Ultimate WordPress SEO-guide for nybegynnere (trinn for trinn)

Forbedring av WordPress SEO er avgjørende for å få mer trafikk til nettstedet ditt. Dessverre er de fleste WordPress SEO-guider for tekniske for at nye brukere kan komme i gang.


Hvis du ser alvorlig med å øke nettstedstrafikken din, må du ta hensyn til beste praksis for WordPress SEO.

I denne guiden vil vi dele de beste WordPress SEO-tipsene som hjelper deg med å forbedre WordPress SEO og få mer organisk trafikk.

WordPress SEO for nybegynnere

Du har kanskje hørt eksperter som sier at WordPress er SEO-vennlig. Dette er faktisk grunnen til at mange velger WordPress for å starte en blogg eller et nettsted.

Mens WordPress sørger for at koden den genererer følger SEOs beste praksis, er det mye mer du trenger å gjøre hvis du vil maksimere SEO-innsatsen.

Vi har en rekke handlinger som du må ta for å optimalisere WordPress SEO.

For å gjøre det enkelt har vi laget en som hjelper deg med å enkelt navigere gjennom vår ultimate WordPress SEO-guide.

Introduksjon

  Grunnleggende om WordPress SEO

   Det beste WordPress SEO-pluginet

    WordPress SEO Best Practices

     Hastighet og sikkerhet for WordPress SEO

      Til slutt, se for å ta WordPress SEO enda lenger.

      Introduksjon

      Vi vet at ideen om å optimalisere for WordPress SEO kan være skremmende for nybegynnere, spesielt hvis du ikke er en teknisk geek.

      Men ikke bekymre deg – det trenger ikke å være komplisert. Begynn her for å lære det grunnleggende, og så kan du begynne å bruke dem på din egen webside.

      Hva er SEO?

      Hva er SEO

      SEO er et forkortelse som står for søkemotoroptimalisering. Det er en strategi brukt av eiere av nettstedet for å få mer trafikk ved å rangere høyere i søkemotorene.

      Optimalisering av søkemotorer handler ikke om å lure Google eller spille systemet. Det handler ganske enkelt om å lage et nettsted som har optimalisert kode og formatering som gjør det enkelt for søkemotorer å finne nettstedet ditt.

      Når folk søker på nettet etter emnene du skriver om, vil det søkemotoroptimaliserte innholdet vises høyere i søkeresultatene, og du vil få flere til å klikke seg inn på nettstedet ditt.

      []

      Hvorfor SEO er viktig

      Søkemotorer er ofte den største kilden til trafikk for de fleste nettsteder.

      Google og andre søkemotorer bruker avanserte algoritmer for å forstå og rangere sider på riktig måte i søkeresultatene. Imidlertid er disse algoritmene ikke perfekte – de trenger fortsatt din hjelp til å forstå hva innholdet ditt handler om.

      Hvis innholdet ditt ikke er optimalisert, vil ikke søkemotorene kunne rangere det. Når folk søker etter emnene du skriver om, vises ikke nettstedet ditt i søkeresultatene, og du vil gå glipp av all den trafikken.

      Det er veldig viktig for alle bedriftseiere å gjøre søkemotoren vennlig på nettstedet, slik at de kan maksimere søketrafikken.

      []

      Grunnleggende om WordPress SEO

      SEO kan bli teknisk, men det trenger ikke å være det. Bare å lære noen få grunnleggende SEO-tips for å optimalisere nettstedet ditt, kan gi deg et merkbart løft i trafikken på nettstedet.

      Du trenger ikke å være et teknisk geni for å bruke teknikkene nedenfor. Hvis du allerede bruker WordPress, har du det som trengs!

      La oss komme i gang med å optimalisere nettstedet ditt.

      Sjekk nettstedets synlighetsinnstillinger

      WordPress kommer med et innebygd alternativ for å skjule nettstedet ditt for søkemotorer. Formålet med dette alternativet er å gi deg tid til å jobbe på nettstedet ditt før det er klart for å bli offentlig.

