Cum să ceriți în mod corespunzător suport pentru WordPress și să-l obțineți

Ajutăm zilnic zeci de utilizatori oferindu-le ajutor gratuit pentru WordPress, fie prin intermediul twitter-ului nostru, fie prin formularul nostru de contact. În calitate de voluntar care oferă asistență gratuită, din când în când este greu să nu te frustrezi cu utilizatorii noi care pun întrebări în ton acuzator, fără a-și lua timpul și considerația pentru a citi sau a căuta prin informații din trecut. În același timp, înțelegem și sentimentul de a fi complet copleșiți de atâtea informații, deoarece am fost și noi începători la un moment dat. În acest articol, vă vom arăta cum să solicitați în mod corespunzător suport WordPress și să îl obțineți.


Cum să ceriți în mod corespunzător suport pentru WordPress și să-l obțineți

Înainte de a vă întreba, înțelegeți acest lucru:

Înainte de a solicita sprijin WordPress sau ajutor cu privire la un plugin sau o temă specifică, trebuie să înțelegeți că WordPress este un proiect de comunitate open source. Toată lumea este binevenită să creeze un plugin, o temă, să contribuie cu corecții, să sugereze / să remedieze erori, etc. WordPress este gratuit, la fel și majoritatea temelor și pluginurilor pe care le utilizați cu acesta.

Dezvoltatorii de pluginuri individuale sau autorii temei sunt NU întotdeauna face parte din echipa oficială de bază a WordPress. Adesea, pluginurile pentru care lansează LIBER sunt ceva pe care l-au creat pentru propria utilizare în timpul lor liber sau ceva pe care l-au creat pentru un client. Deci, dacă nu vând pluginul sau tema, ar trebui să presupui că nu câștigă bani din el.

Majoritatea acestor dezvoltatori își realizează venituri din realizarea de proiecte de clienți freelanceri. Chiar dacă majoritatea dezvoltatorilor sunt în măsură să ajute cu câteva lucruri mici, fiecare va avea un punct diferit în care vor dori să fie plătiți pentru sprijinul suplimentar. Cu atât mai mult respectuos și recunoscător că ești, cu atât mai înclinați vor fi să te ajute cu mici sau fără taxe.

Doar fii drăguț

Amintiți-vă că nu plătiți NICIU pentru a utiliza pluginul, așa că cel mai puțin pe care îl puteți plăti dezvoltatorului este ceva respect :)

Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă preferați instrucțiunile scrise, continuați să citiți.

Cum să puneți corect întrebarea corectă?

Cel mai bun loc pentru a solicita asistență pentru pluginuri gratuite este în forumurile de asistență. Puteți găsi forumul de asistență accesând pagina specifică a pluginului din depozit și făcând clic pe fila de asistență (acest lucru vă asigură că întrebarea dvs. de asistență este etichetată pentru autorul pluginului)

Meniu de suport pentru pluginuri WordPress

Înainte de a crea firul de asistență, asigurați-vă că ați trecut prin pagina de întrebări frecvente. De asemenea, este mai bine să mergeți la Google pentru a vedea dacă altcineva a răspuns-o deja.

În firul tău de asistență, vrei să fii respectuos, clar și concis. Un exemplu greșit ar fi:

Hei tipule, există o problemă cu pluginul tău @ # $ 1. Nu creați *&% ^ dacă nu merge. Am irosit X ore cu chestia asta stupidă. Grija pentru a ajuta?

Dacă scrii pe un ton acuzator de genul acesta, vei ieși ca un A $$. Șansele sunt ca niciodată să nu primiți niciun ajutor.

Ar trebui să fiți atenți că solicitați unui expert să-și ia timpul prețios și să vă răspundă la întrebare gratuit. Unul dintre cele mai bune moduri de a arăta respectul este să enumerați tot ceea ce ați făcut până la acel punct pentru a rezolva problema. Acest lucru arată că nu sunteți un troll care dorește doar ca alții să își facă munca gratuit. Modul corect de a pune întrebarea ar fi:

Vă mulțumim pentru crearea pluginului dvs. minunat XYZ. Din anumite motive, nu pot să funcționez corect și aș aprecia cu adevărat dacă mă puteți ajuta cu asta.

