Når trenger du virkelig administrert WordPress Hosting? Best Managed WordPress Hosting Sammenlignet (2020)

Er du en WordPress nybegynner som lurer på hva det er administrert WordPress hosting?


Under forskningen kom du sannsynligvis over mange administrerte WordPress-vertsfirmaer og fant ut at prisene på administrert WordPress-hosting er ganske høyere enn den gjennomsnittlige delte hosting som du kan få for så lave som $ 2,75 per måned.

Hvis du er som folk flest, tenkte du sannsynligvis: Hvorfor er det så stor prisforskjell? Er administrert WordPress-hosting egentlig så mye bedre? Trenger jeg administrert WordPress-hosting for nettstedet mitt? Er administrert WordPress-hosting verdt prisen? I så fall, hvilket er det best administrerte WordPress-vertsfirmaet?

Hvis du har noen av disse spørsmålene, er du på rett sted.

I denne artikkelen vil vi trekke frem fordeler og ulemper ved administrert WordPress-hosting. Vi vil også sammenligne de toppstyrte WordPress-vertsfirmaene ved å gjøre ytelsestester. Du kan bruke vår forskning, kunnskap og erfaring til å bestemme hvilket administrert WordPress hostingfirma som passer for deg.

Etter nøye gjennomgang og sammenligning av dusinvis av leverandører, har vi også valgt ut de best administrerte WordPress-vertsfirmaene i 2020.

Hva er Managed WordPress Hosting?

På grunn av populariteten til WordPress, har flere webhotellleverandører valgt å spesialisere seg i WordPress og tilby det som er kjent som administrert WordPress hosting.

Managed WordPress hosting er en resepsjonstjeneste der alle tekniske aspekter ved å kjøre WordPress administreres av verten.

Dette inkluderer sikkerhet, hastighet, WordPress-oppdateringer, daglige sikkerhetskopieringer, oppetid på nettstedet og skalerbarhet.

Tanken bak administrert WordPress-hosting er å tilby en helt problemfri opplevelse, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din og gjøre det du er god på.

En av de beste delene om Managed WordPress hosting er premiumstøtte. Din støtte blir gitt av ekte WordPress-eksperter med mye erfaring i stedet for noen som leser en brukermanual.

Kunder beskriver administrert WordPress-hosting som “et femstjerners hotell for WordPress” og “som å ha en hær av WordPress-eksperter på din side”.

Fordeler og ulemper med administrert WordPress Hosting

Mens administrert WordPress-hosting høres fantastisk ut, er det ikke for alle. Ta en titt på fordeler og ulemper med administrert WordPress-hosting før du tar en beslutning.

Fordeler med Managed WordPress Hosting

 • Flammende fort – Administrerte WordPress-hosting-servere er konfigurert spesielt for WordPress. De gliser raskt selv når nettstedet ditt får mye trafikk.
 • Sikkerhet – Du er praktisk talt hacker-bevis når du går med en administrert leverandør av WordPress-hosting. De har et veldig stramt sikkerhetslag som aktivt skanner etter malware og blokkerer alle hackingforsøk.
 • Ekspertstøtte – I motsetning til andre webverter, er de ansatte svært kunnskapsrike i WordPress. De fraråder deg å bruke plugins som påvirker ytelsen, løser problemer raskere og mye mer. Det er som å ha en hær av WordPress-eksperter på din side for å få hjelp.
 • Daglige sikkerhetskopier – De lager daglige sikkerhetskopier og tilbyr gjenopprettingspunkter hvis du noen gang vil tilbakestille.
 • Automatiske oppdateringer – Du trenger ikke å bekymre deg for oppdateringer fordi de gjøres automatisk.
 • Ingen driftsstans – Uansett hvor mye trafikk nettstedet ditt får, vil nettstedet ditt sannsynligvis aldri gå ned.
 • Dev-verktøy – Selv om det varierer etter vert, bruker du vanligvis verktøy som iscenesettingsområde, versjonskontroll, osv.

Du tenker sannsynligvis at fordelene høres ganske attraktive ut, er det noen ulemper?

