Cum să obțineți un domeniu de e-mail gratuit (5 metode rapide și ușoare)

Căutați un domeniu de e-mail gratuit? Domeniul de e-mail este parte a unei adrese de e-mail care vine după simbolul @.


Este foarte important să obțineți un domeniu de e-mail pentru afacerea dvs., în loc să utilizați o adresă generică de e-mail Yahoo, Gmail sau Hotmail.

Clienții și alți proprietari de afaceri sunt reticenți în încrederea e-mailurilor care provin dintr-un cont de e-mail generic. O adresă de e-mail de domeniu personalizată arată mai profesională și oferă credibilitate afacerii tale.

În acest ghid, vă vom arăta câteva moduri diferite de a obține cu ușurință un domeniu de e-mail gratuit pentru afacerea dvs..

Obținerea unui domeniu de e-mail gratuit pentru afacerea dvs.

Ce este un domeniu de e-mail? (Definiție)

Un domeniu de e-mail este adresa web care vine după simbolul @ dintr-o adresă de e-mail. De exemplu, într-un e-mail ca [email protected], „compnayname.com” este domeniul de e-mail.

Domeniile de e-mail vă permit să configurați o adresă de e-mail cu numele companiei @ folosind propriul nume de companie / de marcă.

Puteți cumpăra un domeniu de e-mail sau puteți obține un domeniu de e-mail gratuit pentru afacerea dvs. atunci când creați un site web.

Deoarece există mai multe modalități de a obține un domeniu de e-mail gratuit pentru afacerea dvs., am acoperit cele mai bune opțiuni din acest ghid:

  Gata? Să începem.

  Metoda 1. Obțineți un domeniu de e-mail gratuit cu Bluehost

  În mod normal, un nume de domeniu personalizat te-ar costa 14,99 USD pe an, iar serviciile de găzduire prin e-mail încep de la 9,88 USD pe lună (plătite de obicei anual).

  Aceasta este o sumă importantă de bani, în special atunci când porniți un site web de afaceri.

  Din fericire, prietenii noștri de la Bluehost au acceptat să ofere utilizatorilor WPBeginner domeniul de e-mail gratuit cu pachete de hosting reduse.

  Practic, veți obține un domeniu de e-mail gratuit cu un plan de găzduire partajat și un certificat SSL gratuit pentru 2,75 USD pe lună.

  → Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost ←

  Fiecare cont include e-mail, redirecționare prin e-mail, protecție împotriva spamului și posibilitatea de a folosi orice client de e-mail de pe telefonul mobil sau desktop pentru a trimite sau primi e-mailuri.

  Aici este pentru a obține domeniul dvs. de e-mail gratuit cu Bluehost.

  Pasul 1. Configurați-vă domeniul gratuit de e-mail

  În primul rând, trebuie să accesați site-ul Bluehost și să faceți clic pe butonul Start.

  Bluehost începe

  În continuare, veți vedea pagina de prețuri unde vi se va solicita să selectați un plan. Planurile Basic și Plus sunt populare printre întreprinderile care caută un domeniu de e-mail.

  Faceți clic pentru a selecta un plan și veți fi dus la pasul următor. De aici, veți alege un nume de domeniu de e-mail gratuit.

  Selectați domeniul dvs. gratuit de e-mail

  După aceea, faceți clic pe butonul următor pentru a continua.

  Bluehost va verifica acum disponibilitatea numelui de domeniu introdus. Dacă numele de domeniu nu este disponibil, atunci vă va arăta câteva opțiuni alternative din care să alegeți sau puteți introduce doar un nume de domeniu nou.

  Pentru sfaturi despre alegerea unui nume de domeniu, consultați articolul nostru despre cum să alegeți un nume de domeniu pentru afacerea dvs..

  După ce ați selectat numele de domeniu, va trebui să introduceți informațiile contului și să finalizați detaliile planului.

  Detalii despre pachet

  Veți observa câteva accesorii opționale pe această pagină. Le puteți debifa în siguranță pentru a vă reduce costurile.

  În sfârșit, trebuie să introduceți informațiile dvs. de plată pentru a finaliza achiziția.

  Acum veți primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la panoul de control al contului. Aici gestionați totul, inclusiv conturi de e-mail și alte setări.

  Pasul 2. Adăugarea de conturi de e-mail în domeniul dvs.

