När behöver du verkligen hanterad WordPress-värd? Bästa hanterade WordPress-värdjämförelse (2020)

Är du en WordPress-nybörjare som undrar vad det är hanterad WordPress-värd?


Under din forskning har du antagligen stött på flera hanterade WordPress-värdföretag och upptäckt att priserna på hanterade WordPress-värd är ganska högre än den genomsnittliga delade hosting som du kan få för så låga som $ 2,75 per månad.

Om du är som de flesta, tänkte du förmodligen: Varför finns det en så stor prisskillnad? Är förvaltad WordPress-värd verkligen så mycket bättre? Behöver jag hanterad WordPress-värd för min webbplats? Är hanterad WordPress-värd värd kostnaden? Om så är fallet, vilket är det bäst hanterade WordPress-värdföretaget?

Om du har några av dessa frågor är du på rätt plats.

I den här artikeln kommer vi att lyfta fram för- och nackdelarna med hanterad WordPress-värd. Vi kommer också att jämföra de topphanterade WordPress-värdföretagen genom att göra prestandatester. Du kan använda vår forskning, kunskap och erfarenhet för att bestämma vilket hanterat WordPress-värdföretag som passar dig.

Efter noggrant granskning och jämförelse av dussintals leverantörer har vi också valt handen om de bäst förvaltade WordPress-värdföretagen 2020.

Vad hanteras WordPress Hosting?

På grund av populariteten hos WordPress har flera webbhotellleverantörer valt att specialisera sig i WordPress och erbjuda det som kallas förvaltat WordPress-värd.

Hanterad WordPress-värd är en conciergetjänst där alla tekniska aspekter av att köra WordPress hanteras av värden.

Detta inkluderar säkerhet, hastighet, WordPress-uppdateringar, dagliga säkerhetskopior, upptid på webbplatsen och skalbarhet.

Tanken bakom hanterad WordPress-värd är att erbjuda en helt problemfri upplevelse, så att du kan fokusera på att driva ditt företag och göra det du är bra på.

En av de bästa delarna om Managed WordPress-värd är premiumstödet. Ditt stöd tillhandahålls av riktiga WordPress-experter med mycket erfarenhet snarare än någon som läser en supportmanual.

Kunder beskriver hanterad WordPress-värd som “ett femstjärnigt hotell för WordPress” och “som att ha en armé av WordPress-experter på din sida”.

Fördelar och nackdelar med hanterad WordPress Hosting

Medan hanterad WordPress-värd låter fantastiskt är det inte för alla. Ta en titt på för- och nackdelarna med hanterad WordPress-värd innan du fattar ditt beslut.

Fördelar med Managed WordPress Hosting

 • Flammande snabbt – Hanterade WordPress-värdservrar konfigureras speciellt för WordPress. De brinner snabbt även om din webbplats får mycket trafik.
 • säkerhet – Du är praktiskt taget hacker-när du går med en hanterad WordPress-webbhotell. De har ett mycket tätt säkerhetslager som aktivt söker efter skadlig programvara och blockerar alla hackförsök.
 • Expertsupport – Till skillnad från andra webbhotell är personalen mycket kunnig i WordPress. De rådar dig mot att använda plugins som påverkar prestanda, löser problem snabbare och mycket mer. Det är som att ha en armé av WordPress-experter på din sida för hjälp.
 • Dagliga säkerhetskopior – De skapar dagliga säkerhetskopior och erbjuder återställningspunkter om du någonsin vill återvända.
 • Automatiska uppdateringar – Du behöver inte oroa dig för uppdateringar eftersom de görs automatiskt.
 • Ingen driftstopp – Oavsett hur mycket trafik din webbplats får kommer din webbplats troligen aldrig att gå ner.
 • Dev-verktyg – Även om det varierar beroende på värd, tilldelar du vanligtvis verktyg som iscensättningsområde, versionskontroll osv.

Du tänker nog att fördelarna låter ganska attraktiva, finns det någon nackdel?