Ulemper med Managed WordPress Hosting

 • Pris – Administrert WordPress-hosting er betydelig dyrere sammenlignet med delt hosting. Grunnplan starter vanligvis rundt $ 29 / mo. der som delt hostingplan starter på $ 3,95 per måned. Men hvis du tar hensyn til kostnadene ved å drive et stort nettsted og lønnen til systemadministrator, vil dette høres ut som et ganske bra alternativ.
 • grenser – Fordi serverarkitekturen er spesialisert for WordPress, er du ofte begrenset til å kun kjøre WordPress-baserte nettsteder. Men det var det du var ute etter å gjøre. Du kan heller ikke kjøre alle WordPress-plugins. Administrerte WordPress-vertsleverandører blokkerer plugins som bremser nettstedet ditt. Så dette er ikke helt en ulempe, men det kan være et spørsmål for større selskaper.
 • Mindre kontroll – Siden noen andre klarer alle de tekniske aspektene, har du ikke så mye å si hva som blir endret. Men er det ikke poenget? Du vil ikke ha problemer med å administrere ting selv.

Nå som du har lest fordeler og ulemper med administrert WordPress-hosting, lurer du sannsynligvis på om det er den riktige løsningen for deg.

Når trenger du Managed WordPress hosting?

Hvis du er en nybegynner som starter en blogg, trenger du IKKE administrert WordPress-hosting. Du bør starte med vanlig WordPress-hosting som er mye rimeligere. Vi anbefaler Bluehost, som også er en av de offisielle leverandørene av WordPress.

Hvis du nå er en liten bedrift eller har et nettsted med høy trafikk, er det fornuftig for deg å få administrert WordPress-hosting. Avgjørelsen koker virkelig til dine behov.

Hvis du mangler tekniske ferdigheter, kan gjennomsnittlig webhotell bli et problem når nettstedet ditt vokser. Med en gjennomsnittlig hosting (delt, VPS eller dedikert), er du ansvarlig for sikkerhet, oppdateringer, hastighet, oppetid osv..

Som bedriftseier har du to alternativer. Du kan enten ansette en systemadministrator for å administrere nettstedet ditt, eller du kan bruke en administrert leverandør av WordPress-hosting.

Hvis du vil ha noe som er problemfritt, som blir raskt, og tilbyr blidgjørende støtte, så har du svaret ditt. I utgangspunktet, hvis nettstedet ditt er din virksomhet, og du ikke har råd til å gå ned, da betale ekstra dollar for den eksepsjonelle tjenesten du vil få med administrert WordPress-hosting.

Til slutt må du bestemme om du kan rettferdiggjøre kostnadene for verdien. Hvis lave kostnader er din største prioritering, kan du gå med en ikke-administrert leverandør av WordPress-hosting.

Nå som du har lest alt om administrert WordPress-hosting, er det på tide at du tar en beslutning. Vi driver flere nettsteder som får millioner av sidevisninger per måned. Vi har testet og samarbeidet med alle topp webhotellfirmaer i bransjen. Etter å ha hjulpet over 100 000 brukere og mange års erfaring, har grunnleggeren Syed Balkhi personlig valgt ut noen av de mest anerkjente WordPress-hostingleverandørene for deg. Hvert av disse administrerte WordPress-vertsfirmaene gir utmerket service og støtte. Vi gir hver av dem en perfekt 5 av 5-stjerners rangering. Sjekk ut listen over best ledede WordPress-hostingleverandører.

Best administrerte WordPress Hosting Providers

64 anmeldelser

WP EngineSavings

WPEngine er VIP WordPress hosting. Deres problemfrie hosting tilbyr raske og robuste servere som takler alt. Nettstedet ditt er praktisk talt hacker-bevisst, og deres tankegående kundeservice får deg til å føle deg som konge. De tilbyr automatiske sikkerhetsoppdateringer, daglige sikkerhetskopieringer, gjenopprettingspunkter med ett klikk, automatisk hurtigbufring, sikkerhet i toppnivå, iscenesettelsesområde med ett klikk og mer. WPEngine er som å ha en hær av WordPress-eksperter på din side for å få hjelp. Merker som HTC, FourSquare, SoundCloud, Balsamiq og mange andre bruker WPEngine til WordPress-hosting (Bare si det). Hvis du er en bedrift som ikke vil takle den tekniske siden av å drive bloggen din, så er WPEngine løsningen for deg. Bonus: nå får du alle 36+ premium StudioPress-temaer og Genesis-rammer gratis med alle WP Engine-kontoer.

