Cum să creați un buletin de e-mail CĂTRE DREPT (pas cu pas)

Doriți să creați un buletin de e-mail pentru site-ul dvs. web, blog sau afacerea de comerț electronic?


Un buletin informativ prin e-mail vă ajută să rămâneți în legătură cu utilizatorii dvs., să-i readuceți pe site-ul dvs. web și să-i convertiți în clienți.

Provocarea este că mulți începători le este greu să înceapă un newsletter prin e-mail. În principal pentru că simt că ar fi prea tehnic sau consumator de timp.

Acesta a fost cazul în urmă cu 10 ani, dar acum crearea unui buletin de e-mail este atât de ușor încât chiar și un non-tehnic îl poate face!

După ce am construit un buletin de e-mail cu peste 1 milion de abonați, am decis să creăm un ghid final despre cum să începeți un buletin de e-mail cu instrucțiuni pas cu pas.

Scopul nostru este să vă ajutăm să parcurgeți procesul și să configurați buletinul dvs. de e-mail în modul DREPT.

Cum să creezi cu ușurință un buletin informativ

Întrucât acesta este un ghid cuprinzător, am inclus un tabel de conținut pentru o navigare mai ușoară.

  Ce este un e-mail?

  Un buletin informativ prin e-mail este o formă de comunicare online care vă permite să trimiteți știri, sfaturi și actualizări despre produsul dvs., afacerea dvs. sau non-profit..

  Pentru a primi aceste actualizări, oamenii trebuie să se alăture listei dvs. de e-mail furnizându-le adresa de e-mail. Acești utilizatori sunt denumiți abonați, clienți sau contacte.

  Organizațiile și persoanele fizice folosesc buletine de e-mail în mai multe moduri diferite. De exemplu, întreprinderile folosesc buletine de e-mail pentru a trimite utilizatorilor informații despre produs, noi sosiri și cele mai recente actualizări.

  Site-urile și blogurile folosesc buletine de e-mail pentru a trimite actualizări de conținut, pentru a crește traficul și pentru a construi urmări loiale.

  De ce începeți un buletin de e-mail?

  Știați că mai mult de 75% dintre persoanele care vizitează site-ul dvs. astăzi nu o vor mai găsi niciodată?

  Nu este vina ta, ci doar că internetul este atât de mare și există mult conținut acolo.

  Pornirea unui newsletter prin e-mail vă va permite să convertiți acei vizitatori ai site-ului în abonați. Odată ce s-au alăturat newsletter-ului dvs. de e-mail, veți putea rămâne în legătură și le puteți readuce pe site-ul dvs. web.

  Practic, fără un buletin de e-mail, pierzi potențiali abonați și clienți în fiecare zi.

  Acum este posibil să vă gândiți: „Ce se întâmplă dacă rugăm utilizatorii să ne urmeze pe rețelele de socializare? Nu ar fi aceasta o modalitate de a contacta acești utilizatori? ”

  O va face și, cu siguranță, ar trebui să creezi un social media în urma. Cu toate acestea, nu dețineți acele platforme de socializare.

  Giganții de social media, cum ar fi Facebook și Twitter, limitează publicul dvs. Mai important, este posibil ca majoritatea utilizatorilor dvs. să nu verifice fluxurile sociale la fel de des.

  Pe de altă parte, oamenii tind să își verifice căsuța de e-mail de mai multe ori în fiecare zi. Majoritatea utilizatorilor utilizează un dispozitiv mobil cu notificări activate pentru e-mailuri.

  Pentru mai multe despre acest subiect, consultați articolul nostru despre motivul pentru care construirea unui buletin de e-mail este atât de importantă.

  Cine ar trebui să înceapă un e-mail?

  Mulți dintre utilizatorii noștri ne întreabă adesea dacă ar trebui să facă un buletin informativ pentru afacerea, blogul sau organizația lor. Răspunsul nostru este întotdeauna „Da”.

  Chiar dacă abia începi, ar trebui să începi să-ți creezi newsletter-ul din ziua 1. În fiecare zi nu faci acest lucru, pierzi bani, abonați și potențiali clienți.

  Marketingul prin e-mail este o situație câștigătoare, indiferent de industria dvs., de afaceri sau de traficul site-ului dvs..

  1. Email Marketing pentru întreprinderile mici

  Site-urile de afaceri, indiferent de industria sau mărimea lor, pot beneficia întotdeauna de crearea unui newsletter.

  Este cel mai eficient mod de a păstra legătura cu clienții dvs. existenți, vizitatorii site-ului și potențialii clienți.

  Inscriere la Newsletter-ul Sony PlayStation

  2. Email Newsletter pentru site-urile de comerț electronic

  Un studiu a descoperit că peste 44% dintre destinatarii de e-mail au făcut cel puțin o achiziție din cauza unui e-mail promoțional.

  Dacă rulați un magazin online, atunci marketingul prin e-mail este cel mai eficient instrument pentru a converti căruțele abandonate în clienți plătitori.

  Multă vreme, giganții de comerț electronic folosesc eficient e-mailul pentru a converti vizitatorii ocazionali în cumpărători.

  E-mailuri de căruță abandonate

  3. Email Newsletter pentru non-profit

  Organizațiile fără scop lucrativ trebuie să adreseze susținătorilor lor pentru donații, sprijin, evenimente și multe altele. Alte mijloace precum rețelele de socializare, telefonul și corespondența fizică costă mult mai mulți bani decât e-mail marketing.