Nackdelar med Managed WordPress Hosting

 • Pris – Hanterad WordPress-värd är betydligt dyrare jämfört med delad hosting. Basplanen börjar vanligtvis runt $ 29 / mo. där som delad värdplan börjar på $ 3,95 / mo. Men om du tänker på kostnaden för att driva en stor webbplats och lönen till systemadministratören, kommer det att låta som ett ganska bra alternativ.
 • gränser – Eftersom serverarkitekturen är specialiserad för WordPress är du ofta begränsad till att bara köra WordPress-baserade webbplatser. Men det var vad du såg ut på något sätt. Du kan inte heller köra alla WordPress-plugins. Hanterade WordPress-värdleverantörer blockerar plugins som bromsar din webbplats. Så detta är inte helt en nackdel, men det kan vara en fråga för större företag.
 • Mindre kontroll – Eftersom någon annan hanterar alla tekniska aspekter har du inte så mycket att säga vad som förändras. Men är inte det poängen? Du vill inte ha besväret med att hantera saker själv.

Nu när du har läst för- och nackdelarna med hanterad WordPress-värd undrar du förmodligen om det är rätt lösning för dig.

När behöver du Managed WordPress-värd?

Om du är en nybörjare som startar en blogg behöver du INTE hantera WordPress-hosting. Du bör börja med regelbunden WordPress-värd, vilket är mycket billigare. Vi rekommenderar Bluehost, som också är en av de officiella leverantörerna av WordPress-värd.

Om du nu är ett litet företag eller har en webbplats med hög trafik, är det vettigt för dig att få hanterad WordPress-värd. Beslutet kommer verkligen till ditt behov.

Om du saknar tekniska färdigheter kan genomsnittliga webbhotell bli ett besvär när din webbplats växer. Med en genomsnittlig värd (delad, VPS eller dedikerad) är du ansvarig för säkerhet, uppdateringar, hastighet, upptid osv..

Som företagare har du två alternativ. Du kan antingen hyra en systemadministratör för att hantera din webbplats, eller så kan du använda en hanterad WordPress-webbhotell.

Om du vill ha något som är problemfritt, blixtsnabbt och erbjuder mind-blowing support, så har du ditt svar. I grund och botten, om din webbplats är din verksamhet, och du inte har råd att den går ner, då betala de extra pengarna för den exceptionella tjänsten som du får med hanterad WordPress-värd.

Till slut måste du bestämma om du kan motivera kostnaden för värdet. Om låg kostnad är din största prioritet, gå sedan med en icke-hanterad WordPress-webbhotell.

Nu när du har läst allt om hanterad WordPress-värd är det dags för dig att fatta ett beslut. Vi driver flera webbplatser som får miljoner sidvisningar per månad. Vi har testat och arbetat med alla bästa webbhotellföretag i branschen. Efter att ha hjälpt 100 000+ användare och års erfarenhet har vår grundare Syed Balkhi personligen valt ut några av de mest välrenommerade förvaltade WordPress-värdleverantörerna för dig. Var och en av dessa hanterade WordPress-värdföretag erbjuder utmärkt service och support. Vi ger var och en av dem ett perfekt 5 av 5 stjärnor. Kolla in listan över de bästa hanterade WordPress-värdleverantörerna.

Bästa hanterade WordPress-värdleverantörer

64 recensioner

WP EngineSavings

WPEngine är VIP WordPress-värd. Deras problemfri webbhotell erbjuder snabba och robusta servrar som kan hantera vad som helst. Din webbplats är praktiskt taget hackerbeständig, och deras sinnesblåsta kundservice gör att du känner dig som kung. De erbjuder automatiska säkerhetsuppdateringar, dagliga säkerhetskopior, återställningspunkter med ett klick, automatisk cache, säkerhet i toppnivå, sceneringsområde med ett klick och mer. WPEngine är som att ha en armé av WordPress-experter på din sida för att få hjälp. Varumärken som HTC, FourSquare, SoundCloud, Balsamiq och många andra använder WPEngine för sin WordPress-värd (Just sayin ‘). Om du är ett företag som inte vill hantera den tekniska sidan av att driva din blogg, är WPEngine lösningen för dig. Bonus: nu får du alla 36+ premium StudioPress-teman och Genesis-ramar gratis med alla WP Engine-konton.

