Cum să-ți crești traficul pe blog – calea simplă (27 sfaturi dovedite)

Pornirea unui blog în aceste zile a devenit ușor cu platforme precum WordPress. Cu toate acestea, odată ce este în funcțiune, următoarea mare provocare pe care o ai este să aduci mai mult trafic pe blogul tău sau pe site-ul tău.


Nu vă faceți griji, nu trebuie să fiți un guru de marketing pentru a vă promova blogul. Puteți crește cu ușurință traficul dvs. de blog pentru a obține mai mulți vizitatori folosind câteva bune practici dovedite.

În acest articol, vom împărtăși câteva dintre cele mai ușoare și testate sfaturi pentru a crește traficul dvs. de blog ca un marketer expert.

Sfaturi ușoare pentru creșterea traficului dvs. pe blog

Spre deosebire de alte articole despre creșterea traficului de bloguri, vom împărtăși doar sfaturi pe care le-am folosit personal pentru a crește traficul site-urilor noastre la milioane de vizualizări de pagini în fiecare lună..

De asemenea, am făcut tot posibilul pentru a face din acesta cel mai cuprinzător ghid de trafic de site-uri, astfel încât să puteți avea o strategie holistică de trafic pe blog pentru afacerea dvs..

Gata? Să începem.

Contents

1. Creați profiluri de public pentru a înțelege utilizatorii

Profiluri de audiență

Înainte de a începe crearea de conținut pentru blogul dvs., este important să petreceți puțin timp înțelegând publicul țintă și ceea ce caută.

Puteți construi rapid un cadru de audiență răspunzând la următoarele întrebări:

 • Cine este publicul tău țintă?
 • Ce probleme se confruntă pentru a putea ajuta la rezolvarea?
 • Ce fel de conținut caută?
 • Cum ar încerca, în mod ideal, să găsească răspunsurile la întrebările lor?

Răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să obțineți o imagine mai clară a publicului țintă.

Puteți extinde acest lucru adăugând și alte întrebări personalizate, cum ar fi:

 • Cati ani au?
 • Care sunt ocupatiile lor?
 • Care este nivelul lor de educație?
 • Care este nivelul lor de expertiză în subiectul blogului tău?

Aceste profiluri de audiență sunt cunoscute și ca persoane de cumpărător în industria comerțului electronic. Dacă rulați un magazin online, atunci vă recomandăm să consultați acest ghid detaliat despre cum să creați un personaj de cumpărător cu exemple și șabloane.

2. Efectuați cercetarea cuvinte cheie pentru a vă planifica strategia de conținut

Cercetare cu cuvinte cheie

Cercetarea cu cuvinte cheie este o tehnică folosită de creatorii de conținut și de experții SEO. Vă ajută să descoperiți cuvinte și propoziții specifice pe care utilizatorii le introduc în Google și în alte motoare de căutare pentru a găsi conținutul pe care îl caută.

În mod normal, începătorii se bazează doar pe cele mai bune idei ale lor atunci când creează conținut. După cum vă puteți imagina, această strategie este un hit sau o ratare.

Dacă utilizați strategia „cea mai bună ghicire”, atunci multe dintre articolele dvs. probabil nu vor merge bine în motoarele de căutare. Pur și simplu pentru că nimeni nu caută cuvintele cheie pe care le-ați folosit sau există prea multă concurență pentru acele cuvinte cheie.

Efectuând o cercetare adecvată a cuvintelor cheie, veți debloca următoarele avantaje:

 • Descoperi termenii de căutare efectivi pe care îi caută oamenii
 • Găsiți idei de conținut unice pentru termenii de căutare populari
 • Aflați de la concurenți și bateți-le cu un conținut mai bun
 • Creați o serie de articole pilon pentru a conduce trafic constant la blogul dvs.

Acum întrebarea este cum efectuați efectiv cercetarea prin cuvinte cheie? Din fericire, nu este atât de dificil cum ai crede.

Există o mulțime de instrumente gratuite și plătite care vă pot ajuta să faceți o cercetare adecvată a cuvintelor cheie.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți un cuvânt cheie, un blog / URL al unui site web al concurenților sau propria adresă URL pentru a afla mai multe idei de cuvinte cheie.

