Behöver du verkligen en VPS? Bästa WordPress VPS Hosting jämfört – 2020

Vill du jämföra bästa VPS-värd tjänster för WordPress?


Att hitta det bästa VPS-värdet för WordPress kan vara överväldigande med så många olika alternativ på marknaden. Ibland är VPS inte ens det bästa alternativet för dina behov. Bara för att din webbplats har vuxit delad hosting betyder inte att du behöver en VPS.

Du kanske behöver hanterad WordPress-värd eller till och med en dedikerad server.

Det är oerhört viktigt att förstå fördelarna och nackdelarna med VPS-värd, så att du kan fatta rätt beslut för dina behov.

WPBeginner är största oberoende WordPress resurswebbplats som får miljoner sidvisningar per månad. Efter att ha hjälpt 100 000 användare och års erfarenhet av WordPress-värdföretag har vi skapat den mest omfattande guiden som hjälper dig att förstå allt du behöver veta om VPS-värd och jämföra de bästa VPS-värdföretagen så att du kan välja det bästa VPS-värdstjänst för WordPress.

Vad är VPS Hosting?

VPS-värd står för “Virtual Private Server Hosting.”

VPS är i princip en oberoende partition av en fysisk server. Hostingföretag skapar ofta flera virtuella partitioner på en fysisk server, så varje webbplats och filer kan hållas helt separata.

VPS-hosting kombinerar det bästa från både delad och dedicerad värd: det ger dig mer kontroll och oberoende till en lägre kostnad än en riktig dedikerad server.

När din WordPress-webbplats växer ut från delad hosting är de bästa uppgraderingsalternativen antingen VPS-värd eller hanterad WordPress-värd.

VPS-värd ger dig större kontroll och flexibilitet över din server. Med den kontrollen kommer också ansvaret för installation och underhåll.

Hanterad WordPress-värd är som en conciergetjänst där tekniska aspekter som säkerhet, hastighet, WordPress-uppdateringar, dagliga säkerhetskopior, upptid för webbplatser och skalbarhet alla tas om hand av ditt webbhotellföretag.

Fördelar och nackdelar med VPS Hosting

VPS-värd är ett steg upp från delad värd. Det erbjuder mycket flexibilitet och funktioner på en dedikerad server utan de höga kostnaderna.

Men är det rätt för din webbplats? Tänk på dessa fördelar och nackdelar innan du handlar efter en plan.

Fördelar med VPS Hosting

 • Flexibilitet och kontroll – Att ha din egen virtuella server ger dig administrativ åtkomst. Detta gör att du kan installera och konfigurera all programvara du vill, anpassa dina serverkonfigurationsinställningar med mer.
 • Skapa flera cPanel-konton – Du kommer att kunna hantera ditt VPS-värdkonto med både cPanel och WHM. WHM ger dig möjligheten att skapa flera cPanel-konton för olika webbplatser. Detta kan vara användbart för säkerheten. Det gör det också enkelt att hantera stora mängder filer och webbplatser. Du kan till och med skapa cPanel-konton för klienter, vänner och familj.

Nackdelar med VPS Hosting

 • Kosta – VPS-värd är dyrare än delad hosting. Många planer börjar på cirka $ 29 per månad, medan du kan hitta delad hosting för så lågt som $ 3,95 per månad.
 • Tekniska färdigheter – Att hantera din egen server, till och med en virtuell, kräver mer teknisk expertis än delad hosting. Med all den kontrollen över din server kommer komplett ansvar för underhåll, programuppdateringar, säkerhet och mer.

Om du är intresserad av flexibiliteten i VPS-värd, men inte vill hantera alla tekniska och underhållsaspekter, måste du välja vad som kallas managed VPS hosting.

Alla värdleverantörer som vi rekommenderar erbjuder förvaltad VPS-värd. Det innebär att de kommer att ta hand om alla tekniska detaljer för dig, till exempel installation av programvara och uppdateringar.

När behöver du VPS Hosting?

Om du är nybörjare som precis startar en WordPress-blogg, behöver du inte få VPS-värd. En delad värdplan ger alla resurser du behöver för att komma igång. Delade värdplaner är budgetvänliga och kräver inte mycket teknisk skicklighet för att komma igång.

Men när din webbplats börjar växa, kan du behöva uppgradera din webbhotell.