Siteground

4 091 recensioner

SiteGroundSavings

SiteGround är en av de mest populära och högst rankade värdleverantörerna i WordPress community. Med SiteGround får du kraften i hanterad WordPress-värd, utan de begränsningar som kommer med traditionella hanterade webbhotellleverantörer. Du får snabba snabba servrar, förstklassigt WordPress-säkerhet, premium dygnet-runt-experter med WordPress-support, automatiska WordPress-uppdateringar, gratis säkerhetskopiering, CDN och fantastiska utvecklarverktyg som enstaka klickning och versionskontroll. SiteGround erbjuder också flera datacenter i USA, Europa och Asien. De är en officiell webbhotell som rekommenderas av WordPress. Utöver allt detta har de en speciell 70% rabatt för WPBeginners läsare.

Bluehost-logotypen

299 recensioner

BluehostSavings

En av de äldsta webbhotellerna startade 1996, Bluehost har blivit det största varumärket när det gäller WordPress-värd. De är en officiell “WordPress” rekommenderad värdleverantör. Med Bluehost behöver du aldrig oroa dig för att din webbplats går långsamt även om det är mycket trafik. Deras sakkunniga support 24/7 är alltid där för att hjälpa när du behöver det via telefon, e-post eller livechatt. De är rankade som nr 1 i webbhotell för småföretag. Dessutom erbjuder de WPBeginner-användare en exklusiv rabatt på 50%, en gratis domän, gratis SSL, gratis CDN, säkerhetsbrandvägg, iscenesättningssidor och andra dev-verktyg.

Liquid Web

17 recensioner

Liquid WebSavings

Började 1997 och har Liquid Web blivit ledande inom förvaltad VPS-värd, hanterad molnvärd och dedikerad servervärd. De är kända för sitt snabba och högkvalitativa stöd, känd som “Heroic Support”. Alla flytande webbhotell-servrar är mycket anpassade för hastighet, prestanda och säkerhet vilket gör det till en helt problemfri webbhotellösning. Deras WordPress-värdalternativ inkluderar iscensidor, automatiska uppdateringar och en intuitiv instrumentpanel för att hantera alla dina webbplatser på ett ställe. Det finns en anledning till att toppföretag som Motorola, Red Bull, ESPN, Audi och FedEx använder Liquid Web.

Dreamhost

573 recensioner

DreamHostSavings

DreamHost har funnits i 18 år och är känd för att göra webbhotell enkelt. Du får anpassad instrumentpanel, 1-klick på WordPress-installation, automatiska WordPress-uppdateringar, obegränsat utrymme, obegränsad bandbredd och gratis SSD: er som gör din webbplats 200% snabbare. DreamHost driver över 600 000 WordPress-bloggar och webbplatser. Det finns inga installationsavgifter, och du får också en gratis domän.

Bästa hanterade WordPress-värdjämförelse (2020)

Efter att ha granskat våra bästa val för hanterade WordPress-värdföretag kanske du fortfarande undrar vad som är det bästa hanterade WordPress-värdföretaget för din webbplats?

Vi har skapat några ytterligare resurser för att hjälpa dig att välja den bästa hanterade WordPress-värden för ditt företag:

  Att välja fel hosting kan kosta dig mer pengar och huvudvärk. Målet med dessa resurser är att hjälpa dig att välja det bästa hanterade WordPress-värdföretaget från början.

  Hanterad WordPress Hosting Quiz

  Med all denna information är det ganska lätt att bli överväldigad. Efter att ha läst den här guiden skickar användare ofta e-postmeddelanden till oss och ber om personliga rekommendationer för hanterad WordPress-värd som passar för deras växande webbplatser.

  För att underlätta denna process har vi skapat en hanterad WordPress-värdrekommendationsmotor. Denna enkla frågesport hjälper dig att avgöra vilken hanterad WordPress-värd som passar dina specifika behov.

  Allt du behöver göra är att svara exakt på frågorna i widgeten nedan:

  Om du fortfarande vill få personlig hjälp med att välja ett förvaltat WordPress-värdföretag kan du gärna skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. En av våra teammedlemmar kommer tillbaka till dig inom 24 timmar.

  Detaljerad hanterad WordPress Hosting Prestationsjämförelse

  Anledningen till att WPBeginner-användare litar på oss är att våra recensioner är resultatet av tester i realtid, korrekt data och faktisk användning.

