5 beste WordPress-popup-plugins fra 2020 (ytelse sammenlignet)

Leter du etter den beste WordPress-popup-pluginen? En god WordPress popup-plugin hjelper deg å konvertere besøkende til e-postabonnenter og betalende kunder.


Det er dusinvis av WordPress popup-plugins som kan hjelpe deg med å forbedre konverteringsfrekvensen.

Imidlertid vil de fleste av dem enten bremse nettstedet ditt, tilby unøyaktig statistikk eller verst begge deler.

I denne artikkelen skal vi sammenligne de mest populære WordPress popup-plugins på markedet, slik at du kan se hvilken som er den beste WordPress popup-plugin.

Sammenligning av de beste WordPress popup-plugins

3 ting å passe på med WordPress Popup-plugins

Pop-ups må brukes nøye. Dårlig laget WordPress-popups kan lett bli irriterende og ødelegge brukeropplevelsen sammen med merkevarens omdømme.

Du må velge en løsning som tilbyr riktig atferd, interaksjon, målretting og personalisering, slik at du kan tilby den beste brukeropplevelsen og samtidig sikre maksimale konverteringer.

Ytelse er et annet problem med de fleste WordPress popup-plugins. Siden mange WordPress popup-plugins bruker WordPress for å spore analyser, øker dette serverbelastningen betydelig og bremser nettstedet ditt. Som du allerede vet, påvirker en lav sidehastighet negativt SEO-rangeringene dine.

Dette er grunnen til at du trenger en WordPress popup-plugin som tilbyr kraftige konverteringsfunksjoner uten å bremse nettstedet ditt.

Sist, men ikke minst, må du sørge for at popup-pluginen for WordPress du velger faktisk fungerer med ditt WordPress-vertsmiljø. Mange popup-plugins er dårlig kodet, så deres avanserte funksjoner som A / B-testing og rapportering vil ikke fungere med de mest avanserte hurtigbufringsløsningene som mange vertsbedrifter nå bruker.

Hovedformålet med å bruke popup-plugins for WordPress er å hjelpe deg med å fange potensielle kunder og øke abonnentene på e-postlisten.

Du må passe på de ovennevnte tre tingene når du velger WordPress popup-plugin for nettstedet eller nettbutikken din.

Utfordrere for de beste WordPress-popup-programtilleggene

Nå som du kjenner de vanlige problemene med de fleste WordPress popup-utbyggere, kan du bruke det som et kriterium for å evaluere alle populære WordPress popup-plugins.

Siden det er mange titalls popup-plugins, kan denne prosessen være ganske tidkrevende.

Derfor gjorde vi forskningen for deg. Her er de beste WordPress popup-plugins som vi sammenligner i guiden vår:

 • OptinMonster
 • TrustPulse
 • Bloom
 • Sumo
 • Trives leder

La oss ta en titt på hver av dem for å finne ut hvilken som er den beste WordPress-popup-pluginen som hjelper deg med å utvide nettstedet ditt.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den mest populære blygenerasjonsprogramvaren på markedet. Det lar deg enkelt konvertere besøkende til abonnenter og kunder.

Den leveres med en kraftig WordPress popup-byggherre og det mest omfattende settet med målrettings- og personaliseringsfunksjoner. Enkelt sagt lar det deg maksimere konverteringspotensialet ditt som en markedsføringsproff.

Funksjoner

OptinMonster instrumentpanel

OptinMonster tilbyr det kraftigste settet med målrettings- og personaliseringsfunksjoner i markedet. De lar deg lage forskjellige kampanjer, inkludert popups, velkomstmatter på full skjerm, flytende stolpe, rullebokser osv.

Målrettingsfunksjonene deres lar deg målrette brukere etter side de besøker, aktivitet på nettstedet, geografisk plassering og bokstavelig talt flere titalls til.

Du kan lage dine egne regler for å vise en popup som gjør dem mer personaliserte og svært effektive.

