Bästa WooCommerce-värd 2020 (recensioner och prestandatest)

Letar du efter den bästa WooCommerce-värden för att skapa din webbutik? Att välja den bästa värdleverantören är ett av de viktigaste besluten du kommer att fatta för din e-handel.


En typisk delad webbhotell är kanske inte alltid ett bra val för WooCommerce. Det beror på att du behöver fler resurser, SSL-certifikat och WooCommerce-centrerad supportplattform. I den här guiden hjälper vi dig att välja den bästa WooCommerce-värden för din onlinebutik.

På WPBeginner har vi hjälpt mer än 100 000 användare att starta sina webbplatser. Som den största inofficiella WordPress resurswebbplats och många års erfarenhet av hostingtjänster, vet vi vikten av att välja den bästa WooCommerce-värden för en e-handelsstart. Vårt mål är att erbjuda insikter om saker du behöver tänka på när du väljer ett WooCommerce-värdföretag.

För att underlätta processen har vi också valt de bästa WooCommerce-webbhotellleverantörerna. Dessa är de bästa e-handelshotellföretagen som konsekvent rankas högt på grund av deras kvalitet, prestanda och utmärkt kundsupport.

Vad är WooCommerce Hosting?

För WooCommerce-värd behöver du en optimerad värdlösning utrustad för att hantera WooCommerce-butiker ur lådan.

WooCommerce är världens mest populära eCommerce-plattform. Det används av miljontals små och stora företag över hela världen. Det körs på WordPress, så du behöver uppenbarligen en webbhotell som stöder WordPress.

Men det är inte allt.

Du behöver ett domännamn (t.ex. wpbeginner.com) och ett SSL-certifikat för att acceptera onlinebetalningar. Du behöver också back-end-servrarna för att vara optimerade för WooCommerce för bättre prestanda.

När din onlinebutik växer måste du överväga hur du hanterar den trafiken utan driftstopp.

Ett bra WooCommerce-värdföretag bör erbjuda dig alla dessa saker som du inte får med ett typiskt delat WordPress-värdkonto. För att blöta affären kommer du också att få stöd från personal utbildade för att hantera WooCommerce-webbplatser dagligen.

Tanken bakom WooCommerce-värd är att erbjuda ett problemfritt sätt att skapa din onlinebutik. Detta ger dig friheten att fokusera på att växa ditt företag.

Tänk på det som en plattform designad specifikt för din e-butik med en armé av värdtekniker som arbetar i bakgrunden.

Fördelar och nackdelar med WooCommerce Hosting

WooCommerce-värd låter fantastiskt men det har sina egna fördelar och nackdelar. Innan du fattar ett beslut, ta en titt på för- och nackdelarna med WooCommerce-värd.

Fördelar med WooCommerce Hosting

 • WooCommerce redo – WooCommerce-värdföretag erbjuder förinstallerade WooCommerce med en redo att använda design att följa med.
 • Hög prestanda – Hastighet är inte bara viktig för användarupplevelsen utan också för SEO. WooCommerce värdplattformar erbjuder snabbare belastningstider för mjukare e-handelstransaktioner.
 • säkerhet – WooCommerce-värdplaner har SSL-certifikat. Detta lägger till ett säkerhetslager kring dataöverföring från kundens webbläsare till din webbplats.
 • WooCommerce Support Vi behöver alla hjälp då och då. Med WooCommerce-värd får du hjälp från faktiska WooCommerce-experter via e-post, livechatt eller telefon.
 • Hosting-funktioner Förutom WooCommerce-specifika funktioner, får du alla vanliga värdfunktioner som obegränsad bandbredd, enormt hårddiskutrymme, e-postkonton och mer.

Nu skulle du antagligen tro att det här låter så fantastiskt, vilka är nackdelarna?