  Istället för att förlita sig på information som finns på värdföretagets webbplats registrerar vi oss faktiskt för hanterade WordPress-värdleverantörer för att testa sina tjänster på rätt sätt.

  Vi använder professionella benchmarkingverktyg och kör grundliga tester för att mäta prestanda och tillförlitlighet hos varje leverantör.

  För att säkerställa att våra tester är korrekta i alla hanterade WordPress-värdföretag registrerar vi oss hos varje värdföretag och skapar en exempelwebbplats. Därefter installerar vi ett standardtema och fyller webbplatsen med dummidata inklusive bilder och media. På så sätt liknar vår testsida som en genomsnittlig WordPress-webbplats.

  Här är fördelningen av vår steg för steg-testprocess.

  Först mäter vi webbplatshastigheten för flera hanterade WordPress-värdföretag. Vi använder Pingdom för detta test, som är en branschledande webbhastighetstesttjänst.

  Därefter testar vi hur ett hanterat WordPress-värdföretag skulle fungera under topptrafik. För detta använder vi Load Impact-tjänsten för att skicka virtuella användare (VU) till varje webbplats och se hur värdservern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt..

  Sist men inte minst använder vi Bitcatcha-tjänsten för att testa serverens responstid på flera geografiska platser inklusive USA, London, Singapore, Sao Paulo, Indien, Sydney och Japan. Detta hjälper oss att bestämma vilken hanterad WordPress-värd som är bäst för vilken geografisk plats.

  Nu när du känner till vår exakta testprocess, låt oss jämföra prestandan hos de topphanterade WordPress-värdföretagen.

  1. WP-motor

  WP Engine är en av de mest populära levererade WordPress-värdleverantörerna. Deras värdplaner inkluderar kraftfull intern prestandaoptimering, hanterade uppdateringar, scenmiljö med 1 klick och mer.

  Här är resultaten från våra WP Engine-prestandatest:

  Först testade vi vår WP Engine-webbplats för hastighet.

  WP Motorvarvtest

  Som du kan i skärmdumpen laddades vår testplats på mindre än en sekund. Det är snabbare än 96% av alla testade webbplatser. Med tanke på att vi inte behövde installera någon prestationsoptimering är detta resultat ganska imponerande.

  Men hur fungerar WP Engine under topptrafik?

  För att testa prestanda under trafik körde vi Load Impact-testet på WP Engine-servern. Under detta test byggde vi gradvis upp till 100 unika besökare för att se hur servern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt.

  WP-motorbelastningstest

  Den gröna linjen i denna graf representerar sidbelastningstid och den blå linjen representerar antalet användare på webbplatsen. Som ni ser att WP Engine-serverns prestanda förblev jämn under hela testet när antalet användare ökade.

  Därefter testade vi WP Engine-servern för mer exakt svarstid.

  För detta test använde vi Bitcatcha för att testa serverns svarstid mer exakt från flera geografiska platser.

  WP Engine svarstid

  Som du ser i resultaten förblev WP Engine-serverns svarstid under mindre än en halv sekund på alla geografiska platser. Det var särskilt bra i USA.

  I vår detaljerade WP Engine-granskning utvärderade vi också deras kundsupport, funktioner och prissättning. Efter vår analys finner vi att WP Engine är den bäst hanterade WordPress-värdleverantören för alla typer av webbplatser.

  • FÖRDELAR: Mycket optimerad för WordPress-prestanda med fullt stabilt hanterad webbhotell
  • FÖRDELAR: 1-klickarsceneringsmiljö, gratis SSL och integrerat stöd för att lägga till CDN-tjänst som tillägg
  • FÖRDELAR: Kraftfull men ändå enkel att använda anpassad värdkontrollpanel med utmärkt kundsupport.
  • NACKDELAR: Priserna är något högre för avancerade planer, men helt värt $$$.

  Kom igång med WP Engine

  2. SiteGround

  SiteGround är ett av de högst rankade värdföretagen i WordPress community. De erbjuder unik intern prestandaoptimering och säkerhet, varför de är en av de officiellt rekommenderade WordPress-värdleverantörerna.

