Cum să alegeți cel mai bun constructor de site-uri în 2020 (în comparație)

Constructorii de site-uri web sunt o soluție perfectă pentru persoane fizice și întreprinderi mici pentru a începe un site web fără a angaja un dezvoltator. Cu toate acestea, găsirea celui mai bun constructor de site-uri poate fi dificilă pentru începători.


Există atât de mulți producători de site-uri pe piață, de unde știți care este soluția potrivită pentru dvs.?

În acest articol, vă vom ajuta să alegeți cel mai bun constructor de site-uri parcurgând argumentele pro și contra celor mai populare opțiuni.

Cum să alegi cel mai bun constructor de site-uri web

Vom compara următorii constructori de site-uri din acest articol. Dacă sunteți interesat de un anumit constructor de site-uri, atunci dați clic pe nume pentru a trece peste.

  Alegerea celui mai bun constructor de site-uri web – Ce să cauți?

  Înainte de a compara cei mai buni producători de site-uri, vă recomandăm să scrieți ce doriți să faceți cu site-ul dvs. web? Care sunt obiectivele tale și ce caracteristici ai dori să vezi pe site-ul tău.

  De exemplu, puteți nota lucruri precum: să aveți o secțiune de blog, galerie foto, magazin online, sistem de rezervare, formular de contact, glisor etc..

  Dacă nu sunteți sigur ce doriți, consultați inspirația concurenților sau a altor site-uri web.

  Majoritatea constructorilor de site-uri web oferă o interfață de utilizator drag and drop pentru a-ți construi site-ul. Puteți profita de conturile de încercare pentru a testa testul înainte de a lua decizia finală.

  În continuare, trebuie să luați în considerare opțiunile de creștere. Vei adăuga periodic actualizări pe site-ul tău? Ai nevoie de o secțiune de blog? Ați vinde mai multe produse pe site-ul dvs. web în viitor?

  Trebuie să vă asigurați că constructorul de site-ul pe care îl alegeți este capabil să vă administreze nevoile pe măsură ce afacerea dvs. crește.

  Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra platformelor de web builder de top pentru a face site-ul dvs. web fără a angaja un dezvoltator.

  1. WordPress

  WordPress

  WordPress.org (cunoscut și sub numele de WordPress), este cea mai populară platformă de construire de site-uri web din lume. Peste 35% din toate site-urile de pe internet sunt alimentate de WordPress.

  Notă: Există două versiuni de WordPress disponibile. Există WordPress.org și WordPress.com. Vom vorbi despre WordPress.com mai târziu în acest articol. Puteți citi și comparația noastră WordPress.org vs. WordPress.com pentru mai multe detalii.

  WordPress-ul propriu-zis găzduiește lista noastră cu cel mai bun constructor de site-uri datorită popularității, funcțiilor puternice, scalabilității și ușurinței de utilizare.

  WordPress este un constructor de site-uri gratuit și open source. Aceasta înseamnă că aveți un control maxim asupra site-ului dvs. web în comparație cu orice alt constructor de site-uri online din această listă.

  Spre deosebire de alți constructori de site-uri, veți avea nevoie de un cont de găzduire WordPress și de a vă găzdui propriul site web (acest lucru este mult mai ușor decât pare).

  Pro:

  WordPress vă oferă un control complet asupra fiecărui aspect al site-ului dvs. web. Poate fi folosit pentru a construi orice fel de site web. De exemplu, un magazin de comerț electronic, forumurile comunității, o rețea socială, un site de membru, un site personal și multe altele.

  Există mii de teme WordPress pre-făcute pe care le puteți utiliza pentru designul site-ului dvs. web. De asemenea, are construitori uimitori de pagini de drag și drop, precum Beaver Builder și Divi, care vă permit să vă creați cu ușurință propriile machete de pagini.

  Crearea unei pagini cu pluginul de constructor de pagini cel mai bun Beaver Builder

  De asemenea, veți avea acces la mai mult de 55.000 de plugin-uri gratuite WordPress. Acestea sunt ca aplicații pentru WordPress, care adaugă funcții și funcționalități suplimentare site-ului dvs. web, cum ar fi formularele de contact, analiza Google, galeria foto, instrumentele de social media, chat-ul live, etc..

  WordPress este complet tradus în zeci de limbi și poate fi utilizat cu ușurință pentru a crea site-uri web multilingve.