Nackdelar med WooCommerce Hosting

 • Pris – Priserna för WooCommerce-värdplaner är något högre än genomsnittligt delade WordPress-värdplaner.
 • Förinstallerad programvara – Vissa avancerade användare kanske vill installera WooCommerce på egen hand. Förinstallerad programvara kan också innehålla WooCommerce-klara design och bonusförlängningar som vissa användare kanske inte behöver.
 • Underhåll – Inte alla WooCommerce-värdplaner erbjuder automatiska uppdateringar. Du måste fortfarande konfigurera automatiserade säkerhetskopior och installera uppdateringar.

Nu när du har tittat på för- och nackdelarna med WooCommerce-värd undrar du fortfarande om det är rätt lösning för dig?

När behöver du WooCommerce Hosting?

Om du är nybörjare och inte tänker sälja mer än ett par artiklar kan du gå till ett delat WordPress-värdkonto. Vi rekommenderar att du använder Bluehost, de är ett av de officiellt rekommenderade WordPress-värdföretagen.

Om du är ett litet företag med avsikt att öppna en fullt fungerande onlinebutik, skulle du ha det bättre med WooCommerce-värd.

Särskilt om du inte känner till den tekniska sidan med installation och inställning av WordPress och WooCommerce, kommer du att spara mycket tid att välja rätt WooCommerce-värd.

Som affärsägare har du möjlighet att gå efter en begränsad delad värdplan och sedan anställa någon för att hantera tekniska grejer eller lära sig saker som du går. Det tar din tid och du kommer antagligen att betala mer än du förväntat dig.

Ditt andra alternativ är att gå på problemfri väg med en WooCommerce-värdplan. Du har en snabb snabb online-butik redo att gå utan tekniska färdigheter krävs.

I slutändan kommer det till dina egna prioriteringar. Om det är den viktigaste faktorn att hålla den till låg kostnad kan du gå till regelbundet WordPress-värd.

Å andra sidan, om du vill börja sälja snabbt, är kostnaderna för WooCommerce-värdighet mer vettiga och är lätt motiverade.

Nu när du har läst allt om att välja WooCommerce-värd är det dags för dig att fatta beslutet.

Som en WordPress resurswebbplats har vi haft möjlighet att arbeta med flera topphotellföretag i branschen. Efter att ha hjälpt 100 000+ användare och många års erfarenhet har vår grundare Syed Balkhi personligen valt de mest välrenommerade och bästa WooCommerce värdföretagen för dig.

Var och en av dessa WooCommerce-värdföretag erbjuder utmärkta prestanda, överlägsen infrastruktur och kunnigt stöd. Vi ger var och en av dem ett perfekt 5 av 5 stjärnor. Kolla in listan över de bästa WooCommerce-värdleverantörerna.

Bästa WooCommerce-värdleverantörer

Siteground

4 091 recensioner

SiteGroundSavings

SiteGround är en av de mest populära och högst rankade värdleverantörerna i WordPress community. De erbjuder unika interna WordPress-hastighets- och säkerhetslösningar för att göra din webbplats så snabb och säker som möjligt. De är kända för branschens bästa support dygnet runt, varför de är en officiell “WordPress” och “WooCommerce” rekommenderad värdleverantör. SiteGround-funktioner inkluderar förinstallerad WooCommerce, gratis SSL, automatiska uppgraderingar, inbyggd WP-caching, CDN, ett-klicksteg och GIT-versionskontroll. De är också ett av få företag som erbjuder platsspecifik webbhotell med 3 datacentra i USA, Europa och Asien. Utöver allt detta har de en speciell 70% rabatt för WPBeginner-läsare.

Bluehost-logotypen

299 recensioner

BluehostSavings

Bluehost är rankad som webbhotell för små företag. De är en officiell “WordPress” och “WooCommerce” rekommenderad värdleverantör. Med Bluehost behöver du aldrig oroa dig för att din webbplats går långsamt även om det är mycket trafik. Deras 24/7 expertsupport är alltid där för att hjälpa via telefon, e-post eller livechatt. Dessutom erbjuder de WPBeginner-användare en exklusiv rabatt på 51%, en gratis domän, gratis dedicerad IP-adress, gratis SSL för säkra betalningar, förinstallerad WooCommerce och ett gratis 2-timmars installationssamtal med en dedikerad WooCommerce-expert.

