Cum să configurați o adresă de e-mail personalizată cu Outlook (Office365)

Căutați să configurați o adresă de e-mail profesională cu Outlook.com? Premiul Outlook Microsoft vă permite să folosiți propriul nume de domeniu pentru a crea o adresă de e-mail de afaceri. În acest articol, vă vom arăta cum să configurați adresa dvs. de e-mail personalizată cu Outlook.com.


Crearea unei adrese de e-mail profesioniste cu Outlook

Ce este o adresă de e-mail profesională de marcă?

Un e-mail profesional este cel care are numele companiei în el. De exemplu, [email protected] este o adresă de e-mail profesională. Întrucât [email protected] nu este o adresă de e-mail profesională.

Există multe modalități prin care puteți crea o adresă de e-mail profesională. Puteți utiliza serverul de poștă încorporat care vine cu majoritatea companiei de găzduire WordPress. Consultați articolul nostru despre cum puteți crea o adresă de e-mail de afaceri gratuită în cinci minute.

Acest lucru ar funcționa pentru majoritatea site-urilor web cu un buget mai redus. Cu toate acestea, îi lipsește mai multe caracteristici critice, precum o mai bună protecție împotriva spamului și antivirus, securitate îmbunătățită, gestionare ușoară a contului și multe altele.

Dacă doriți funcțiile puternice menționate mai sus, atunci veți avea nevoie de un serviciu de e-mail profesional de afaceri care să funcționeze cu numele de firmă existent (denumit domeniu).

Ce este Outlook.com?

Outlook este un serviciu de e-mail oferit de Microsoft. Puteți crea un cont gratuit dvs. [email protected] pentru a utiliza serviciul. Cu toate acestea, dacă doriți să creați o adresă de e-mail de marcă profesională cu Outlook.com, atunci va trebui să vă înscrieți la Office 365.

Este un serviciu plătit începând de la 12,50 USD pe utilizator / lună. Include 1 TB de stocare OneDrive, cele mai recente Outlook, Word, Excel și PowerPoint pentru computer sau Mac.

La WPBeginner, folosim și recomandăm G Suite by Google pentru adrese de e-mail de afaceri, deoarece este mai eficient din punct de vedere al costurilor (începe de la 5 USD / lună). De asemenea, preferăm Google Cloud, deoarece echipa noastră cunoaște Gmail și alte aplicații Google.

Pentru mai multe detalii, puteți vedea comparația noastră între G Suite și Office 365 pentru a afla cum se protejează cu Outlook.com.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul de creare a unei adrese de e-mail personalizate cu Outlook.com.

Înregistrarea la Outlook Premium cu Office 365

În primul rând, trebuie să accesați site-ul Office 365 și să vă înscrieți la abonamentul Business Premium. Este singurul abonament care include suport pentru domenii personalizate.

Înscrieți-vă la Premium Office Business 365

Vi se va solicita să furnizați informații personale. După aceea, faceți clic pe butonul următor pentru a continua și introduceți informațiile dvs. de plată.

Înregistrare Office 365

După înregistrare, veți ateriza pe panoul de administrare Office 365. De aici trebuie să vizitați Configurare »Domenii pentru a adăuga domeniul dvs. personalizat.

Configurați domeniul

Acest lucru vă va duce la pagina cu setări de domenii. Continuați și faceți clic pe butonul „Adaugă domeniu” pentru a continua.

Adăugați domeniu

Pe ecranul următor, vi se va cere să introduceți numele de domeniu pe care doriți să îl configurați. După introducerea numelui de domeniu, faceți clic pe butonul următor pentru a continua.

Introduceți numele de domeniu

Office 365 va căuta acum numele dvs. de domeniu și vă va cere să verificați dreptul de proprietate adăugând informații la setările DNS ale domeniului dvs..

Verificați-vă proprietatea asupra domeniului

Pentru a face acest lucru, va trebui să reveniți la pagina de setări a domeniului dvs. În funcție de registratorul dvs. de domeniu, această pagină va fi localizată sub contul dvs. Trebuie să găsiți opțiunea de setare DNS.

Dacă domeniul dvs. este înregistrat de către compania dvs. de găzduire WordPress, veți găsi setarea domeniului sub tabloul de bord cPanel etichetat drept „Editor de zonă” sau „Editor zonă DNS”..