Folosesc versiunea WordPress:
Versiunea Nume Plugin:

Am facut asta:

M-am așteptat ca pluginul să facă asta:

În schimb, a procedat astfel: (includeți aici toate mesajele de eroare)

Site-ul meu este găzduit cu:

Am încercat următoarele soluții:

Am încercat problema în următoarele browsere:

Vă mulțumim pentru a vă acorda timpul liber pentru a vă ajuta. chiar apreciez :)

Într-un mesaj de susținere ca mai sus, abordați toate lucrurile posibile pe care un dezvoltator ar trebui să le răspundă la întrebarea dvs. Ocazional, pot solicita să vadă adresa URL a site-ului dvs. și / sau lista de pluginuri activate.

După ce ați creat firul de asistență, puteți oricând să vă adresați cu drag dezvoltatorului pe twitter, care vă poate ajuta șansele de a primi un răspuns mai rapid. Un exemplu de tweet ar fi:

Hei @twitterhandle, am o problemă cu numele pluginului. Aș fi apreciat dacă puteți ajuta: Link către thread de suport.

Notă: Permiteți cel puțin 24 de ore să obțineți un răspuns. Nu știți în ce fus orar este autorul și cum arată programul lor de lucru curent.

Orice ai face, te rog să nu le suni chiar dacă vezi numărul lor enumerat pe site-ul lor web. De asemenea, nu doriți să SPAM toate canalele lor de comunicare. De exemplu, un thread de sprijin + tweet este suficient de bun.

Fir de asistență + Tweet + Facebook Mesaj + E-mail + Apel telefonic = ENERVANT

Plugin comercial + Teme

Când utilizați un plugin sau o temă comercială, se recomandă întotdeauna utilizarea canalelor de asistență adecvate.

Cele mai multe produse comerciale, cum ar fi WPForms, Theme Elegant, MonsterInsights, All in One SEO, etc. au zone de sprijin desemnate. A pune întrebări oriunde în afară de zonele de asistență desemnate nu vă va ajuta foarte mult.

De exemplu: atunci când un utilizator vine la noi să solicite asistență tematică comercială, pur și simplu îi rugăm să întrebe pe canalele corespunzătoare.

Facem acest lucru nu pentru a fi nepoliticos, ci pentru a face ceea ce trebuie. Când achiziționați un plugin sau o temă comercială, acesta vine cu suport.

Dacă ați descărcat un plugin / temă comercială fără să îl plătiți printr-un site torrent, nu meritați sprijinul nostru.

În cele din urmă, doar pentru că ai plătit produsul nu înseamnă că nu ar trebui să fii drăguț. Ar trebui să fiți mereu drăguț cu personalul de sprijin.

Cei mai mulți dintre acești oameni se bucură cu adevărat de a-i ajuta pe ceilalți, dar le puteți ruina cu adevărat ziua folosind cuvinte negative. Deci te rog frumos.

Depanare

Nimanui nu îi place să-i ajute pe cei care nu doresc să se ajute singuri. Ar trebui să încercați întotdeauna să rezolvați problemele comune ale WordPress. Cea mai bună modalitate de a testa conflictele de pluginuri este dezactivând toate pluginurile WordPress și activându-le unul câte unul. Puteți remedia și alte erori care ar putea apărea, cum ar fi:

 • Cele mai frecvente 50 de erori WordPress și cum să le rezolvi
 • Ecranul alb al morții WordPress
 • Eroare interna a serverului
 • Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date
 • Eroare epuizată de memorie
 • Ștergeți memoria cache WordPress dacă utilizați un plugin de memorie în cache
 • Efectuați o actualizare grea (Ctrl + F5) pentru a șterge memoria cache a browserului

Sfat bonus: Puteți utiliza ghidul nostru despre cum să faceți capturi de ecran și site-ul web Ally Support pentru a trimite autorului pluginului / echipei de asistență informațiile cele mai utile, astfel încât să vă poată oferi cel mai bun suport.

Concluzie

Întotdeauna vrei să fii drăguț atunci când ceri sprijin WordPress. După ce primiți o rezoluție satisfăcătoare, vă recomandăm să răspândiți cuvintele amabile despre acel dezvoltator. De asemenea, le puteți cumpăra o bere sau o cafea, donând câțiva dolari. În sfârșit, dacă aveți întrebări WordPress, nu ezitați să ne întrebați folosind twitter-ul nostru sau formularul nostru de contact.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map