Siteground

4 091 anmeldelser

SiteGroundSavings

SiteGround er en av de mest populære og høyest rangerte hostingleverandørene i WordPress-samfunnet. Med SiteGround får du kraften i administrert WordPress-hosting, uten begrensningene som følger med tradisjonelle administrerte hostingleverandører. Du får raske raske servere, førsteklasses WordPress-sikkerhet, premium 24/7 ekspert WordPress-støtte, automatiske WordPress-oppdateringer, gratis sikkerhetskopiering, CDN og fantastiske utviklerverktøy som iscenesettelse med ett klikk og versjonskontroll. SiteGround tilbyr også flere datasentre i USA, Europa og Asia. De er en offisiell “WordPress” anbefalt vertsleverandør. På toppen av alt dette har de en spesiell 70% rabatt for WPBeginners lesere.

Bluehost-logo

299 anmeldelser

BluehostSavings

En av de eldste webvertene startet i 1996, Bluehost har blitt det største merkenavnet når det kommer til WordPress hosting. De er en offisiell “WordPress” anbefalt vertsleverandør. Med Bluehost trenger du aldri å bekymre deg for at nettstedet ditt går tregt selv når det er mye trafikk. Deres 24/7 ekspertsupport er alltid der for å hjelpe når du trenger det via telefon, e-post eller live chat. De er rangert som nr. 1 i webhotell for små bedrifter. På toppen av det tilbyr de WPBeginner-brukere en eksklusiv rabatt på 50%, et gratis domene, gratis SSL, gratis CDN, sikkerhetsbrannmur, iscenesettingssider og andre dev-verktøy.

Flytende nett

17 anmeldelser

Liquid WebSavings

Startet i 1997 og har Liquid Web blitt ledende innen administrert VPS-hosting, administrert skyhosting og dedikert serververt. De er berømte for sin hurtige og høykvalitetsstøtte, kjent som ‘Heroic Support’. Alle Liquid Web hosting-servere er sterkt innstilt på hastighet, ytelse og sikkerhet, noe som gjør det til en helt problemfri hosting-løsning. WordPress-vertsalternativet deres inkluderer staging-nettsteder, automatiske oppdateringer og et intuitivt instrumentbord for å administrere alle nettstedene dine på ett sted. Det er en grunn til at toppselskaper som Motorola, Red Bull, ESPN, Audi og FedEx bruker Liquid Web.

Dreamhost

573 anmeldelser

DreamHostSavings

DreamHost har eksistert i 18 år, og er kjent for å gjøre webhotell enkelt. Du får tilpasset dashbord, 1-klikk WordPress-installasjon, automatiske WordPress-oppdateringer, ubegrenset plass, ubegrenset båndbredde og gratis SSD-er som gjør nettstedet ditt 200% raskere. DreamHost driver mer enn 600 000 WordPress-blogger og nettsteder. Det er ingen installasjonsgebyr, og du får også et gratis domene.

Beste styrte WordPress Hosting Sammenligning (2020)

Etter å ha gjennomgått våre toppvalg for administrerte WordPress-vertsfirmaer, lurer du kanskje fortsatt på hva som er det best administrerte WordPress-vertsfirmaet for nettstedet ditt?

Vi har laget noen ekstra ressurser for å hjelpe deg med å velge det best administrerte WordPress-hosting for bedriften din:

  Å velge feil hosting kan koste deg mer penger og hodepine. Målet med disse ressursene er å hjelpe deg med å velge det best administrerte WordPress-vertsfirmaet helt fra starten.

  Administrert WordPress Hosting Quiz

  Med all denne informasjonen er det ganske enkelt å bli overveldet. Etter å ha lest denne guiden, sender brukerne oss ofte e-postmeldinger og ber om tilpassede anbefalinger for administrert WordPress-hosting som er egnet for deres voksende nettsteder.

  For å gjøre denne prosessen enklere har vi laget en administrert WordPress-hostinganbefalingsmotor. Denne enkle quizen hjelper deg med å bestemme hvilken administrert WordPress hosting som passer dine spesielle behov.

  Alt du trenger å gjøre er å svare nøyaktig på spørsmålene i widgeten nedenfor:

  Hvis du fortsatt ønsker å få personlig hjelp til å velge et administrert WordPress-vertsfirma, kan du gjerne sende oss en melding ved å bruke kontaktskjemaet vårt. Et av våre teammedlemmer vil komme tilbake til deg innen 24 timer.

  Detaljert administrert WordPress Hosting Performance Comparison

  Årsaken til at WPBeginner-brukere stoler på oss er fordi våre anmeldelser er et resultat av sanntidsprøver, nøyaktige data og faktisk bruk.