  După ce vă conectați la tabloul de bord al contului dvs., faceți clic pe „E-mail & Meniul Office din coloana din stânga și apoi faceți clic pe butonul „Gestionați”.

  Gestionează e-mailul

  Acest lucru vă va duce la o zonă de gestionare a contului de e-mail. De aici trebuie să faceți clic pe butonul „Creare” pentru a adăuga un cont de e-mail nou.

  Crearea unui nou cont de e-mail în Bluehost

  În continuare, trebuie să introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o utilizați și apoi să introduceți o parolă. Opțional, puteți alege cantitatea de stocare pe care doriți să o permiteți.

  Crearea unui cont de e-mail nou

  După aceea, faceți clic pe butonul Creare pentru a vă salva noul cont de e-mail.

  Bluehost vă va crea acum contul de e-mail și veți vedea un mesaj de succes.

  Pasul 3. Folosind e-mailul dvs. de domeniu personalizat cu Bluehost

  Acum că v-ați creat primul cont pe domeniul dvs. de e-mail. Să începem să o utilizăm.

  Există mai multe modalități de a utiliza noul dvs. cont de e-mail.

  1. Webmail

  Bluehost oferă o interfață îngrijită pentru a gestiona e-mailul din contul dvs. folosind browserul dvs..

  Pur și simplu mergeți la E-mail & Birou »Gestionare pagina și faceți clic pe linkul Verificați e-mail de lângă contul pe care tocmai l-ați creat.

  Verificați e-mailul în Bluehost

  Vi se va solicita să selectați o aplicație webmail implicită. Toate funcționează la fel, dar Roundcube are o interfață mai curată.

  2. Alte dispozitive și aplicații

  De asemenea, puteți trimite / primi e-mail folosind orice aplicație de e-mail precum Outlook, Thunderbird sau o altă aplicație de e-mail de pe telefon sau computer.

  Pur și simplu îndreptați-vă către E-mail & Birou »Gestionare apoi faceți clic pe pictograma „Conectați dispozitivele”.

  Conectați dispozitivele

  În pagina următoare, veți vedea o listă cu toate aplicațiile și dispozitivele de e-mail populare. Faceți clic pe aplicația la care doriți să vă conectați și veți vedea instrucțiuni pas cu pas pentru a vă conecta clientul de e-mail.

  Clienți de e-mail

  Sub listă, veți găsi, de asemenea, setări manuale pentru a conecta orice alt dispozitiv sau aplicație care nu este deja listat.

  Setări manuale de e-mail

  3. Folosiți-l cu Gmail

  Gmail nu numai că vă permite să trimiteți și să primiți e-mailuri în contul dvs. Google, dar îl puteți utiliza și ca client de e-mail complet pentru a obține toate e-mailurile dvs. într-un singur loc..

  Veți putea trimite e-mailuri utilizând e-mailul dvs. de domeniu personalizat direct din contul Gmail gratuit sau aplicația mobilă.

  Pur și simplu conectați-vă la contul dvs. Gmail și faceți clic pe pictograma Gear pentru a selecta pagina Setări. De aici, treceți la fila „Conturi și import”.

  Adăugați contul de e-mail

  Derulați în jos la secțiunea „Verificați e-mailurile din alte conturi” și dați clic pe linkul „Adăugați un cont de e-mail”.

  Aceasta va genera o fereastră în care va trebui să adăugați adresa dvs. de e-mail de domeniu personalizată. Pe ecranul următor, vi se va solicita să furnizați detaliile contului.

  Conectarea e-mailului Bluehost la Gmail

  Numele de utilizator și parola dvs. vor fi adresa de e-mail completă pe care ați creat-o anterior și parola acesteia. Valoarea serverului POP va fi numele dvs. de domeniu cu un prefix mail.

  Trebuie să selectați opțiunea „Utilizați întotdeauna o conexiune sigură (SSL)…” și apoi să modificați valoarea portului la 995.

  Faceți clic pe butonul Adăugare cont pentru a vă salva setările.

  În continuare, Gmail vă va întreba dacă doriți să utilizați acel cont pentru a trimite e-mailuri. Selectați „Da”, apoi faceți clic pe butonul Următorul.