Nedenfor er noen av OptinMonsters mest kjente funksjoner:

 • Vakkert designede ikke-påtrengende lightbox-popups
 • Utgangs-hensikt popups som vises når en bruker skal forlate nettstedet ditt
 • Kraftige målrettingsalternativer med sidenivå, geografisk målretting, retargeting på stedet, enhetsbasert målretting og mer.
 • Adblokkeringsdeteksjon for å vise målrettede meldinger til brukere
 • Enhetsmålretting med mobilvennlige kampanjer som ser bra ut på mindre enheter
 • Utløs popup-vinduer med exit-intensjon, rulling, inaktivitetssensorer, tidsbaserte triggere og mer
 • Dusinvis av ferdige, flotte popup-maler
 • Dra og slipp popup-maker for enkelt å lage popups med dine egne bilder, skrifter og stil
 • Flere kampanjetyper som inline / after post optins, flytende varslingslinje, nedtellingstimere, velkomstmatte på fullskjerm, popup-kuponger på kuponghjul og mer.
 • Monster-lenker popups som utløser en popup ved å klikke på en lenke
 • Ja / Nei popup-vinduer, to-trinns popups og tilpasning av suksessmeldinger
 • Integrerer med alle topp e-postmarkedsføringstjenester, kontaktskjema-plugins, e-handelsplattformer og mer.

Ser vi på alle funksjonene, kan vi trygt si at det er den mest omfattende WordPress popup-byggherren på markedet. Det har alt du trenger for å umiddelbart utvide e-postlisten din og øke konverteringene.

Opptreden

Den største fordelen med å bruke OptinMonster kommer med ytelse. Det er en SaaS-applikasjon som betyr at den ikke bruker WordPress-hostingressursene.

Den laster asynkront, noe som betyr at den heller ikke bremser den opplevde sidehastigheten. Dette er avgjørende ikke bare for brukeropplevelse, men også for SEO.

Sist, men ikke minst, siden OptinMonster ikke bruker WordPress til å lagre analyser, vil statistikken din være den mest nøyaktige, og den vil fungere med ethvert vertsmiljø.

Brukervennlighet

OptinMonster kommer med en intuitiv dra-og-slipp popup-byggherre. Du kan ganske enkelt designe dine egne popups ved å legge til en bakgrunn, velge farger, bilder, skrifter, med din egen tekst og påmeldingsskjema.

OptinMonster popup-byggherre

Imidlertid, hvis du ikke vil gjøre det, finner du vakre ferdige popup-maler du kan velge mellom. Hver av disse malene kan tilpasses ved hjelp av et enkelt redigeringsprogram for peker og klikk.

Det er også veldig enkelt å legge til popups på nettstedet ditt. Du trenger ikke redigere noen WordPress-filer eller legge til kode på nettstedet ditt. Du kan ganske enkelt installere plugin-pluggen for WordPress.

Priser: Fra $ 9 per måned (faktureres årlig).

Bonus: WPBeginner-brukere kan bruke OptinMonster-kupongen for å få 10% avslag.

Formidling: OptinMonster er popup-plugin som vi bruker på WPBeginner. Mange populære bloggere og bedrifter bruker OptinMonster inkludert slike som Social Media Examiner, Michael Hyatt, NBA og mer.

WPBeginners grunnlegger, Syed Balkhi, er medgründer av OptinMonster. Han fikk denne pluginen bygget for å hjelpe oss med å få flere e-postabonnenter. Nå fungerer han som rådgiver for selskapet.

2. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse er en WordPress popup-plugin som bruker sosialt bevis for å hjelpe deg med å øke konverteringer på nettstedet ditt.

Den viser varsler om sosialt bevis på nettstedet ditt for å bidra til å bygge brukertillit, utløse FOMO (frykt for å gå glipp av) effekt, og oppfordrer flere brukere til å registrere seg eller gjøre et kjøp.

Funksjoner

TrustPulse hjelper deg øyeblikkelig å vinne brukertillit ved å dele sosialt bevis ved å bruke mindre påtrengende, men svært effektive popups. Her er noen av funksjonene som gjør den unik blant vår liste over beste WordPress popup-plugins.