  I stedet for å stole på informasjon som er tilgjengelig på vertsfirmaets hjemmeside, registrerer vi oss for administrerte WordPress-hostingleverandører for å teste tjenestene sine på riktig måte.

  Vi bruker profesjonelle referanseverktøy og kjører grundige tester for å måle ytelse og pålitelighet hos hver leverandør.

  For å sikre at testene våre er nøyaktige i alle administrerte WordPress-vertsfirmaer, registrerer vi oss hos hvert enkelt vertsfirma og lager et eksempel på et nettsted. Deretter installerer vi et standardtema og fyller nettstedet med dummy-data inkludert bilder og medier. Slik ligner testområdet vårt som et gjennomsnittlig WordPress-nettsted.

  Her er fordelingen av vår trinnvise testprosess.

  Først måler vi nettstedets hastighet på flere administrerte WordPress-vertsfirmaer. Vi bruker Pingdom for denne testen, som er en industriledende hastighetstestingstjeneste på nettstedet.

  Deretter tester vi hvordan et administrert WordPress-vertsfirma ville fungere under topptrafikk. For dette bruker vi Load Impact-tjenesten for å sende virtuelle brukere (VU) til hvert nettsted og se hvordan hosting-serveren vil håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  Sist, men ikke minst, bruker vi Bitcatcha-tjenesten til å teste serverens responstid på en rekke geografiske steder, inkludert USA, London, Singapore, Sao Paulo, India, Sydney og Japan. Dette hjelper oss med å bestemme hvilken administrert WordPress-hosting som er best for hvilken geografisk beliggenhet.

  Nå som du kjenner vår eksakte testprosess, la oss sammenligne ytelsen til de toppstyrte WordPress-vertsfirmaene.

  1. WP-motor

  WP Engine er en av de mest populære administrerte WordPress-hostingleverandørene. Vertsplanene deres inkluderer kraftig ytelsesoptimalisering, administrerte oppdateringer, iscenesettelsesmiljø med 1 klikk og mer.

  Her er resultatene fra våre WP Engine ytelsestester:

  Først testet vi vårt utvalgte WP Engine-nettsted for hastighet.

  WP Motorhastighetstest

  Som du kan i skjermdumpen, lastet testområdet vårt på mindre enn et sekund. Det er raskere enn 96% av alle testede nettsteder. Tatt i betraktning at vi ikke trengte å installere noen ytelsesoptimalisering er dette resultatet ganske imponerende.

  Men hvordan klarer WP Engine seg under topptrafikk?

  For å teste ytelse under trafikk kjørte vi Load Impact-testen på WP Engine-serveren. Under denne testen bygde vi gradvis opp til 100 unike besøkende for å se hvordan serveren ville håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  WP Engine Load Impact test

  Den grønne linjen i denne grafen representerer lastetid for side, og den blå linjen representerer antall brukere på nettstedet. Som du kan se at WP Engine-serverens ytelse forble jevn under hele testen etter hvert som antall brukere økte.

  Deretter testet vi WP Engine-serveren for mer nøyaktig responstid.

  For denne testen brukte vi Bitcatcha for å teste serverens responstid mer nøyaktig fra flere geografiske steder.

  WP Engine responstid

  Som du kan se i resultatene, var responstiden for WP Engine-serveren under under et halvt sekund på alle geografiske steder. Det var spesielt flott i USA.

  I vår detaljerte WP Engine-gjennomgang evaluerte vi også deres kundestøtte, funksjoner og priser. Etter vår analyse finner vi at WP Engine er den best administrerte WordPress-hostingleverandøren for alle slags nettsteder.

  • PROS: Svært optimalisert for WordPress-ytelse med fullt stabilt administrert hosting
  • PROS: 1-klikk iscenesettelsesmiljø, gratis SSL og integrert støtte for å legge til CDN-tjenesten som et tillegg
  • PROS: Kraftig, men likevel brukervennlig tilpasset hosting-kontrollpanel med utmerket kundestøtte.
  • ULEMPER: Prisene er litt høyere for avanserte planer, men absolutt verdt $$$.

  Kom i gang med WP Engine

  2. SiteGround

  SiteGround er et av de topprangerte hostingfirmaene i WordPress-samfunnet. De tilbyr unik ytelsesoptimalisering og sikkerhet, og derfor er de en av de offisielt anbefalte WordPress-leverandørene.

