Ghid pas cu pas pentru configurarea FeedBurner pentru WordPress

Actualizare: nu mai recomandăm să utilizați FeedBurner, deoarece este un produs pe moarte plin de erori. Citiți acest articol pentru a vedea de ce nu ar trebui să utilizați FeedBurner și să aflați despre alternative.


Fiecare blog major folosește FeedBurner pentru a arde fluxurile RSS, deoarece este un sistem gratuit, bogat în funcții, pe care nu îl poți opri. FeedBurner oferă statistici, opțiune de optimizare a feedului, opțiune de publicare a feedului și multe altele. Integrarea FeedBurner și Google Analytics este o necesitate pentru fiecare blog WordPress. În acest articol, vă vom arăta cum puteți configura fluxurile de bloguri WordPress cu FeedBurner și cum să îl utilizați pentru a vă ajuta să vă duceți blogul la nivelul următor..

De ce FeedBurner este important pentru bloggeri?

FeedBurner este un serviciu gratuit care este încărcat cu opțiuni pe care nu le primiți cu feedul WordPress implicit. Unele dintre caracteristici includ:

  • Statistici despre abonații dvs. RSS, astfel încât să puteți analiza și optimiza postările dvs. de blog.
  • Oferiți utilizatorilor dvs. mai multe opțiuni de abonare, cum ar fi E-mail, și alți cititori de feeduri (Netvibes, Google etc).
  • Dovada socială (număr de abonați)
  • Opțiune de personalizare a fluxurilor tale, cum ar fi modificarea titlurilor de postare, marcarea și multe altele.
  • Opțiunea de a face ping la diverse servicii de citire a fluxurilor odată ce publicați postările.
  • Integrați Google Adsense pentru a genera bani cu fluxurile dvs. RSS.
  • Și altele…

Doar cu lista scurtă de funcții, puteți vedea că este un lucru indispensabil pentru toate blogurile. Acum putem trece la configurarea Contului FeedBurner.

Configurarea FeedBurnerului dvs. pentru fluxurile WordPress

Mai întâi va trebui să aveți un cont Google (orice cont gmail va funcționa). Accesați pagina serviciului de alimentare pentru a începe acest proces.

În primul pas, veți tasta linkul către Feedul dvs. de blog WordPress. Dacă aveți o structură URL prietenosă pentru SEO SEO, atunci link-ul dvs. de alimentare ar trebui să fie ca yourdomain.com/feed/

Pasul 1 - Revendicați-vă feed-urile pe Feedburner

În pasul 2, vei alege titlul Feed-ului tău și adresa feedului tău. Se recomandă păstrarea titlului de alimentare la fel ca blogul dvs. Cel mai bine este să vă păstrați adresa de alimentare scurtă și memorabilă.

Pasul 2 - Selectați titlul și adresa de alimentare

Tehnic, fluxurile dvs. sunt create, astfel încât nu mai trebuie să urmați pașii. Faceți clic pe Salt direct la Feed Management.

Pasul 3 - Accesați Managementul furajelor

Veți vedea o pagină cu un link către tone de platforme de blogging. Ignorați toate acestea pe măsură ce le vom revizui mai târziu în acest articol. Pur și simplu faceți clic pe fila optimizare pe care o vedeți în imaginea de mai jos.

Pasul 4 - Faceți clic pe Optimizare

În pasul 5, vom lucra la optimizarea Feed-ului dvs. pentru bloguri WordPress. Trebuie să vă asigurați că aveți opțiunea Browser Friendly activată, Smart Feed activată și FeedFlare activată. Puteți activa alte servicii dacă doriți, dar aceste 3 servicii sunt obligatorii. BrowserFriendly face abonarea mult mai simplă. SmartFeed asigură o compatibilitate maximă cu toate aplicațiile pentru cititorul de alimentare. FeedFlare creează interactivitate în postări prin adăugarea prin e-mail și a altor opțiuni de partajare.

Pasul 5 - Optimizează-ți fluxurile

În pasul 6, vom arunca o privire asupra tuturor opțiunilor de publicitate pentru feed. Trebuie să permiteți abonamente prin e-mail pe site-ul dvs., deoarece există utilizatori care preferă să primească actualizări prin e-mail decât să utilizeze Google Reader. Pingshot trebuie activat deoarece notifică serviciile atunci când postați. Widgetul Feedcount vă permite să afișați numărul abonaților. Este una dintre cele mai bune metode de probă socială. API-ul de conștientizare este util dacă încercați să vă enumerați pe site-uri precum BuySellAds, deoarece acestea vă pot extrage numărul de abonați cu ușurință. Există și alte opțiuni amețitoare, cum ar fi Headline Animator, BuzzBoost pe care îl puteți activa dacă doriți.

Pasul 6 - Spuneți-vă fluxul

Monetizarea feedului dvs. este o altă caracteristică bună a FeedBurner, cu excepția faptului că vă permite să utilizați doar Google Adsense. Așadar, înregistrați-vă cu Google Adsense și urmați direcția lor.

Pasul 7 - Monetizează-ți feed-ul

După ce ați făcut toți pașii de mai sus, puteți face clic pe fila Analizați. Cel mai probabil veți vedea un ecran precum cel de mai jos, deoarece statisticile nu sunt înregistrate. Oferiți până la 24 de ore și veți începe să vedeți numere acolo. Utilizați numărul abonaților, clicurile și alte date utile pentru a vă îmbunătăți blogul. Vedeți ce le plac și nu le plac utilizatorii dvs. cu această stație și apoi concentrați-vă pe tipul de postări care le plac și se bucură de utilizatorii dvs..

Pasul 8 - Analizați-vă feed-ul și îmbunătățiți-vă

Integrați FeedBurner în WordPress

Chiar dacă ți-ai configurat feedul cu FeedBurner în pașii de mai sus, dar încă nu l-ai integrat cu WordPress. Primul lucru pe care vrei să-l faci este să nu mai diluezi hrana și să-l faci unul singur. Trebuie să creezi o redirecționare, astfel încât atunci când utilizatorii încearcă să viziteze yourdomain.com/feed/, sunt redirecționate către pagina ta de feedburner. Astfel poți urmări abonații de pe blogul tău.

Există un plugin numit FD FeedBurner care vă permite să creați această redirecționare cu ușurință. De asemenea, vă puteți redirecționa fluxurile folosind fișierul .htaccess, dar nu vom împărtăși acea metodă, deoarece nu este ceva recomandat pentru începători.

Majoritatea temelor WordPress vin acum cu integrarea FeedBurner, cum ar fi tema de avans, temă standard și altele. Dacă tema dvs. nu este compatibilă, atunci utilizați pluginul de mai sus.

Adăugați caseta de abonare prin e-mail pe site-ul dvs.

Mai întâi accesați Publicitate »Abonamente prin e-mail, apoi copiați și lipiți codul pe care vi-l oferă în fișierul de șabloane care vă place (mai ales sidebar.php). Nu uitați să personalizați aspectul formularului dvs. de e-mail, va trebui să aveți cunoștințe prealabile despre HTML și CSS.

Dacă blogul tău nu are fluxuri FeedBurner, atunci primește-l chiar acum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me