6 beste WordPress-glidebrygg-plugins – ytelse + kvalitet (sammenlignet)

Ønsker du å legge til en glidebryter på ditt WordPress-nettsted? Det er dusinvis av WordPress-glidebrygg-plugins på markedet som du kan bruke.


Imidlertid er ikke alle glidebrygg-plugins opprettet like. De fleste av dem laster for mange skript som bremser nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi sammenligne de beste WordPress-glidebrygg-pluginene basert på deres hastighet, brukervennlighet og generelle funksjoner. Målet er å finne den beste WordPress-skyvekontrollen plugin når det gjelder ytelse og kvalitet.

Beste WordPress-glidebrygg-plugins sammenlignet

Problemet med WordPress-glidebrytere

De fleste WordPress-glidebrytere er trege. Hvis den ikke er riktig kodet, kan en glidebryter øke sidens lastetid betydelig. Hvis du ikke har en god WordPress-hosting-tjeneste, kan det hende at serveren din reagerer enda tregere enn normalt.

Det andre problemet med WordPress-glidebrygg-plugins er brukervennlighet. De fleste av dem er oppblåst og har en læringskurve for nybegynnere.

Sist, men ikke minst, vil du forsikre deg om at WordPress-glidebryteren din er mobil responsiv. Mange av dem er det ikke.

Så hvordan går du gjennom hundrevis av glidebrygg-plugins og sjekker for alt dette? Det trenger du ikke. Vi gjorde forskningen for deg, og nedenfor er resultatene våre for den beste WordPress-glidebryteren.

Contenders for beste WordPress Slider Plugin

Av hensyn til denne artikkelen valgte vi de øverste og anbefalte WordPress-glidebrygg-pluginene. Mens vi forsket, la vi merke til at disse glidebrygg-pluginene var blant de mest brukte og anbefalte.

  • monolog
  • MetaSlider
  • Smart glider 3
  • Slider av Nivo
  • Skyv noe
  • Master Slider

Vi bestemte oss for å kjøre noen enkle tester og se hvordan hver og en av dem presterer. Kriteriene vi ser etter er hastighet, brukervennlighet, funksjoner og kompatibilitet.

La oss komme i gang.

Hastighet – som er den raskeste WordPress Slide Plugin?

Problemet med glidebrytere er at de kan redusere nettstedet ditt. Ytelse og hastighet påvirker ikke bare brukeropplevelsen, men de har også en betydelig innvirkning på SEO.

Dette er grunnen til at skyvehastigheten er på toppen av vår sammenligning. Vi ønsker å se hvilken som er den raskeste glidebrygg-pluginen, og så vil vi sammenligne funksjonene deres for å se om ytelseseffekten kan rettferdiggjøres.

For å finne ut av dette, installerte vi hver skyveplugin på et demo WordPress-nettsted. Vi lastet opp de samme bildene for å lage en glidebryter. Vi endret ingen andre innstillinger og innebygde glidebryteren på en tom WordPress-side.

Etter det brukte vi Pingdom hastighetstestingverktøy for å kjøre testen. Følgende er resultatene av testen vår for hver glidebrygg-plugin.

Glidebryteren

Side lastetid

Forespørsler

Sidestørrelse

monolog860 ms22679 KB
MetaSlider863 ms25229 KB
Smart glider 3865 ms19382 KB
Slider av Nivo928 ms16306 KB
Skyv noe866 ms18324 kB
Master Slider900 ms22345 KB

Som du kan se i de ovennevnte resultatene, var Soliloquy den raskeste lastende WordPress-glidebryteren i testene våre. Nært fulgt av MetaSlider.

Hvis du vil ha et raskt ytelsessted med høy ytelse, er Soliloquy den beste WordPress-glidebryteren for deg.

Nå kan du tenke at alle andre glidebrytere presterte bra også. Hvorfor tror vi at Soliloquy er den raskeste?

Hvis du legger merke til testresultatene, vil du se at Soliloquy økte størrelsen på sidebelastningen uten å påvirke hastigheten.