      Noen ganger kan dette alternativet imidlertid sjekkes ved et uhell, og det gjør nettstedet ditt utilgjengelig for søkemotorer.

      Hvis nettstedet ditt ikke vises i søkeresultater, er det første du må gjøre å sørge for at dette alternativet ikke er merket av.

      Bare logg inn på adminområdet på WordPress-nettstedet ditt og besøk Innstillinger »Lesing side.

      Innstillinger for søkemotorsynlighet i WordPress

      Du må bla ned til delen “Søkemotorsynlighet” og sørge for at boksen ved siden av “Motta søkemotorer fra å indeksere dette nettstedet” ikke er merket av.

      Ikke glem å klikke på “Lagre endringer” -knappen for å lagre endringene dine.

      []

      Bruke SEO-vennlige URL-strukturer i WordPress

      SEO-vennlige nettadresser inneholder ord som tydelig forklarer innholdet på siden, og de er lette å lese av både mennesker og søkemotorer.

      Noen eksempler på SEO-vennlige URL-er er:

      https://www.wpbeginner.com/how-to-install-wordpress/
      https://www.wpbeginner.com/common-wordpress-errors-and-how-to-fix-them/

      Legg merke til at disse nettadressene er lesbare og en bruker kan gjette hva de vil se på siden bare ved å se på URL-teksten.

      Så hvordan ser en ikke-SEO-vennlig URL ut?

      https://www.wpbeginner.com/?p=10467
      http://example.com/archives/123

      Legg merke til at disse nettadressene bruker tall som ikke er relatert til innholdet, og en bruker kan ikke gjette hva de vil finne på siden ved å se på URLen.

      Å bruke SEO-vennlig permalinkstruktur forbedrer sjansene dine for å få bedre posisjoner i søkeresultatene.

      Slik kan du sjekke og oppdatere permalinkstrukturen på WordPress-nettstedet.

      Du må besøke Innstillinger »Permalinks side. Velg alternativet for postnavn og klikk deretter på “Lagre endringer” -knappen for å lagre innstillingene dine.

      SEO-vennlig URL-struktur i WordPress

      For mer detaljerte instruksjoner, ta en titt på guiden vår om hva som er en SEO-vennlig URL-struktur i WordPress.

      Merk: Hvis nettstedet ditt har kjørt i mer enn 6 måneder, må du ikke endre permalinkstrukturen med mindre du bruker tallalternativet. Hvis du bruker dag og navn eller måned og navn, fortsett å bruke det.

      Ved å endre permalinkstrukturen din på et etablert nettsted, mister du hele antallet aksjer på sosiale medier og risikerer å miste din eksisterende SEO-rangering.

      Hvis du må endre permalinkstrukturen din, kan du ansette en profesjonell, slik at de kan konfigurere riktige viderekoblinger. Du mister fortsatt sosiale teller på sidene.

      []

      WWW vs ikke-WWW

      Hvis du nettopp begynner med nettstedet ditt, må du velge om du vil bruke www (http://www.example.com) eller ikke-www (http://example.com) på nettstedets nettadresse.

      Søkemotorer anser disse for å være to forskjellige nettsteder, så dette betyr at du må velge en og holde deg til den.

      Du kan stille inn preferanser ved å gå til Innstillinger »Generelt side. Legg til din foretrukne URL i både ‘WordPress Address’ og ‘Site Address’ -feltene.

      Ikke-www eller www i WordPress-nettadresser

      Til tross for hva noen andre kan si, fra SEO-synspunkt er det ingen fordel å bruke det ene eller det andre.

      Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om dette emnet, kan du se på vår guide til www vs ikke-www – som er bedre for WordPress SEO.

      []

      Den beste WordPress SEO-plugin

      En av de beste delene med WordPress er at det finnes en plugin for alt, og SEO er intet unntak. Det er tusenvis av WordPress SEO-plugins som gjør det vanskeligere for nybegynnere å velge den beste WordPress SEO plugin.