  Formular de înscriere a buletinului de informații Human Rights Watch

  Crearea unui newsletter prin e-mail permite non-profitului să rămână în contact cu publicul larg, susținătorii și donatorii.

  Utilizatorii au mai multe șanse să deschidă e-mailuri de la un serviciu non-profit pe care îl susțin. De fapt, 49% din milenii preferă să primească actualizări de la organizațiile pe care le sprijină prin e-mail.

  Pentru a afla mai multe, consultați acest articol despre motivul pentru care marketingul prin email este esențial pentru non-profit.

  4. Email Newsletter pentru bloguri și site-uri de știri

  Dacă doriți să porniți un blog sau să creați un site de știri bazat pe conținut, atunci marketingul prin email este cel mai bun mod de a vă construi publicul. Veți vedea că toți cei mai populari marketeri de internet, influenți și bloggeri celebri își construiesc activ listele de e-mailuri.

  Buletin informativ Chris Brogan

  Iată de ce:

  • Trebuie să trimiteți actualizări prin e-mail utilizatorilor care altfel nu s-ar mai întoarce niciodată pe site-ul dvs. web.
  • Construiți un public constant de cititori fideli fără să vă bazați pe platforme terțe precum căutarea și rețelele de socializare.
  • Nu controlați motoarele de căutare sau rețelele de socializare. Clasamentele dvs. de căutare pot scădea și profilurile dvs. de socializare pot fi suspendate fără niciun motiv. Pe de altă parte, dețineți lista de e-mailuri și aveți o libertate deplină pentru a o utiliza.

  5. Buletinele de e-mail pentru educație

  Instituțiile de învățământ au nevoie de sprijin din partea unei comunități angajate de studenți, facultăți, părinți și afaceri locale. Fie că este vorba de strângere de fonduri, admitere, evenimente sau alte activități; E-mailul este cel mai ieftin și mai direct mod de a ajunge la școli și colegii.

  Formular de înscriere a buletinului de la Universitatea din California

  Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care buletinele de e-mail pot beneficia de companii, persoane fizice și non-profit. Există multe alte exemple acolo, motiv pentru care majoritatea marketerilor consideră că marketingul prin e-mail este crucial pentru a avea succes online.

  Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care puteți porni cu ușurință un buletin de e-mail pentru a vă dezvolta propria afacere și brand.

  Pasul 1. Pornirea unui newsletter prin e-mail

  Cel mai important lucru de care va trebui să începeți buletinul de e-mail este un furnizor de servicii de marketing prin e-mail. Acestea sunt companii care vă permit să colectați adrese de e-mail și să trimiteți e-mailuri în masă.

  În lume există literalmente sute de servicii de marketing prin email, inclusiv Constant Contact, SendinBlue, AWeber, Drip, ConvertKit și multe altele.

  După ce am încercat aproape fiecare serviciu popular de e-mail marketing, recomandăm utilizatorilor noștri să utilizeze Constant Contact. Sunt unul dintre cei mai populari furnizori de servicii de marketing prin e-mail din lume, iar sprijinul lor este excelent în a ajuta oamenii să înceapă.

  Constant Contact oferă o platformă de marketing e-mail prietenoasă pentru începători, cu instrumente simple de drag and drop pentru a vă ajuta să începeți rapid. De asemenea, au instrumente avansate de creștere a listelor de e-mailuri, automatizare de marketing, șabloane de atragere a atenției și multe altele.

  În primul rând, trebuie să accesați site-ul Constant Contact și să faceți clic pe butonul de înregistrare. Au un proces de 60 de zile gratuit (nu este necesară o carte de credit).

  Înscriere pentru contact constant

  După ce faceți clic pe buton, acesta vă va duce la pagina de înscriere unde trebuie să furnizați informațiile pentru a vă crea contul.

  Completați formularul de înscriere

  După finalizarea înregistrării, veți fi redirecționat la configurarea ghidată constantă a contactului. Faceți clic pe „Treceți la acest pas” mai jos, deoarece vă vom arăta cum să o configurați mai târziu în acest articol.

  Salt la instalarea asistentului

  Acum veți ajunge la tabloul de bord al Contactului constant. Aici veți gestiona listele dvs. de e-mail, abonații și veți trimite newsletter-ul dvs. de e-mail.

  Tabloul de bord Constant Contact

  Notă: Contul de încercare gratuită Constant Contact vă permite doar să trimiteți până la 100 de e-mailuri. Va trebui să cumpărați planul plătit pentru a accesa toate funcțiile puternice. Utilizatorii WPBeginner pot beneficia de o reducere de 20% special atunci când folosesc codul nostru cupon Constant Contact.

  Pasul 2. Crearea unei liste de e-mailuri

  O listă de e-mail este practic o listă de contacte a abonaților. Gândiți-vă la ea ca la o carte de contact care conține adrese de e-mail ale tuturor utilizatorilor care se înscriu pentru a primi newsletter-ul dvs. de e-mail.

  Pentru a menține contactele organizate, trebuie să creați o listă de e-mailuri.

  Pur și simplu faceți clic pe linkul „Contacte” din meniul superior și apoi faceți clic pe linkul Listă e-mail din bara laterală.