  Când luați în considerare toate avantajele de mai sus, WordPress este de departe cel mai ieftin constructor de site-uri de pe piață.

  De asemenea, vine cu plugin-uri SEO puternice pe care motoarele de căutare le adoră și acest lucru asigură că site-ul dvs. web va obține întotdeauna cele mai mari poziții în motoarele de căutare.

  Din toate motivele de mai sus, WordPress este alegerea constructorului de site-uri # 1 atât pentru dezvoltatorii web cât și pentru proprietarii de afaceri.

  Contra:

  Va trebui să vă gestionați propriul site web, ceea ce înseamnă că va trebui să vă familiarizați cu un nou sistem. Această ușoară curbă de învățare este ușor depășită de majoritatea utilizatorilor, dar la început se simte puțin dificilă.

  De asemenea, va trebui să țineți pasul cu actualizări WordPress, actualizări de pluginuri și creați copii de rezervă.

  Prețuri:

  Deși WordPress este un constructor gratuit de site-uri web, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web pentru a vă oferi site-ul web în direct, care costă de obicei 14,99 USD / an și 7,99 USD pe lună, respectiv.

  Din fericire, am elaborat o ofertă specială pentru utilizatorii WPBeginner. Puteți porni un site web cu doar 2,75 USD pe lună cu Bluehost, un furnizor oficial de hosting de WordPress recomandat. Acestea oferă utilizatorilor noștri 60% reducere la găzduire web, care vine cu certificat SSL gratuit și un nume de domeniu gratuit.

  Cu acest preț special, WordPress este cel mai ieftin constructor de site-uri din această listă pentru întreprinderile mici.

  Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să faceți un site web cu instrucțiuni pas cu pas.

  2. Constant Contact Website Builder

  Constant Contact Website Builder

  Constructorul de site-uri Constant Contact este un A.I. inteligent. constructor de site-uri alimentat care vă ajută să construiți un site web personalizat în câteva minute. Acesta este un vis devenit realitate pentru proprietarii de afaceri mici non-techy.

  Pro-uri

  Constant Contact este cunoscut pentru a fi cel mai important serviciu de marketing prin e-mail din lume. După ce au ascultat problemele întreprinderilor mici, au decis să creeze primul constructor de site-uri web bazat pe inteligență artificială care vă ajută să creați un site web în câteva minute (fără a scrie cod HTML).

  Puteți utiliza asistentul AI ghidat pentru a crea un design web complet personalizat, cu sugestii personalizate de imagine și conținut.

  Personalizare constantă a site-ului Web Builder

  Tragerea lor & drop builder site-ul face ușor să personalizați aspectul site-ului. Puteți alege din biblioteca lor peste 550.000 de imagini gratuite de calitate profesională pentru a face site-ul dvs. web să arate vizual uimitor.

  Toate șabloanele sunt mobile din telefon, astfel încât site-ul dvs. va arăta excelent pe toate dispozitivele.

  Deoarece este o soluție de site web găzduită, este un constructor de site-uri gratuit, complet complicat. Acestea oferă, de asemenea, suport pentru chat, e-mail și telefon 24/7, care este excelent pentru întreprinderile mici.

  Alte funcții de pe platformă includ creatorul de logo, formularele de captare a plumbului, analiza site-urilor web, comerțul electronic și multe altele.

  Partea cea mai bună despre Constant Contact este că este un constructor de site-uri gratuit. Aceasta înseamnă că puteți crea gratuit un site web, un blog și chiar un magazin online.

  Planul lor gratuit este destul de generos în comparație cu alți constructori de site-uri din listă, deoarece vă permit să creați un magazin online și să vindeți produse. Majoritatea celorlalți constructori de site-uri web restricționează planul de comerț electronic doar pentru utilizatorii plătiți.

  Planul plătit al companiei Constant Contact este, de asemenea, foarte accesibil începând de la 10 USD pe lună, ceea ce vă oferă acces la un domeniu gratuit și la toate funcțiile lor puternice.

  Având în vedere caracteristicile, Constant Contact este cu siguranță unul dintre cei mai buni producători de site-uri profesionale din această listă.

  Contra

  În prezent, ecosistemul pentru dezvoltatori este mic, deci nu există extensii terțe pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web pentru a adăuga noi funcții care nu sunt oferite de Constant Contact.

  La fel ca orice alt constructor de site-uri web, dacă doriți să conectați un nume de domeniu personalizat, va trebui să faceți upgrade la planul plătit. Partea bună este că îți dau un nume de domeniu gratuit atunci când faci upgrade.