Am creat un ghid detaliat despre cum să faceți cercetarea de cuvinte cheie pentru blogul dvs. WordPress cu instrucțiuni pas cu pas.

3. Realizați un calendar editorial

Calendar editorial

După ce ați făcut cercetarea cu cuvinte cheie, veți veni probabil cu tone de idei de postare pe blog.

Uneori, lista mare de cuvinte cheie poate copleși începătorii până la un punct în care pur și simplu renunță.

Pentru a vă asigura că acest lucru nu vi se va întâmpla, vă recomandăm să creați un calendar editorial (un plan de joc). Nu uitați, nu a fost construit un blog mare într-o zi.

Este nevoie de timp și efort constant pentru a crea un blog de succes.

Crearea unui calendar editorial vă va ajuta să creați și să respectați planul.

Există o mulțime de instrumente utile pe care le puteți folosi precum Asana și Trello pentru a numi câteva.

Aceste instrumente vin cu un set puternic de caracteristici care vă vor ajuta să rămâneți în vârful jocului.

Obiectivul este să vă organizați, să creați o perspectivă a strategiei dvs. și să fiți mai productivi.

Iată mai multe sfaturi despre gestionarea fluxului de lucru editorial mai eficient.

 • Nu-ți este prea greu cu tine. Începeți cu două articole pe săptămână și creșteți treptat ritmul dvs. când puteți.
 • Fii consecvent cu programul de publicare. Asigurați-vă că urmați calendarul dvs. și publicați conținut regulat așa cum a fost planificat.
 • Adăugați note, idei de cuvinte cheie și schițe la calendarul dvs. Acest lucru vă va ajuta să produceți conținut de calitate mai bună atunci când stai să scrii.
 • Utilizați culori, etichete, categorii și alte funcții din aplicația dvs. din calendar pentru a o face mai vizuală și organizată.

Iată câteva sfaturi despre gestionarea unui calendar editorial pentru blogul tău.

4. Creați conținut cuprinzător și util

Creați conținut cuprinzător

Cel mai important lucru pe care îl caută utilizatorii și motoarele de căutare este conținutul de bună calitate.

Pentru un blog, un conținut de calitate este de obicei un articol cuprinzător pe un anumit subiect care acoperă toate detaliile. Acest lucru îl face extrem de util pentru utilizatori.

Aceste articole cuprinzătoare sunt cunoscute sub numele de „articole pilon”. Alți experți se pot referi la ele drept conținut-pilot sau articole fundamentale.

Practic, acestea sunt cele mai importante articole ale voastre. Trebuie să alegeți cel mai promițător cuvânt cheie și apoi să furnizați cât mai multe informații pe care le-ați putea într-un articol cu ​​formă lungă.

Ar trebui să creați cât mai multe articole de pilon pentru a acoperi toate cuvintele cheie importante din industria dvs..

Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le ții cont atunci când creezi conținut pilon:

 • Conținutul pilonului ar putea fi orice tip de articol. De exemplu, un ghid de instruire, un tutorial, un articol de comparație, o piesă de opinie, o listă ș.a..
 • Diferența dintre conținutul pilonului și celelalte articole este că articolele dvs. din piloni sunt mai cuprinzătoare și oferă informații aprofundate despre acest subiect.
 • Articolele dvs. de pilon nu depind de timp. Sunt mereu verzi și mereu utile. Deși vă recomandăm să le țineți la curent cu informații noi pentru a rămâne la curent cu rezultatele căutării.

Vom acoperi mai multe sfaturi mai târziu în acest articol care vă vor ajuta să creați articole de înaltă calitate pentru a obține mai mult trafic de la motoarele de căutare.

5. Faceți conținutul dvs. lizibil

Faceți conținutul dvs. mai lizibil

Așa cum am menționat anterior, motoarele de căutare și utilizatorii adoră articolele mai lungi și cuprinzătoare care furnizează toate informațiile de care au nevoie.

Acum problema este că oamenii au un interval de atenție scurt.

O ușoară dificultate în citire sau înțelegere îi va lăsa pe utilizatori și vor pleca fără să privească toate informațiile utile pe care le-ați oferit.

Pentru a rezolva această problemă înainte de a se întâmpla, trebuie să faceți ușor de citit întregul conținut.

Un loc bun pentru a începe ar fi să vă prezentați articolul în propoziții cu dimensiunea mușcăturii folosind un ton prietenos și o mulțime de imagini.