64 recensioner

WP EngineSavings

WPEngine är VIP WordPress-värd. Deras problemfri webbhotell erbjuder snabba och robusta servrar som kan hantera vad som helst. Din webbplats är praktiskt taget hackerbeständig, och deras sinnesblåsta kundservice gör att du känner dig som kung. De erbjuder automatiska säkerhetsuppdateringar, dagliga säkerhetskopior, återställningspunkter med ett klick, automatisk cache, säkerhet i toppnivå, sceneringsområde med ett klick och mer. WPEngine är som att ha en armé av WordPress-experter på din sida för att få hjälp. Varumärken som HTC, FourSquare, SoundCloud, Balsamiq och många andra använder WPEngine för sin WordPress-värd (Just sayin ‘). Om du är ett företag som inte vill hantera den tekniska sidan av att driva din blogg, är WPEngine lösningen för dig. Bonus: nu får du alla 36+ premium StudioPress-teman och Genesis-ramar gratis med alla WP Engine-konton.

Liquid Web

17 recensioner

Liquid WebSavings

Började 1997 och har Liquid Web blivit ledande inom hanterade VPS och molnhotell. De är kända för sitt snabba och högkvalitativa stöd, känd som ‘Heroic Support’. Alla flytande webbhotell-servrar är mycket anpassade för hastighet, prestanda och säkerhet vilket gör det till en helt problemfri webbhotellösning. Deras nya hanterade alternativ för WordPress-värd inkluderar sceneringssajter, automatiska uppdateringar, bildkomprimeringsverktyg, gratis SSL, kraftfulla utvecklarverktyg och en intuitiv instrumentpanel för att hantera alla dina webbplatser på ett ställe. Det finns en anledning till att toppföretag som Motorola, Red Bull, ESPN, Audi och FedEx använder Liquid Web.

Hostgator

80 recensioner

HostGatorSavings

HostGator är värd för över 8 miljoner domäner och är en av de mest populära webbhotlarna i branschen. Med 1-klick på WordPress-installation, 99,9% uppåtgaranti och support dygnet runt är det ett smart val för varje butiksägare. Vi betraktar dem som bästa webbhotell för företag. De erbjuder våra användare en exklusiv rabatt på 62% tillsammans med ett gratis SSL-certifikat och ett gratis domännamn.

Bästa WooCommerce Hosting-jämförelse (2020)

Efter att ha granskat de bästa WooCommerce-värdföretagen som listas ovan kanske du undrar vilken av dem som är bäst för din onlinebutik?

För att hjälpa dig att välja den bästa WooCommerce-värden för din eCommerce-webbplats har vi skapat några ytterligare resurser:

  Målet här är att hjälpa dig att välja rätt webbhotell eftersom att välja fel leverantör kan kosta dig mer pengar och huvudvärk i framtiden.

  WooCommerce Hosting Quiz

  Vi vet att all denna information kan vara ganska överväldigande. Vanligtvis får vi massor av e-postmeddelanden från våra användare som ber om personlig anpassning om vilken WooCommerce-värd som är lämplig för deras onlinebutik.

  För att påskynda detta har vi skapat en WooCommerce värdrekommendationsmotor. Detta frågeformulär hjälper dig att avgöra vilket är det bästa WooCommerce-värdföretaget baserat på dina specifika behov.

  Allt du behöver göra är att svara exakt på frågorna i widgeten nedan:

  Om du fortfarande vill få personlig hjälp med att välja ett WooCommerce-värdföretag, kan du gärna skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. En av våra teammedlemmar kommer tillbaka till dig inom 24 timmar.