  Trimiteți e-mail prin Gmail

  După aceea, vi se va solicita să furnizați un nume expeditor. Puteți alege, de asemenea, să utilizați acest cont ca un alias.

  Practic, un alias este util atunci când dețineți două adrese de e-mail. De exemplu, contul de e-mail al companiei unei persoane fizice.

  Debifați caseta alias, dacă doriți să păstrați proprietatea acestui cont separat. De exemplu, dacă este adresa departamentului afacerii dvs., cum ar fi [email protected] sau [email protected]

  Informații pentru expeditor

  Faceți clic pe butonul „Următorul pas” pentru a continua.

  Acum, va trebui să furnizați informațiile SMTP ale serverului dumneavoastră. SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) este standardul industriei pentru a trimite în mod sigur e-mailuri.

  Informații SMTP

  Serverul tău de ieșire SMTP va fi mail.yourdomain.com (înlocuiește-ți domeinul.com cu domeniul de e-mail propriu). După aceasta, folosiți adresa de e-mail completă ca nume de utilizator și introduceți parola contului de e-mail.

  Faceți clic pe butonul „Adaugă cont” pentru a continua.

  Gmail va trimite acum un cod de verificare la adresa de e-mail. Deoarece ai adăugat deja această adresă de e-mail, vei primi e-mailul direct în căsuța de e-mail Gmail. Copiați codul și introduceți-l pentru a finaliza configurația SMTP.

  Asta e tot. Acum puteți utiliza contul dvs. Gmail pentru a trimite și primi e-mailuri folosind domeniul dvs. personalizat.

  Metoda 2. Obțineți un domeniu de e-mail gratuit cu HostGator

  Un alt mod ușor de a obține un domeniu de e-mail gratuit este prin înscrierea la planul de găzduire al HostGator. Sunt una dintre cele mai importante companii de găzduire din lume și oferă planuri excelente pentru startup-uri și întreprinderi mici.

  Fondatorul nostru Syed Balkhi este un client fidel HostGator din 2007. De fapt, WPBeginner este găzduit pe cluster-ul dedicat pentru server dedicat întreprinderii (consultați studiul nostru de caz despre cum am făcut ca WPBeginner să aprindă rapid).

  HostGator oferă utilizatorilor WPBeginner o reducere exclusivă la găzduirea WordPress + un nume de domeniu gratuit. Practic, veți putea începe doar 2,64 USD pe lună.

  → Faceți clic aici pentru a începe cu HostGator ←

  Obțineți gratuit adrese de e-mail nelimitate de domeniu personalizate cu contul dvs. De asemenea, include e-mail, redirecționare prin e-mail și asistență pentru a trimite / primi e-mailuri folosind orice client de e-mail la alegere.

  Pasul 1. Înscrieți-vă pentru un cont HostGator

  În primul rând, trebuie să accesați site-ul web HostGator și să faceți clic pe butonul „Începeți acum”.

  HostGator începe

  În continuare, vi se va cere să selectați un plan. Planurile Hatchling și Baby sunt cele mai populare printre începători și întreprinderi mici.

  Faceți clic pentru a selecta un plan și continuați.

  Alegeți planul

  După aceea, vi se va solicita să selectați un nume de domeniu. Pur și simplu introduceți domeniul pe care doriți să îl înregistrați pentru a vedea dacă este disponibil.

  Selectați numele de domeniu

  Dacă numele domeniului este disponibil, atunci puteți da clic pentru a-l selecta.

  Derulați un pic în jos pentru a introduce informațiile personale și de facturare. După aceea, veți ajunge la secțiunea servicii suplimentare. Nu vă recomandăm să le alegeți în acest moment și le puteți adăuga mai târziu dacă aveți nevoie de ele.

  Salt la addonuri

  Acum puteți revizui detaliile comenzii și faceți clic pe butonul „Finalizați acum” pentru a finaliza achiziția.

  Acum veți primi un e-mail de la HostGator cu detalii despre modul de conectare la tabloul de bord de găzduire.

  Pasul 2. Creați un cont de e-mail

  Conectați-vă la tabloul de bord de găzduire HostGator și faceți clic pe secțiunea Email și apoi selectați „Conturi de e-mail”.

  Gestionați conturile de e-mail în HostGator

  Pe ecranul următor, veți putea crea un cont de e-mail nou introducând un nume de utilizator și o parolă.