Următoarele sunt doar câteva sfaturi de bază pentru a face conținutul dvs. mai ușor de citit și mai ușor de utilizat.

 • Folosiți propoziții și paragrafe mai mici. Acest lucru lasă o mulțime de spațiu alb în jurul textului, ceea ce facilitează privirea și citirea.
 • Încercați să îmbunătățiți tipografia utilizând fonturi mai lizibile, dimensiuni mari de fonturi și spațiu de linie.
 • Verificați scorul de lizibilitate al conținutului dvs. Yoast SEO vine cu un instrument integrat pentru asta, puteți găsi, de asemenea, alte tone de verificări de lizibilitate online
 • Folosiți un verificator de gramatică. Vă recomandăm să folosiți Grammarly, nu numai că verifica gramatica, ci vă ajută să scrieți mai bine.
 • Utilizați imagini, capturi de ecran, videoclipuri, infografie și alte elemente vizuale. Aceste elemente media fac ca articolul dvs. să fie extrem de atractiv și mai ușor de citit.

6. Aflați și aplicați elementele de bază SEO pe site-ul dvs. Web

Aflați SEO de bază

SEO este un set de cele mai bune practici care vă ajută să faceți site-ul dvs. mai prietenos cu motorul de căutare. Nu trebuie să fiți un „Guru SEO” pentru a vă îmbunătăți site-ul.

Contrar credinței populare, oricine poate face SEO pentru propriile site-uri web fără să angajeze un expert. Există o mulțime de instrumente și plugin-uri SEO, sfaturi gratuite și tutoriale pas cu pas disponibile pe care le puteți utiliza.

Vă recomandăm să folosiți pluginul Yoast SEO pentru toate site-urile WordPress. Este cel mai cuprinzător instrument de optimizare SEO și site-uri web. Versiunea gratuită include toate caracteristicile SEO de care veți avea nevoie pe site-ul dvs. web.

Puteți afla tot ce trebuie să știți despre SEO, în ghidul nostru complet SEO pentru începători. Include instrucțiuni pas cu pas și este exact aceeași configurare SEO pe care o folosim pe propriile site-uri web.

7. Învață să scrii titluri grozave

Învață să scrii titluri eficiente

Când utilizatorii găsesc conținutul dvs. în rezultatele căutării sau în fluxurile RSS, primul lucru pe care îl văd este titlul articolului.

Un titlu captivant de postare pe blog iese în evidență și primește mai multe clicuri. În timp ce un titlu simplu și plictisitor este ignorat, este probabil ca utilizatorii să deruleze.

Acest lucru face ca titlurile să fie foarte importante.

Trebuie să înveți cum să scrii titluri mai bune pentru postările de pe blog care atrag atenția utilizatorilor și obțin mai multe clicuri.

Din fericire, experții în blogging fac cercetări pe titluri de foarte mult timp și puteți beneficia de concluziile lor.

Acestea sunt elementele de bază ale unui titlu eficient:

 • Un titlu bun declanșează un răspuns emoțional (bucurie, surpriză, șoc, curiozitate, frică, emoție, lăcomie ș.a.).
 • Oferă utilizatorilor o recompensă și o valoare
 • Promovează conținutul prin includerea cuvintelor cheie țintă

Redactorii folosesc cuvinte de putere pentru a declanșa răspunsuri emoționale. Aceștia le spun utilizatorilor de ce articolul este valoros sau ce vor primi din clic pe titlu.

În sfârșit, un titlu bun include un apel la acțiune pentru utilizatori, care este adesea subtil și uneori implicat.

Pentru a afla mai multe, vă recomandăm să consultați aceste titluri care au devenit virale și ce puteți afla de la ele.

Puteți utiliza, de asemenea, următoarele instrumente gratuite pentru analizorul de titlu gratuit pentru a ajuta la crearea titlurilor mai bune:

 • Analizor de titlu CoSchedule
 • Analizor de titlu ShareThrough
 • Analizor EMV Headline

Echipa noastră folosește regulat aceste trei instrumente pentru a crea titluri și titluri de postare pe blog mai bune.

8. Faceți legarea internă a unei activități de rutină

Faceți legarea internă a unui obicei

Acum că ați început să creați un conținut bun, este important să vă conectați la articolele dvs. din postările de blog existente. Aceasta se numește linking intern și joacă un rol uriaș în SEO.