      I stedet for å installere separate plugins for individuelle SEO-oppgaver, hjelper vi deg å velge den beste WordPress SEO-plugin som gjør alt, og det er 100% gratis.

      Å velge det beste WordPress SEO-pluginet

      Velge den beste WordPress SEO plugin

      Når det gjelder valg av den beste WordPress SEO-plugin, vil du sannsynligvis begrense valgene dine til de to mest populære løsningene: Yoast SEO eller All in One SEO Pack.

      Begge er effektive løsninger, og vi har gjort en fordeler og ulemper med å sammenligne Yoast SEO vs All in One SEO Pack.

      Hos WPBeginner bruker vi Yoast SEO, så i denne opplæringen bruker vi Yoast SEO for skjermbilder og eksempler.

      Uansett har vi en trinnvis guide for riktig konfigurering av hver av disse programtilleggene:

      • Hvordan installere og konfigurere Yoast SEO-plugin i WordPress
      • Brukerhåndbok for All in One SEO Pack

      []

      Legg til XML-nettkart i WordPress

      Legg til XML-sitemap i WordPress

      Et XML-områdekart er en spesielt formatert fil som viser hver eneste side på nettstedet ditt. Dette gjør det enkelt for søkemotorer å finne alt innholdet ditt.

      Selv om du ikke legger til et XML-områdekart ikke søkeresultatene på nettstedet, hjelper det søkemotorer å finne sidene raskt og begynne å rangere dem.

      Hvis du bruker Yoast SEO-pluginen, vil den automatisk opprette et XML-områdekart for deg. For å finne nettstedskartet ditt, bare gå til denne nettadressen (ikke glem å erstatte example.com med ditt eget domenenavn):

      http://example.com/sitemap_index.xml

      Vi vil vise deg hvordan du sender XML-sitemapet ditt til Google i neste trinn.

      []

      Legg nettstedet ditt til Google Search Console

      Google Search Console

      Google Search Console, også kjent som Webmaster Tools, er et sett med verktøy som tilbys av Google for å gi eiere av nettstedet en titt på hvordan innholdet ditt blir sett av søkemotoren..

      Den inneholder rapporter og data som hjelper deg å forstå hvordan sidene dine vises i søkeresultatene. Du får også se de faktiske søkeordene folk bruker for å finne nettstedet ditt, hvordan hver side vises i søkeresultatene og hvor ofte du klikker på sidene dine.

      All denne informasjonen hjelper deg å forstå hva som fungerer på nettstedet ditt og hva som ikke gjør det. Du kan deretter planlegge innholdsstrategien din deretter.

      Google Search Console varsler deg også når det er noe galt med nettstedet ditt, for eksempel når søkeresultater ikke kan få tilgang til det, finne duplikatinnhold eller begrensede ressurser.

      Vi har en trinnvis guide for hvordan du legger WordPress-nettstedet ditt til Google Search Console.

      Hvis du bruker Yoast SEO, følger du trinn 6 i vår Yoast SEO konfigurasjonsveiledning.

      Hvis du ikke bruker Yoast SEO, kan du se videoen vår som viser en alternativ måte:

      Abonner på WPBeginner

      Når du har lagt til nettstedet ditt i Google Search Console, klikker du på områdekartet fra venstre meny og limer deretter den siste delen av nettkartadressen.

      Legger til områdekart i Google Search Console

      Klikk på send-knappen for å lagre endringene dine.

      Google Search Console vil nå sjekke nettstedskartet ditt og bruke det for å forbedre nettstedets gjennomgang.

      Når du har lagt til områdekartet ditt, vil det vises som ventende. Det tar Google litt tid å gjennomsøke nettstedet ditt. Etter noen timer vil du kunne se statistikk om nettstedskartet ditt. Den vil vise deg antall lenker den fant på nettstedskartet ditt, hvor mange av dem som ble indeksert, et forhold mellom bilder og websider osv..