  Her er våre resultater for SiteGround ytelsestest:

  Hastighetstestresultater for SiteGround

  Som du kan se på skjermdumpen, lastet teststedet vårt på SiteGround-serveren på mindre enn et sekund (649 ms for å være nøyaktig) for en server i Dallas, Texas. Det er raskere enn 95% av alle testede nettsteder, noe som er utrolig.

  Men hvordan ville SiteGround-testnettstedet fungere under topptrafikk?

  For å teste dette kjørte vi Load Impact-testen på SiteGround-servere. Under denne testen økte vi gradvis til 100 unike besøkende for å se hvordan serveren ville håndtere økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  Load Impact-test på Siteground

  I dette skjermbildet representerer den blå linjen antall aktive virtuelle brukere på nettstedet. Den grønne linjen er serverens lastetid. SiteGround presterte nesten konsekvent med unntak av en pigg på 50 brukere på nettstedet. Det kom seg raskt og lastetiden for siden forble jevnlig selv med flere brukere.

  Deretter kjørte vi en mer detaljert og nøyaktig svartidstest. For dette brukte vi Bitcatcha for å teste nøyaktig server responstid fra forskjellige geografiske steder.

  SiteGround responstid

  SiteGround-testnettstedet presterte eksepsjonelt godt i USA og alle andre lokasjoner bortsett fra Japan.

  Hvis målgruppen din hovedsakelig er i Asia, kan du be SiteGround flytte deg til deres Asia-Pacific servere for å avhjelpe dette.

  I vår detaljerte SiteGround-gjennomgang evaluerte vi også deres kundestøtte, funksjoner og priser.

  Etter vår analyse synes vi SiteGround er et utmerket valg for administrert WordPress-hosting. Serverne deres er utrolig raske og support er tilgjengelig døgnet rundt av kunnskapsrike og vennlige personale.

  • PROS: Fantastisk WordPress-støtte, god oppetid, lynrask hastighet og gratis SSL.
  • PROS: De er en av de offisielt anbefalte leverandørene av WordPress.
  • PROS: Gratis nettsted migrering
  • ULEMPER: Ingen gratis domene

  Kom i gang med SiteGround

  3. Bluehost

  Bluehost er et av de mest populære hostingfirmaene i verden og en offisielt anbefalt WordPress-hostingleverandør.

  La oss se på resultatene for Bluehost-resultatene. Merk: dette er ikke den typiske Bluehost-delte hosting. Dette er et optimalisert WordPress-vertsprodukt som drives av deres VPS-infrastruktur.

  Vi testet først teststedet vårt på Bluehost-servere for hastighet.

  Bluehost hastighetstestresultater

  Som vist på skjermdumpen, lastet testområdet vårt på mindre enn to sekunder. Det er raskere enn 85% av alle testede nettsteder. Husk at testnettstedet ikke brukte noen plugins for ytelsesoptimalisering, dette resultatet er veldig bra.

  Etter det kjørte vi Load Impact-testen på Bluehost-teststedet vårt. Denne testen lar oss se hvordan testnettstedet vårt ville fungere under topptrafikk.

  Vi økte gradvis opp til 100 unike besøkende samtidig for å se hvordan serveren håndterer økte forespørsler fra flere tilkoblinger samtidig.

  Her er resultatskjermbildet:

  Bluehost LoadImpact testresultat

  I dette diagrammet indikerer den blå linjen antall aktive virtuelle brukere på nettstedet, og den grønne linjen viser lastetid på serveren. Serverbelastningen forble stabil gjennom hele testen selv ved topptrafikk.

  Deretter brukte vi Bitcatcha for en mer nøyaktig server-responstidstest fra forskjellige geografiske regioner.

  Bluehost responstid test

  Responstidene for vårt Bluehost-testnettsted var eksepsjonelt gode i USA og lastet inn under en brøkdel av et sekund. Responstiden på andre steder var litt høyere, men fortsatt under mindre enn et sekund.

  Hvis målkundene dine er i USA, vil dette være svært gunstig for nettstedet.

  Vi evaluerte også deres kundestøtte, funksjoner og priser i vår detaljerte Bluehost-gjennomgang. Etter denne grundige analysen, tror vi at Bluehost er en god administrert WordPress-hostingleverandør for alle slags nettsteder.