  Crearea unei noi liste de e-mailuri

  Această pagină va afișa toate listele de e-mailuri. În mod implicit, Constant Contact creează o listă de e-mail pentru dvs. etichetată „Interes general”. Trebuie să faceți clic pe linkul „Introduceți o listă nouă” pentru a crea o nouă listă de e-mailuri.

  Alegeți un nume pentru lista de e-mailuri

  Vi se va cere să introduceți un nume pentru lista dvs. Puteți introduce orice lucru care vă ajută să identificați cu ușurință lista.

  Apoi, faceți clic pe butonul „Adăugați lista” și Constant Contact va crea lista pentru dvs..

  Lista de e-mail creată

  Pentru a începe să utilizați această listă de e-mail, aveți nevoie de cel puțin un contact adăugat la ea. Puteți adăuga manual un contact la lista dvs. accesând pagina „Contacte” și dând clic pe butonul „Adăugați contacte”.

  Adăugați contact la lista dvs. de e-mail

  Aceasta vă va arăta un meniu derulant, care vă va întreba cum doriți să adăugați contacte. Pentru a continua, trebuie să selectați „Introduceți un singur contact”.

  Pe ecranul următor, trebuie să introduceți informații de contact. Puteți adăuga una dintre propriile dvs. adrese de e-mail aici. Acest lucru vă va permite să vă testați campaniile de e-mail.

  Adăugarea unui contact la lista dvs. de e-mail

  După introducerea informațiilor de contact, faceți clic pe butonul de salvare pentru ao adăuga. Lista dvs. de e-mail este gata de utilizare.

  Acum că ați creat o listă de e-mailuri, este timpul să configurați câteva setări de bază ale listei.

  Pasul 3. Configurarea setărilor listei dvs. de e-mail

  Primul lucru pe care doriți să îl configurați este un e-mail de bun venit. Acesta este mesajul de e-mail trimis utilizatorilor dvs. atunci când se alătură buletinului dvs. de e-mail.

  Să începem.

  În primul rând, trebuie să faceți clic pe linkul „Campanii” din meniul superior și apoi să faceți clic pe butonul „Creare”.

  Creați o campanie de e-mail de bun venit

  Aceasta va genera o fereastră în care vi se va solicita să selectați un tip de campanie de e-mail. Faceți clic pe „Automatizare prin e-mail” pentru a continua.

  Campania de automatizare prin e-mail

  După aceea, trebuie să alegeți tipul de automatizare prin e-mail. Faceți clic pe opțiunea „E-mail de bun venit” pentru a continua.

  Selectați e-mail automat de bun venit

  În continuare, vi se va solicita să selectați un șablon pentru e-mailul dvs. Constructorul vă va arăta în mod automat șabloane „Mesaje de e-mail de bun venit” pe care le puteți utiliza ca punct de plecare.

  Selectați șablonul de e-mail de bun venit

  Pur și simplu faceți clic pe un șablon pentru a-l selecta și deschide în constructorul de e-mailuri drag and drop Constant Contact.

  Crearea unui e-mail de bun venit

  De aici, veți proiecta șablonul dvs. de e-mail de bun venit.

  Puteți începe oferind campaniei dvs. un titlu adecvat, acest lucru vă va ajuta să identificați campania atunci când va trebui să o editați sau să o modificați în viitor.

  Faceți clic pe linkul „Untitled…” din colțul din stânga sus pentru a-l edita. Introduceți acum un nume pentru campania dvs., de exemplu, e-mail de bun venit, înregistrare nouă a utilizatorului, introducere etc..

  denumirea campaniei

  După aceea, puteți începe să editați șablonul de e-mail. Este un editor drag-and-drop, astfel încât să puteți trage pur și simplu elemente din coloana din stânga și să le aruncați pe pânză. Puteți, de asemenea, să indicați și să faceți clic pe oriunde pe e-mail pentru a o edita.

  Indicați și faceți clic pentru a edita e-mailul dvs. de bun venit

  Puteți înlocui logo-ul cu unul propriu, puteți adăuga propria imagine pentru antet pentru a se potrivi cu brandingul dvs., puteți personaliza subiectul e-mailului și textul mesajului pentru a se potrivi.

  După ce sunteți mulțumit de design, faceți clic pe „Salvați” pentru a vă stoca e-mailul, apoi faceți clic pe butonul „Continuați”.

  Constructorul de e-mail vă va cere acum să selectați o listă de e-mailuri. Continuați și selectați lista creată în pasul anterior. După aceea, completați formularul de adresă fizică.

  Setări e-mail de bun venit

  Datorită legilor anti-spam în multe țări, trebuie să includeți informații despre adresa fizică în fiecare e-mail al buletinului. Aceasta poate fi adresa dvs. de afaceri sau un P.O. cutie.

  În sfârșit, faceți clic pe butonul „Activare” din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a salva și activa adresa de e-mail de bun venit.

  Bine ați venit campania de e-mail binevenită

  Ați configurat cu succes o campanie „E-mail de bun venit”. De acum înainte, toți utilizatorii noi care se alătură buletinului dvs. vor primi acest e-mail la înregistrare.

  Câteva sfaturi despre scrierea unui e-mail eficient de bun venit

  E-mailurile de bun venit au o rată medie deschisă de 50%, care este mai mare decât oricare alt buletin de e-mail pe care îl trimiteți.

  Va fi primul lucru pe care noii abonați îl vor auzi. Aceasta este oportunitatea dvs. de a le impresiona, așa că așteaptă cu nerăbdare următoarea newsletter prin e-mail.

