dintr-un fișier sau importați din Gmail, Outlook și alte aplicații.

  Dacă doriți să vă creșteți mai rapid lista de e-mailuri, consultați ghidul nostru despre modalități ușoare de a crește o listă de e-mailuri.

  Pasul 3: Segmentați lista dvs. de e-mailuri

  După ce aveți o listă de e-mail, următorul pas este să îl segmentați. Segmentarea prin e-mail este cel mai critic aspect al realizării unui e-mail de succes.

  Segmentarea prin e-mail împarte abonații dvs. de e-mail în grupuri sau segmente mai mici pentru a trimite e-mailuri foarte direcționate.

  Puteți segmenta abonații dvs. de e-mail în funcție de sex, vârstă, locație geografică, interese, istoricul achizițiilor, activitate de contact etc..

  De exemplu, un magazin de cărți poate crea segmente diferite pentru studenții de arte, fizică și matematică și poate trimite e-mailuri diferite..

  Segmentarea prin e-mail este o sarcină crucială care trebuie făcută cu un obiectiv clar. Trebuie să fiți clar ce tip de abonați să fie incluși într-un segment.

  Pentru mai multe detalii, consultați acest ghid despre modalități mai inteligente de a segmenta lista de e-mailuri.

  Pentru a crea segmente în Constant Contact, accesați meniul „Contacte” și faceți clic pe linkul Segmente. După aceea, faceți clic pe butonul Create Segment.

  Creați butonul Segment în contact constant

  În ecranul următor, puteți crea un segment alegând criteriile potrivite pentru nevoile dvs..

  Creați un segment în contact constant

  După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Constant Contact vă permite să creați segmente bazate pe activitatea de contact, precum e-mailuri trimise, deschise, clic, sau nu s-au deschis. Puteți include și abonații de e-mail prin datele de contact, inclusiv titlul postului, orașul, țara etc.

  Pasul 4: Creați o campanie de e-mail vizată

  După crearea de segmente, următoarea sarcină este crearea unei campanii de e-mail direcționate sau a unei explozii de e-mail. Există diferite moduri în care poți crea o campanie de e-mail în funcție de software-ul de marketing prin email.

  Pentru a crea o campanie de e-mail în Constant Contact, accesați meniul „Campanii”, apoi faceți clic pe butonul Creare.

  Creați o campanie de e-mail de bun venit

  În continuare, puteți alege opțiunea Email.

  Selectați Campania de e-mail

  După aceea, veți vedea sute de șabloane de e-mail pre-făcute gata de utilizare. Puteți previzualiza șabloanele unul câte unul sau pur și simplu tastați cuvintele cheie pentru a căuta un șablon.

  De exemplu, vom căuta cuvântul cheie „vânzare”.

  Șabloane de e-mail de contact constant de vânzare

  După cum puteți vedea în ecranul de mai sus, vor apărea șabloanele disponibile pentru vânzări. De exemplu, vom alege „Vânzarea timpului limitat”.

  După aceea, se va deschide pagina pentru constructorul de campanii de e-mail. În primul rând, numiți campania dvs..

  Numește-ți campania de e-mail

  Apoi, faceți clic pe zona de deasupra șablonului dvs. pentru a vă deschide setările de e-mail.

  După aceea, trebuie să editați linia de subiect a e-mailului. De asemenea, puteți personaliza linia de subiect a e-mailului adăugând numele abonatului. Faceți clic pe opțiunea „Personalizați”.

  Setări pentru linia subiectului pentru e-mailuri în contact constant

  În continuare, puteți alege prenumele sau orice alt detaliu de contact pe care să îl introduceți în subiectul dvs..

  De asemenea, puteți introduce un nume generic precum Client, Utilizator sau Prieten pentru a se adresa utilizatorilor ale căror nume nu sunt disponibile. Odată terminat, faceți clic pe butonul „Inserare”.

  Personalizați linia de subiect pentru mesajul dvs. de e-mail în contact constant

  Veți vedea un text cu paranteze mari adăugate în subiectul dvs. De exemplu, [[FIRSTNAME SAU „Utilizator”]] în imaginea de mai jos.

  Linie de subiect personalizată în e-mail de contact constant de contact

  După aceea, modificați-ți antetul de e-mail, de la Nume (compania sau numele organizației), de la adresă, apoi faceți clic pe butonul Salvare.

  Salvați setările de e-mail constantă

  Următorul pas este să vă personalizați corpul de e-mail. Puteți pur și simplu să indicați și să faceți clic pe orice element din e-mail pentru a-l edita sau modifica.

  Personalizați-vă e-mailul în contact constant

  De asemenea, puteți trage și arunca elemente de creare și machete din bara laterală din stânga.