  Prețuri:

  Constant Contact oferă un puternic constructor de site-uri gratuit care vă permite să creați un site web, un blog și chiar un magazin online.

  Dacă doriți să folosiți propriul dvs. domeniu personalizat, accesați funcțiile puternice și asistența telefonică, atunci va trebui să faceți upgrade la planul de pornire, care costă 10 USD pe lună..

  Planul lor de afaceri plus costă 20 de dolari pe lună și vine cu funcții avansate pentru site-urile de comerț electronic.

  Dacă sunteți o firmă mică care nu dorește să folosească WordPress, atunci Constant Contact este cu siguranță o alegere excelentă.

  3. Gator de HostGator

  Gator Website Builder de HostGator

  Gator este un cunoscut constructor de site-uri online creat de HostGator, unul dintre cei mai mari furnizori de găzduire web din lume. Constructorul Gator este o clădire de site-uri integrală & soluție de găzduire care îl face un constructor de site-uri perfect pentru întreprinderile mici.

  Pro-uri

  Gator este o platformă complet găzduită, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la software, actualizări sau copii de rezervă.

  Obțineți un constructor ușor de site-uri care vă permite să alegeți dintre peste 200 de șabloane profesionale de design de site-uri web. Fiecare design vine cu opțiuni simple de personalizare pe care le puteți configura de la constructorul însuși.

  Puteți edita orice articol de pe o pagină cu un punct simplu și faceți clic pe interfață. De asemenea, puteți trage și arunca elemente utilizate frecvent, cum ar fi imagini, videoclipuri, galerie foto, text, coloane, hărți și formulare de contact.

  De asemenea, Gator vă oferă acces la o bibliotecă de stocuri încorporată, astfel încât să puteți găsi și adăuga fotografii frumoase pe site-ul dvs. web.

  Toate planurile plătite includ un nume de domeniu personalizat gratuit pentru site-ul dvs. web. Planul de comerț electronic vine și cu posibilitatea de a configura un magazin online și de a vinde produsele online.

  Deoarece Gator este un produs plătit, acestea nu vând datele dvs. și nu afișează niciun anunț pe site-ul dvs. web.

  Contra

  Spre deosebire de alte opțiuni din listă, Gator nu are un plan gratuit. De asemenea, nu oferă un proces gratuit.

  Ca și alți constructori de site web proprietari din listă, nu puteți angaja un dezvoltator care să vă ajute să modificați în mod semnificativ designul site-ului dvs. Web sau să adăugați noi funcții pe site-ul dvs..

  Prețuri

  Planurile Gator plătite încep de la 3,84 USD pe lună, 5,99 USD lunar pentru primă și 9,22 USD pentru planul de comerț electronic. Cu siguranță este unul dintre cei mai ieftini construitori de site-uri din listă.

  Gator poate fi folosit pentru a construi un site web pentru afaceri mici, un magazin cu articole limitate sau o galerie foto. Cu toate acestea, nu este o potrivire pentru puterea celui mai popular constructor de site-uri, WordPress.

  4. Domeniul Site Web Builder

  Domeniul Web Builder

  Domain.com oferă un constructor ușor de site-uri care vă permite să creați un site web pentru afaceri mici, un blog și chiar un site de comerț electronic cu doar câteva clicuri.

  Pro-uri

  Domain.com oferă un constructor ușor de aruncare și de plasare a site-urilor pentru a vă crea site-ul. Puteți începe cu unul dintre sutele lor de șabloane proiectate profesional și să-l personalizați folosind o interfață simplă de drag and drop pentru a se potrivi cu marca dvs..

  Toate șabloanele de constructor de site-uri Domain.com sunt optimizate pentru dispozitive mobile, tablete și computere desktop. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web va arăta excelent pe toate dispozitivele.

  Este livrat cu toate funcțiile puternice pe care le așteptați de la un cunoscut constructor de site-uri, inclusiv: analiza site-urilor, funcționalitatea comerțului electronic, capacitatea de a adăuga un blog pe orice site web și un certificat SSL gratuit cu toate planurile.

  Cu planul lor de comerț electronic, veți obține, de asemenea, gestionarea stocurilor, gestionarea impozitelor, cupoane & reduceri și multe alte funcții puternice.