  Detaljerad jämförelse av WooCommerce-värdresultat

  Det främsta skälet till att WPBeginner-användare litar på oss är att våra recensioner baseras på faktisk användning, realtest och noggranna data.

  Istället för att använda informationen från värdföretag registrerar vi oss faktiskt för varje WooCommerce-webbhotell och testar noggrant deras tjänster.

  Vi använder professionella tredjeparts benchmarkingverktyg som Pingdom, LoadImpact och Bitcatcha. Vi kör noggranna tester för prestanda och tillförlitlighet för varje företag, så vi kan hjälpa dig att välja den bästa WooCommerce-värden för ditt företag.

  För noggrann testning i alla WooCommerce-värdföretag skapar vi en provwebbplats för varje värdleverantör. Efter det installerar vi ett standardtema och fyller webbplatsen med dummidata inklusive bilder och media. På detta sätt liknar våra tester en genomsnittlig webbplats.

  Här är vår stegvisa testprocess:

  Först använder vi Pingdom, en branschledande webbhastighetstesttjänst, för att mäta vår exempla webbplatshastighet i flera WooCommerce-värdföretag.

  Därefter använder vi Load Impact-tjänsten för att skicka virtuella användare (VU) till varje webbplats för att se hur värdservern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt. Detta hjälper oss att se hur det enskilda WooCommerce värdföretaget skulle fungera under topptrafik.

  Sist men inte minst använder vi Bitcatcha-tjänsten för att testa serverens responstid på flera geografiska platser inklusive USA, London, Singapore, Sao Paulo, Indien, Sydney och Japan. Detta hjälper oss att avgöra vilken WooCommerce-värd som är bäst för vilken geografisk plats.

  Nu när du känner till vår testprocess, låt oss jämföra resultaten hos de bästa WooCommerce-värdföretagen.

  1. SiteGround

  SiteGround är ett av de högst rankade webbhotell i WooCommerce community. De erbjuder unik intern prestandaoptimering och säkerhet, varför de är en officiellt rekommenderad WooCommerce-webbhotell. WPBeginner-webbplatsen är också värd på SiteGround.

  Här är resultaten från våra SiteGround-tester:

  Hastighetstestresultat för SiteGround

  Som du kan se i testresultatet laddades vår SiteGround-testplats på mindre än en sekund (649 ms för att vara exakt) för en server i Dallas, Texas. Vår testplats är snabbare än 95% av testade webbplatser, vilket är otroligt.

  Efter det körde vi Load Impact-testet på SiteGround-servrar. Vi byggde gradvis upp till 100 unika besökare samtidigt för att se hur servern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt.

  Load Impact-test på Siteground

  I detta diagram anger den blå linjen antalet aktiva virtuella användare på webbplatsen. Den gröna linjen är serverns laddningstid. SiteGround presterade nästan konsekvent med undantag för en topp på 50 användare på sajten. Det återhämtade sig snabbt och sidbelastningstiden förblev stadigt låg även med fler användare.

  Därefter körde vi svartidstest, vi använde Bitcatcha för att testa mer exakt server-responstid från olika geografiska platser.

  SiteGround-svarstid

  Vår SiteGround-testplats fungerade riktigt bra i USA och alla andra platser utom Japan.

  Om din publik är i Asien kan du be SiteGround att flytta dig till deras Asien-Stillahavsservrar för att avhjälpa detta.

  I vår detaljerade SiteGround-granskning utvärderade vi också deras kundsupport, funktioner och prissättning.

  Efter vår analys tycker vi att SiteGround är ett bra alternativ för WooCommerce-värd för startups eftersom deras support är oerhört bra.

  • FÖRDELAR: Bästa WordPress-stöd, bra drifttid, snabb hastighet och gratis SSL.
  • FÖRDELAR: Officiellt rekommenderad av WordPress och WooCommerce
  • FÖRDELAR: Gratis webbplatsmigrering
  • NACKDELAR: Ingen gratis domän och GoGeek-plan är något dyra

  Kom igång med SiteGround

  2. Bluehost

  Bluehost är ett av världens största värdföretag och en officiellt rekommenderad WooCommerce-webbhotell.

