Cum se schimbă e-mailul de administrare WordPress (2 metode)

Doriți să modificați adresa de e-mail admin pentru site-ul dvs. web? În mod implicit, WordPress folosește prima adresă de e-mail pe care o furnizați ca e-mail de administrare al site-ului dvs. De asemenea, este utilizat ca adresă de e-mail a primului cont de admin. În acest articol, vă vom arăta cum puteți modifica cu ușurință adresa de e-mail admin WordPress.


Modificarea e-mailului de admin WordPress

De ce și când trebuie să schimbați e-mailul de administrare WordPress?

În mod normal, începătorii își folosesc adresa personală de e-mail atunci când instalează WordPress. De asemenea, unele companii de găzduire WordPress au instalatori auto care folosesc automat adresa de e-mail a contului dvs. de găzduire în timpul instalării.

Această adresă de e-mail este apoi utilizată de WordPress ca adresă de e-mail a site-ului, precum și e-mail pentru primul cont de utilizator admin.

Adresa de e-mail a site-ului dvs. web este utilizată de WordPress pentru a trimite notificări prin e-mail importante. De exemplu, atunci când este creat un nou cont de utilizator, este instalată o actualizare automată și pentru notificări privind moderarea comentariilor.

Adresa de e-mail a utilizatorului de administrare este utilizată pentru a recupera parola pierdută și notificările despre contul său.

Cei mai mulți proprietari de site-uri web își dau seama curând că doresc să utilizeze o adresă de e-mail profesională de afaceri în loc de conturi de e-mail gratuit generice. De asemenea, pot dori să folosească o adresă de e-mail diferită pentru administrarea site-ului și pentru utilizatorul administrativ.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care puteți schimba cu ușurință adresa de e-mail admin WordPress.

Metoda 1. Schimbarea adresei de e-mail de administrare WordPress prin zona de administrare

Această metodă este mai simplă și recomandată pentru începători. În cele mai multe cazuri, veți utiliza această metodă pentru a schimba adresa de e-mail a site-ului dvs. WordPress și adresa de e-mail a contului de utilizator WordPress.

Pentru a schimba adresa de e-mail a site-ului WordPress, accesați Setări »General și schimbați opțiunea „Adresa de e-mail”.

Schimbarea e-mailului administrativ al site-ului WordPress

Nu uitați să vă salvați modificările.

WordPress va trimite acum e-mailuri importante legate de administrare la această nouă adresă de e-mail.

În continuare, dacă doriți să schimbați adresa de e-mail a utilizatorului admin, atunci trebuie să vizitați Utilizatori »Toți utilizatorii pagina și faceți clic pe linkul „Editați” de sub utilizatorul de administrare pe care doriți să îl schimbați.

Editarea unui cont de utilizator în WordPress

Aceasta va deschide pagina de editare a profilului pentru respectivul cont de utilizator. Pur și simplu derulați în jos la opțiunea de e-mail și apoi modificați adresa de e-mail.

Schimbați adresa de e-mail

Nu uitați să faceți clic pe butonul „Actualizați profilul” pentru a vă salva modificările.

Dacă în prezent sunteți conectat la contul de utilizator pe care îl modificați, WordPress va trimite acum o notificare prin e-mail la noua adresă de e-mail. Trebuie să faceți clic pe linkul din e-mail pentru a confirma schimbarea adresei dvs. de e-mail.

Metoda 2. Schimbați e-mailul de administrare WordPress prin PhpMyAdmin

În această metodă, vă vom arăta cum puteți schimba ambele adrese de e-mail prin phpMyAdmin. Această metodă trebuie utilizată numai atunci când nu puteți accesa zona de administrare WordPress.

În primul rând, trebuie să accesați tabloul de bord cPanel din contul de găzduire. În secțiunea bazei de date, trebuie să faceți clic pe pictograma phpMyAdmin.

phpMyAdmin în cPanel

Notă: În funcție de compania dvs. de găzduire, tabloul dvs. de bord cPanel poate arăta puțin diferit de ecranul de mai sus. Folosim Bluehost, deci este ecranul panoului nostru de control.

Aceasta va lansa aplicația phpMyAdmin. Este un instrument de gestionare a bazelor de date și îl vom folosi pentru a schimba direct adresa de e-mail admin din baza de date WordPress.

În fereastra phpMyAdmin, veți vedea baza de date listată în coloana din stânga. Dacă faceți clic pe aceasta, vă veți vedea toate tabelele din interiorul acestuia. Trebuie să localizați tabelul _options și dați clic pentru a-l deschide.

Tabel cu opțiuni în phpMyadmin

Acesta vă va arăta acum rândurile de date din tabelul de opțiuni. Trebuie să faceți clic pe butonul „Editați” de lângă rândul unde opțiunea nume este „admin_email”.

phpMyAdmin va deschide acum rândul într-un formular în care puteți pur și simplu să mergeți înainte și să schimbați adresa de e-mail admin pentru site-ul dvs..

Schimbați adresa de e-mail admin

Nu uitați să faceți clic pe butonul „Du-te” pentru a vă salva modificările.

Ați actualizat cu succes adresa de e-mail pentru notificările prin e-mail ale site-ului web. Să mergem mai departe și să schimbăm adresa de e-mail pentru contul de utilizator de administrator.

Faceți clic pentru a deschide tabelul _users din fereastra phpMyAdmin. Apoi, faceți clic pe butonul Editare de lângă rândul în care conectarea utilizatorului se potrivește cu cel pe care doriți să îl editați.

editați contul de utilizator prin phpMyAdmin

PhpMyAdmin va deschide acum rândul utilizatorului într-un formular. Puteți introduce noua adresă de e-mail în câmpul user_email.

Nu uitați să faceți clic pe butonul „Du-te” pentru a vă salva modificările.

Depanare

Uneori, notificările prin e-mail WordPress nu pot ajunge niciodată în curierul de ieșire. Este o problemă comună și este posibil să nu puteți primi emailuri de resetare a parolei sau de confirmare a utilizatorului din această cauză.

Dacă nu puteți primi notificări prin e-mail WordPress, vă rugăm să consultați ghidul nostru cu privire la modul de remediere a WordPress care nu trimite problema de e-mail.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să schimbi adresa de e-mail admin WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru final despre permisiunile de rol de utilizator WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me