  Här är våra resultat för SiteGround-prestationstest:

  Hastighetstestresultat för SiteGround

  Som du kan se på skärmdumpen laddade vår testplats på SiteGround-servern på mindre än en sekund (649 ms för att vara exakt) för en server i Dallas, Texas. Det är snabbare än 95% av alla testade webbplatser, vilket är fantastiskt.

  Men hur skulle vår SiteGround-testwebbplats fungera under topptrafik?

  För att testa detta körde vi Load Impact-testet på SiteGround-servrar. Under detta test ökade vi gradvis till 100 unika besökare för att se hur servern skulle hantera ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt.

  Load Impact-test på Siteground

  I den här skärmdumpen representerar den blå linjen antalet aktiva virtuella användare på webbplatsen. Den gröna linjen är serverns laddningstid. SiteGround presterade nästan konsekvent med undantag för en topp på 50 användare på sajten. Det återhämtade sig snabbt och sidbelastningstiden förblev stadigt låg även med fler användare.

  Därefter körde vi ett mer detaljerat och noggrant svarstesttest. För detta använde vi Bitcatcha för att testa exakt serverns svarstid från olika geografiska platser.

  SiteGround-svarstid

  Vår SiteGround-testwebbplats presterade exceptionellt bra i USA och alla andra platser utom Japan.

  Om din målgrupp huvudsakligen är i Asien, kan du be SiteGround att flytta dig till deras Asien-Stillahavsservrar för att avhjälpa detta.

  I vår detaljerade SiteGround-granskning utvärderade vi också deras kundsupport, funktioner och prissättning.

  Efter vår analys finner vi SiteGround vara ett utmärkt val för hanterad WordPress-värd. Deras servrar är otroligt snabba och supporten är tillgänglig dygnet runt av kunnig och vänlig personal.

  • FÖRDELAR: Fantastiskt WordPress-stöd, bra drifttid, flammande snabb hastighet och gratis SSL.
  • FÖRDELAR: De är en av de officiellt rekommenderade WordPress-värdleverantörerna.
  • FÖRDELAR: Gratis webbplatsmigrering
  • NACKDELAR: Ingen fri domän

  Kom igång med SiteGround

  3. Bluehost

  Bluehost är ett av de mest populära värdföretagen i världen och en officiellt rekommenderad WordPress-webbhotell.

  Låt oss titta på våra resultat från Bluehost-prestanda. Obs! Detta är inte den typiska Bluehost-delade värden. Detta är en optimerad WordPress-värdprodukt som drivs med deras VPS-infrastruktur.

  Vi testade först vår testplats på Bluehost-servrar för hastighet.

  Bluehost hastighetstestresultat

  Som visas på skärmdumpen laddades vår testplats på mindre än två sekunder. Det är snabbare än 85% av alla testade webbplatser. Tänk på att testwebbplatsen inte använde några plugins för prestandaoptimering, detta resultat är mycket bra.

  Efter det körde vi Load Impact-testet på vår Bluehost-testplats. Detta test gör det möjligt för oss att se hur vår testsida skulle fungera under högtrafik.

  Vi ökade gradvis upp till 100 unika besökare samtidigt för att se hur servern hanterar ökade förfrågningar från flera anslutningar samtidigt.

  Här är resultatskärmdump:

  Bluehost LoadImpact-testresultat

  I detta diagram anger den blå linjen antalet aktiva virtuella användare på webbplatsen och den gröna linjen visar serverbelastningstid. Serverbelastningen förblev stabil under hela testet även vid topptrafik.

  Därefter använde vi Bitcatcha för ett mer exakt test för tidssvar från olika geografiska regioner.

  Bluehost-svarstest

  Svarstiderna för vår Bluehost-testplats var exceptionellt stora i USA och laddade under en bråkdel av en sekund. Svarstiden på andra platser var lite högre men fortfarande under mindre än en sekund.

  Om dina målkunder är i USA, skulle detta vara mycket fördelaktigt för webbplatsen.

  Vi utvärderade också deras kundsupport, funktioner och priser i vår detaljerade Bluehost-granskning. Efter denna noggranna analys tror vi att Bluehost är en bra hanterad WordPress-webbhotell för alla typer av webbplatser.