Adăugarea înregistrării DNS

Notă: ecranul de mai sus este de la Bluehost. Ecranul dvs. de găzduire poate arăta ușor diferit.

Când adăugați o înregistrare DNS, asigurați-vă că informațiile introduse se potrivesc cu informațiile afișate de Office 365.

După ce ați lipit înregistrarea DNS, faceți clic pe butonul „Adăugați înregistrare DNS” pentru a vă salva modificările.

În continuare, trebuie să reveniți la portalul de administrare Microsoft Office 365 și să faceți clic pe butonul de verificare.

Verificați proprietatea domeniului

Office 365 va verifica acum înregistrarea DNS pentru a verifica dacă dețineți numele de domeniu. Verificarea DNS poate dura 5-10 minute, deoarece uneori DNS-ul dvs. nu este actualizat imediat.

După verificare, vi se va solicita să vă gestionați serviciile online.

Aici veți primi două opțiuni: prima este să permiteți automat Office 365 să facă modificările necesare în setările DNS, iar a doua opțiune este să gestionați manual înregistrările DNS.

Dacă domeniul dvs. este înregistrat la GoDaddy, atunci puteți selecta prima opțiune și Office 365 se va ocupa de restul.

În caz contrar, alege a doua opțiune pentru a gestiona manual înregistrările DNS.

Configurați-vă serviciile online

După ce ați făcut selecția, faceți clic pe butonul următor pentru a continua.

Office 365 vă va întreba acum ce serviciu doriți să configurați. În prezent, dorim doar să configurați Exchange pentru a utiliza serviciul de adrese de e-mail de afaceri.

Alegeți schimbul ca serviciu

Faceți clic pe butonul următor pentru a continua.

Exchange are nevoie de trei înregistrări DNS pentru a funcționa. Le vei putea vedea pe ecranul următor.

Adăugarea mai multor înregistrări DNS

Încă o dată, va trebui să accesați pagina cu setările DNS ale domeniului dvs. și să adăugați aceste înregistrări individual.

Adăugați înregistrări MX

Iată ce face fiecare din aceste înregistrări DNS.

În primul rând, aveți o înregistrare MX, care oferă instrucțiuni despre unde să livrați mesajele de e-mail. După aceea, aveți o înregistrare TXT, care vă ajută să împiedicați pe cineva să vă răsfățați e-mailul pentru a trimite spam. În sfârșit, aveți o înregistrare CNAME care permite software-ului precum Outlook să descopere și să se conecteze la un serviciu de e-mail.

Acum, dacă site-ul dvs. web avea deja o înregistrare MX, atunci ar fi înlocuit cu acesta. Acest lucru vă asigură că puteți utiliza serverele de poștă Outlook pentru a trimite și primi e-mailuri de la adresa dvs. de e-mail de domeniu personalizată.

După ce ați introdus toate înregistrările DNS, faceți clic pe butonul de verificare. Office 365 va verifica acum setările DNS de domeniu. Dacă totul este în ordine, atunci veți fi redirecționat înapoi la pagina de domenii.

Ați configurat cu succes numele de domeniu pentru a lucra cu Outlook.

Acum sunteți gata să creați adresa dvs. de e-mail de domeniu personalizată folosind Outlook.com.

Adăugarea unei adrese de e-mail personalizate în Outlook.com

Din tabloul de bord Office 365, accesați Utilizatori »Utilizatori activi apoi faceți clic pe Adăugare buton utilizator.

Adăugați un utilizator

Pe ecranul următor, trebuie să furnizați informațiile personale ale utilizatorului, apoi să alegeți o adresă de e-mail pentru acesta.

Adăugați adresa de utilizator și e-mail

Apoi, faceți clic pe butonul Adăugare pentru a vă salva setările.

Acum vă puteți autentifica folosind adresa de e-mail și parola pe care le-ați creat în pasul anterior pentru a utiliza noul dvs. e-mail profesional de marcă cu Outlook.com.

Utilizarea aplicației Outlook în Office 365

Puteți instala, de asemenea, aplicații Office 365 pe Mac și PC, inclusiv Outlook. Acest lucru vă va permite să utilizați adresa dvs. de e-mail de firmă cu acces offline prin intermediul aplicației Outlook.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să stabilești o adresă de e-mail profesională cu Outlook. De asemenea, poate doriți să vedeți articolul nostru despre cum să configurați o adresă de e-mail profesională cu G Suite și Gmail.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me