  Creați un cont de e-mail

  Faceți clic pe butonul „Creare cont” pentru a vă salva noul cont de e-mail.

  Pasul 3. Utilizarea contului dvs. de e-mail de domeniu personalizat pe HostGator

  HostGator oferă aceleași metode de trimitere și primire a e-mailului ca Bluehost de mai sus.

  1. Webmail

  Puteți vedea și trimite e-mailuri direct din tabloul de bord HostGator. Pur și simplu accesați webmail-ul adăugând / e-mail la sfârșitul adresei URL a site-ului. De exemplu, https://yourdomain.com/webmail

  Logare webmail HostGator

  Odată ajuns pe pagină, introduceți adresa de e-mail și parola pentru a vă autentifica și începeți să folosiți contul de e-mail.

  2. Trimiteți sau primiți e-mail folosind alți clienți și aplicații de e-mail

  De asemenea, puteți accesa contul dvs. de e-mail de domeniu personalizat utilizând aplicații de poștă terță parte de pe computer și telefon.

  Iată informațiile de care aveți nevoie pentru a configura e-mailul pe diferite dispozitive și clienți de e-mail.

  pop3:

  Numele de utilizator: adresa dvs. de e-mail completă
  Parolă: Parola pentru adresa la care doriți să accesați.
  Mailserver / Server Hostname: mail.yourdomain.com
  Port: 995
  SSL: SSL / TLS

  SMTP:

  Numele de utilizator: adresa dvs. de e-mail completă.
  Parolă: Parola pentru adresa la care doriți să accesați.
  Mailserver / Server Hostname: mail.yourdomain.com
  Port: 465
  SSL: SSL / TLS

  De asemenea, veți utiliza aceleași setări pentru a trimite sau primi e-mailuri folosind Gmail.

  Pur și simplu conectați-vă la contul dvs. Gmail și faceți clic pe butonul Setări. După aceasta, treceți la fila „Conturi și redirecționare” și faceți clic pe „Adăugați un link de cont de e-mail” de lângă opțiunea „Verificați e-mailurile din alte conturi”.

  Adăugați contul de e-mail

  Aceasta va genera o fereastră, unde trebuie să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a adăuga contul.

  Metoda 3: Obțineți un domeniu de e-mail gratuit cu DreamHost

  Un alt mod ușor de a obține un domeniu de e-mail gratuit este prin înscrierea la DreamHost. Oferă un domeniu gratuit cu toate planurile lor de găzduire partajate.

  În plus, au fost de acord să ofere utilizatorilor WPBeginner până la 47% reducere + certificat SSL gratuit. Contul dvs. conține conturi de e-mail nelimitate folosind propriul nume de domeniu.

  → Faceți clic aici pentru a începe cu Dreamhost ←

  Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a configura domeniul dvs. de e-mail gratuit cu DreamHost.

  Pasul 1. Înscrieți-vă pentru un cont DreamHost

  În primul rând, trebuie să accesați site-ul DreamHost și să selectați un plan de găzduire.

  Selectați-vă planul DreamHost

  În continuare, vi se va cere să înregistrați un nume de domeniu. Pur și simplu introduceți un nume de domeniu pentru a vedea dacă este disponibil. Dacă este, atunci puteți continua sau căuta un alt nume de domeniu.

  Înregistrați numele de domeniu

  După aceea, trebuie să completați achiziția introducând informații despre cont și plată. Nu uitați să debifați opțiunile suplimentare din stânga sau din partea de jos pentru a reduce costurile.

  Introduceți detaliile de facturare

  Acum puteți examina selecția dvs. și faceți clic pe butonul de trimitere pentru a finaliza achiziția.

  DreamHost vă va trimite acum un e-mail cu detaliile de conectare.

  Pasul 2. Creează-ți un e-mail de afaceri personalizat pe domeniu

  În primul rând, trebuie să vă conectați la panoul dvs. de găzduire DreamHost. De aici, faceți clic pe meniul Mail din stânga și apoi faceți clic pe butonul „Creare adresă nouă de e-mail”.

  Creați un cont de e-mail nou

  După aceea, trebuie să furnizați un nume de utilizator și o parolă pe care doriți să o utilizați, apoi faceți clic pe butonul Creare pentru a salva adăugarea contului.

  Contul dvs. de e-mail cu numele de domeniu personalizat este acum gata de utilizare.