  • Spuneți mulțumiri și anunțați utilizatorii că le apreciați că împărtășesc informațiile de contact cu dvs..
  • În continuare, ai vrea să te prezinți, afacerea ta și ce faci. Păstrați-l scurt și simplu.
  • Spuneți-le utilizatorilor dvs. cât de des le veți trimite prin e-mail și ce fel de conținut și oferte ar trebui să aștepte.
  • Dacă ați promis utilizatorilor un stimulent pentru a vă alătura listei dvs. de e-mail, atunci includeți aceste informații în e-mailul dvs. de bun venit.
  • Cea mai bună modalitate de a introduce utilizatorii la marca dvs. este prin a-i trimite la cel mai util conținut de pe site-ul dvs. web. Îi ajută să descopere conținut și să creeze implicare.

  Pentru mai multe sfaturi, consultați acest ghid despre cum să scrieți un e-mail de întâmpinare perfect pentru noii abonați.

  Pasul 4. Configurarea formularelor de înscriere la newsletter pentru a obține mai mulți abonați

  Acum că v-ați înscris cu o platformă de marketing prin e-mail și ați configurat lista de e-mailuri. Este timpul să începeți promovarea.

  Cel mai simplu mod de a obține mai mulți abonați este adăugând formulare de înscriere la newsletter pe site-ul dvs. web. De obicei, serviciul dvs. de marketing prin e-mail ar avea formulare de înscriere gata făcute pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. web.

  Cu toate acestea, aceste formulare de înscriere nu arată bine și uneori nu se încadrează în containerul în care doriți să le plasați.

  Să aruncăm o privire cum să adăugați cu ușurință formulare de înscriere la newsletter pe site-ul dvs. WordPress. Vă vom arăta două metode și puteți alege una sau ambele.

  1. Adăugați formularul de înscriere la newsletter folosind WPForms Lite (gratuit)

  WPForms este cel mai bun drag & renunță la WordPress de pe pluginul de pe piață. Au o versiune gratuită numită WPForms lite care include suport integrat pentru a vă conecta cu contul dvs. de contact constant.

  Acest lucru vă permite să utilizați constructorul de formulare drag and drop WPForms pentru a crea formularul dvs. de înscriere la newsletter.

  Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul WPForms Lite. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

  La activare, trebuie să vizitați WPForms »Setări pagina și faceți clic pe fila „Integrări”.

  Integrări WPForms

  Veți vedea integrarea Constant Contact listată acolo. Trebuie să faceți clic pentru a o extinde, apoi faceți clic pe butonul „Adăugați cont”.

  Aceasta vă va arăta informațiile necesare pentru a conecta contul dvs. de contact constant la WPForms. Faceți clic pe linkul care scrie „Faceți clic aici pentru a vă înregistra la Contact constant”.

  Conectați contactul constant la WPForms

  Aceasta va genera un pop-up care vă va duce pe site-ul Constant Contact. Faceți clic pe butonul „Permite” pentru a oferi acces WPForms la contul dvs. de contact constant.

  Permite accesul

  În continuare, veți vedea un cod de autorizare pe care trebuie să îl copiați.

  Cod de autorizare

  Reveniți la pagina cu setări WPForms și introduceți codul de autorizare pe care l-ați copiat mai devreme. De asemenea, trebuie să furnizați un nume pentru această integrare.

  Adăugați cod de autorizare

  În cele din urmă, faceți clic pe butonul „Conectați-vă la contact constant”.

  WPForms se va conecta acum la contul dvs. de contact constant. Veți vedea lângă etichetare o etichetă „Conectat”.

  Contact constant conectat

  Acum sunteți gata să creați formularul de înscriere la newsletter utilizând WPForms.

  Pur și simplu îndreptați-vă către WPForms »Adaugă nou pagina pentru lansarea interfeței constructorului WPForms.

  Crearea unui formular de înscriere la newsletter

  Furnizați un titlu pentru formularul dvs., apoi faceți clic pe șablonul „Formular de înscriere la buletin informativ”.

  Aceasta va încărca un formular de înscriere citit, cu câmpurile necesare deja adăugate la formular.

  Editarea formularului de înscriere la newsletter

  Puteți puncta și faceți clic pentru a edita câmpurile formularului, modifica etichetele câmpurilor și puteți adăuga mai multe câmpuri din coloana din stânga, dacă este nevoie.

  După ce sunteți mulțumit de formular, trebuie să faceți clic pe fila Marketing pentru a-l integra cu Constant Contact.

  Adăugați o conexiune nouă

  Faceți clic pe fila Contact constant și apoi faceți clic pe butonul „Adăugați conexiune”. Vi se va solicita să furnizați un titlu pentru această conexiune. Puteți introduce orice aici, apoi faceți clic pe butonul OK.

  Denumiți conexiunea dvs.

  În continuare, veți vedea setările pentru această conexiune. Acesta va detecta automat contul dvs. de contact constant și îl va afișa în câmpul Selectare cont.

  Mai jos de care trebuie să selectați lista de e-mailuri. Faceți clic pe ea pentru a selecta lista de e-mail pe care ați creat-o mai devreme.

  Selectați câmpurile de listă de e-mail și formularul de hartă

  După aceea, va trebui să mapați câmpurile de formular WPForms către câmpurile Contact constant. Odată terminat, puteți face clic pe butonul „Salvați” din partea de sus pentru a salva formularul de înscriere.