Iată de ce legătura internă este atât de importantă:

 • Linkurile interne ajută Google să înțeleagă contextul și relația dintre diferite articole de pe site-ul dvs. web. Apoi folosește aceste informații ca semnale de clasare.
 • Linkurile interne, atunci când sunt plasate strategic și în context, vă pot ajuta să creșteți vizualizările paginii și să reduceți rata de respingere.
 • Este mai greu să ceri site-urile terțe părți să se conecteze la articolele tale. Este mult mai ușor să creezi linkuri pe propriul site.

Vă recomandăm să faceți o obișnuință să vă conectați la articolele dvs. mai vechi din articolele voastre noi.

Deoarece legăturile interne joacă un rol atât de important în SEO, am făcut-o chiar parte din lista noastră de verificare pre-publicată pentru scriitorii noștri.

9. Începeți să generați mai multe backlinks

backlink

Un backlink este un link de intrare la conținutul dvs. de pe un site web extern. Backlink-urile sunt unul dintre cele mai influente semnale în clasamentul Google.

Obținerea de backlinks de pe site-uri și bloguri de renume este foarte dificilă. Nu doar pentru începători, chiar și bloggeri experimentați se luptă cu asta.

Iată câteva sfaturi pentru a obține link-uri backlin de calitate pe site-ul dvs. web:

 • Accesați influențarii și blogurile de renume din industria dvs. și apoi spuneți-le despre conținutul specific de pe site-ul dvs. web pe care ar putea să le facă link.
 • Scrieți postări de invitați pe alte bloguri și site-uri web.
 • Interviți influențatori și bloggeri pe blogul tău. Probabil vor dori să-i anunțe pe utilizatori să își verifice interviul și veți primi un backlink.
 • Cel mai simplu mod de a obține un backlink este să adăugați un link către site-ul dvs. web pe toate profilurile de social media.

10. Adăugați imagini, diagrame, infografii pentru a crea conținut atractiv vizual

Folosiți imagini

În pasul 5, am menționat că adăugarea de imagini și diagrame la articolele tale îl face mai lizibil.

Deoarece elementele vizuale sunt atât de importante, credem că au meritat propriul lor loc pe această listă.

Ca ființe umane, creierul nostru preferă elementele vizuale. Ne plac culorile și obiectele, deoarece estetica declanșează răspunsuri emoționale în creierul nostru. Acest lucru ne face mai angajați și cufundați în împrejurimile noastre.

Oamenii adoră să se uite la infografie, deoarece fac informații atrăgătoare și ușor de consumat.

Imaginile din postările de pe blog atrag atenția utilizatorului și îi ajută să se concentreze nu doar pe elementul vizual, ci și pe textul din jurul său.

Dacă tocmai începeți, este important să știți că nu puteți utiliza doar imagini pe care le vedeți pe internet. Imaginile sunt protejate de drepturi de autor și furtul materialelor protejate prin drepturi de autor poate avea consecințe grave.

În mod ideal, doriți să vă folosiți propriile imagini, grafică și fotografii, dar nu toți bloggerii sunt creatori sau fotografi.

Din fericire, există atât de multe resurse grozave pentru a găsi imagini fără drepturi de autor și există chiar și instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă crea cu ușurință propria grafică. Iată câteva resurse utile:

 • 16 cele mai bune locuri pentru a găsi imagini gratuite de domeniu public
 • 16 cele mai bune instrumente pentru a crea imagini mai bune pentru postările dvs. de blog
 • Ghid despre cum să optimizați imaginile pentru postările de pe blog

11. Adăugați videoclipuri la articolele dvs.

Adăugați videoclipuri la postările dvs. de blog

Videoclipurile sunt cea mai reușită formă de conținut de pe internet. Utilizatorii petrec mai mult timp pe postările de pe blog care conțin videoclipuri decât text și imagini.

Adăugarea de videoclipuri la articolele dvs. în WordPress este foarte ușor. Cu toate acestea, nu ar trebui să încărcați videoclipuri pe WordPress, deoarece nu este optimizat pentru a transmite videoclipuri.

Un videoclip găzduit pe serverul dvs. de găzduire WordPress va avea prea multe resurse, iar experiența utilizatorului ar fi groaznică.