  • PROS: 50% rabatt på administrert WordPress hosting + gratis domene + gratis SSL
  • PROS: Offisielt anbefalt av WordPress
  • PROS: Svært optimalisert WordPress-opplevelse
  • PROS: Frihet til å gjøre mer enn bare WordPress
  • ULEMPER: Noen ganger kan støtten være treg

  Kom i gang med Bluehost

  4. Flytende nett

  Liquid Web er et annet utmerket administrert WordPress-vertsfirma populært blant WordPress-samfunnet. De tilbyr flere nivåer av vertsplaner inkludert administrert WordPress-hosting, VPS, skysider og dedikert hosting.

  Her er resultatene fra våre Liquid Web-ytelsestester:

  Først testet vi teststedet vårt for hastighet ved å bruke Pingdoms hastighetstestverktøy for nettsted.

  Hastighetstestresultater for Liquid Web

  Som du kan se i testresultatet, lastet nettstedet vårt for flytende nett på mindre enn et sekund for en server i San Jose, California. Det er raskere enn 91% av testede nettsteder.

  Deretter ønsket vi å se hvordan Liquid Web holder opp under maksimal trafikkbelastning.

  For å måle dette kjørte vi Load Impact-testen på Liquid Web-servere. Vi bygde gradvis opp til 100 unike besøkende samtidig for å se hvordan serveren håndterer økte forespørsler fra flere tilkoblinger.

  Load Impact-test på flytende nett

  I dette diagrammet indikerer den blå linjen antall aktive virtuelle brukere på nettstedet, og den grønne linjen viser serverens lastetid. Som du kan se, var serverbelastningen stabil gjennom hele testen selv ved topptrafikk.

  Deretter testet vi Liquid Web-serverens responstid ved hjelp av Bitcatcha-verktøyet som måler responstider fra forskjellige geografiske regioner.

  Reaksjonstidstest for flytende nett

  Som du ser i resultatene, svarte nettstedet vårt for flytende nettsteder med på mindre enn et sekund. Responstiden var spesielt stor i USA.

  Vi evaluerte også deres kundestøtte, funksjoner og priser i vår detaljerte Liquid Web-gjennomgang.

  Etter grundig analyse finner vi Liquid Web som en utmerket administrert WordPress-hosting-tjeneste for alle slags nettsteder.

  • PROS: Utrolig raskt administrert WordPress-hosting med kraftige funksjoner.
  • PROS: Servere med høy ytelse, SSL inkludert, utmerket støtte.
  • PROS: Mange alternativer for å skalere og utvide virksomheten din. Utmerket for bedriften.
  • Ulemper: Prisen er litt høyere

  Kom i gang med flytende nett

  5. DreamHost

  DreamHost er et pålitelig navn innen vertsindustrien. De tilbyr delt, VPS, dedikert og administrert WordPress hostingplan kalt DreamPress.

  Her er resultatene fra våre DreamHost ytelsestester:

  Først kjørte vi hastighetstesten på teststedet vårt på DreamHost-serveren.

  DreamHost hastighetstest

  Som du ser i resultatene, lastet testområdet vårt på mindre enn et halvt sekund. Det er raskere enn 97% av alle testede nettsteder, noe som er utrolig for et nettsted uten plugins for ytelsesoptimalisering.

  Det er flott, men hvordan presterer DreamHost-serveren under trafikk?

  For å teste dette kjørte vi Load Impact-testen. Vi økte gradvis trafikken til opptil 100 brukere for å se hvordan server reagerer på flere tilkoblinger.

  DreamHost Load Impact

  Den blå linjen er antall aktive virtuelle brukere på nettstedet, og den grønne linjen er serverens lastetid. Som du ser i resultatene, forble teststedet vårt stabilt gjennom testen.

  Deretter kjørte vi svartidstesten for å måle serverens responstid nøyaktig fra forskjellige geografiske steder.

  DreamHost responstid

  Som du ser i resultatene, svarte testnettstedet med mindre enn et halvt sekund for alle geografiske steder. Responstiden var spesielt stor i USA.

  I vår detaljerte DreamHost-gjennomgang evaluerte vi også deres kundestøtte, funksjoner og priser.

  Etter vår grundige analyse synes vi DreamHost er et godt alternativ for administrerte WordPress-hosting-tjenester.

  • PROS: Superraskt administrert WordPress-hosting-tjeneste
  • PROS: Hver plan inkluderer tilpasset kontrollpanel, gratis SSL, SSD-lagring.
  • PROS: Enkel å skalere som passer for alle budsjetter.
  • Ulemper: Staging site bare tilgjengelig med avansert plan.