  • FÖRDELAR: 50% rabatt på hanterad WordPress-värd + gratis domän + gratis SSL
  • FÖRDELAR: Officiellt rekommenderad av WordPress
  • FÖRDELAR: Mycket optimerad WordPress-upplevelse
  • FÖRDELAR: Frihet att göra mer än bara WordPress
  • NACKDELAR: Ibland kan stödet vara långsamt

  Kom igång med Bluehost

  4. Liquid Web

  Liquid Web är ett annat utmärkt förvaltat WordPress-värdföretag som är populärt bland WordPress-gemenskaperna. De erbjuder flera nivåer av värdplaner inklusive hanterad WordPress-värd, VPS, molnsidor och dedikerad värd.

  Här är resultaten från våra Liquid Web prestanda test:

  Först testade vi vår testsida för hastighet med hjälp av Pingdom-webbplatsens hastighetstestverktyg.

  Hastighetstestresultat för Liquid Web

  Som du kan se i testresultatet laddade vår Liquid Web-testwebbplats på mindre än en sekund för en server i San Jose, Kalifornien. Det är snabbare än 91% av testade webbplatser.

  Därefter ville vi se hur Liquid Web håller sig under hög trafikbelastning.

  För att mäta detta körde vi Load Impact-testet på flytande webbservrar. Vi byggde gradvis upp till 100 unika besökare samtidigt för att se hur servern hanterar ökade förfrågningar från flera anslutningar.

  Load Impact-test på Liquid Web

  I det här diagrammet indikerar den blå linjen antalet aktiva virtuella användare på webbplatsen, och den gröna linjen visar serverns laddningstid. Som du kan se serverbelastningen förblev stabil under hela testet även i topptrafik.

  Därefter testade vi Liquid Web: s servarsvarstid med Bitcatcha-verktyget som mäter responstider från olika geografiska regioner.

  Test av flytande svar på webben

  Som ni ser i resultaten svarade vår Liquid Web Test-webbplats med på mindre än en sekund. Svarstiden var särskilt stor i USA.

  Vi utvärderade också deras kundtjänst, funktioner och prissättning i vår detaljerade Liquid Web review.

  Efter noggrann analys finner vi att Liquid Web är en utmärkt hanterad WordPress-värdstjänst för alla typer av webbplatser.

  • PROS: Otroligt snabbhanterad WordPress-värd med kraftfulla funktioner.
  • PROS: Högpresterande servrar, SSL ingår, utmärkt support.
  • PROS: Massor av alternativ för att skala och växa ditt företag. Utmärkt för företag.
  • Nackdelar: Priset är något högre

  Kom igång med Liquid Web

  5. DreamHost

  DreamHost är ett pålitligt namn inom värdbranschen. De erbjuder delad, VPS, dedicerad och hanterad WordPress-värdplan kallad DreamPress.

  Här är resultaten från våra DreamHost-prestandatester:

  Först körde vi hastighetstestet på vår testplats på DreamHost-servern.

  DreamHost hastighetstest

  Som ni ser i resultaten laddades vår testplats på mindre än en halv sekund. Det är snabbare än 97% av alla testade webbplatser, vilket är otroligt för en webbplats utan prestandaoptimerings plugins.

  Det är bra men hur fungerar DreamHost-servern under trafik?

  För att testa detta körde vi Load Impact-testet. Vi ökade gradvis trafiken till upp till 100 användare för att se hur servern svarar på flera anslutningar.

  DreamHost Load Impact

  Den blå linjen är antalet aktiva virtuella användare på webbplatsen och den gröna linjen är serverns laddningstid. Som ni ser i resultaten förblev vår testplats stabil under hela testet.

  Därefter körde vi svartidstestet för att noggrant mäta serverens responstid från olika geografiska platser.

  DreamHost-responstid

  Som ni ser i resultaten svarade vår testwebbplats med mindre än en halv sekund för alla geografiska platser. Svarstiden var särskilt stor i USA.

  I vår detaljerade DreamHost-granskning utvärderade vi också deras kundsupport, funktioner och prissättning.

  Efter vår noggranna analys finner vi DreamHost vara ett bra alternativ för hanterade WordPress-värdstjänster.

  • PROS: Super-snabb hanterad WordPress-värdstjänst
  • PROS: Varje plan har anpassad kontrollpanel, gratis SSL, SSD-lagring.
  • PROS: Lätt att skala som passar alla budgetar.
  • Nackdelar: Sceningsplats finns endast med avancerad plan.