  Pasul 3. Utilizarea contului dvs. de e-mail de domeniu personalizat

  Puteți folosi adresa dvs. de e-mail de domeniu personalizată recent creată prin e-mail sau utilizând oricare dintre clienții dvs. de e-mail preferați.

  1. Webmail

  Dreamhost oferă o interfață de e-mail web ușor de utilizat și complet funcțională. Puteți verifica e-mailul dvs. adăugând pur și simplu e-mail web înainte de numele dvs. de domeniu. De exemplu, webmail.yourdomain.com (înlocuiți-vă dominația.com cu numele de domeniu real).

  Autentificați-vă pe site-ul web DreamHost

  Vă puteți autentifica introducând adresa de e-mail și parola pe care le-ați creat anterior.

  Interfață de utilizator web-uri Dreamhost

  2. Accesați e-mailurile de domeniu personalizate DreamHost utilizând aplicații de e-mail ale unor terțe părți

  De asemenea, puteți utiliza contul de e-mail cu orice clienți și aplicații de e-mail terțe de pe telefon. DreamHost are documentație extinsă pentru fiecare client de e-mail individual.

  Iată informațiile pe care va trebui să le utilizați pe adresa dvs. de e-mail personalizată cu orice aplicație de e-mail de pe computer sau telefon.

  POP3:

  Mailserver: pop.dreamhost.com
  Port: 995
  nume de utilizator: adresa dvs. de e-mail completă
  parola: parola pentru adresa dvs. de e-mail

  SMTP:

  Server SMTP: smtp.dreamhost.cocm
  Port: 465
  nume de utilizator: adresa dvs. de e-mail completă
  parola: parola pentru adresa dvs. de e-mail

  Metoda 4: Creare e-mail de domeniu personalizat cu G Suite (soluție plătită)

  E-mailul este crucial pentru succesul oricărei afaceri, motiv pentru care vă recomandăm să folosiți G Suite.

  G Suite este suita de aplicații Google pentru întreprinderile mici. Vă permite să utilizați aceleași aplicații Google precum Gmail, Drive, Documente documente, Fișe și Calendar, dar cu propriul nume de domeniu.

  De asemenea, veți obține funcțiile puternice de filtrare și spam de Google pentru e-mailul de afaceri. Este mult mai ușor de utilizat și funcționează pe toate dispozitivele.

  Pentru a începe, trebuie să accesați site-ul G Suite și să selectați un plan.

  G Suite plan

  Planul lor de bază pornește de la 6 USD pe utilizator pe lună cu 30 GB stocare. Puteți alege, de asemenea, planul de afaceri care pornește de la 12 USD pe lună pe utilizator și vă oferă spațiu de stocare nelimitat.

  În continuare, vi se va cere să introduceți numele companiei, dimensiunea și țara dvs..

  Informatiile Companiei

  După aceea, trebuie să introduceți informațiile de contact și să faceți clic pe butonul Următorul.

  Acest lucru vă va duce la ecranul de selectare a domeniului.

  Dacă aveți deja un nume de domeniu pe care doriți să îl utilizați, atunci îl puteți utiliza. În caz contrar, mergeți mai departe și selectați opțiunea „Aș dori să cumpăr un nume de domeniu”.

  Cumpărați nume de domeniu

  Acum puteți introduce numele de domeniu pe care doriți să îl înregistrați și faceți clic pe butonul Următorul. Dacă domeniul dvs. introdus este disponibil, veți vedea prețul acestuia.

  Selectarea domeniului

  Faceți clic pe butonul următor pentru a continua.

  După aceea, veți introduce informațiile despre companie și detaliile de plată pentru a încheia procesul.

  Contul G Suite creat

  Acum puteți face clic pe butonul „Mergeți la configurare” pentru a începe să adăugați conturi de e-mail și utilizatori.

  Pe ecranul de configurare, puteți crea primul dvs. cont de e-mail. După aceea, puteți adăuga mai multe conturi pentru angajații sau departamentele dvs. sau doar faceți clic pe „Am adăugat toate adresele de e-mail ale utilizatorului” și faceți clic pe butonul Următorul.

  Adăugarea de utilizatori noi

  Cu toate acestea, puteți utiliza acum contul de e-mail nou creat în Gmail și îl puteți folosi cu propriul dvs. domeniu personalizat.