  De asemenea, oferă asistență de chat și telefon live pentru asistență tehnică, astfel încât să puteți începe cu ușurință.

  Contra

  Spre deosebire de alți construitori de site-uri populare, constructorul de site-uri Domain.com nu are o opțiune gratuită pentru crearea de site-uri web. De asemenea, nu oferă un proces gratuit. Cu toate acestea, acestea oferă o garanție de returnare a banilor în cazul în care nu sunteți mulțumit de produs.

  Ecosistemul lor de extensie este mic și nu veți putea angaja un dezvoltator pentru a construi funcții avansate, cum ar fi WordPress, deoarece sursa sa nu este deschisă.

  Deoarece este o platformă proprie, migrarea site-ului dvs. către constructorul de site-uri Domain.com va fi dificilă.

  În sfârșit, planul lor de pornire vă restricționează doar site-ul web cu 6 pagini. Pentru pagini nelimitate, aveți nevoie cel puțin de planul lor de afaceri.

  Prețuri

  Planurile Website Builder de Domain.com încep de la 1,99 USD pe lună pentru Starter, 6,99 USD pe lună pentru Business și 12,99 USD lunar pentru planul de comerț electronic..

  Toate planurile sunt livrate cu certificat SSL gratuit, stocare nelimitată, funcții de blog și asistență telefonică.

  Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri profesionale, atunci constructorul de site-uri Domain.com este o opțiune excelentă. Cu toate acestea, dacă doriți funcții avansate și mai mult control asupra conținutului dvs., atunci nimic nu va bate WordPress-găzduit (opțiunea # 1 din lista noastră).

  5. BigCommerce

  BigCommerce

  BigCommerce este cel mai bun constructor de site-uri eCommerce de pe piață. Dacă doriți să creați un magazin online care să depășească scala, atunci BigCommerce este platforma pentru dvs. Este livrat cu toate caracteristicile esențiale încorporate, astfel încât să vă puteți menține capătul scăzut și marjele mari.

  Pro-uri

  BigCommerce este o soluție de comerț electronic complet găzduită, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viteza, securitatea sau actualizările site-ului web. Ei se ocupă de server și de partea tehnică pentru tine, astfel încât să te poți concentra pe creșterea afacerii tale.

  Spre deosebire de alte soluții de eCommerce găzduite, BigCommerce are o integrare nativă cu WordPress, care vă permite să folosiți flexibilitatea WordPress, profitând în același timp de puterea eCommerce fără cap a BigCommerce. În termeni simpli, site-ul dvs. va fi rapid și sigur, indiferent de cât de mult trafic veți obține.

  BigCommerce se integrează cu toate gateway-urile de plată populare, inclusiv Stripe, PayPal, Apple Pay, Square, Amazon Pay, Visa Checkout, Chase Pay, Ayden și multe altele. Spre deosebire de Shopify, BigCommerce nu percepe nicio taxă de tranzacție pentru a utiliza aceste gateway-uri de plată.

  Puteți începe cu unul dintre numeroasele lor șabloane de site-uri pre-făcute și personalizați-l pentru a se potrivi cu nevoile dvs., folosind glisarea lor ușoară & renunță la constructorul de site-uri web.

  BigCommerce Design Builder

  BigCommerce vine cu multe funcții integrate pentru a gestiona optimizarea ratei de conversie, cum ar fi abandonarea coșului, căutare îmbunătățită a produselor, recenzii de produse, cupoane și multe altele. Pentru funcții suplimentare, vă puteți conecta cu aplicații terțe din magazinul lor de aplicații.

  Cea mai bună parte este tabloul de bord care vă permite să vedeți valorile care vă vor ajuta să vă dezvoltați cu încredere afacerea.

  Contra

  Dacă tocmai începeți, atunci veți găsi prețurile BigCommerce puțin mai mari decât alți constructori de site-uri din listă.

  Deoarece este o platformă proprie, migrarea departe de BigCommerce va fi dificilă.

  Prețuri

  BigCommerce vine cu un proces gratuit de 15 zile pentru toate planurile. Planurile lor de bază de 29,95 USD pe lună, care oferă toate caracteristicile esențiale de care veți avea nevoie. Puteți face upgrade la planul plus, care costă 79,95 USD pe lună pentru funcții suplimentare de optimizare a conversiilor. Planul lor profesional costă 249,95 USD pe lună, care are toate caracteristicile avansate de care aveți nevoie.