  WPForms face, de asemenea, foarte ușor să adăugați formularul dvs. de înscriere la newsletter oriunde pe site-ul dvs. web.

  Dacă doriți să adăugați formularul în bara laterală a site-ului dvs. web, accesați Aspect »Widgets pagina și adăuga widget WPForms la o bară laterală.

  Widget WPForms

  Furnizați un titlu pentru widget și apoi selectați formularul de înscriere pe care l-ați creat anterior. Nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați” pentru a vă stoca setările.

  Acum puteți vizita site-ul dvs. web pentru a vedea formularul de înscriere la newsletter în acțiune.

  Formular de înscriere la newsletter afișat în bara laterală

  Puteți adăuga și formular de înscriere la postările sau paginile dvs. de blog. Pur și simplu editați postarea și adăugați blocul WPForms în zona de conținut.

  Adăugarea blocului WPForms la postarea pe blog

  După adăugarea blocului, selectați formularul de înscriere la newsletter pe care l-ați creat anterior și WordPress îl va încărca în postarea dvs. Acum puteți salva sau publica postarea dvs. și puteți vizita site-ul dvs. web pentru ao vedea în acțiune.

  Formular de înscriere la newsletter într-o postare WordPress

  2. Adăugați formularul de înscriere la newsletter folosind OptinMonster (Pro)

  Pentru această metodă, vom folosi OptinMonster, care este cel mai bun instrument de pe piață pentru a vă ajuta să obțineți mai mulți abonați de e-mail, mai rapid!

  Acesta include zeci de formulare de înregistrare cu convertire ridicată, precum ferestrele de tip lightbox, cu tehnologie de intenție de ieșire, optine în doi pași, formulare de glisare, bare flotante și multe altele. Acest lucru vă oferă instrumente puternice de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta rapid lista de e-mailuri.

  Pentru mai multe detalii, consultați studiul nostru complet de caz OptinMonster pentru a afla cum l-am folosit pentru creșterea abonaților noștri de email cu 600%.

  În primul rând, va trebui să vă înscrieți pentru un cont OptinMonster. Este un serviciu premium, iar planurile lor pornesc de la 9 dolari pe lună.

  Puteți utiliza codul nostru promoțional OptinMonster: WPB10 pentru a beneficia de 10% din achiziție.

  După ce v-ați înscris pentru OptinMonster, veți ajunge pe tabloul de bord al contului.

  Să creăm prima campanie OptinMonster. Faceți clic pe butonul „Creare campanie” pentru a începe.

  Creați campanie

  În continuare, vi se va cere să selectați un tip de optină. De dragul acestui ghid, vom crea un formular de înscriere popup lightbox. Mai jos, trebuie să alegeți un șablon pentru campania dvs..

  Alegeți tipul optin și șablonul

  După aceea, vi se va solicita să furnizați un titlu pentru campania dvs. și să introduceți adresa site-ului.

  Setări campanie

  Aceasta va lansa interfața constructorului OptinMonster. Este un constructor puternic de campanii de drag and drop unde vă puteți proiecta formularele de optin.

  Constructor OptinMonster

  Puteți puncta și faceți clic pentru a edita orice articol de pe ecran. Puteți adăuga, de asemenea, blocuri noi pentru a adăuga diferite elemente la optin.

  După ce sunteți mulțumit de design, este timpul să conectați campania OptinMonster la contul dvs. de Contact constant.

  Comutați în fila „Integrări” din meniul de sus și apoi faceți clic pe butonul „Adăugare nouă integrare”.

  Adăugarea unei noi integrări în OptinMonster

  În continuare, trebuie să selectați Constant Contact ca „furnizor de servicii de e-mail” și apoi să faceți clic pe butonul „Înregistrare cu contact constant”.

  Acest lucru va genera o fereastră în care trebuie să faceți clic pe butonul „Permite”.

  Permiteți OptinMonster să acceseze contul dvs. de Contact constant

  Comutați înapoi la OptinMonster și furnizați un nume pentru această conexiune. După aceea, faceți clic pe butonul „Conectați-vă la contact constant”.

  Conectați contactul constant la OptinMonster

  OptinMonster va prelua acum datele contului dvs. de contact constant. Trebuie să selectați lista de e-mail pe care ați creat-o pentru newsletter-ul dvs..

  Selectați lista de e-mailuri

  Acum, vom arunca o privire asupra regulilor de afișare pentru campania dvs. Regulile de afișare vă permit să alegeți când și unde să afișați campania.

  Reguli de afișare

  În mod implicit, OptinMonster va afișa pop-up-ul oricărui utilizator după 5 secunde. Popup-ul va apărea doar pe prima lor vizualizare de pagină și nu va deranja utilizatorii din nou în timpul aceleiași sesiuni.

  În continuare, trebuie să treceți la fila Publicare și să schimbați starea campaniei în Live. După aceea, nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvați” pentru a stoca toate setările campaniei.

  Publicați campania dvs. OptinMonster

  Campania dvs. OptinMonster este acum gata, să o adăugăm pe site-ul dvs. WordPress.

  În primul rând, va trebui să instalați și să activați pluginul OptinMonster gratuit pe site-ul dvs. Acest plugin funcționează ca un conector între site-ul dvs. WordPress și OptinMonster.

  După activare, trebuie să faceți clic pe elementul de meniu OptinMonster din bara laterală de administrare WordPress. Pe ecranul următor, faceți clic pe butonul „Conectați-vă contul” pentru a continua.