Tecken på att du har vuxit delad värd

 1. Långsam webbplats – Om du har gjort allt du kan för att påskynda WordPress och det fortfarande är långsamt kan det vara dags att uppgradera din webbhotell. Detta gäller särskilt om du märker att din webbplats är långsammare under höga trafikperioder.
 2. fel – Håller din webbplats nedåt, eller får du 500 interna serverfel? Om felsökning inte löser de vanliga WordPress-felen, kan det vara din webbhotell.
 3. Säkerhetsproblem – När din webbplats växer i popularitet blir den också ett mer populärt mål för hackare. Om din webbplats fortsätter att bli attackerad eller hackad kan uppgradering av din webbhotell hjälpa till att hålla den säkrare.

VPS Hosting vs Managed WordPress Hosting

VPS och hanterad WordPress-värd är jämförbara i kostnad, och båda erbjuder en uppgradering från delad hosting.

VPS-värd kan vara rätt val för dig om:

 • Du är en mer tekniskt benägna användare och bryr dig inte om att hantera din egen server
 • Du vill ha mer frihet och flexibilitet för att installera din egen programvara och konfigurera dina egna inställningar

Hanterad WordPress-värd kan vara bättre för dig om:

 • Du har inte tid eller lutning att bry sig om tekniska detaljer – du vill bara blogga eller hantera din webbplats.
 • Du behöver inte konfigurera någon speciell programvara eller konfigurera din server på ett icke-standardiserat sätt.

Nu när du har läst allt om VPS-värd är det dags för dig att fatta ett beslut.

Vi driver flera webbplatser som får miljoner sidvisningar per månad. Vi har testat och arbetat med alla de bästa webbhotellföretagen i branschen. Efter att ha hjälpt 100 000+ användare och många års erfarenhet har vår grundare Syed Balkhi personligen valt ut några av de mest välrenommerade VPS-värdleverantörerna för dig.

Var och en av dessa VPS-värdföretag erbjuder utmärkt service och support. Vi ger var och en av dem ett perfekt 5 av 5 stjärnor. Kolla in listan över de bästa VPS-värdleverantörerna.

Bästa VPS-värdleverantörer för WordPress

Siteground

4 091 recensioner

SiteGroundSavings

SiteGround är en av de mest populära och högst rankade värdleverantörerna i WordPress community. De erbjuder unika interna WordPress-hastighets- och säkerhetslösningar för att göra din webbplats så snabb och säker som möjligt. De är kända för det bästa supporten dygnet runt i branschen, varför de är en officiell “WordPress” rekommenderad värdleverantör. SiteGround-funktioner inkluderar automatiska uppgraderingar, inbyggd WP-caching, CDN, en-klick-iscensättning och GIT-versionskontroll. De är också ett av få företag som erbjuder platsspecifik webbhotell med 3 datacentra i USA, Europa och Asien.

Liquid Web

17 recensioner

Liquid WebSavings

Började 1997 och har Liquid Web blivit ledande inom förvaltad VPS-värd, hanterad molnvärd och dedikerad servervärd. De är kända för sitt snabba och högkvalitativa stöd, känd som “Heroic Support”. Alla flytande webbhotell-servrar är mycket anpassade för hastighet, prestanda och säkerhet vilket gör det till en helt problemfri webbhotellösning. Deras WordPress-värdalternativ inkluderar iscensidor, automatiska uppdateringar och en intuitiv instrumentpanel för att hantera alla dina webbplatser på ett ställe. Det finns en anledning till att toppföretag som Motorola, Red Bull, ESPN, Audi och FedEx använder Liquid Web.

Hostgator

80 recensioner

HostGatorSavings

HostGator är värd för över 8 miljoner domäner och är en av de mest populära webbhotlarna i branschen. Med 1-klick på WordPress-installation, 99,9% uppåtgaranti och support 24/7 är det ett smart val för varje webbplatsägare. Vi anser dem vara de bästa webbhotell för företag. Med HostGator VPS får du maximala funktioner till bästa pris. WPBeginner-användare får 75% rabatt på alla VPS-planer.

Bluehost-logotypen

299 recensioner

BluehostSavings

En av de äldsta webbhotellerna startade 1996, Bluehost har blivit det största varumärket när det gäller WordPress-värd. De är en officiell “WordPress” rekommenderad värdleverantör. Med Bluehost behöver du aldrig oroa dig för att din webbplats går långsamt även om det är mycket trafik. Deras sakkunniga support 24/7 är alltid där för att hjälpa när du behöver det via telefon, e-post eller livechatt. De är rankade som nr 1 i webbhotell för småföretag. Dessutom erbjuder de WPBeginner-användare en exklusiv rabatt på 63%.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me