  Partea cea mai bună despre BigCommerce în comparație cu Shopify și alte platforme de eCommerce terțe este că acestea au o integrare perfectă cu WordPress, care poate fi un plus uriaș dacă doriți să combinați flexibilitatea WordPress cu puterea BigCommerce.

  6. Shopify

  Shopify

  Shopify este un alt cunoscut constructor de site-uri de comerț electronic conceput special pentru magazinele online și site-urile de comerț electronic. Acționează mai mult de jumătate de milion de companii cu 1 milion de utilizatori activi. Produse în valoare de peste 40 de miliarde de dolari au fost vândute pe platforma Shopify.

  Pro-uri

  Shopify este o soluție complet găzduită, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea software-ului, instalarea actualizărilor sau păstrarea copiilor de rezervă. Shopify face toate astea pentru tine.

  Oferă soluție de plată integrată numită Shopify Payments. Puteți adăuga, de asemenea, gateway-uri de plată terțe pentru a accepta plăți.

  În calitate de constructor de site-uri de comerț electronic, Shopify vine cu o gestionare completă a stocurilor, cu produse nelimitate, statistici puternice, soluții de marketing ușoare, toate înfășurate perfect sub un singur acoperiș. Au vânători de modele din care să aleagă și nu va trebui niciodată să adăugați cod.

  Shopify

  Cu interfața intuitivă de drag and drop, Shopify face super-ușor crearea unui magazin de comerț electronic complet. De asemenea, oferă POS în magazin, care vă permite să vindeți produse la locația dvs., acceptând în același timp toate cardurile de credit și profitând de instrumentele de inventar, de transport, de comercializare și de statistici ale Shopify.

  Puteți chiar integra Shopify în WordPress, permițându-vă să utilizați ambele soluții excelente în același timp.

  Contra

  Dacă tocmai începeți, atunci puteți găsi prețurile de la Shopify un pic mai mari decât unii alți constructori de site-uri din această listă.

  Dacă vreți vreodată să vă mutați site-ul dvs. departe de Shopify, veți găsi destul de dificil să faceți acest lucru.

  Prețuri

  Planul de bază al Shopify vă va costa 29 de dolari pe lună. Îl puteți actualiza la Shopify pentru 79 USD pe lună sau Shopify Advanced pentru 299 USD pe lună. Shopify oferă, de asemenea, un plan Shopify Lite pentru 9 dolari pe lună, ceea ce vă permite, practic, să adăugați un buton de cumpărare pe orice site web.

  Dacă doriți un constructor de site-uri de comerț electronic gratuit, Shopify poate fi opțiunea perfectă pentru dvs..

  7. WordPress.com

  WordPress.com

  WordPress.com este un serviciu de găzduire de bloguri și site-uri web condus de Automattic. Este creat de Matt Mullenweg, co-fondatorul software-ului open source WordPress, de unde și numele WordPress.com. Pentru a afla mai multe, consultați articolul nostru despre cum sunt legate WordPress.com și WordPress.org.

  Cu toate acestea, WordPress.com nu este la fel ca WordPress.org. Vă rugăm să consultați comparația noastră dintre WordPress.com și WordPress.org pentru mai multe detalii.

  Pro-uri

  WordPress.com este un serviciu de găzduire a site-urilor web. Construit pe partea de sus a aceluiași software WordPress, dar cu o experiență de utilizator complet personalizată. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la software și backup-uri, deoarece WordPress.com are grijă de el.

  Planurile lor gratuite și plătite au un set de caracteristici diferite. Toate planurile permit utilizatorilor să aleagă dintre sute de teme gratuite și plătite WordPress. Puteți utiliza apoi personalizatorul încorporat pentru a adăuga titlul site-ului dvs., pentru a utiliza widget-uri, pentru a adăuga meniuri de navigare etc..

  WordPress.com

  Nu oferă aceeași funcționalitate de drag and drop a altor constructori de site-uri web. Cu toate acestea, puteți personaliza cu ușurință desenele într-o anumită măsură.

  Contra

  Nu puteți instala pluginuri sau teme personalizate decât dacă faceți upgrade la planul lor de afaceri.

  Planurile premium și inferioare nu au funcții de comerț electronic sau suport de rețea publicitară terță parte. Cu planul de afaceri, puteți utiliza WooCommerce și rețele publicitare terțe. Cu toate acestea, va trebui să urmați în continuare termenii și condițiile WordPress.com.