      Vi anbefaler at du sjekker Search Console minst hver måned for å samle innsikt og se nettstedets SEO-fremgang.

      []

      Optimaliser blogginnleggene dine for SEO

      Ofte gjør nybegynnere feilen med å tro at det er alt som trengs å installere og aktivere en WordPress SEO-plugin. SEO er en pågående prosess som du må følge med hvis du vil se maksimale resultater.

      Alle topp SEO-plugins lar deg legge til et tittel, beskrivelse og fokus søkeord til hvert blogginnlegg og side. Den viser deg også en forhåndsvisning av hva brukerne vil se når de Google nettstedet ditt.

      Vi anbefaler at du optimaliserer tittelen og beskrivelsen din for å få maksimale klikk.

      Når du skriver blogginnlegget ditt, bare bla ned til SEO-delen og dra full nytte av det.

      Yoast SEO blogginnlegg

      Hvis du lurer på hvordan du skal velge et nøkkelord eller fokusnøkkel setning, hva er en god tittel, eller hva er en god metabeskrivelse, så har vi dekket det i detaljer i vår nybegynnerguide for å optimalisere blogginnleggene dine for SEO.

      Vi anbefaler på det sterkeste at du leser det fordi SEO på siden er avgjørende for at du skal lykkes.

      Gjør søkeordundersøkelser for nettstedet ditt

      Mange nybegynnere bruker de beste gjetningene sine for å finne ut hvilke temaer folk leter etter og hva de bør legge til bloggene og nettstedet.

      Det er som å skyte en pil i mørket. Du trenger ikke gjøre det når du kan bruke ekte data for å finne ut hva folk leter etter.

      Søkeordforskning er en forskningsteknikk som brukes av innholdsskapere og SEO-eksperter. Det hjelper deg å oppdage ord brukere bruker i søkemotorer for å finne innhold, produkter og tjenester i bransjen din.

      Du kan deretter bruke disse ordene og uttrykkene på nettstedet ditt for å få mer søketrafikk.

      Det er mange søkeordforskningsverktøy (både gratis og betalt) som du kan bruke. Vi anbefaler å bruke SEMRush, det hjelper deg å oppdage nøkkelord og til og med finne ut nøkkelordene der konkurrentene rangerer.

      For mer informasjon, se vår nybegynnerguide om hvordan du utfører søkeordundersøkelser for ditt WordPress-nettsted.

      []

      WordPress SEO Best Practices

      Hvis du følger det grunnleggende om WordPress SEO og bruker den beste WordPress SEO-plugin, vil du allerede være foran de fleste nettsteder.

      Imidlertid, hvis du vil ha enda bedre resultater, må du følge beste praksis for WordPress SEO nedenfor.

      Disse er ikke for tekniske, og de fleste krever ikke engang at du berører noen kode. Men de vil gjøre en stor forskjell hvis du følger dem.

      Riktig bruk av kategorier og tagger i WordPress

      Kategori vs tag

      WordPress lar deg sortere blogginnleggene dine i kategorier og koder. Dette gjør det enkelt for deg å administrere innholdet ditt etter emner, og for brukerne dine å finne innholdet de leter etter.

      Kategorier og tagger hjelper også søkemotorer med å forstå nettstedets struktur og innhold.

      Ofte blir nybegynnere forvirret over hvordan de best kan bruke kategorier og koder. Etter å ha forklart dette til tusenvis av lesere, gjør vi slik vi nærmer oss kategorier og tagger.

      Kategorier er ment for bred gruppering av innleggene dine. Hvis bloggen din var en bok, vil kategorier være innholdsfortegnelsen.

      På en personlig blogg kan du for eksempel ha kategorier som musikk, mat, reise osv. Kategorier er hierarkiske, slik at du kan legge til barnekategorier i dem.