Cel mai bun mod de a adăuga videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress este încărcându-le pe YouTube și apoi înglobându-le în postările de pe blog.

Aceasta vă oferă și mai multă expunere, deoarece YouTube în sine este al doilea cel mai mare motor de căutare din lume și o platformă populară de socializare.

Există multe moduri de a crea cu ușurință conținut video pentru site-ul dvs. web. Iată câteva cu care puteți începe:

 • Puteți crea prezentări de diapozitive despre cum pot fi tutoriale cu instrucțiuni de voce peste
 • Puteți crea emisiuni de ecran
 • Înregistrați interviuri cu alți bloggeri și influenți din industria dvs.
 • Deveniți vlogger adăugând propriile videoclipuri filmate în modul selfie

Pentru editare video, dacă utilizați Mac, atunci iMovie este perfect capabil să efectueze modificări video de bază. Utilizatorii Windows pot utiliza software gratuit de editare video, cum ar fi Lightworks sau Shotcut, pentru editare de bază.

12. Utilizați conținut generat de utilizator

Adăugați conținut generat de utilizator în WordPress

Conținutul generat de utilizator este practic orice conținut generat pe site-ul dvs. web ca urmare a activității utilizatorului. Aceasta include comentarii, mărturii, postări ale oaspeților, recenzii ale utilizatorilor și multe altele.

Conținutul generat de utilizatori vă ajută să aduceți mai mult trafic site-ului dvs. web, deoarece le oferă utilizatorilor multiple oportunități de a participa și de a se implica.

Utilizatorii sunt mai susceptibili să returneze, să partajeze și chiar să cumpere de pe site-ul dvs. web atunci când petrec mai mult timp pentru el.

Puteți adăuga multe tipuri diferite de conținut generat de utilizator. Trebuie să alegeți ce funcționează cel mai bine pentru blogul dvs. și să începeți de acolo.

Pentru mai multe idei, consultați ghidul nostru despre cum să utilizați conținut generat de utilizator în WordPress pentru a vă crește site-ul.

13. Păstrați-vă site-ul dvs. Web curat și dezordine gratuit

Design curat

Există o mulțime de teme excelente WordPress disponibile pe piață. Problema este că mulți începători vor să folosească o temă cu toate clopotele și fluierele. Aceste teme nu sunt întotdeauna designul perfect pentru site-ul dvs. web.

Proiectarea necorespunzătoare a site-ului web împiedică utilizatorii să petreacă mai mult timp pe blogul dvs., ceea ce vă micșorează vizualizările.

În timp ce un design bun îi ajută să descopere mai mult conținut, să exploreze diferite secțiuni și să petreacă mai mult timp.

De multe ori ni se solicită utilizatorii cum să aleagă cea mai bună temă? Răspunsul nostru este să ne străduim mereu de simplitate.

O temă simplă, curată și funcțională face o primă impresie bună și oferă cea mai bună experiență pentru utilizatori.

Dacă sunteți în căutarea unor recomandări tematice, consultați vitrinele noastre de alegere ale experților:

 • Cele mai bune teme WordPress pentru scriitori
 • Cele mai bune teme gratuite de blog WordPress
 • Cele mai bune teme WordPress simple

14. Optimizați viteza site-ului pentru a vă încărca mai repede paginile

Îmbunătățirea vitezei site-ului dvs.

În această eră de satisfacție instantanee, nimeni nu vrea să aștepte să se încarce un site web. Dacă site-ul dvs. este lent, atunci utilizatorii vor părăsi pur și simplu site-ul dvs. înainte de a se încărca.

Motoarele de căutare precum Google consideră, de asemenea, viteza site-ului și timpul de încărcare a paginii ca fiind unul dintre factorii importanți ai clasamentului.

Pentru a vă asigura că site-ul dvs. web se încarcă rapid, trebuie să vă optimizați performanța WordPress. Acest lucru înseamnă că trebuie să folosiți memoria cache, să evitați balonarea inutilă și să vă optimizați imaginile.

Am pregătit un ghid de optimizare a performanței WordPress pas cu pas care vă va ajuta să accelerați site-ul dvs. fără să angajați un dezvoltator.