  Prețuri

  Planul de bază este gratuit, dar este extrem de limitat. Planul lor personal începe cu 4 USD pe lună facturat anual și include un domeniu personalizat. Planul premium costă 8,25 USD pe lună facturat anual și îți oferă posibilitatea de a-ți monetiza site-ul și personalizarea avansată a designului. Planul de afaceri costă 24,92 USD pe lună facturat anual și vă oferă posibilitatea de a beneficia de pluginuri de comerț electronic și personalizate.

  8. Weebly

  Logo Weebly

  Weebly este un software ușor de construit site-uri web cu tone de design-uri minunate. Acesta include un constructor de pagini frumos lucrat, care vă permite să editați site-ul dvs. fără a învăța abilități de codare.

  Pro-uri

  Weebly este o platformă complet găzduită, deci nu trebuie să instalați și să gestionați niciun software. Ei au grijă să găzduiască site-ul dvs. web și să administreze tot software-ul care rulează în backend.

  Vine cu zeci de modele de site-uri pe care să le folosești ca punct de plecare pentru site-ul tău. Aceste modele superbe sunt complet modificabile folosind editorul de pagini live al Weebly.

  Weebly

  De asemenea, Weebly vine cu suport integrat pentru comerț electronic. Acest lucru vă permite să creați cu ușurință un magazin online și să începeți să vindeți.

  Fiecare site Weebly este dotat cu funcții încorporate pentru formulare de contact, galerii foto, glisiere și multe altele. Acest lucru vă permite să adăugați cu ușurință funcții pe site-ul dvs. web, fără niciun proces complicat de configurare.

  Dată fiind ușurința de utilizare și caracteristicile deosebite, Weebly este clasat constant printre cei mai buni producători de site-uri de bricolaj pentru începători.

  Contra

  Weebly oferă o platformă complet găzduită, așa că ești blocat la funcțiile pe care le oferă. Nu puteți angaja un dezvoltator sau proiectant pentru a adăuga funcționalități noi pe site-ul dvs. web.

  Weebly percepe comisioane de tranzacție de 3% la fiecare achiziție efectuată prin intermediul magazinului dvs. de comerț electronic. Va trebui să faceți upgrade la planul de afaceri pentru a evita aceste taxe suplimentare.

  Prețuri

  Weebly vine cu un plan gratuit de bază. Planurile lor plătite pornesc de la 8 USD pe lună facturate anual. Planul profesional costă 12 dolari pe lună, iar planul lor de afaceri costă 25 USD pe lună.

  Dacă vă întrebați cum stăpânește cu WordPress, consultați comparația noastră dintre Weebly și WordPress.

  9. Spațiu

  Squarespace

  Squarespace este un cunoscut constructor de site-uri profesionale cunoscut pentru design-urile sale excelente și ușurința de utilizare.

  Pro-uri

  Squarespace vine cu infrastructură de calitate pentru întreprinderea de găzduire a site-ului dvs. web. Această platformă sigură și robustă vă permite să vă concentrați pe creșterea afacerii dvs. fără să vă faceți griji despre găzduire.

  Squarespace include tone de design web pentru a începe. Toate aceste modele sunt complet gata pentru toate tipurile de conținut. Sunt complet modificabile, iar Squarespace vă permite chiar să utilizați mai multe șabloane pentru același site web simultan.

  Squarespace

  Adăugarea de conținut pe site-ul dvs. este foarte ușoară pe Squarespace. Doar indicați oriunde pe site-ul dvs. și începeți să tastați. Puteți glisa și arunca ușor articole pe pagini pentru a crea propriile machete în câteva minute.

  Squarespace are, de asemenea, un plan de comerț electronic care vă permite să adăugați un magazin online pe site-ul dvs. web. Oferă o interfață plăcută pentru a vă gestiona produsele, inventarul, comenzile, reducerile la cupoane și multe altele.

  Contra

  Squarespace oferă integrări limitate cu un serviciu terț, care poate fi un obstacol în dezvoltarea afacerii.

  Planurile de comerț electronic permit numai Stripe, Apple Pay și PayPal pentru procesarea plăților. Nu puteți adăuga gateway-uri de plată suplimentare.

  Prețuri

  Site-urile spațiului spațial încep de la 12 USD pe lună și 18 USD pe lună. Magazinele lor online încep de la 26 USD și 40 USD pe lună.