  Conectați OptinMonster la WordPress

  În continuare, vi se va cere să introduceți cheia API OptinMonster. Puteți găsi aceste informații în contul dvs. pe site-ul OptinMonster.

  Conectați-vă la OptinMonster

  După introducerea tastei API, faceți clic pe butonul „Conectați-vă la OptinMonster”. Pluginul va conecta acum site-ul dvs. la OptinMonster.

  În continuare, trebuie să comutați la fila „Campanii”. Aici vor apărea toate campaniile dvs. OptinMonster. Dacă nu vedeți nicio campanie aici, faceți clic pe butonul „Actualizare campanii”.

  Activați campania pe site-ul dvs. web

  Acum trebuie să faceți clic pe „Go Live” live sub campania pe care tocmai ați creat-o. După aceea, puteți vizita site-ul dvs. web într-o nouă filă a browserului Incognito pentru a vizualiza fereastra de înscriere la newsletter.

  Formular de înscriere la newsletter

  OptinMonster este un instrument incredibil de puternic pentru a obține rapid mai mulți abonați pentru site-ul dvs. web.

  Urmează câteva alte tipuri de campanie pe care le puteți crea cu OptinMonster.

  • Un formular de înscriere în caseta de derulare glisantă
  • Formular de înscriere a unui subsol plutitor plutitor
  • Declanșarea FOMO cu un formular de înscriere a temporizatorului de contorizare

  Pasul 5. Trimiterea primului dvs. newsletter prin e-mail

  După ce ați adăugat formulare de înscriere la newsletter pe site-ul dvs. web, veți începe treptat să primiți abonați. După primirea e-mailului dvs. de bun venit, acești noi abonați vor aștepta să vadă ce le trimiteți în continuare.

  Acum sunteți gata să începeți să trimiteți e-mailuri pentru newsletter.

  Să creăm prima dvs. campanie de e-mail.

  Marele lucru despre utilizarea Constant Contact este că vine cu un constructor de e-mail incredibil de ușor de utilizat, cu tone de șabloane frumoase.

  Crearea campaniilor dvs. și trimiterea de e-mailuri informative este destul de ușor. Pur și simplu conectați-vă la contul dvs. de Contact constant și faceți clic pe meniul Campanii din partea de sus.

  Creați o nouă campanie Constant Contact

  Pagina de campanii prezintă toate campaniile dvs. de e-mail curente, anterioare și automate. Faceți clic pe butonul Creare pentru a începe un nou e-mail.

  Vi se va solicita să selectați un tip de campanie. Faceți clic pentru a selecta tipul de campanie „Email” și continuați.

  Selectați tipul de campanie prin e-mail

  În continuare, trebuie să alegeți un șablon de e-mail pentru buletinul dvs. Constant Contact vine cu mai multe șabloane gata pregătite pentru diferite industrii, campanii și tipuri de e-mail.

  Alegeți un șablon de e-mail

  Toate aceste șabloane de e-mail sunt complet personalizabile și puteți adăuga propriul logo și imagini pentru a le personaliza. După ce editați și salvați un șablon, îl veți putea utiliza pentru viitoarele campanii.

  Vă recomandăm să începeți cu un șablon simplu de newsletter și să îl personalizați cu logo-ul propriei mărci.

  Pur și simplu faceți clic pe un șablon pentru a-l selecta pentru buletinul dvs. de e-mail. Constant Contact va încărca apoi constructorul de e-mail cu șablonul selectat.

  Editarea șablonului dvs. de e-mail

  Acesta este același constructor de e-mail pe care l-ați folosit pentru a crea un e-mail de bun venit. Puteți adăuga logo-ul mărcii dvs., indicați și faceți clic pentru a adăuga text, link și imagini.

  Adăugarea postărilor dvs. de blog la newsletterul prin e-mail

  Puteți, de asemenea, să adunați și să adăugați postările de pe blog la newsletter. Faceți clic pe butonul „Mai mult” din coloana din stânga, apoi trageți și plasați blocul „Citește mai mult” pe adresa dvs. de e-mail.

  Adăugarea postărilor de pe blog cu mai multe link-uri

  În continuare, trebuie să faceți clic pe blocul „Citește mai mult” pentru a-l edita. Acest lucru va genera o fereastră în care trebuie să introduceți linkul postării pe blog pe care doriți să îl adăugați.

  Adăugați postare pe blog la e-mail

  Faceți clic pe butonul de previzualizare pentru a obține o imagine și descrierea articolului și apoi faceți clic pe butonul Inserare. Repetați procesul pentru a adăuga mai multe postări pe blog, dacă este nevoie.

  După ce sunteți mulțumit de designul și conținutul e-mailului dvs., faceți clic pe butonul „Continuați” pentru a merge mai departe.

  Continuați la setările de e-mail

  Pe ecranul următor, mai întâi, trebuie să selectați adresa de e-mail pe care doriți să o trimiteți acest mesaj. După aceea, consultați alte setări de e-mail din pagină.

  Setări prin e-mail și programare

  În cele din urmă, trebuie să selectați dacă doriți să trimiteți acest e-mail imediat sau să îl programați pentru a le trimite mai târziu.