15. Porniți lista de e-mail imediat

Începeți să vă construiți lista de e-mailuri

Majoritatea începătorilor își petrec prea mult timp aducând noi utilizatori pe site-ul lor web. Cu toate acestea, peste 70% dintre utilizatorii care părăsesc site-ul dvs. nu se vor mai întoarce niciodată.

Trucul pentru creșterea traficului dvs. de blog NU este doar pentru a obține vizitatori noi, ci trebuie, de asemenea, să rețineți vizitatorii existenți înapoi.

Cum vă asigurați că utilizatorii revin pe site-ul dvs. web?

Faceți asta solicitându-i să se aboneze la blogul dvs..

Utilizatorii se pot abona la profilurile de socializare ale site-ului dvs. web. Cu toate acestea, majoritatea rețelelor sociale vă limitează acoperirea, iar utilizatorii dvs. vă pot vedea doar o parte din conținutul dvs..

Acesta este motivul pentru care trebuie să începeți să vă construiți lista de e-mailuri.

Cel mai bun lucru despre lista dvs. de e-mail este că dețineți-o. Nimeni nu vă poate limita accesul și veți avea acces direct la casele de e-mail ale utilizatorului.

Marketingul prin e-mail este cel mai eficient instrument de marketing eficient și rentabil.

În fiecare zi pierdeți potențiali abonați fără o listă de e-mailuri.

Pentru mai multe detalii, citiți articolul nostru despre motivul pentru care construirea unei liste de e-mail este atât de importantă.

După ce ai o listă de e-mail, poți trimite buletine electronice periodice pentru a aduce mai mulți vizitatori pe blogul tău.

16. Partajează automat postările tale de pe blog

Distribuie conținutul tău

Atunci când subliniem că ar trebui să creezi o listă de e-mailuri, nu înseamnă că ar trebui să încetezi să creezi un social media în urma.

Dimpotrivă, dorim să continuați să construiți un social media urmând pe toate platformele sociale importante și chiar să găsiți noi platforme de nișă pe care să le puteți explora.

Problema cu site-urile de socializare este că trebuie să postați conținut în mod regulat pentru a vă menține profilurile active și a conduce traficul către blogul dvs..

Dacă faceți acest lucru manual, în curând veți cheltui destul de mult timp pentru partajarea conținutului.

Aici intervine IFTTT. Este un serviciu online gratuit care vă permite să partajați automat postările blogului dvs. WordPress pe site-urile de socializare.

17. Împărtășește regulat articolele tale vechi pe rețelele de socializare

Distribuie postări vechi

Dacă vă plac majoritatea blogurilor, probabil că publicați un singur articol pe zi, asta înseamnă că în restul zilei, nu există nicio actualizare de la dvs. pe rețelele de socializare.

Pe platforme precum Twitter, Tweet-ul dvs. va dispărea în curând, iar utilizatorii dvs. probabil că nici nu îl vor vedea.

Nu ar fi frumos dacă ai putea împărtăși automat conținutul vechi la intervale regulate de-a lungul zilei?

Acest lucru vă va ajuta să obțineți mai mult trafic de pe social media prin creșterea vizibilității și păstrarea profilurilor dvs. mai active.

Din fericire, îl puteți automatiza cu instrumente precum Buffer și Revive Postări vechi.

Cu Buffer, va trebui să încărcați în mare parte actualizările manual. Pe de altă parte, Revive Postări vechi vă va permite să partajați în mod automat propriile articole vechi.

18. Explorați alte rețele sociale

Explorați mai multe rețele sociale

Există atât de multe site-uri de social media, dar cei mai mulți dintre noi ne petrecem tot timpul pe câteva platforme de top precum Facebook și Twitter.

Evident, doriți să vă concentrați asupra lor pentru a conduce mai mult trafic către blogul dvs..

Cu toate acestea, în funcție de subiectele blogului dvs., puteți avea mai mult succes pe alte platforme sociale mai puțin aglomerate.

De exemplu, dacă blogul dvs. este despre construcții de afaceri, atunci puteți găsi mai mulți utilizatori implicați pe LinkedIn.

Dacă conduci un stil de viață sau un blog de modă, Instagram poate fi platforma pe care ar trebui să te concentrezi.

Puteți oricând să petreceți timp pe Quora pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor care creează backlinks și care ajută la creșterea traficului pe blog.