      På den annen side er tagger mer spesifikke nøkkelord som beskriver innholdet i et individuelt innlegg. For eksempel kan et blogginnlegg som er arkivert under matvarekategorien ha tagger som salat, frokost, pannekaker osv. Tenk på disse som indeksekseksjoner i en lærebok..

      Hvis du vil ha mer informasjon om dette emnet, kan du se vår guide for kategorier kontra tagger og SEO-fremgangsmåter for sortering av innholdet.

      Ved å bruke kategorier og koder riktig gjør du det enkelt for brukerne å bla gjennom nettstedet ditt. Siden det er enkelt for brukere, gjør det det også lettere for søkemotorer å bla gjennom nettstedet ditt.

      []

      Gjør intern kobling til en vane

      Legge til interne lenker i WordPress

      Søkemotorer tildeler hver side på nettstedet ditt et poeng (sideautoritet). Oppskriften på denne poengsummen holdes hemmelig, slik at folk ikke kan spille resultatene. Imidlertid er de vanligste signalene om autoritet lenker.

      Dette er grunnen til at det er viktig at du kobler til ditt eget innhold fra andre blogginnlegg og sider.

      Du bør gjøre det til en vane å koble sammen dine egne innlegg når det er mulig. Hvis du har flere forfattere, oppretter du en forhåndsutgitt sjekkliste for blogginnlegg som krever at de kobler sammen minst tre andre blogginnlegg.

      Dette vil hjelpe deg med å øke sidevisningene dine, øke tiden brukerne bruker på nettstedet ditt, og til slutt vil forbedre SEO-poengsummen for dine individuelle blogginnlegg og sider.

      []

      Optimaliser WordPress-kommentarer

      Optimaliser WordPress-kommentarer

      Kommentarer kan være en sterk indikasjon på brukerengasjement på nettstedet ditt. Engasjerte brukere betyr flere koblinger tilbake til nettstedet ditt, mer trafikk og forbedret SEO.

      Du må imidlertid sørge for at kommentarene dine er reelle og ikke spam. Spammere sender inn kommentarer med dårlige koblinger som kan påvirke og til og med ødelegge søkerangeringene dine.

      Dette er grunnen til at vi anbefaler alle å begynne å bruke Akismet. Det er et av de to programtilleggene som er forhåndsinstallert på hvert WordPress-nettsted, og det hjelper deg å bekjempe kommentarsøppel.

      Hvis Akismet alene ikke er i stand til å håndtere kommentarsøppel, kan du se disse tipsene og verktøyene for å bekjempe kommentarsøppel i WordPress.

      Hvis blogginnleggene dine tiltrekker seg mange ekte, spamfrie kommentarer, bør du klappe deg selv på skulderen for å bygge et så engasjerende nettsted!

      For mange kommentarer til et innlegg kan imidlertid gjøre at det lastes saktere, noe som også påvirker rangeringene for søkemotoren. (Fortsett å lese nedenfor for å finne ut mer om hvordan hastighet påvirker SEO.)

      For å forberede nettstedet ditt slik at det kan takle belastningskommentarene som er lagt på serveren din og hastigheten, kan du dele kommentarer i flere sider. Se veiledningen vår om hvordan du paginerer kommentarer i WordPress.

      (Hvis du ønsker å få flere kommentarer på nettstedet ditt, kan du sjekke ut disse 11 måtene å få flere kommentarer til WordPress-blogginnleggene dine.)

      []

      NoFollow eksterne lenker i WordPress

      Som nevnt over hjelper lenker søkemotorer med å bestemme hvilke sider som er viktige. Når du lenker til et nettsted, gir du noe av nettstedets SEO-poengsum til den lenken. Denne SEO-poengsummen kalles “link juice.”

      For å få gode søkerangeringer, må du sørge for at du får mer koblingsjuice fra andre nettsteder enn du gir bort.

      Når du legger til “nofollow” -attributtet til eksterne lenker (lenker til nettsteder som du ikke eier), instrueres søkemotorene om ikke å følge disse koblingene. Dette hjelper deg med å lagre lenkesaft.

