Trenger du virkelig en VPS? Beste WordPress VPS Hosting sammenlignet – 2020

Leter du etter å sammenligne beste VPS-hosting tjenester for WordPress?

Å finne den beste VPS-hosting for WordPress kan være overveldende med så mange forskjellige alternativer i markedet. Noen ganger er VPS ikke engang det beste alternativet for dine behov. Bare fordi nettstedet ditt har vokst delt hosting, betyr ikke det at du trenger en VPS.

Kanskje du trenger administrert WordPress-hosting eller til og med en dedikert server.

Det er ekstremt viktig å forstå fordeler og ulemper ved VPS-hosting, slik at du kan ta den riktige avgjørelsen for dine behov.

WPBeginner er største uavhengige WordPress-ressursside som mottar millioner sidevisninger per måned. Etter å ha hjulpet 100 000 brukere og mange års erfaring med WordPress-vertsfirmaer, har vi laget den mest omfattende guiden som vil hjelpe deg å forstå alt du trenger å vite om VPS-hosting, samt sammenligne de beste VPS-vertsfirmaene, slik at du kan velge det beste VPS hosting-tjeneste for WordPress.

Hva er VPS Hosting?

VPS hosting står for “Virtual Private Server Hosting.”

VPS er i utgangspunktet en uavhengig partisjon av en fysisk server. Hosting selskaper oppretter ofte flere virtuelle partisjoner av en fysisk server, slik at hvert nettsted og filer kan holdes helt separate.

VPS-hosting kombinerer det beste fra både delt og dedikert hosting: det gir deg mer kontroll og uavhengighet til en lavere pris enn en ekte dedikert server.

Når WordPress-nettstedet ditt vokser ut delt hosting, er de beste oppgraderingsalternativene enten VPS-hosting eller administrert WordPress-hosting.

VPS-hosting gir deg større kontroll og fleksibilitet over serveren din. Med den kontrollen kommer også ansvar for oppsett og vedlikehold.

Administrert WordPress hosting er som en concierge-tjeneste der tekniske aspekter som sikkerhet, hastighet, WordPress-oppdateringer, daglige sikkerhetskopieringer, oppetid på nettstedet og skalerbarhet alle blir ivaretatt av webhotellfirmaet ditt.

Fordeler og ulemper med VPS Hosting

VPS hosting er et steg opp fra delt hosting. Det tilbyr mye av fleksibiliteten og funksjonene til en dedikert server, uten de høye kostnadene.

Men er det riktig for nettstedet ditt? Vurder disse fordelene og ulempene før du handler etter en plan.

Fordeler med VPS Hosting

 • Fleksibilitet og kontroll – Å ha din egen virtuelle server gir deg administrativ tilgang. Dette lar deg installere og konfigurere all programvare du ønsker, tilpasse serverkonfigurasjonsinnstillingene og mer.
 • Lag flere cPanel-kontoer – Du vil kunne administrere VPS-hostingkontoen din med både cPanel og WHM. WHM gir deg muligheten til å opprette flere cPanel-kontoer for forskjellige nettsteder. Dette kan være nyttig for sikkerhet. Det gjør det også enkelt å administrere store mengder filer og nettsteder. Du kan til og med opprette cPanel-kontoer for klienter, venner og familie.

Ulemper ved VPS Hosting

 • Koste – VPS-hosting er dyrere enn delt hosting. Mange planer starter på omtrent $ 29 per måned, mens du kan finne delt hosting for så lite som $ 3,95 per måned.
 • Tekniske ferdigheter – Å administrere din egen server, til og med en virtuell, vil kreve mer teknisk ekspertise enn delt hosting. Med alt den kontrollen over serveren din kommer komplett ansvar for vedlikehold, programvareoppdateringer, sikkerhet og mer.

Hvis du er interessert i fleksibiliteten i VPS-hosting, men ikke ønsker å administrere alle tekniske og vedlikeholdsaspekter, må du velge det som kalles administrert VPS-hosting.

Alle hostingleverandørene som vi anbefaler tilbyr administrert VPS-hosting. Det betyr at de vil ta seg av alle tekniske detaljer for deg, for eksempel installasjon og oppdatering av programvare.

Når trenger du VPS Hosting?

Hvis du er nybegynner som nettopp starter en WordPress-blogg, er det ikke nødvendig å få VPS-hosting. En delt hostingplan vil gi deg alle ressursene du trenger for å komme i gang. Delte hostingplaner er budsjettvennlige og krever ikke mye teknisk dyktighet for å komme i gang med.

Men når nettstedet ditt begynner å vokse, kan det hende du må oppgradere hosting.