  Här är resultaten från våra Bluehost-prestandatester:

  Bluehost hastighetstestresultat

  Som du kan se på skärmdumpen ovan laddades vår testplats på mindre än två sekunder. Det är snabbare än 85% av alla testade webbplatser. Med tanke på att testwebbplatsen inte använde några cache-plugins eller tips om prestandaoptimering är detta resultat mycket bra.

  Därefter körde vi Load Impact-testet på Bluehost-webbplatsen. Vi byggde gradvis upp till 100 unika besökare samtidigt för att se hur servern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt.

  Här är resultatskärmdump:

  Bluehost LoadImpact-testresultat

  I det här diagrammet indikerar den blå linjen antalet aktiva virtuella användare på webbplatsen, och den gröna linjen är serverns laddningstid. Som du kan se serverbelastningen förblev stabil under hela testet även i topptrafik.

  I nästa fas använde vi Bitcatcha för att testa serverens svarstid mer exakt från olika geografiska platser.

  Bluehost-svarstest

  Svarstiderna för vår Bluehost-testplats var exceptionellt stora i USA och laddade under en bråkdel av en sekund. Svarstiden på andra platser var lite högre men fortfarande under mindre än en sekund.

  Om dina målkunder är i USA, skulle detta gynna din WooCommerce-butik enormt.

  Vi utvärderade också deras kundsupport, funktioner och priser i vår detaljerade Bluehost-granskning. Efter denna noggranna analys tror vi att Bluehost är en bra WooCommerce-webbhotell för att starta din onlinebutik.

  • FÖRDELAR: 50% rabatt på WooCommerce-värd + gratis domän + gratis SSL
  • FÖRDELAR: Officiellt rekommenderad av WooCommerce och WordPress
  • FÖRDELAR: Förinstallerad WooCommerce-webbplats
  • NACKDELAR: Ibland kan stödet vara långsamt

  Kom igång med Bluehost

  3. WP-motor

  WP Engine är en av de populäraste hanterade leverantörerna av WordPress och WooCommerce. De erbjuder intern prestandaoptimering, hanterade uppdateringar. 1-klick scenmiljö och mer.

  Här är resultaten från våra WP Engine-prestandatest:

  WP Motorvarvtest

  Som ni kan se laddades vår testplats på mindre än en sekund för en server i New York City, NY. Det är snabbare än 96% av alla testade webbplatser. Med tanke på att vi inte behövde installera någon prestationsoptimering är detta resultat ganska bra.

  Men hur fungerar WP Engine under trafik?

  Vi körde Load Impact-testet på WP Engine-servern där vi gradvis byggde upp till 100 unika besökare samtidigt för att se hur servern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt..

  WP-motorbelastningstest

  Den gröna linjen representerar sidbelastningstid och den blå linjen representerar antalet användare på webbplatsen. Som ni kan se, vår testplats fungerade riktigt bra upp till 80 användare, efter det började den sakta ner.

  Som du kan se i diagrammet förblev prestandan på WP Engine-servern stabil under hela testet när antalet användare ökade.

  Efter belastningstestet använde vi Bitcatcha för att testa mer exakt server-responstid från olika geografiska platser.

  WP Engine svarstid

  Som du ser i resultaten förblev WP Engine-serverns svarstid under mindre än en halv sekund på alla geografiska platser. Det var särskilt bra i USA.

  I vår detaljerade WP Engine-granskning utvärderade vi också deras kundsupport, funktioner och prissättning. Efter vår analys finner vi att WP Engine är det bästa alternativet för hanterad WordPress och WooCommerce-värd.