      En normal ekstern lenke ser slik ut i HTML:

      Eksempel Nettsted

      En ekstern lenke med nofollow-attributtet ser slik ut:

      rel ="ingen følgere">Eksempel Nettsted

      Som standard kommer WordPress ikke med et alternativ for å lage lenker nofollow. Du kan imidlertid fremdeles enkelt gjøre det ved å endre koblinger manuelt.

      Bare velg blokken som inneholder koblingen din, og klikk deretter på det 3 loddrette prikkikonet som vises i øverste stolpe.

      Rediger som HTML

      Dette åpner en meny der du må klikke på alternativet ‘Rediger som HTML’.

      Du vil nå se HTML-koden til lenken din. Gå videre for å legge til rel = ”nofollow” -attributtet til lenkeelementet.

      Å legge til nofollow-attributt manuelt til en lenke

      Hvis du ser rel = ”noopener noreferrer” -attributtet i HTML-koden, legger du til et mellomrom etter noreferrer og legger til nofollow etter det.

      For mer informasjon og alternative metoder, se vår guide for hvordan du legger til nofollow-lenker i WordPress.

      []

      Full innlegg vs oppsummeringer eller utdrag

      Fullstendige innlegg vs sammendrag eller utdrag

      WordPress viser og lenker til innleggene dine fra en rekke sider som hjemmeside, kategoriarkiv, taggearkiv, dataarkiv, forfattersider osv..

      Som standard viser det hele artikkelinnholdet på alle disse sidene. Dette påvirker nettstedets SEO, ettersom søkemotorer kan synes det er duplikatinnhold. Fullstendige artikler gjør også at arkivsidene dine blir saktere.

      Å vise fulle artikler overalt påvirker også sidevisningene. For eksempel vil brukere som abonnerer på RSS-strømmen din kunne lese hele artikkelen i feed-leseren uten noen gang å besøke nettstedet ditt.

      Den enkleste måten å løse dette på er ved å vise sammendrag eller utdrag i stedet for fulle artikler.

      Du kan gjøre dette ved å gå til Innstillinger »Lesing og velg sammendrag.

      For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du tilpasser WordPress-utdrag uten koding.

      []

      Hastighet og sikkerhet for WordPress SEO

      Selv om du følger alle WordPress SEO tips og gode fremgangsmåter ovenfor, hvis nettstedet ditt er tregt eller blir tatt av av en hacker, vil rangeringen av søkemotorene bli en stor hit.

      Slik kan du forhindre at nettstedet ditt mister trafikken i søkemotoren på grunn av treg ytelse eller slapp sikkerhet.

      Optimaliser nettstedets hastighet og ytelse

      Optimaliser WordPress-nettstedets hastighet og ytelse

      Forskning viser at i internettalderen er det gjennomsnittlige menneskelige oppmerksomhetsspenn kortere enn gullfiskens.

      Ekspertene på brukervennlighet mener at brukere bestemmer om de vil være eller forlate i løpet av få sekunder etter å ha besøkt et nettsted.

      Det betyr at du som nettstedseier bare har noen få sekunder på å presentere innholdet ditt og engasjere brukere. Du vil ikke kaste bort denne dyrebare tiden på å få besøkende til å vente på at nettstedet ditt skal lastes inn. Søkemotorer som Google rangerer nå raskere nettsteder høyere enn sider med langsom lasting.

      Hvis du trenger å forbedre nettstedets hastighet, kan du sjekke dette ekspertrådet om 18 nyttige triks for å få fart på WordPress og øke ytelsen.

      []

      Optimalisering av bilder i WordPress for SEO

      Bilder er mer engasjerende enn tekst, men de tar også mer tid å laste inn. Hvis du ikke er forsiktig med bildestørrelser og kvalitet, kan de bremse nettstedet ditt.

      Du må sørge for at du bruker bilder som er optimalisert for å laste raskere. Se vår guide for hvordan du kan fremskynde WordPress ved å optimalisere bilder for Internett.