  Vă recomandăm să vă trimiteți e-mailurile într-un program fix. Acest lucru ajută utilizatorii să anticipeze sosirea e-mailului și să stabilească așteptările. Pentru mai multe despre acest subiect, consultați acest ghid despre alegerea celui mai bun moment pentru a trimite e-mailuri la newsletter.

  Faceți clic pe butonul Schedule din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a vă salva e-mailul.

  Cu toate acestea, ați creat cu succes primul dvs. e-mail de newsletter și ați programat să îl trimiteți.

  Aveți nevoie de ajutor pentru a scrie e-mailuri eficace pentru newsletter? Consultați aceste sfaturi despre scrierea buletinelor de e-mail eficiente.

  Pasul 6. Sfaturi pentru a obține mai mulți abonați prin e-mail

  În 2018, numărul utilizatorilor de e-mail la nivel global s-a ridicat la 3,8 miliarde utilizatori.

  Într-un alt studiu, 48% dintre participanți au spus că ar dori să primească actualizări prin e-mail de la mărcile lor preferate.

  Aceasta înseamnă că utilizatorii preferă să primească e-mailuri de la companiile lor preferate. Acum, singura întrebare care rămâne este cum îi determinați să se aboneze la newsletter-ul dvs.?

  Din fericire, e-mail marketing-ul a fost de foarte mult timp. Experții experimentează în mod regulat, împărtășesc și găsesc noi modalități de a-și dezvolta listele de e-mailuri.

  Aici vom împărtăși câteva dintre propriile sfaturi care sunt testate și dovedite că funcționează.

  1. Folosiți mai multe formulare de înscriere

  Mulți începători adaugă doar un formular de înscriere la newsletter pe site-ul lor web și uită de acesta. Adăugați mai multe formulare de înscriere pe site-ul dvs. web utilizând o varietate de destinații de plasare.

  Formulare de înscriere multiple

  Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu distrugeți experiența utilizatorului cu prompturi agresive de înregistrare.

  De exemplu, în imaginea de mai sus, al doilea prompt apare numai atunci când un utilizator derulează în jos și primul formular de înscriere nu mai este vizibil.

  Social Media Examiner utilizează mai multe formulare de înscriere și strategii creative care le-a ajutat să obțină peste 250.000 de abonați de e-mail (studiu de caz).

  Continuați să experimentați cu diferite forme și destinații de plasare pentru a afla care vă oferă cele mai bune rezultate.

  2. Utilizați magneți de plumb pentru a captura mai mulți abonați

  Magneții de plumb sunt oferte speciale utilizate ca stimulent pentru a vă alătura newsletter-ului dvs. de e-mail. Aceste oferte speciale ar putea fi o descărcare exclusivă, un ebook, o resursă utilă, un cupon de reducere, etc.

  Magneții de plumb funcționează extrem de bine deoarece oferă utilizatorilor o satisfacție instantanee și valoare pentru efectuarea unei acțiuni.

  Puteți vedea un exemplu live de magneți de plumb chiar sub acest articol, unde oferim utilizatorilor o descărcare gratuită a setului nostru de instrumente WordPress final ca un stimulent.

  Exemplu de magnet de plumb

  3. Oferta upgrade-uri de conținut

  Similar cu magneții de plumb, actualizările de conținut oferă utilizatorilor o bucată suplimentară de conținut sau bonus, pe care le pot descărca după înregistrarea la newsletter-ul dvs..

  Puteți adăuga cu ușurință actualizări de conținut la conținutul existent. Aceasta poate fi o listă de verificare, o descărcare PDF a articolului, un studiu de caz, un raport de cercetare și multe altele.

  Exemplu de actualizare a conținutului

  Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați actualizări de conținut în WordPress.

  4. Folosiți social media pentru a vă crește lista de e-mailuri

  Promovarea buletinului informativ pe social media

  Site-ul dvs. nu este singurul loc în care să vă promovați newsletterul și să găsiți abonați noi. Platformele de social media pot fi un alt loc pentru a converti adepții în abonați de e-mail.

  Pentru sfaturi detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să utilizați social media pentru a vă crește lista de e-mailuri

  Ai nevoie de și mai multe sfaturi? Consultați următoarele ghiduri de marketing prin e-mail:

  • 73 sfaturi dovedite pentru a vă crește lista de e-mailuri
  • Cum se face generarea de plumb în WordPress
  • 12 sfaturi pentru a vă crește rapid lista de e-mailuri

  Pasul 7. Cum să câștigi bani din e-mail

  Una dintre afirmațiile populare în rândul marketerilor digitali este că „Banii sunt în listă”. Fiecare dolar pe care îl cheltuiți pe email marketing are un randament mediu de 32 de dolari.

  Pe măsură ce numărul dvs. de abonați crește, ați dori să explorați oportunitățile de generare a informațiilor prin e-mail.

  Următoarele sunt doar câteva dintre cele mai ușoare metode de a câștiga bani din newsletter-ul dvs. de e-mail.

  1. Vindeți-vă produsele

  Vindeți propriile produse

  În primul rând, în mod evident, ați dori să utilizați lista dvs. de e-mail pentru a vinde propriile produse. Puteți utiliza lista de e-mail pentru a trimite oferte speciale și oferte de reducere exclusiv abonaților.

  De asemenea, îi puteți readuce pe site-ul dvs. web adăugând apeluri la acțiune, oferind conținut numai pentru membri, demo și probe gratuite.

  Când încercați să vindeți propriile produse, păstrați în minte formula „Valoarea valorii valorii”.