  • FÖRDELAR: Optimerad för WordPress och WooCommerce med en stabil hanterad värdplattform
  • FÖRDELAR: 1-klickarsceneringsmiljö, gratis SSL och integrerat stöd för att lägga till CDN-tjänst som tillägg
  • FÖRDELAR: Utmärkt kundsupport och en anpassad värdkontrollpanel
  • NACKDELAR: Priserna är något högre för en starta WooCommerce-butik, men helt värt $$$.

  Kom igång med WP Engine

  4. Liquid Web

  Liquid Web är ett annat populärt val bland WooCommerce och WordPress community. De erbjuder flera nivåer av WooCommerce-värdplaner inklusive VPS, molnsajter, hanterade och dedikerade planer med 24/7 support.

  Här är testresultaten från våra Liquid Web prestanda test:

  Resultaten av flytande webbhastighet

  Som du kan se i testresultatet laddade vår Liquid Web Test-webbplats på mindre än en sekund för en server i San Jose, Kalifornien. Det betyder att vår webbplats är snabbare än 91% av testade webbplatser.

  Därefter körde vi Load Impact-testet på Liquid Web-servrar där vi gradvis byggde upp till 100 unika besökare samtidigt för att se hur servern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt..

  Load Impact-test på Liquid Web

  Den blå linjen är antalet aktiva virtuella användare på webbplatsen och den gröna linjen är serverns laddningstid. Som du kan se serverbelastningen förblev stabil under hela testet även i topptrafik.

  Efter det körde vi svarstider-test för att se hur snabbt Liquid Web-servrar svarar på förfrågningar från olika geografiska platser.

  Flytande webbsvarstid

  Som du kan se i resultaten svarade Liquid Web Test-webbplatsen med på mindre än en sekund. Svarstiden var särskilt högre i USA.

  I vår detaljerade Liquid Web-granskning utvärderade vi också deras kundsupport, funktioner och prissättning.

  Efter vår analys finner vi att Liquid Web är ett pålitligt alternativ för WooCommerce-värd för alla storlekar på onlinebutiker.

  • PROS: Kraftfullt hanterat molnhotell som är otroligt snabbt.
  • PROS: Fullt hanterade servrar, SSL ingår, utmärkt support.
  • PROS: Lätt att skala när ditt företag växer. Perfekt för Enterprise.
  • Nackdelar: Priset är högre än delade WooCommerce-värdleverantörer

  Kom igång med Liquid Web

  5. HostGator

  HostGator är ett av de bästa webbhotellföretagen. De är värd för över 8 miljoner domäner. WPBeginner webbplats är värd på HostGator dedikerade servrar, och vi har använt dem sedan 2007 för våra olika webbplatser.

  Här är resultaten från våra HostGator-prestandatester:

  HostGator-hastighetstest

  Som du kan se på skärmdumpen laddade vår testplats på knappt en sekund för en server i Dallas, Texas. Det är snabbare än 94% av alla testade webbplatser. Med tanke på att vår testwebbplats inte använde några cache-plugins eller tips om prestandaoptimering är detta resultat bra.

  Därefter ville vi testa hur fungerar HostGator under topptrafik?

  Vi körde Load Impact-testet på HostGator-servrar. Vi byggde gradvis upp till 100 unika besökare samtidigt för att se hur servern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt.

  Ladda Impact-resultat för HostGator

  I det här diagrammet indikerar den gröna linjen sidbelastningstid och den blå linjen representerar antalet användare på webbplatsen. Som ni kan se, vår testplats fungerade riktigt bra upp till 80 användare, efter det började den sakta ner.

  Det är ganska normalt för delade värdmiljöer eftersom du delar serverresurser med andra webbplatser på servern. När din WooCommerce-butik växer måste du flytta till VPS eller hanterade värdleverantörer.

  Därefter testade vi serverns svarstid från olika geografiska platser. Vi använde Bitcatcha för att testa mer exakt servertid.