Tegn på at du har vokst ut delt hosting

 1. Sakte nettsted – Hvis du har gjort alt du kan for å få fart på WordPress, og det fortsatt er tregt, kan det være på tide å oppgradere hosting. Dette gjelder spesielt hvis du legger merke til at nettstedet ditt er tregere i høye trafikktider.
 2. feil – Holder nettstedet ditt nedover, eller får du stadig 500 interne serverfeil? Hvis feilsøking ikke løser de vanlige WordPress-feilene, kan det være webhotellet ditt.
 3. Sikkerhetsproblemer – Når nettstedet ditt vokser i popularitet, blir det et mer populært mål for hackere også. Hvis nettstedet ditt stadig kommer under angrep eller blir hacket, kan oppgradering av hosting være med på å holde det sikrere.

VPS Hosting vs Managed WordPress Hosting

VPS og administrert WordPress-hosting er sammenlignbare i pris, og begge tilbyr en oppgradering fra delt hosting.

VPS-hosting kan være det riktige valget for deg hvis:

 • Du er en mer teknisk tilbøyelig bruker og har ikke noe imot å administrere din egen server
 • Du vil ha mer frihet og fleksibilitet til å installere din egen programvare og konfigurere dine egne innstillinger

Administrert WordPress-hosting kan være bedre for deg hvis:

 • Du har ikke tid eller lyst til å bry deg med tekniske detaljer – du vil bare blogge eller administrere nettstedet ditt.
 • Du trenger ikke å konfigurere spesiell programvare eller konfigurere serveren din på en ikke-standard måte.

Nå som du har lest alt om VPS-hosting, er det på tide at du tar en beslutning.

Vi driver flere nettsteder som får millioner av sidevisninger per måned. Vi har testet og samarbeidet med alle de beste webhotellfirmaene i bransjen. Etter å ha hjulpet 100 000 brukere og mange års erfaring, har grunnleggeren Syed Balkhi personlig valgt ut noen av de mest anerkjente VPS-hostingleverandørene for deg.

Hvert av disse VPS-vertsfirmaene gir utmerket service og support. Vi gir hver av dem en perfekt 5 av 5-stjerners rangering. Sjekk ut listen over de beste leverandørene av VPS-hosting.

De beste leverandørene av VPS-hosting for WordPress

Siteground

4 091 anmeldelser

SiteGroundSavings

SiteGround er en av de mest populære og høyest rangerte hostingleverandørene i WordPress-samfunnet. De tilbyr unike interne WordPress-hastighets- og sikkerhetsløsninger for å gjøre nettstedet ditt så raskt og sikkert som mulig. De er kjent for den beste 24/7 supporten i bransjen, og det er grunnen til at de er en offisiell “WordPress” anbefalt hostingleverandør. SiteGround-funksjoner inkluderer automatiske oppgraderinger, innebygd WP-hurtigbufring, CDN, iscenesettelse med ett klikk og GIT-versjonskontroll. De er også et av få selskaper som tilbyr stedsspesifikk hosting med 3 datasentre i USA, Europa og Asia.

Flytende nett

17 anmeldelser

Liquid WebSavings

Startet i 1997 og har Liquid Web blitt ledende innen administrert VPS-hosting, administrert skyhosting og dedikert serververt. De er berømte for sin hurtige og høykvalitetsstøtte, kjent som ‘Heroic Support’. Alle Liquid Web hosting-servere er sterkt innstilt på hastighet, ytelse og sikkerhet, noe som gjør det til en helt problemfri hosting-løsning. WordPress-vertsalternativet deres inkluderer staging-nettsteder, automatiske oppdateringer og et intuitivt instrumentbord for å administrere alle nettstedene dine på ett sted. Det er en grunn til at toppselskaper som Motorola, Red Bull, ESPN, Audi og FedEx bruker Liquid Web.

HostGator

80 anmeldelser

HostGatorSavings

HostGator er vertskap for over 8 millioner domener og er en av de mest populære webvertene i bransjen. Med 1-klikks WordPress-installasjon, 99,9% opp garanti på tid og 24/7 support, er det et smart valg for enhver websideeier. Vi anser dem som den beste webhotellet for bedrifter. Med HostGator VPS får du maksimale funksjoner til den beste prisen. WPBeginner-brukere får 75% avslag på alle VPS-planer.

Bluehost-logo

299 anmeldelser

BluehostSavings

En av de eldste webvertene startet i 1996, Bluehost har blitt det største merkenavnet når det kommer til WordPress hosting. De er en offisiell “WordPress” anbefalt vertsleverandør. Med Bluehost trenger du aldri å bekymre deg for at nettstedet ditt går tregt selv når det er mye trafikk. Deres 24/7 ekspertsupport er alltid der for å hjelpe når du trenger det via telefon, e-post eller live chat. De er rangert som nr. 1 i webhotell for små bedrifter. På toppen av det tilbyr de WPBeginner-brukere en eksklusiv 63% rabatt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me