  Practic sugerează că ar trebui să oferiți o valoare de trei ori mai mare decât valoarea dvs. de vânzare. Cei mai mulți marketeri sunt de acord că astfel de e-mailuri funcționează mai bine decât cele care nu sunt altceva decât un ton de vânzare simplu.

  2. Produse și servicii Upsell

  Upselling este o tehnică de vânzare pentru a convinge clienții să cumpere ceva suplimentar precum un upgrade sau un supliment. Pe măsură ce lista de e-mailuri crește, puteți trimite oferte personalizate către clienții existenți.

  Vânzare prin e-mail

  Datorită serviciilor de mesagerie extrem de direcționate și a ofertelor personalizate, e-mailurile upell tind să funcționeze mult mai bine. Acest lucru poate determina multe companii să trimită mai multe astfel de e-mailuri.

  Trebuie să vă amintiți că e-mailurile dvs. ar trebui să ofere valoare mai întâi, altfel acele email-uri vor deveni curând enervante.

  3. Marketing afiliat

  marketing afiliat

  Marketingul afiliat este un program de trimitere în care un comerciant cu amănuntul online (agent de publicitate) vă plătește o comisie atunci când utilizatorii își achiziționează produsul folosind linkul dvs. de trimitere.

  Puteți găsi produse și servicii care ar putea să vă intereseze utilizatorii și să adăugați link-uri de afiliere, recenzii și cupoane în e-mailurile dvs. din newsletter.

  Pentru a începe, consultați ghidul începătorului nostru de marketing afiliat.

  4. Publicitate sau închirierea listei de e-mailuri

  Dacă lista de e-mailuri crește rapid, atunci puteți câștiga bani prin închirierea listei de e-mailuri.

  Vedeți, o mulțime de oameni nu își dau seama de potențialul de marketing prin e-mail până când nu își dau seama că ar putea beneficia enorm de o listă de e-mailuri.

  Norocos pentru tine, ei caută acum pe cineva care poate avea deja o listă de persoane interesate de anumite produse, servicii sau industrie.

  Puteți aborda direct acești agenți de publicitate sau puteți găsi brokeri cu liste de e-mail precum Info USA, List Giant sau Listă de corespondență directă.

  Pasul 8. Țineți-vă e-mailurile din spam

  Cum să faceți să evitați să ajungeți în spam

  În 2012, 90% din toate e-mailurile au fost spam. Acest număr a fost redus la 58% până la sfârșitul anului 2018.

  Motivul principal al acestui declin a fost îmbunătățirea tehnologiilor de detectare și prevenire a spamului utilizate de instrumentele de marketing prin e-mail.

  Aceasta este o veste excelentă pentru toți utilizatorii și întreprinderile. Cu toate acestea, tehnologiile de detectare a spam-ului, bazate pe AI, sunt destul de sensibile și pot marca greșit mesajele de e-mail ca spam.

  Următoarele sunt motivele cele mai frecvente pentru ca e-mailurile din newsletter să se încheie în spam:

  1. Nu ați utilizat dubla opțiune

  Practic, toate serviciile de marketing prin email, inclusiv Contactul constant, necesită acordul utilizatorilor pentru a le trimite e-mailuri. Acest lucru este făcut de către utilizator care își verifică adresa de e-mail după înregistrare.

  Cu toate acestea, acestea vă permit, de asemenea, să adăugați manual adrese de e-mail. Dacă utilizați greșit această caracteristică și adăugați adrese de e-mail din surse aleatorii, mesajele dvs. vor ajunge în spam.

  2. Adresa de e-mail a expeditorului a fost utilizată pentru spam

  Dacă adresa dvs. de e-mail a expeditorului a fost utilizată pentru a trimite spam sau malware, atunci campaniile dvs. de e-mail cu aceeași adresă expeditor vor ajunge în spam. Acesta este motivul pentru care trebuie să obțineți o adresă de e-mail de afaceri pentru a vă asigura o livrabilitate ridicată pentru e-mailurile dvs. din newsletter.

  3. Linii de subiect înșelătoare

  Subiectele de e-mail înșelătoare sunt enervante și datorită multor utilizatori care raportează astfel de e-mailuri, algoritmii de spam pot acum identifica multe astfel de linii și le pot marca spam.

  Urmează câteva exemple de linii de subiecte înșelătoare comune.

  • Urgență: actualizați-vă informațiile
  • Vă mulțumim pentru comanda dvs.!
  • Ați câștigat un premiu

  Aveți nevoie de câteva exemple bune? Consultați aceste 160+ linii excelente de subiecte de e-mail pentru inspirație.

  4. Email-ul dvs. trebuie să conțină informații exacte

  Legile anti-spam în multe țări impun expeditorului să furnizeze o adresă precisă (adresa de e-mail a expeditorului), adresa fizică completă și un link de dezabonare în mesajul de e-mail.

  Dacă unul dintre acestea lipsește din e-mailul dvs. pentru newsletter, atunci cel mai probabil va ajunge în spam.

  Practic, trebuie să urmați regulile și îndrumările furnizate de software-ul dvs. de marketing prin e-mail și veți putea evita folderul spam.

  Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi cu ușurință un buletin de e-mail. De asemenea, este posibil să doriți să vedeți articolul nostru despre cum puteți obține o adresă de e-mail de afaceri gratuită pentru a vă trimite e-mailurile pentru newsletter.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map