Dette oppnås ved å bruke et pent lite triks. I utgangspunktet laster det dekselet ditt først, og deretter lastes andre lysbilder asynkront. Med andre ord kan du laste opp glidebilder av høy kvalitet med minst mulig innvirkning på ytelsen.

Brukervennlighet – Hvilken WordPress-glidebryter som gir bedre brukeropplevelse?

Å lage glidebrytere er ikke så enkelt som vi ønsker at det skal være. Det er for mye teknisk språk som brukes i brukergrensesnittet til alle de beste WordPress-skyvekontrollen.

Vi ønsker at glidebrygg-pluginen vår skal være nybegynnervennlig og noe som bare fungerer ut av esken. La oss se hvordan våre beste konkurrenter presterer i denne forbindelse.

monolog

Soliloquy er den mest nybegynnere WordPress glidebryteren plugin på listen vår. Du kan ganske enkelt opprette en ny glidebryter og deretter bare dra og slippe bildene.

Den tar vare på de andre tingene som å endre størrelse på bilder, velge et glidebladstema, navigasjonsstil osv. Du kan ganske enkelt trykke på publiser-knappen for å lagre glidebryteren.

Soliloquy brukergrensesnitt

Årsaken til at det er enkelt å bruke, er at det bruker retningslinjene for koding av WordPress og smelter sammen med det opprinnelige WordPress-administratorgrensesnittet. Soliloquy har et enkelt, men intuitivt brukergrensesnitt for å lage lysbilder med standard WordPress media uploader.

Å legge glidebryteren til WordPress-innlegg og sider er også en lek. Soliloquy gir deg en rekke alternativer, inkludert kortkoder, en Gutenberg-redigeringsblokk, en knapp for den gamle klassiske redaktøren og en widget.

Soliloquy-blokk i Gutenberg-redaktør

MetaSlider

MetaSlider er en annen brukervennlig WordPress-glidebryter. Å lage en ny glidebryter er ganske enkelt, og det tar automatisk vare på alle tekniske innstillinger for deg.

MetaSlider brukergrensesnitt

Det gir deg muligheter til å velge forskjellige glidebryterskripter, glidebladtema og stiler, legge til bildetekster og SEO-titler og mer. Nybegynnere kan ignorere alle disse alternativene og kan ganske enkelt sette inn glidebryteren hvor som helst på nettstedet deres ved hjelp av kortkode, Gutenberg-blokk, widget eller mal.

Smart glider 3

Smart Slider 3 bruker et annet brukergrensesnitt som føles annerledes enn resten av WordPress admin-skjermene. Den er noe enkel å bruke og nybegynnere kan finne veien rundt.

Smart Slider 3 brukergrensesnitt

Imidlertid pakker det mange alternativer som kanskje ikke er så lett å oppdage for nybegynnere. Den generelle brukeropplevelsen er tilfredsstillende, og du kan enkelt legge til en glidebryter i innlegg og sider ved å bruke standardblokk, kortkode og mal..

Slider av Nivo

Slider by Nivo er en gratis glidebrygg-plugin som er enkel og ganske rett frem. Du kan ganske enkelt laste opp glidebilder ved hjelp av mediaopplasteren og omorganisere lysbildesrekkefølgen med dra og slipp.

Ved å bruke det samme grensesnittet for opplasting av medier, kan du legge til bildetekster, lenke og alternativ tekst til lysbildebildene. Den kommer med kortkoder og malkoder, slik at du kan legge til en glidebryter i innleggene, sidene og malfilene.

Legg til ny Nivo-glidebryter

Nivo Slider er en glidebryter for bilder og støtter ikke video og annen multimedia-type. Den kommer med et fint bunt med temaer som du kan bruke og mange overgangseffekter å velge mellom. Imidlertid, hvis du stoler på funksjoner og alternativer, faller Nivo bak andre glidebrytere på denne listen.