  Conectați Gmail cu e-mailul dvs. de domeniu personalizat

  Dacă aveți nevoie de instrucțiuni mai detaliate, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un e-mail profesional cu G Suite.

  Majoritatea proprietarilor de afaceri nu cumpără un domeniu de e-mail de la G Suite. În schimb, încep cu serviciile gratuite de domenii de e-mail oferite de companiile lor de găzduire web și apoi trec la G Suite când își pot permite.

  Folosim G Suite pentru afacerea noastră, deoarece ne permite o mai bună păstrare a datelor, gestionarea ușoară a fișierelor, calendarul și alte tone de aplicații utile pentru a ne dezvolta afacerea.

  Metoda 5: Creare e-mail de domeniu cu Office 365 (soluție plătită)

  Microsoft Office oferă, de asemenea, suita de birou numită Office 365 cu suport pentru e-mailuri de domeniu personalizate. În ceea ce privește caracteristicile și funcționalitatea, este similar cu G Suite.

  Doriți să vedeți comparați ambele platforme, apoi consultați comparația noastră între G Suite și Office 365 pentru a afla cum se stivuiesc unul față de celălalt.

  Iată cum ați configura e-mailul dvs. de domeniu personalizat cu Office 365.

  Pasul 1. Configurarea Office 365 cu un e-mail de domeniu personalizat

  În primul rând, trebuie să accesați site-ul Office 365 și să faceți clic pe butonul „Cumpărați acum” în planul pe care doriți să îl achiziționați.

  Selectați un plan

  Aceasta vă va aduce pagina de înscriere la Office 365, unde vi se va solicita prima adresă de e-mail.

  Înregistrare Office 365

  După aceasta, vi se va solicita să furnizați informațiile dvs. personale și de afaceri.

  În continuare, vi se va cere să alegeți un nume de domeniu. Microsoft furnizează doar un subdomeniu și va trebui să cumpărați și să adăugați un nume de domeniu personalizat separat.

  subdomeniu

  Continuați și introduceți un subdomeniu potrivit pentru afacerea dvs. și faceți clic pe butonul Următorul.

  După aceea, veți completa informațiile dvs. de plată pentru a finaliza procesul de înscriere.

  Pasul 2. Adăugați un domeniu personalizat la Office 365

  Microsoft nu oferă un serviciu de înregistrare a domeniului, ceea ce înseamnă că va trebui să cumpărați separat un nume de domeniu sau să folosiți un nume de domeniu existent pentru a adăuga în Office 365.

  Există o serie de înregistratori de domenii care vând nume de domeniu. Vă recomandăm să folosiți Domain.com, deoarece sunt cel mai bun registrator de domenii de pe piață.

  Pur și simplu accesați site-ul Domain.com și căutați numele de domeniu pe care doriți să îl achiziționați. Utilizatorii WPBeginner pot utiliza codul nostru promoțional Domain.com pentru a beneficia de reducere suplimentară.

  Numele domeniului de căutare

  Dacă numele dvs. de domeniu selectat este disponibil, atunci puteți trece la facturare și finalizați achiziția.

  Înregistrare completă de domeniu

  Acum, să adăugăm acest domeniu la Office 365.

  Întoarceți-vă la tabloul de bord al Office 365 și apoi faceți clic pe Configurați »Domenii pagină.

  Adăugați domeniu la Office 365

  Apoi, faceți clic pe butonul „Adaugă domeniu” și apoi adăugați domeniul achiziționat anterior.

  După aceea, vi se va solicita să verificați dreptul de proprietate asupra acelui nume de domeniu și să îl indicați să funcționeze cu Office 365.

  Verificați numele de domeniu

  Veți vedea pe ecran câteva înregistrări DNS pe care trebuie să le adăugați la setările domeniului nou înregistrat.

  Comutați înapoi la Domain.com și conectați-vă pentru a accesa setările domeniului. Selectați numele dvs. de domeniu și apoi faceți clic pe meniul DNS și nameservers.

  Setări DNS domeniu

  În primul rând, trebuie să selectați înregistrarea TXT / SPF și să introduceți valoarea afișată de Office 365.

  Adăugarea înregistrării TXT

  Apoi, faceți clic pe butonul „Adaugă DNS” pentru a salva setările.