TrustPulse-popup

 • Utløser FOMO – Det bruker presserende og sosialt bevis for å utløse FOMO-effekt (frykt for oppdrag ut). Dette oppfordrer brukere til å registrere seg eller fullføre et kjøp.
 • Tracking i sanntid – Det viser kjøp, aktivitet og påmeldinger i sanntid
 • Smart-målretting – Vis sosialt bevis popup til riktige brukere til rett tid
 • Tilpass popup – Bruk standarddesignet eller gjør det til ditt eget med enkle tilpasningsalternativer

Opptreden

Hvis du driver en e-handelsvirksomhet, er hastighet avgjørende for mer salg på nettstedet ditt. TrustPulse påvirker ikke sidehastigheten og forbedrer brukeropplevelsen på samme tid.

Det er en SaaS-app og bruker ikke WordPress-hostingressursene. All koden som brukes til å vise popup-filer lastes asynkront fra skyserverne.

Brukervennlighet

TrustPulse kommer med en sinnsykt enkel installasjonsprosess. Den standard sosiale bevis popup fungerer med svært lite endringer.

Opprette en popup-kampanje i TrustPulse

Det har et brukervennlig grensesnitt, som lar deg tilpasse popup, sette opp målretting, se statistikk og kjøre tilpassede kampanjer i nettbutikken din..

Priser: Gratis 500 økter per måned og deretter starter priser fra $ 4 per måned (faktureres årlig).

3. Blomst

Bloom

Bloom er en populær WordPress popup-plugin laget av Elegant Themes, en av de eldste kommersielle WordPress-temabutikkene. Som et frittstående WordPress-plugin, gir Bloom en brukervennlig WordPress popup-maker for bloggere.

Funksjoner

Bloom kommer med et anstendig sett med funksjoner som dekker de grunnleggende kravene du trenger fra en god WordPress-popup-plugin.

Bloom brukergrensesnitt

 • Automatisk lightbox-popup
 • Flere optin-typer inkludert sidefelt, skyv-inn og under påmeldingsskjemaer.
 • Grunnleggende målretting etter innlegg eller side
 • Grunnleggende tidsforsinkelse, bla, skjemainnleveringsutløsere
 • Forbygde popup-maler med enkel tilpasning
 • Integrerer med popuplar e-posttjenesteleverandører

Opptreden

Bloom kommer som en frittstående WordPress-plugin, som betyr at den laster inn all koden fra WordPress-siden din. Dette betyr at den bruker serverressursene dine og påvirker siden lastetid.

Den prøver å dempe ved å optimalisere koden og bruke beste fremgangsmåter for WordPress. Imidlertid, hvis du har et travelt nettsted med begrensede serverressurser, vil dette redusere ytelsen til nettstedet.

Basert på WordPress-cache-plugin-innstillingene kan rapporteringsstatistikk og funksjoner som A / B-testing oppføre seg feil.

Brukervennlighet

Bloom er ekstremt enkel å bruke med enkel dra og slipp popup-produsent. Det er enkelt å lage nye optins med Bloom og brukergrensesnittet er ganske enkelt å finne ut.

Velg en popup-mal i Bloom

Problemet kommer inn når du konfigurerer skjerminnstillinger. Det er for mange alternativer å velge mellom, noe som gjør brukergrensesnittet litt forvirrende.

Priser: Leveres med elegant design fra $ 89 per år.

4. Sumo

SumoMe

Sumo er en gratis popup-plugin for WordPress som lar deg legge til popups til nettstedet ditt. De tilbyr en premiumversjon som tilbyr flere alternativer.

Sumo-panelet i WordPress-dashbordet

Funksjoner

 • Lar deg lage gratis WordPress popup og opt-in form
 • Du kan bruke flere optin-skjemaer
 • Kobles til populære plattformer for markedsføring via e-post
 • Leveres med forskjellige stiler og maler du kan bruke
 • Inkluderer grunnleggende A / B-testing og statistikk for skjemaene dine

Gratisversjonen er begrenset i funksjoner og legger Sumo-merkevarebygging til popups.

Opptreden

Sumo laster kode asynkront som reduserer effekten på ytelsen. Avhengig av kampanjedesignet, kan effekten på resultatene variere.

Brukervennlighet

Sumo integreres med ditt WordPress-nettsted. Du må imidlertid administrere kontoen din fra nettstedet deres og bruke Sumo-oversikten for å designe kampanjene dine.