  Kom i gang med DreamHost

  Best administrerte WordPress Hosting (Quick Recap)

  Nå som du har sammenlignet resultattestresultatene fra de toppstyrte WordPress-vertsfirmaene, må du bestemme hvilken som passer dine behov.

  For å gjøre dette lettere for deg, har vi laget en tabell med en side-ved-side-funksjonsliste. Her kan du enkelt sammenligne de best administrerte WordPress-vertsfirmaene.

  HostingCostFree DomainFree SSLStaging
  WP-motor$ 35 / moNeiJaJa
  Siteground$ 11.95 / moNeiJaJa
  Bluehost$ 19.99 / moJaJaJa
  Flytende nett$ 29 / moNeiJaJa
  Dreamhost14.95 / moNeiJaNei

  I vår utdypende administrerte WordPress-hostinganmeldelse mener vi at hvis du leter etter en pålitelig administrert WordPress-vert, så er WPEngine det beste alternativet. Planene deres er rimelige, utrolige ytelser, med gratis SSL, 1-klikk-iscenesettelse, og alle PremiumPress-temaer sammen med Genesis-rammeverket samlet til $ 35 er uten tvil den beste verdien.

  Hvis du er bekymret for kostnader, bør du gå med enten Bluehost eller SiteGround fordi de tilbyr høyt optimalisert administrert WordPress-hosting som nå kommer med kraftige utviklerverktøy som iscenesettelse og mer.

  Hvis du er et stort selskap og ser etter virkelig virksomhetsnivå, anbefaler vi at du bruker Liquid Web eller WP Engine. Begge tilbyr enestående service, men Liquid Web er kjent for sin heroiske støtte.

  Du kan faktisk ikke gå galt med noen av de best administrerte WordPress-vertsfirmaene som vi har sammenlignet ovenfor. De tilbyr alle problemfrie WordPress-hosting, med brennende raske servere, god oppetid, vennlig support og priser som samsvarer med budsjettet ditt.

  Vanlige spørsmål om administrert WordPress Hosting

  Gjennom årene har vi hjulpet tusenvis av brukere og har hørt alle spørsmål relatert til hosting. Her er svarene på noen av de mest stilte spørsmålene om administrert WordPress-hosting.

  Trenger jeg administrert WordPress-hosting for å starte nettstedet mitt?

  Managed WordPress hosting tilbyr et førsteklasses vertsmiljø som spesialiserer seg på WordPress. Den inkluderer ekspert WordPress-støtte, automatiske oppdateringer og ytelsesoptimalisering for WordPress. Denne premiumopplevelsen koster ofte ekstra, men tilbyr et helt problemfritt WordPress-hosting.

  Hvis du er bekymret for pris, kan du se vår guide for hvordan du bygger en webside for delt hosting som Bluehost som koster $ 2,75 per måned og leveres med et gratis domene. Du kan alltid oppgradere nettstedet til administrert WordPress-hosting senere hvis du trenger det.

  Kan jeg installere plugins på administrert WordPress Hosting av meg selv?

  Ja det kan du. Administrert WordPress-hosting gjør det enkelt å oppdatere alle pluginene dine automatisk fra dashbordet. Det hindrer deg ikke i å installere WordPress-plugins. Imidlertid kan noen administrerte hostingfirmaer blokkere noen plugins som ikke er kompatible med deres vertsmiljø.

  Kan jeg installere WooCommerce i administrert WordPress-hosting?

  Ja det kan du. WooCommerce lar deg legge til en nettbutikk på nettstedet ditt. Du kan installere den på din administrerte WordPress-hosting, som om du vil installere andre plugin-moduler. Du kan også se vår sammenligning av de beste WooCommerce-vertsselskapene.

  Hvor mye koster det å bygge et nettsted på administrert WordPress-hosting?

  Den totale kostnaden for nettstedet ditt blir beregnet basert på hostingkostnader, domenenavn og SSL-sertifikat. Kostnadene for å vedlikeholde nettstedet ditt vil vokse etter hvert som nettstedet ditt vokser. Vi har laget en detaljert veiledning om hvor mye det koster å bygge et nettsted med oversikt over forskjellige scenarier og hvordan du kan kontrollere kostnadene dine.

  Jeg har allerede kjøpt et domene. Kan jeg bruke den med min administrerte WordPress-hosting?

