Cum se instalează și se instalează WP Super Cache pentru începători

Motoarele de căutare consideră că viteza site-ului este un factor important în clasamentul căutării. Acesta este motivul pentru care la WPBeginner încercăm tot posibilul să îmbunătățim viteza de încărcare a site-ului la un nivel optim. Făcând acest lucru, am observat că stocarea în cache a site-ului nostru web ne-a ajutat să îmbunătățim viteza site-ului, precum și la echilibrarea vârfurilor imense în trafic. Folosim C3 Total Cache pentru a îmbunătăți performanța site-ului nostru web. Cu toate acestea, mulți dintre cititorii noștri ne-au întrebat despre cum să instalați și să configurați WP Super Cache. Prin urmare, în acest ghid, vă vom arăta cum să instalați și să configurați corect WP Super Cache.


Notă: Atât W3 Total Cache, cât și WP Super Cache sunt pluginuri grozave. Vă recomandăm să folosiți unul sau altul în funcție de nevoile dvs..

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul WP Super Cache (tutorial: cum să instalați un plugin WordPress). După activare, WP Super Cache vă va anunța că momentan nu este activată memoria cache.

Configurarea WP Super Cache – Calea simplă

Pentru a activa cache-ul, accesați Setări »WP Super Cache. În fila Easy, porniți Caching-ul și apăsați butonul de stare a actualizării.

Activarea Cache în WP Super Cache pentru WordPress

După ce ați pornit memoria cache, faceți clic pe butonul de memorie cache pentru a verifica dacă funcționează. WP Super Cache va aduce site-ul dvs. WordPress de două ori și va compara timbrele de timp ale ambelor pagini. Dacă ambele timbre de timp se potrivesc, acest lucru înseamnă că cache-ul funcționează acum pe site-ul dvs..

Configurare avansată WP Super Cache

WP super cache este un plugin puternic și vine cu multe opțiuni avansate. Aceste opțiuni pot îmbunătăți în continuare performanțele site-ului dvs. Pentru a configura WP Super Cache cu opțiuni avansate, accesați Setări »WP Super Cache și faceți clic pe fila Advanced.

Configurare avans pentru WP Super Cache

Activați Cache-ul
Mai întâi bifează caseta care spune că Cache accesează acest site web pentru acces rapid. Mai jos veți vedea trei opțiuni de memorie în cache. În mod implicit, WP Super Cache folosește PHP pentru a servi fișierele din cache. Cu toate acestea, utilizarea PHP pentru a servi fișierele cache poate fi intensiv în resurse, în special în medii de hosting partajate. Așadar, vă recomandăm să încercați să utilizați mod_rewrite pentru a servi fișierele cache. După aceasta derulați în jos și apăsați butonul de actualizare pentru a salva aceste setări.

WP Super Cache vă va arăta acum o notificare conform căreia regulile mod_rewrite trebuie să fie actualizate și, eventual, o altă notificare despre programarea colectării gunoiului. Parcurgeți pagina în jos și veți vedea reguli de modificare a modelor care trebuie adăugate. Faceți clic pe butonul Update Mod_Rewrite Rules pentru a actualiza aceste reguli. Odată actualizate regulile mod_rewrite, această secțiune va deveni verde.

Pentru a rezolva notificarea despre colectarea gunoiului, derulați în jos pe pagina cu setări avansate, până la expirarea timpului & Secțiunea Colectare gunoi și configurați un timp și o frecvență pentru colectarea gunoiului de fișiere în cache pe serverul dvs..

Planificarea colectării gunoiului și setarea expirării cache-ului

Activați compresia în WP Super Cache: Compresia permite WP Super Cache să servească fișierele din cache ca fișiere comprimate. Aceste fișiere sunt descărcate rapid de către browserele utilizator datorită dimensiunii lor mai mici. Pentru a activa compresia, pur și simplu bifați caseta care scrie paginile Compress, astfel încât acestea să fie servite mai rapid pentru vizitatori.

Configurarea CDN cu WP Super Cache

Majoritatea site-urilor web de conținut servesc o mulțime de fișiere statice cu fiecare solicitare de pagină. Aceste fișiere sunt JavaScript, imagini, foi de stil, etc. Spre deosebire de postările dvs. WordPress generate dinamic de PHP, aceste fișiere pot fi furnizate folosind o rețea de livrare a conținutului (CDN). Dacă nu știți ce este un CDN sau de ce aveți nevoie de un CDN, atunci ar trebui să consultați infograficul nostru „Ce este Heck-ul CDN”.

La WPBeginner folosim MaxCDN. Puteți citi modelul nostru de ce folosim MaxCDN. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru configurarea MaxCDN, atunci avem deja un tutorial despre cum să instalați și să configurați MaxCDN pentru WordPress. Tutorialul folosește cache-ul W3 Total, dar conceptul de bază este același.

Pentru a configura CDN cu WP Super Cache, faceți clic pe fila CDN și bifați caseta de lângă opțiunea Activare suport CDN. Introduceți adresa URL în afara locului, care va fi adresa URL a zonei de tracțiune. De exemplu, http://cdn.wpbeginner.com

Configurarea MaxCDN cu WP Super Cache

În câmpul CNAMEs suplimentar, introduceți alte CNAME pe care le-ați creat pentru zona dvs. de tragere. De exemplu, http://cdn1.wpbeginner.com, http://cdn2.wpbeginner.com, http://cdn3.wpbeginner.com

În cele din urmă, bifează caseta care spune Skip Skip https URL pentru a evita erorile „conținut mixt” și a salva modificările. Acum site-ul dvs. web este acum gata să servească conținut static de pe un CDN.

Serviți un site static cu WP Super Cache

Modul de preîncărcare în WP Super Cache vă permite să creați fișiere statice super cache pentru toate postările și paginile dvs. și să serviți un site web static. Puteți întreba De ce ar vrea cineva să facă asta?

Pentru a conserva resursele serverului.
Pentru a servi un site vechi care nu mai este actualizat.
Pentru a îmbunătăți viteza site-ului, servind doar conținut static.

Acestea au fost doar câteva motive, dar ar putea exista mai multe motive și situații în care s-ar putea să doriți să dezactivați complet procesele PHP. Nu vă faceți griji că WordPress vă va funcționa normal și veți putea totuși să vă gestionați conținutul cu WordPress.

Preîncărcați WP Super Cache și serviți fișierele statice

Opțiunile actualizate ale fișierelor de memorie cache vor fi setate la zero implicit, timpul necesar minim este de cel puțin 30 de minute. Preîncărcarea întregului site WordPress durează ceva timp și consumă o mulțime de resurse pe serverul dvs. Puteți să îl lăsați la 0 dacă nu doriți ca fișierele dvs. statice să expire vreodată, decât dacă actualizați manual memoria cache.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să configurați WP Super Cache pe blogul dvs. WordPress. Pentru asistență specifică pluginului, vă rugăm să postați toate întrebările dvs. pe forumurile de asistență WordPress pentru autorul pluginului. Citiți ghidul nostru despre cum să solicitați în mod corespunzător suport WordPress și să îl obțineți.

Pentru alte feedback-uri și întrebări, vă rugăm să lăsați un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me