Vă recomandăm să încercați să petreceți mai mult timp pe rețelele sociale, altele decât cele două mari. S-ar putea să găsești un public mai pasionat și o urmărire mai mare acolo.

19. Participați la comunități online

Participați la comunități online

Comunitățile online sunt o mare sursă de trafic, în principal pentru că au deja utilizatori care sunt interesați de subiectele pe care le discutați pe blogurile dvs..

Puteți găsi comunități mai mici pe Reddit, grupuri LinkedIn, grupuri Facebook, comunități YouTube și multe altele.

Sfat Pro: Nu începeți doar să postați linkuri către articolele dvs. Aceasta se numește spaming și moderatorii te vor bloca instantaneu.

Ar trebui să-ți petreci ceva timp construindu-ți reputația, răspunzând la întrebări, alăturând discuțiilor și apoi împărtășești site-ul numai dacă este cazul.

20. Creează-ți propriile grupuri online

Creează-ți propriile grupuri online

Un alt mod de a construi un pasionat în jurul blogului tău este pornind propriul grup online. Puteți utiliza platforme gratuite precum Facebook sau LinkedIn și puteți invita utilizatorii să se înscrie.

Pe măsură ce comunitatea dvs. crește, la fel va fi influența voastră. Participanții activi din grupul dvs. vă vor ajuta proactiv să vă promovați blogul pe propriile lor profiluri de socializare.

După ceva timp, această mică comunitate poate deveni o sursă majoră de trafic pentru blogul tău.

21. Participați la Q & Un site web

Participați la site-urile cu întrebări și răspunsuri

Este posibil să fi observat că, uneori, răspunsurile vechi de la site-uri web, cum ar fi Stack Exchange, Quora sau TripAdvisor vor depăși în continuare rezultatele căutării mai multe bloguri consacrate.

Site-urile de întrebări și răspunsuri sunt una dintre cele mai mari comunități online de pe internet.

Avantajul de a răspunde la întrebări pe aceste platforme este că răspunsul dvs. va rămâne live timp îndelungat, ceea ce înseamnă că poate deveni o sursă regulată de trafic către blogul dvs..

Încă o dată, nu vă recomandăm să mergeți acolo doar pentru a vă posta linkurile. În schimb, ar trebui să scrieți răspunsuri detaliate detaliate cu link-uri către postările de pe blogul dvs. numai dacă se potrivesc în context.

22. Găsiți și interacționați cu influența pe rețelele de socializare

Comercializarea influențelor

Influenții vă pot ajuta să vă promovați blogul și vă pot spori semnificativ traficul de site-uri.

Cu toate acestea, problema este că majoritatea influențatorilor primesc deja tone de mesaje. Deoarece sunteți un blogger nou, ei presupun că probabil nu aveți ce să le oferiți în schimb.

Deci, cum atrageți atenția unui influencer? Mai important, cum îi faceți să vă promoveze blogul?

În primul rând, trebuie să începeți o conversație cu ei pe social media.

Apoi, împărtășește-le conținutul cu propriile comentarii, răspunde la subiectele lor, lasă comentarii pe postările lor de pe blog.

Asigurați-vă că fiecare dintre interacțiunile dvs. adaugă valoare discuției lor.

Influenții o adoră atunci când utilizatorii apreciază eforturile lor. Vor observa și vor aminti de tine. Odată ce ai stabilit o relație, poți să te apropii de ei pentru a-ți oferi sfaturi.

Sună ca multă muncă, dar te ajută să construiești prietenii de-a lungul vieții care să fie profitabile reciproc.

23. Folosiți dovada socială pentru a obține mai mult trafic

Folosind dovada socială

Ființele umane sunt animale sociale. Ne place să aflăm despre experiențele altor oameni ca dovadă socială și să o folosim pentru a lua propriile noastre decizii.

Trebuie să utilizați această dovadă socială pe site-ul dvs. web, pe profilurile de social media, în tweet-urile și în e-mailurile pentru a vă promova blogul.

Acum vă veți întreba, ce se întâmplă dacă abia încep? Cum pot folosi dovada socială pe blogul meu?

Există o mulțime de moduri de a folosi probele sociale, chiar și pe un nou blog.