Design din popup med Sumo dashbord

Det kommer med litt av en læringskurve. Kampanjebyggeren er ikke den enkleste, men du finner veien rundt. Vi synes det var litt vanskeligere å bruke spesielt når det gjaldt integrasjoner og målretting.

5. Trives leder

Trives leder

Thrive Leads er en annen populær popup-plugin for WordPress. Det kommer med vakre popup-maler og en enkel å bruke popup-byggherre.

Funksjoner

Thrive Leads er designet for å hjelpe deg med å fange leads på ditt WordPress-nettsted og utvide e-postlisten din. Her er en rask oversikt over funksjonene.

Trives leder

 • Flere optin-typer inkludert lightbox-popup, inline-skjemaer, 2-trinns optin, skyv i skjemaer og mer
 • Enkel dra og slipp-editor for å tilpasse registreringsskjemaer
 • Grunnleggende A / B-testing og analyse av skjemaene
 • Målretting på sidenivå inkludert kategorier, koder, innleggstyper og mer
 • Fungerer med alle populære e-posttjenester
 • Mobilvennlige popup-vinduer for små enheter

Opptreden

Thrive Leads prøver å balansere ytelse og funksjoner. Imidlertid er det fortsatt tregere enn noen andre løsninger på listen vår.

Det er et frittstående WordPress-plugin, som betyr at all koden ligger på WordPress-nettstedet ditt og bruker vertsressursene dine.

Dette betyr også at i likhet med Bloom, funksjoner som rapportering og A / B-tester kanskje ikke fungerer som de skal på visse vertselskaper eller med populære cache-plugins.

Brukervennlighet

Thrive Leads er ganske grei å bruke og kommer med flere maler. Det kommer også med en grunnleggende popup-produsent med dra og slipp-funksjonalitet for å tilpasse popup-skjemaet.

Thrive Leads builder-grensesnitt

Det er en liten læringskurve involvert i å vise optins på nettstedet ditt. Mange nybegynnere ville slite litt når de satt opp en popup.

Du ser forskjellige alternativer for Lead-grupper, bly-kortkoder, Thrive-bokser og andre funksjoner uten mye forklaring. Dette betyr at brukerne må utforske dem for å lære hva de gjør.

Priser: Fra $ 67 per år for et enkelt nettsted lisens.

Resultat sammenligning av Topp WordPress-popup-plugins

For denne artikkelen bestemte vi oss for å faktisk prøve hvert WordPress popup-plugin og teste deres innvirkning på nettstedets ytelse og hastighet.

I utgangspunktet opprettet vi en demoside og brukte standardinnstillingene for hver plugin for å lage en grunnleggende WordPress-popup. Etter det brukte vi Pingdom til å teste sidehastighet.

Følgende er resultatene av testene våre.

Popup-plugin

Side lastetid

Forespørsler

Sidestørrelse

OptinMonster1.03s17225KB
TrustPulse894ms14130KB
Bloom1.23s22188.8KB
Sumo1.24s41575.5KB
Trives leder1.38s26736.4KB

I resultatene våre fant vi at OptinMonster var den raskeste WordPress-popup-pluginen med minst mulig effekt på ytelsen.

Konklusjon: Hvilket er det beste WordPress-popup-pluginet?

Med tanke på kriteriene vi satt opp, kommer OptinMonster opp som den beste popup-plugin-en for WordPress. Det er den raskeste popup-byggherren og har utrolige verktøy for å øke konverteringsfrekvensene.

Det er også det enkleste å bruke med vakre popup-maler og en kraftig dra-og-slipp-editor. Det fungerer med alle populære CRM-er, markedsføringsplattformer via e-post, beste WordPress-skjema-plugins, tilpassede HTML-skjemaer og mer.

Å vise popups til rett tid til rette brukere er det som gjør dem mer effektive. OptinMonster inkluderer kraftige målrettingsalternativer på sidenivå, tilpasning og hendelsesbaserte triggere.

Hvis du driver en eCommerce-butikk, vil vi anbefale OptinMonster + TrustPulse. Dette lar deg maksimere konverteringer med sosialt bevis og OptinMonsters kraftige vognoppgivelsesfunksjoner.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge den beste WordPress popup-pluginen for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se artikkelen vår om testede og enkle måter å utvide e-postlisten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me