Cum să găsești imagini de fundal frumoase pentru site-ul tău WordPress

Multe teme WordPress vin acum cu ecran complet, paralax și suport pentru mai multe fundaluri. Datorită acestei tendințe de design web, unul dintre cititorii noștri a întrebat dacă știm resurse pentru a găsi imagini de fundal de înaltă calitate. În acest articol, vom împărtăși cum să găsiți imagini de fundal gratuite și frumoase pe care să le utilizați pe site-ul dvs. WordPress.


Găsirea imaginilor de fundal de înaltă calitate

Notă: Dacă tema dvs. nu are suport pentru fundal pe ecran complet, atunci puteți utiliza tutorialul nostru despre cum să adăugați o imagine de fundal pe ecran complet în WordPress.

Înțelegerea licențelor și dimensiunilor imaginii

Toate imaginile de pe web sunt protejate de legile privind drepturile de autor. Chiar și atunci când nu este menționat niciun drept de autor, ar trebui să presupuneți automat că acesta este protejat de drepturi de autor.

Există mai multe locuri online, unde puteți găsi imagini gratuite pe care le puteți utiliza în mod legal pe site-urile dvs. web.

Deoarece imaginile de fundal acoperă de obicei întregul ecran, trebuie să găsiți imagini cu adevărat mari. Acum, cu siguranță, puteți redimensiona și face imagini mai mari, dar acest lucru va avea ca rezultat o pierdere a calității care se observă pentru imaginile mari.

În mod ideal, ar trebui să cauți imagini de cel puțin 1920px lățime și 1080 pixeli înălțime. Pentru rezultate mai bune, ar trebui să încercați dimensiuni și mai mari. Amintiți-vă, redimensionarea unei imagini pentru a o face mai mică este mult mai ușoară și o puteți face fără pierderi de calitate.

Dacă tema dvs. WordPress recomandă dimensiunile imaginii de fundal, atunci puteți ruga dezvoltatorul temei să afle ce dimensiuni recomandă să fie utilizate.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele locuri frumoase pentru a găsi imagini frumoase de fundal gratuite.

1. imagini gratuite

freeimages

Cunoscut anterior ca stock.xchng, freeimages.com oferă o colecție uriașă de fotografii de stoc gratuite pe care le puteți folosi ca imagini de fundal pe site-ul dvs. WordPress. Imaginile sunt organizate în categorii, iar site-ul are o caracteristică de căutare destul de decentă.

2. StockPhotosforFree.com

StockPhotosforFree.com

Un site ușor de răsfoit cu categorii și căutare, StockPhotosforFree.com oferă o colecție mare de imagini de înaltă calitate pe care le puteți utiliza fără drepturi pentru orice proiecte web.

3. Modele subtile

Modele subtile

Modele subtile este o resursă frumoasă care oferă modele texturate gratuite. Aceste modele nu sunt prea puternice ceea ce le face perfecte pentru paginile web. Colecția poate fi răsfoită prin etichete precum întuneric, lumină, hârtie, dungi etc..

Puteți cumpăra și pluginul Subtle Patterns pentru Adobe Photoshop pentru a utiliza aceste tipare în propriile dvs. PSD.

Fapt amuzant: folosim unul din modelele din Tiparele subtile din fundalul nostru.

4. Arhiva domeniului public

Arhiva domeniului public

După cum sugerează și numele, Public Domain Archive împărtășește fotografii și imagini care se află în domeniul public. Aceasta înseamnă că puteți utiliza aceste imagini în propriile proiecte. Imaginile sunt clasificate astfel încât să puteți parcurge arhiva pentru a găsi fotografia perfectă pentru a fi utilizată ca imagine de fundal.

5. Dezlegare

Unsplash

Unsplash oferă fotografii de înaltă rezoluție gratuite pe care le puteți folosi în orice mod posibil, deoarece sunt sub licența CC-0.

Site-ul lansează 10 fotografii noi la fiecare 10 zile.

6. picjumbo

picjumbo

Picjumbo oferă o colecție mare de imagini de stoc gratuite. Colecția poate fi răsfoită folosind categorii și etichete. Site-ul oferă, de asemenea, o caracteristică de căutare nifty. Toate imaginile de pe site sunt de înaltă calitate și pot fi utilizate cu ușurință ca imagine de fundal pe blogul dvs. WordPress.

7. Magdeleine

Magdeleine

Magdeliene este o colecție manuală de imagini gratuite gratuite. Puteți răsfoi imagini după categorii, etichete sau alegând o culoare dominantă. Căutarea după culoare este o caracteristică foarte utilă atunci când doriți să găsiți o imagine de fundal care complimentează restul schemei de culori.

8. Pixabay

Pixabay

Pixabay are o colecție uriașă de fotografii uimitoare, imagini și grafică vectorială pe care le puteți utiliza gratuit pe proiectele dvs. Imaginile pot fi răsfoite pe categorii sau după alegerea editorului.

9. morgueFile

morgueFile

MorgueFile este o altă colecție cu imagini gratuite. Site-ul este rapid, ceea ce facilitează localizarea imaginilor. Unele imagini pe morgueFile necesită atribuire, așa că verificați imaginile înainte de a le folosi.

10. Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock nu este gratuit, dar merită menționat aici. Biblioteca lor de fotografii, vectori și ilustrații sunt doar fenomenale.

Suntem un client plătit al Shutterstock și putem beneficia de calitatea imaginilor.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți imagini de fundal frumoase pentru site-ul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru cu privire la accelerarea WordPress, salvând imagini optimizate pentru web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map