  Squarespace este o platformă proiectată frumos, care oferă funcții foarte ușor de utilizat. Poate fi perfect dacă doriți doar să construiți rapid un site web.

  Dacă vă întrebați cum stă în față cu WordPress, atunci aruncați o privire la comparația noastră despre Squarespace vs WordPress.

  10. Wix

  Wixlogo

  Wix este un alt software de construire a site-urilor web bazat pe cloud. Oferă ușurință de utilizare combinată cu un set puternic de funcții pentru a-ți construi cu ușurință site-ul.

  Pro-uri

  Wix este o platformă complet găzduită, deci nu va trebui să plătiți pentru găzduire. Aveți acces la sute de șabloane pentru a alege designul site-ului dvs. web. Fiecare șablon este complet modificabil, cu ajutorul constructorului intuitiv de drag and drop site.

  Wix Builder

  De asemenea, vine cu zeci de aplicații gratuite și plătite pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web. Aceste aplicații vă permit să adăugați noi funcții și funcționalități pe site-ul dvs. web. Unele dintre ele sunt create de Wix, iar altele sunt create de dezvoltatori terți.

  Wix oferă un plan gratuit cu lățime de bandă și stocare limitată. Cu toate acestea, puteți utiliza acest plan pentru a testa unitatea de a trage și arunca constructorul de site-uri web. Nu include un nume de domeniu, așa că dacă decideți să vă păstrați site-ul, atunci este posibil să doriți să faceți upgrade la un plan premium.

  De asemenea, primiți un SSL gratuit cu toate planurile Wix, dar va trebui să îl activați pentru site-ul dvs. web.

  Contra

  Planurile de domenii gratuite și conectate vor afișa anunțuri marca Wix pe site-ul dvs. Pentru a elimina acele reclame, va trebui să faceți upgrade la planul Combo sau nelimitat.

  Dacă veți decide vreodată să vă mutați site-ul dvs. departe de Wix, atunci vi se va părea destul de complicat.

  Planul lor de Domeniu Conectare, care costă 9,16 USD pe lună, vă permite doar să conectați un nume de domeniu personalizat, astfel încât va trebui să cumpărați un nume de domeniu separat.

  Prețuri

  Wix oferă un plan gratuit limitat cu un subdomeniu marca Wix. Puteți conecta un domeniu pentru 9,16 USD pe lună. Planul lor de combo începe de la 14,95 USD / lună și vă va primi un nume de domeniu gratuit. Planul de comerț electronic costă 26,25 USD pe lună.

  Dacă sunteți interesat de modul în care se opune cu WordPress, atunci vedeți comparația noastră dintre Wix și WordPress.

  11. BoldGrid

  BoldGrid

  BoldGrid este un nou tip de constructor de site-uri web construit pe WordPress. Este disponibil ca un plugin de sine stătător, precum și ca o suită complet construită de site-uri web.

  Pro-uri

  BoldGrid este construit pe partea de sus a WordPress, astfel încât să profitați din plin de WordPress cu o experiență de utilizator personalizată. Creatorul de site-uri BoldGrid vă permite să alegeți un design profesionist din galeria lor de teme.

  După aceea, puteți personaliza acele modele cu un personalizator drag and drop. Puteți indica și face clic pe orice element din secțiunea de previzualizare pentru a edita proprietățile sale. Puteți modifica culori, fonturi, machete, meniuri de navigare și widget-uri cu ușurință.

  BoldGrid

  Aveți nevoie de un site de înscenare? BoldGrid creează unul pentru tine cu un singur clic. Acest lucru vă permite să vă testați noile modele, machete, pluginuri și teme înainte de a face să fie vizibil pentru toată lumea.

  De asemenea, vine cu un editor de pagini WYSIWYG complet. Nu mai funcționați atunci când editați paginile în WordPress. Veți obține exact ceea ce vedeți în fereastra editorului de pagini. Puteți utiliza, de asemenea, GridBlocks pentru a trage și arunca pur și simplu elemente pe pagina dvs. și pentru a crea propriile machete de la zero.

  Toate temele BoldGrid sunt pregătite pentru WooCommerce. Acest lucru vă permite să creați cu ușurință un magazin cu ajutorul constructorului drag and drop BoldGrid (consultați lista noastră cu cele mai bune companii de găzduire WooCommerce).

  Contra

  BoldGrid rulează în partea de sus a WordPress, așa că veți avea totuși nevoie de un site web WordPress.org care să-l poată utiliza.