 • Adăugați un formular de feedback și rugați utilizatorii să vă lase feedback pe care îl puteți partaja pe blogul dvs..
 • Abordați direct utilizatorii și colectați mărturii
 • Cereți utilizatorilor să evalueze articolele dvs.
 • Rugați utilizatorii să scrie recenzii
 • Numerele sunt bomboane de creier. Partajați numerele de socializare, numărul de abonați ai listelor de e-mail și alte numere ca dovadă socială.

Nu vă faceți griji dacă numerele dvs. nu sunt la fel de mari ca alte bloguri de succes, ele sunt totuși dovada socială puternică.

24. Monitorizați Social Media

Monitorizați social media

Oamenii își pun tot timpul întrebări pe site-urile de socializare precum Twitter. Configurați alerte pentru a monitoriza cuvintele cheie pe rețelele de socializare, apoi treceți la conversații pentru a răspunde la întrebările lor cu un link către un articol relevant pe site-ul dvs..

De asemenea, puteți monitoriza site-urile de socializare pentru numele dvs. de marcă, link-uri, conversații și multe altele.

Există o mulțime de instrumente pe care le puteți utiliza pentru acest lucru. Iată câteva dintre cele mai bune instrumente de monitorizare a rețelelor de socializare care vă pot ușura totul.

25. Urmăriți clasamentele cheie ale site-ului dvs.

Urmăriți clasamentele dvs. de cuvinte cheie

După ce ați început să creați conținut și să îl promovați, trebuie să urmăriți cât de performant are fiecare conținut. În plus, pentru ce cuvinte cheie se clasează.

Puteți face acest lucru cu un instrument numit Google Search Console. Este un instrument gratuit furnizat de Google care vă ajută să vedeți cum se desfășoară site-ul dvs. în Căutarea Google. Avem un ghid complet Google Search Console care vă va învăța cum să folosiți acest instrument imens puternic, precum un Pro.

În continuare, doriți să vă monitorizați site-urile web ale concurentului. Google Search Console nu vă va spune cine este mai mare decât dvs. și de ce.

Pentru asta, veți avea nevoie de instrumente SEMRush și Ahrefs. Folosind oricare dintre aceste instrumente, puteți obține informații detaliate despre concurenții dvs., cuvintele cheie de top ale acestora și ce trebuie să faceți pentru a le depăși.

26. Urmăriți-vă traficul site-ului și implicarea utilizatorului

Urmăriți analizele utilizatorilor

Acum că ați început să obțineți un pic de trafic, trebuie să știți de unde provin utilizatorii dvs. și ce fac atunci când sunt pe site-ul dvs. web. Fără aceste date, nu puteți evalua strategia sau planifica mișcările următoare.

Aici intervine Google Analytics.

Urmărește vizitatorii site-ului dvs. web și vă ajută să vedeți rapoarte despre trafic, implicare și alte activități ale utilizatorului pe site-ul dvs. Pentru instrucțiuni, consultați tutorialul nostru pas cu pas despre instalarea Google Analytics în WordPress.

Cel mai mare avantaj al utilizării Google Analytics este că puteți vedea ce fac utilizatorii dvs. atunci când vă vizitează site-ul. Consultați articolul nostru despre cum să utilizați Google Analytics pentru a urmări implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. web.

Cunoașterea acestor date vă ajută să reduceți mai mult ceea ce funcționează și să nu mai faceți ceea ce nu.

27. Continuați să învățați marketing online și SEO

Aceste sfaturi vă vor ajuta să creșteți traficul dvs. pe blog și să continuați să primiți mai mulți abonați.

Totuși, pe măsură ce blogul tău crește, trebuie să înveți mai multe modalități de a-ți dezvolta afacerea.

WPBeginner este cel mai mare site de resurse WordPress. Publicăm regulat tutoriale despre marketing online și SEO. Avem și un site, unde puteți afla mai multe despre WordPress, creșterea blogului dvs. și SEO.

OptinMonster Blog este o altă mare resursă pe care ai vrea să o urmezi. OptinMonster este cel mai bun software de optimizare a conversiilor de pe piață. Blogul lor este locul în care publică regulat articole despre cum să obții mai mult trafic, abonați și vânzări.

Sperăm că aceste sfaturi v-au ajutat la creșterea traficului dvs. pe blog. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai utile instrumente care să vă ajute să vă dezvoltați în continuare blogul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me