  HostGator svarstid

  Som ni kan se vår testsida svarade på mindre än en sekund för alla platser. I USA var responstiden bara 37 ms.

  Vi utvärderade också HostGators kundservice, priser och funktioner i vår detaljerade HostGator-granskning.

  • FÖRDELAR: Snabb och pålitlig med bra stöd
  • FÖRDELAR: WPBeginner webbplats är värd med HostGator
  • FÖRDELAR: Gratis webbplatsmigrering
  • NACKDELAR: Inga gratis domän- och förnyelseavgifter är högre

  * Obs! Du måste använda affärsplanen för att få privat SSL som behövs för att acceptera betalningar online.

  Kom igång med HostGator

  Bästa WooCommerce-värd (Quick Recap)

  Nu när du har jämfört resultatresultaten för de bästa WooCommerce-värdföretagen måste du bestämma vilket som är bäst för din eCommerce-verksamhet.

  För att göra det lättare har vi skapat en tabell med en sida-vid-sida-funktionslista, så att du enkelt kan jämföra de bästa WooCommerce-värdföretagen.

  HostingCostFree DomainFree SSL1-Click Install
  Siteground$ 3,95 / moNejJaJa
  Bluehost$ 3,95 / moJaJaJa
  WP-motor$ 20 / moNejJaNej
  Liquid Web$ 19 / moNejJaJa
  HostGator (företag)$ 5.68 / moNejJaJa

  I vår djupgående WooCommerce-värdegranskning tror vi att om du vill starta en onlinebutik så är Bluehost ditt bästa alternativ. Deras planer är överkomliga, inkluderar gratis domän och gratis SSL för $ 6,95 per månad. Det överlägset bästa värdet.

  Om du har en mitt-till-stor e-handel butik, bör du gå med WP Engine eftersom de erbjuder en helt problemfri upplevelse. Medan kostnaden är något högre, är det värt pengarna.

  Faktum är att du inte kan gå fel med något av de bästa WooCommerce-värdföretagen som vi har jämfört ovan. De erbjuder alla snabba snabba servrar, bra drifttid, utmärkt support och priser för olika budgetar.

  Vanliga frågor om WooCommerce Hosting

  Efter att ha hjälpt tusentals användare har vi hört nästan varje värdfråga. Här är svar på några av de vanligaste frågorna om WooCommerce-värd:

  Behöver jag WooCommerce-värd för att starta en onlinebutik?

  Om du bygger en onlinebutik med WooCommerce behöver du WooCommerce-värd. Hosting är platsen där alla dina webbplatsers filer lagras. Varje webbplats och onlinebutik använder en webbhotell.

  Kan jag installera WooCommerce på mitt delade WordPress-värdkonto?

  Jo det kan du. Delade WordPress-värdplaner är dock utformade för att tillgodose behoven hos småföretag och personliga webbplatser. WooCommerce är en transaktionsapp som behöver mer resurser, särskilt när du har mer än hundra kunder på din webbplats. Det är därför du behöver en WooCommerce-värdplan, så att du kan driva din onlinebutik utan driftstopp och snabbare.

  Finns det några gratis WooCommerce-värdleverantörer?

  Inget som vi är medvetna om. Även om du hittar en gratis WooCommerce-värd, rekommenderar vi starkt att du håller dig borta från dem. I de flesta fall lägger gratis webbhotell annonser på din webbplats. De kan till och med distribuera skadlig programvara till dina kunder. Sist men inte minst kan de stänga av din webbplats när som helst utan någon anmälan. Undvik alla som erbjuder att ge dig gratis värd, speciellt om du ser allvar med din webbplats.

  Hur mycket kostar det att bygga en onlinebutik med WooCommerce?

  Den totala kostnaden för ditt WooCommerce-butik beräknas baserat på värdkostnader, domännamn och SSL-certifikat. Kostnaden för att underhålla din onlinebutik växer när ditt företag växer. Vi har skapat en detaljerad guide om hur mycket kostar det att bygga en webbplats, hoppa till sektionen för e-handel för tips om hur du håller dina kostnader nere.