  Dar partea bună este că backup-urile sunt incluse prin backup-urile BoldGrid, deci nu trebuie să vă faceți griji în acest sens.

  Prețuri

  Pluginul de bază BoldGrid este disponibil ca descărcare gratuită. Pentru a instala și utiliza, veți avea nevoie de un cont de găzduire WordPress și de un nume de domeniu. Vă recomandăm să utilizați InMotion Hosting, deoarece sunt un furnizor oficial de hosting BoldGrid.

  Aceasta înseamnă că puteți configura cu ușurință BoldGrid cu câteva clicuri pe platforma InMotion Hosting.

  InMotion Hosting a acceptat să ofere utilizatorilor WPBeginner 50% reducere la găzduire. .

  Dacă doriți să utilizați WordPress, dar cu ușurința găzduitilor și a constructorilor de site-uri web, BoldGrid ar fi perfect pentru dvs..

  12. Creatorul de site-uri GoDaddy

  GoDaddy Website Builder

  GoDaddy este unul dintre cei mai mari furnizori de nume de domeniu și servicii de găzduire din lume. Acestea oferă un constructor de site-uri online simplu, cu hosting inclus.

  Pro-uri

  GoDaddy Website Builder este un instrument simplu și ușor pentru a crea site-uri web cu aspect profesional. Acesta este pre-încărcat cu mai multe blocuri gata de utilizare pe care le puteți trage și plasa pentru a construi diferite machete.

  GoDaddy Website Builder

  De asemenea, are o bibliotecă foto integrată cu imagini profesionale de la Getty Photography pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți încărca propriile fotografii și crea galerii de imagini.

  Producătorul de site-uri GoDaddy funcționează și pe ecrane mai mici. Acest lucru vă permite să lucrați pe site-ul dvs. din mers folosind telefonul mobil sau tableta.

  Contra

  Nu este la fel de bogat în funcții și de flexibil ca majoritatea celorlalți constructori de site-uri din această listă. Acesta oferă un set limitat de funcții, cu mai puține opțiuni de proiectare.

  Este destul de dificil să vă mutați site-ul dvs. de la GoDaddy Website Builder la WordPress.

  Prețuri

  Planul personal costă 5,99 USD / lună, planul de afaceri pentru 9,99 USD / lună, iar planul de afaceri plus 14,99 USD / lună. Toate planurile sunt facturate anual.

  GoDaddy Website Builder poate fi utilizat pentru un site web de bază cu câteva pagini. Cu toate acestea, nu este o alegere bună pentru a construi site-uri web bogate în conținut.

  Alegerea noastră pentru cel mai bun producător de site-uri web

  După ce am evaluat cu atenție toți cei mai populari producători de site-uri online, considerăm că WordPress le bate pe toate în performanță generală, ușurință de utilizare, preț și flexibilitate..

  WordPress este o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru site-urile web de afaceri. Unele dintre brandurile de top din lume folosesc WordPress pe site-urile lor web. Vedeți toate motivele pentru a alege WordPress ca constructor de site-uri web.

  Dacă doriți să vă construiți site-ul cu cel mai bun constructor de site-uri, atunci începeți cu WordPress utilizând Bluehost. Cu siguranță este alegerea noastră # 1.

  Puteți citi ghidul nostru pas cu pas despre cum să faceți un site web pentru instrucțiuni detaliate.

  Dacă doriți să construiți un magazin online (site-ul eCommerce), atunci vă recomandăm BigCommerce ca cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic, deoarece oferă toate funcțiile de care veți avea nevoie la cel mai bun preț.

  Dacă doriți o alternativă WordPress, atunci vă recomandăm să folosiți fie Constant Contact Builder, fie Gator.

  Constant Contact Website Builder este cel mai bun constructor de site-uri gratuit. Acesta oferă un constructor inteligent de site-uri A.I pentru companii mici, care vă ajută să construiți un site web personalizat în câteva minute. Puteți începe gratuit să construiți un blog, o afacere, un site web și chiar un magazin online.

  Gator este o platformă premium de constructor de site-uri oferită de compania populară de găzduire web, HostGator. Are o mulțime de funcții puternice de care trebuie să începi.

  Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți cel mai bun constructor de site-uri pentru proiectul dvs. De asemenea, poate doriți să vedeți lista de instrumente care să vă ajute să vă creșteți site-ul.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me