Skyv noe

Slide Anything lar deg legge til noe i en glidebryter. Du kan legge til tekst, HTML, bilder, videoer eller noe annet du ønsker. Det er ikke så lett å bruke eller intuitivt som noen andre WordPress-glidebrytere, og mange av dem lar deg også legge til andre typer innhold.

Skyv noe lysbildeditor

Du må sette inn alt lysbildeinnholdet i en HTML-redigerer. Dette gjør det litt vanskelig å holde lysbildene slik du vil at de skal være.

Master Slider

Master Slider er en annen glidebrygg-plugin med et ikke-innfødt brukergrensesnitt som ser annerledes ut enn resten av WordPress-skjermene. Det er enkelt å bruke, men mange av alternativene er vanskelige å finne.

Det starter med et malvalg og importerer automatisk noen demobilder for deg å begynne med. Du kan deretter slette disse lysbildene og erstatte dem med dine egne.

Den har vakre maler og kan enkelt settes inn i WordPress-innlegg, sider og sidefelt ved å bruke kortkoden, Gutenberg-blokken og malkoden.

Master Slider fungerer best med WordPress-temaer som automatisk laster jQuery på hver sideinnlasting. Hvis temaet ikke gjør det, må du endre plugin-innstillinger og tvinge det til å laste eiendeler på sidelastning.

Funksjoner – Hvilken glidebrygg-plugin for WordPress tilbyr flere valg?

Hvis alt du vil gjøre er å lage enkle bildefremvisning, kan noen av de gratis WordPress-glidebrygg-pluginene på denne listen gjøre jobben.

Imidlertid kommer Soliloquy og MetaSlider med mange flere funksjoner. De er glidbare glidebrytere og ser like vakre ut på alle enheter og skjermstørrelser. Begge støtter videobilder, HTML 5-videoer, kjennetegnet innholdsbilder, temaer, animasjoner og overganger.

De tilbyr begge et enkelt og brukervennlig grensesnitt, og de har begge flere tilleggsprogrammer som du kan installere for å legge til flere funksjoner.

Soliloquy har litt flere funksjoner som WooCommerce-tillegg for produktbildefremvisning, integrasjon av sosiale medier, Instagram-tillegg og mer.

Priser

Kostnad er en annen avgjørende faktor som kan hjelpe brukere med å velge en glidebrygg-plugin for WordPress.

Her er prisen for en enkelt lisens for disse pluginsene.

Glidebryteren
Enkelt nettsted lisens
monolog$ 19
MetaSlider$ 39
Smart glider 3$ 35
Slider av NivoGratis
Skyv noeGratis
Master SliderGratis

Blant de betalte programtilleggene ser Soliloquy kanskje billigst ut, men lisensen for ett enkelt sted gir deg ikke tilgang til alle tilleggene. Du trenger utviklerlisensen for å få tilgang til alle tillegg, som koster $ 99.

På den annen side gir både MetaSlider og Smart Slider 3 deg tilgang til alle tillegg, selv med en enkelt lisens.

Konklusjon – Det beste WordPress-glidebryteren

Etter å ha sammenlignet disse programtilleggene, kan vi trygt si at den beste WordPress-glidebrygg-plugin-prisen går til:

monolog

Det er den desidert raskeste WordPress-glidebryteren plugin i markedet. Den følger alle kodingens beste fremgangsmåter, den er veldig godt dokumentert, enkel å utvide for utviklere og enda enklere å bruke for brukere.

Bruk vår Soliloquy-kupong for å få 10% ekstra avslag.

Vårt andre valg vil være SmartSlider 3. Det tilbyr en veldig god balanse mellom funksjonalitet og ytelse. Brukergrensesnittet er enkelt å bruke for både nybegynnere og utviklere.

Vi håper denne artikkelen svarer på spørsmålene angående den beste WordPress-skyvekontrollen plugin når det gjelder ytelse og kvalitet. Det kan også være lurt å se vår sammenligning av de beste WordPress-hurtigbufring-pluginene for å forbedre nettstedets ytelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me