  Kom igång med DreamHost

  Bästa hanterade WordPress-värd (Quick Recap)

  Nu när du har jämfört prestandatestresultat från de topphanterade WordPress-värdföretagen måste du bestämma vilken som passar dina behov.

  För att göra det enklare för dig har vi skapat en tabell med en funktionslista sida vid sida. Här kan du enkelt jämföra de bäst hanterade WordPress-värdföretagen.

  HostingCostFree DomainFree SSLStaging
  WP-motor$ 35 / moNejJaJa
  Siteground$ 11.95 / moNejJaJa
  Bluehost$ 19.99 / moJaJaJa
  Liquid Web$ 29 / moNejJaJa
  Dream14,95 / moNejJaNej

  I vår djupgående hanterade WordPress-värdegranskning tror vi att om du letar efter en pålitlig hanterad WordPress-värd så är WPEngine ditt bästa alternativ. Deras planer är rimligt prissatta, otrolig prestanda, med gratis SSL, 1-klick-iscensättning, och alla PremiumPress-premiumteman tillsammans med Genesis-ramverk som är bundna till $ 35 är det absolut bästa värdet.

  Om du är orolig för kostnader, bör du gå med antingen Bluehost eller SiteGround eftersom de erbjuder högoptimerade hanterade WordPress-hosting som nu kommer med kraftfulla utvecklarverktyg som iscensättning och mer.

  Om du är ett stort företag och letar efter verklig tjänst på företagsnivå rekommenderar vi att du använder Liquid Web eller WP Engine. Båda erbjuder enastående service, men Liquid Web är känt för deras heroiska stöd.

  Du kan faktiskt inte gå fel med något av de bäst hanterade WordPress-värdföretagen som vi har jämfört ovan. De erbjuder alla problemfri WordPress-värd, med snabba snabba servrar, bra drifttid, vänligt stöd och priser som matchar din budget.

  Vanliga frågor om hanterade WordPress Hosting

  Under åren har vi hjälpt tusentals användare och har hört alla värdrelaterade frågor som kan tänkas. Här är svaren på några av de vanligaste frågorna om hanterad WordPress-värd.

  Behöver jag hanterad WordPress-värd för att starta min webbplats?

  Hanterad WordPress-värd erbjuder en premium värdmiljö som är specialiserad på WordPress. Det inkluderar expert WordPress-stöd, automatiska uppdateringar och prestandaoptimering för WordPress. Denna premiumupplevelse kostar ofta extra men erbjuder en helt problemfri WordPress-värd.

  Om du är orolig för pris kan du se vår guide för hur du bygger en webbplats för delad hosting som Bluehost som kostar $ 2,75 per månad och levereras med en gratis domän. Du kan alltid uppgradera din webbplats till hanterad WordPress-hosting senare om du behöver den.

  Kan jag installera insticksprogram på Managed WordPress Hosting av mig själv?

  Jo det kan du. Hanterad WordPress-värd gör det enkelt att uppdatera alla dina plugins automatiskt från instrumentpanelen. Det hindrar dig inte från att installera WordPress-plugins. Vissa förvaltade värdföretag kan dock blockera vissa plugins som inte är kompatibla med deras värdmiljö.

  Kan jag installera WooCommerce i hanterad WordPress-värd?

  Jo det kan du. Med WooCommerce kan du lägga till en onlinebutik på din webbplats. Du kan installera det på din hanterade WordPress-värd som du skulle installera någon annan plugin. Du kan också se vår jämförelse av de bästa WooCommerce-värdföretagen.

  Hur mycket kostar det att bygga en webbplats för hanterad WordPress-värd?

  Den totala kostnaden för din webbplats beräknas baserat på värdkostnader, domännamn och SSL-certifikat. Kostnaden för att underhålla din webbplats kommer att växa när din webbplats växer. Vi har skapat en detaljerad guide om hur mycket kostar det att bygga en webbplats med uppdelningar för olika scenarier och hur du kontrollerar dina kostnader.

  Jag har redan köpt en domän. Kan jag använda det med mitt hanterade WordPress-värd?