  După aceea, trebuie să treceți la MX Records și să adăugați MX Records afișate pe pagina cu setările Office 365.

  Adăugați înregistrare MX

  Nu uitați să faceți clic pe butonul „Adăugați DNS” pentru a vă stoca modificările.

  Cu toate acestea, ați adăugat cu succes un domeniu personalizat la Office 365. Dacă utilizați un alt registrator de domeniu sau aveți nevoie de mai multe detalii, consultați instrucțiunile din ghidul nostru despre cum să adresați o adresă de e-mail cu Office 365.

  Pasul 3. Creați adrese de e-mail de domeniu personalizate în Office 365

  Acum că ați adăugat domeniul dvs. de e-mail la Office 365, creăm o adresă de e-mail personalizată de afaceri.

  Din tabloul de bord Office 365, accesați Utilizatori »Utilizatori activi, apoi faceți clic pe Adăugare buton utilizator.

  Adăugați utilizator în Office 365

  Pe ecranul următor, trebuie să furnizați informațiile personale ale utilizatorului, apoi să alegeți o adresă de e-mail pentru acesta.

  Informații despre utilizator și adresă de e-mail

  Nu uitați să faceți clic pe butonul Adăugare pentru a salva setările utilizatorului.

  Pasul 4. Utilizarea contului dvs. de e-mail de domeniu personalizat Office 365

  Microsoft oferă o versiune web a popularului lor software de e-mail Outlook numit Outlook.com. De aici, vă puteți autentifica pur și simplu utilizând adresa de e-mail pe care ați creat-o mai devreme.

  Conectați-vă Outlook

  Abonamentul dvs. Office 365 vă permite, de asemenea, să descărcați aplicațiile Microsoft Office pe computer. Acesta include clientul lor popular de e-mail Outlook.

  Microsoft Outlook pe Mac

  De asemenea, puteți utiliza adresa dvs. de e-mail de domeniu personalizată cu aplicația Outlook pe telefonul mobil.

  Dacă preferați să utilizați o altă aplicație, atunci adresa dvs. de e-mail va funcționa cu aproape orice client de poștă și aplicație fără nicio configurație specială.

  Care este cu adevărat cea mai bună opțiune de domeniu de e-mail gratuit?

  V-am arătat trei soluții gratuite de domenii de e-mail și două cu plată. Toate ar funcționa bine pentru o întreprindere mică și chiar pentru întreprinderi mari.

  Majoritatea proprietarilor de afaceri mici încep cu un domeniu gratuit de e-mail personalizat oferit de compania lor de găzduire web. Această opțiune este extrem de accesibilă, deoarece este inclusă într-o ofertă de pachete atunci când construiți un site web.

  Companii precum Bluehost, HostGator și Dreamhost, vă oferă o adresă de e-mail de afaceri gratuită cu propriul domeniu gratuit atunci când utilizați serviciul de găzduire pentru a construi un site WordPress.

  Pe măsură ce afacerea dvs. crește și vă puteți permite suplimentar 6 USD pe lună, atunci puteți utiliza G Suite de Google. Acesta vă oferă aplicațiile Google cunoscute Gmail, Drive, Calendar și multe altele cu propriul nume de afaceri. Este ușor, sigur și oferă cea mai bună protecție împotriva spamului din industrie.

  Folosim G Suite în propria noastră afacere.

  Dar nu uitați, nu doriți să vă înregistrați domeniul dvs. în G Suite, deoarece probabil doriți să construiți un site web folosind și numele de domeniu și Google nu oferă un constructor de site-uri web.

  În schimb, ar trebui să vă înregistrați numele de domeniu cu un registrator de domeniu corespunzător, cum ar fi Domain.com sau să folosiți o companie de găzduire WordPress, cum ar fi Bluehost, pentru a obține un domeniu și a construi un site web.

  Și după aceea, puteți utiliza acest domeniu personalizat în setările G Suite, astfel încât să puteți păstra controlul complet asupra domeniului dvs. în orice moment..

  Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să obții un domeniu de e-mail gratuit pentru afacerea ta. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri pentru a vă ajuta să gestionați toate apelurile de afaceri și cele mai bune servicii de e-mail pentru a trimite cu ușurință e-mailuri în vrac pentru a îmbunătăți comunicarea cu utilizatorii dvs..

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map