  Jag har redan köpt en domän. Kan jag använda den med min WooCommerce-värd?

  Jo det kan du. När du har köpt ett domännamn är du fritt att använda det med alla värdföretag. Allt du behöver göra är att gå till dina domäninställningar och peka dess DNS till ditt WooCommerce värdföretag. Var och en av våra bästa WooCommerce-värdföretag har steg för steg-instruktioner om hur du gör det. Se vår guide om skillnaden mellan domännamn och webbhotell.

  Behöver jag köpa domän- och WooCommerce-värd från samma företag?

  Nej, det gör du inte. Du kan köpa ett domännamn från ett företag och WooCommerce-värd från ett annat. Det hjälper dock att få dem från samma företag eftersom du inte behöver ändra DNS-inställningar, och du kommer att kunna hantera din domän och värd under samma instrumentpanel.

  Behöver jag köpa tillägg när jag registrerar mig för WooCommerce-värd?

  Under registreringsprocessen erbjuder vissa värdföretag att sälja tilläggstjänster. Du kan säkert avmarkera dem, eftersom de skulle lägga till kostnaden för din webbhotell.

  Senare, om du känner att du behöver en av dessa tilläggstjänster, kan du helt enkelt lägga till dem i din värdplan från ditt konto-instrumentpanelen.

  Hur många kunder kan dessa WooCommerce-värdföretag hantera?

  Alla värdföretag i vår bästa WooCommerce-värdlista hanterar miljontals sidvisningar varje dag. De är alla utrustade för att hantera mindre butiker såväl som stora onlinebutiker även under högtidsköpstrafik.

  Den trafik som din webbplats kan hantera beror till stor del på den plan du väljer. Med delade WooCommerce-värdleverantörer som Bluehost, SiteGround och HostGator kommer din webbplats att kunna hantera 1 000 – 5 000 besökare per dag med hastighetsoptimering.

  Med hanterade webbhotellleverantörer bör du kunna hantera så mycket trafik som du behöver eftersom deras team automatiskt skalar ditt konto efter behov.

  Håller WooCommerce-värdföretag säkerhetskopior av min webbplats?

  Ja, många av dem gör det. Vi rekommenderar dock inte att du litar på dina värdföretagens säkerhetskopior. Du måste alltid skapa dina egna säkerhetskopior genom att använda ett WordPress-backup-plugin.

  Kan jag ändra min WooCommerce-värd senare?

  Ja, du kan helt ändra ditt WooCommerce-värdföretag om du inte är nöjd med dem. De flesta värdföretag erbjuder migrationstjänster som du kan använda med minsta driftstopp. Du kan också flytta din webbplats på egen hand, se vår guide om hur du flyttar en WordPress-webbplats till en ny värd.

  Vilka är de bästa WooCommerce-värdföretagen enligt din åsikt?

  Våra tre bästa val för WooCommerce-värd är:

  1. Bluehost – Bäst totalt sett när det gäller prestanda, pris och funktioner.
  2. WP-motor – Bäst för stora e-handelswebbplatser som behöver förstklassig prestanda, support och skalbarhet.
  3. Siteground – Bästa WooCommerce-värd för växande företag (använd GoGeek-planen).
  4. Denna sista fråga är inte av misstag. Vi får fortfarande denna fråga även om vi hänvisar användare till den här guiden.

   Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta den bästa WooCommerce-värden för din onlinebutik. Om du har en WooCommerce-värdfråga som vi inte täckte, skicka oss ett meddelande med vårt kontaktformulär. En av våra teammedlemmar kommer att svara tillbaka inom 24 timmar.

   Om redaktionen

   Redaktion på WPBeginner är ett team av WordPress-experter under ledning av Syed Balkhi. Lita av mer än 1,3 miljoner läsare över hela världen.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me