  Jo det kan du. När du registrerat ett domännamn kan du använda det med alla värdföretag. Du behöver bara ändra domäninställningar och peka dess DNS till ditt hanterade WordPress-värdföretag. Varje hanterad WordPress-värdföretag har steg för steg instruktioner om hur du gör det. Se vår guide om skillnaden mellan domännamn och webbhotell.

  Behöver jag köpa domän- och hanterad WordPress-värd från samma företag?

  Nej, det gör du inte. Du kan köpa förvaltad WordPress-värd från ett företag och domännamn från ett annat företag. Det hjälper dock att få dem från samma företag eftersom du inte behöver ändra DNS-inställningar, och du kommer att kunna hantera din domän och värd under samma instrumentpanel. Vissa företag erbjuder till och med en gratis domän med köp av värd.

  Behöver jag köpa tillägg när jag köper hanterad WordPress-värd?

  Under anmälningsprocessen erbjuder vissa hanterade värdföretag att sälja tilläggstjänster. Du kan säkert avmarkera dem, eftersom de skulle lägga till kostnaden för din webbhotell.

  Senare, om du känner att du behöver en av dessa tilläggstjänster, kan du helt enkelt lägga till dem i din värdplan från ditt konto-instrumentpanelen.

  Hur migrerar jag min WordPress-webbplats till mitt nya hanterade WordPress-värdkonto?

  Vissa hanterade WordPress-värdföretag erbjuder gratis webbplatsmigrering. De kanske inte nämner det men om du frågar kommer de att överföra din webbplats. Vissa värdföretag kan erbjuda migrationstjänst mot en extra kostnad. Du kan också flytta din webbplats till din nya värd på egen hand utan driftstopp.

  Har hanterade WordPress-värdföretag lagrar säkerhetskopior av min webbplats?

  Ja, många av dem gör det. Vi rekommenderar dock inte att du litar på dina värdföretagens säkerhetskopior. Du måste alltid skapa dina egna säkerhetskopior genom att använda ett WordPress-backup-plugin.

  Kan jag ändra mitt hanterade WordPress-värd senare?

  Ja, du kan helt ändra ditt ledande WordPress-värdföretag om du inte är nöjd med dem. De flesta värdföretag erbjuder migrationstjänster som du kan använda med minsta driftstopp.

  Finns det andra hanterade WordPress-värdleverantörer som inte listas här?

  Ja, det finns bokstavligen dussintals hanterade WordPress-värdföretag där ute, och vi kan helt enkelt inte lista dem alla här eftersom det skulle skapa mer förvirring och orsaka valförlamning för läsarna.

  Vi har testat alla större förvaltade WordPress-värdföretag på marknaden inklusive många som inte finns i vår lista ovan, såsom: Svänghjul, Kinsta, Cloudways, Pagely, GoDaddy, InMotion Hosting, Pantheon, NameCheap, Pressable och mer.

  De topphanterade WordPress-värdföretagen som vi har valt att inkludera i vår lista ger de bästa funktionerna för bästa pris.

  Vilka är de bäst förvaltade WordPress-värdföretagen enligt din åsikt?

  Våra bästa val för hanterad WordPress-värd är:

  1. WP-motor – Bäst totalt sett när det gäller prestanda, tillförlitlighet, prissättning och funktioner.
  2. Siteground – Lågkostnadshanterad WordPress-värd med vänligt stöd och bra prestanda.
  3. Bluehost – Alla funktioner i premiumhanterad WordPress-värd plus gratis domän- och ultrasnabba servrar.
  4. Liquid Web – Verkligen företagets WordPress-värdupplevelse med heroiskt stöd.

  Denna sista fråga är inte av misstag. Vi får fortfarande mycket fråga även om vi hänvisar användare till den här guiden.

  Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta den bäst hanterade WordPress-värden för din webbplats. Om du har en hanterad fråga om WordPress-värd som vi missade, skicka oss ett meddelande med vårt kontaktformulär. En av våra teammedlemmar kommer att svara tillbaka inom 24 timmar.

  Om redaktionen

  Redaktion på WPBeginner är ett team med WordPress-experter under ledning av Syed Balkhi. Lita av mer än 1,3 miljoner läsare över hela världen.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me