  Odată ce designul dvs. de e-mail este complet, puteți verifica și previzualiza e-mailul dvs. Dacă vi se pare bine, faceți clic pe butonul „Continuați” din colțul din dreapta sus.

  În ecranul următor, veți vedea opțiuni de trimitere prin e-mail (explozie). Puteți selecta destinatarii din liste sau segmente de e-mail. De exemplu, vom alege segmentul pe care l-am creat mai devreme.

  Trimiteți-vă un e-mail de contact constant

  În bara laterală din dreapta, veți vedea opțiuni pentru a trimite campania dvs. de e-mail acum sau pentru a programa mai târziu.

  Pasul 5: Măsurați rezultatele și îmbunătățiți livrarea prin e-mail

  Trimiterea unei campanii de e-mail nu înseamnă că munca dvs. a fost finalizată. După ce ați postat explozia de e-mail, trebuie să vă măsurați rezultatele și să vedeți cum interacționează destinatarii cu aceștia.

  Serviciile de marketing e-mail de top, cum ar fi Constant Contact, au caracteristicile de statistici încorporate.

  Pentru a vizualiza statisticile campaniei de e-mail, faceți clic pe meniul „Raportare” din partea de sus.

  Contact constant pe e-mail Raportarea exploziilor

  De asemenea, puteți vedea performanța campaniilor dvs. de e-mail individual, făcând clic pe ele.

  Veți vedea rata de e-mail deschisă, numărul total de e-mailuri trimise, respingeri și livrări reușite. Rapoartele vor dezvălui, de asemenea, rata de clic, nu s-au deschis, dezabonați și statistici marcate pentru spam.

  Statistici de e-mail de contact constant

  Cea mai mare provocare a e-mailurilor este livrarea prin e-mail. De multe ori, e-mailurile dvs. nu sunt deloc livrate sau trimise direct în caseta de spam.

  Iată câteva tehnici dovedite pentru îmbunătățirea livrării prin e-mail:

  • Actualizați lista de e-mailuri din când în când pentru a elimina adrese de e-mail false, e-mailuri șterse, etc..
  • Mențineți frecvența e-mailurilor dvs. (fără picuri)
  • Evitați liniile de subiect înșelătoare
  • Faceți-vă e-mailurile utile cu conținut vaubale și captivant

  Cele mai bune exemple de explozie prin e-mail

  Există în principal 2 tipuri de e-mailuri utilizate pentru marketing: e-mailuri de difuzare (email-uri) și e-mailuri declanșate.

  E-mailurile declanșate sunt e-mailuri automatizate care sunt trimise utilizatorilor în urma acțiunii lor. De exemplu, puteți trimite un e-mail de bun venit declanșat după ce un utilizator se abonează la lista dvs..

  Exploziile prin e-mail sunt diferite, deoarece veți crea manual campanii și veți trimite la un segment mare simultan. Expedierea prin e-mail se face cu convingerea că mesajul unic va fi util tuturor abonaților dintr-o listă sau segment.

  Înseamnă că nu puteți transmite un e-mail de bun venit pe întreaga listă de e-mail care conține clienții dvs. deja cumpărați.

  Prin urmare, exploziile prin e-mail pot fi utilizate doar în scopuri specifice. Iată cele mai bune exemple de explozie prin e-mail:

  1. Vânzare flash

  Dacă oferiți vânzare flash, puteți trimite e-mailuri în masă pentru a informa toți abonații.

  Urmează câteva exemple de linii de subiect pentru explozia de e-mail de vânzare flash:

  • [VÂNZARE FLASH] Încălțăminte moda 40% -60% reducere!
  • [ULTIMĂ ȘANSĂ] 40% -60% reducere a vânzării se încheie astăzi!

  2. Informații despre evenimente precum Webinarii

  Dacă efectuați instruire online și webinarii pentru utilizatorii dvs., puteți trimite e-mailuri în masă.

  Iată câteva linii de subiecte de e-mail pentru informarea evenimentului prin e-mail:

  • Instruire LIVE: 10 pași pentru crearea unei campanii de e-mail câștigătoare
  • Alăturați-ne LIVE, mâine la ora 17:00 pentru o clasă GRATUITĂ de marketing

  3. Produse noi

  Puteți trimite un e-mail în momentul lansării unui nou produs. Cel mai bine este să segmentați lista în clienți deja achiziționați și abonați noi, astfel încât să le puteți trimite campanii diferite.

  4. Buletine informative

  Buletinele informative sunt cel mai frecvent tip de e-mailuri difuzate. Știri, site-uri web de reviste, bloguri, precum și organizații comerciale sau non-profit trimit buletine informative pentru abonații lor despre cele mai recente știri.

  Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați ce este un blast de e-mail și cum să faceți un e-mail în mod corect. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum puteți obține o adresă de e-mail de afaceri gratuită.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map