  Ja det kan du. Når du har registrert et domenenavn, står du fritt til å bruke det med ethvert vertsfirma. Du trenger bare å endre domeneinnstillinger og peke DNS-en til det administrerte WordPress-vertsfirmaet. Hvert administrert WordPress-vertsfirma har trinnvise instruksjoner om hvordan du gjør det. Se vår guide om forskjellen mellom domenenavn og webhotell.

  Må jeg kjøpe domene og administrert WordPress-hosting fra samme selskap?

  Nei det gjør du ikke. Du kan kjøpe administrert WordPress-hosting fra ett selskap og domenenavn fra et annet selskap. Det hjelper imidlertid å få dem fra det samme selskapet som du ikke trenger å endre DNS-innstillinger, og du vil kunne administrere domenet ditt og hosting under samme dashbord. Noen selskaper vil til og med tilby deg et gratis domene med kjøp av hosting.

  Må jeg kjøpe noen tillegg når jeg kjøper administrert WordPress hosting?

  Under registreringsprosessen vil noen administrerte hostingfirmaer tilby å selge tilleggstjenester. Du kan trygt fjerne merket for dem, da de vil øke kostnadene for hostingregningen.

  Senere, hvis du føler at du trenger en av disse tilleggstjenestene, kan du ganske enkelt legge dem til i hostingplanen din fra kontodashbordet..

  Hvordan migrerer jeg mitt WordPress-nettsted til min nye administrerte WordPress-hostingkonto?

  Noen administrerte WordPress-vertsfirmaer tilbyr gratis migrering av nettsteder. De nevner kanskje ikke det, men hvis du spør, vil de overføre nettstedet ditt. Noen vertsfirmaer kan tilby migrasjonstjeneste mot en ekstra kostnad. Du kan også flytte nettstedet til den nye verten på egenhånd uten driftsstans.

  Gjør administrerte WordPress-vertsfirmaer sikkerhetskopier av nettstedet mitt?

  Ja, det gjør mange av dem. Vi anbefaler imidlertid ikke å stole på sikkerhetskopiene til vertsfirmaet ditt. Du må alltid opprette dine egne sikkerhetskopier ved å bruke en WordPress-sikkerhetskopi-plugin.

  Kan jeg endre mitt administrerte WordPress-hosting senere?

  Ja, du kan endre ditt ledende WordPress hostingfirma fullstendig hvis du ikke er fornøyd med dem. De fleste vertsfirmaer tilbyr overføringstjenester som du kan bruke med minimum nedetid.

  Er det andre administrerte WordPress-hostingleverandører som ikke er oppført her?

  Ja, det er bokstavelig talt dusinvis av administrerte WordPress-vertsfirmaer der ute, og vi kan rett og slett ikke liste dem alle sammen her, fordi det vil skape mer forvirring og føre til valg av lammelse for leserne..

  Vi har prøvd ethvert større administrert WordPress-vertsfirma i markedet, inkludert mange som ikke er på listen over, for eksempel: Svinghjul, Kinsta, Cloudways, Pagely, GoDaddy, InMotion Hosting, Pantheon, NameCheap, Pressable og mer.

  De toppstyrte WordPress-vertsfirmaene som vi har valgt å inkludere i listen vår gir de beste funksjonene for den beste prisen.

  Hva er de best administrerte WordPress-vertsfirmaene etter din mening?

  Våre beste valg for administrert WordPress-hosting er:

  1. WP-motor – Beste generelt når det gjelder ytelse, pålitelighet, priser og funksjoner.
  2. Siteground – Lavprisstyrt WordPress-hosting med vennlig støtte og god ytelse.
  3. Bluehost – Alle funksjonene i premium administrert WordPress-hosting pluss gratis domener og ultra raske servere.
  4. Flytende nett – Virkelig enterprise WordPress hosting-opplevelse med heroisk støtte.

  Dette siste spørsmålet er ikke ved en feiltakelse. Vi får fremdeles dette spørsmålet mye, selv når vi henviser brukere til denne guiden.

  Vi håper at denne guiden hjalp deg med å finne det best administrerte WordPress hosting for nettstedet ditt. Hvis du har et administrert spørsmål om WordPress-hosting som vi savnet, kan du sende oss en melding ved å bruke kontaktskjemaet vårt. Et av våre teammedlemmer vil svare innen 24 timer.

  Om redaksjonen

  Redaksjonell stab hos WPBeginner er et team av WordPress-eksperter ledet av Syed Balkhi. Pålitelig av over 1,3 millioner lesere over hele verden.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map