      Et annet triks du kan bruke for å optimalisere bildene dine for søkemotorer, er å bruke en beskrivende tittel og alt-tagger. Disse kodene hjelper søkemotorer med å forstå hva bildet ditt handler om. De hjelper også brukere med synshemming når skjermleserne kan lese alt-teksten for dem.

      WordPress lar deg enkelt legge til tittel- og alt-tagger når du laster opp et bilde.

      Legger til alt-tekst og tittel til bilder i WordPress

      Hvis du er en fotograf eller legger til mange bilder på WordPress-nettstedet ditt, må du bruke et galleriplugin.

      Vi anbefaler å bruke Envira Gallery. I hastighetstestene våre fant vi at den var den raskeste WordPress gallery plugin. Det er også fullt responsivt og SEO-vennlig ut av boksen.

      For flere tips, se den komplette nybegynnerguiden vår til SEO-bilder.

      []

      Sikkerhet og sikkerhet på ditt WordPress-nettsted

      WordPress sikkerhet

      Hver uke svartelister Google rundt 20 000 nettsteder for skadelig programvare og rundt 50 000 for phishing. Når et nettsted er svartelistet, vises det ikke i noen søkeresultater i det hele tatt.

      Dette betyr at sikkerheten til ditt WordPress-nettsted er avgjørende for god rangering. Du vil ikke at alt ditt harde arbeid på SEO skal gå til spill hvis nettstedet ditt er kompromittert av en hacker.

      Den gode nyheten er at det ikke er så vanskelig å holde ditt WordPress-nettsted trygt – se trinnvise instruksjoner i vår ultimate WordPress sikkerhetsguide.

      Hos WPBeginner bruker vi Sucuri for å beskytte nettstedet vårt mot angrep. For å se hvorfor vi anbefaler denne tjenesten, sjekk ut casestudien vår om hvordan Sucuri hjalp oss med å blokkere 450 000 WordPress-angrep i løpet av 3 måneder.

      []

      Begynn å bruke SSL / HTTPS

      Et nettsted sikret med SSL og HTTPS

      SSL (Secure Sockets Layer) er en teknologi som krypterer forbindelsen mellom en brukers nettleser og serveren de kobler til. Dette tilfører et ekstra sikkerhetslag til WordPress-nettstedet ditt.

      Nettsteder sikret med SSL er indikert med et hengelåstegn i nettleserens adressefelt. Dette gjør nettstedet ditt mer pålitelig, og det kreves hvis du driver en nettbutikk med WordPress og behandler sensitiv betalingsinformasjon.

      Alle topp WordPress-vertsfirmaer tilbyr gratis SSL-sertifikater med Let’s Encrypt. Se vår guide for hvordan du får et gratis SSL-sertifikat for nettstedet ditt for mer informasjon.

      Hvis du vil ha et premium wildcard SSL-sertifikat eller bare et vanlig sertifikat med sikkerhetsgaranti, anbefaler vi å bruke Domain.com.

      Deres SSL-sertifikater kommer med minimum 10.000 dollar sikkerhetsgaranti og opptil $ 1.75 millioner sikkerhetsgaranti. Du får også en TrustLogo-sideforsegling som kan vises på nettstedet ditt for økt troverdighet.

      []

      Flere SEO verktøy og ressurser

      Når du har fått tak i beste praksis for WordPress SEO, vil du ta ferdighetene dine enda lenger for å komme foran konkurransen.

      Vi har satt sammen en liste over de beste WordPress SEO-plugins og verktøy som du bør bruke for å øke SEO. Hvis du er klar til å prøve noen mer avanserte teknikker, kan du også sjekke arkivet vårt med WordPress SEO-artikler.

      []

      Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du kan optimalisere WordPress-nettstedet ditt for SEO. Gå videre og implementer noen av disse WordPress SEO-tipsene, og du bør se en økning i trafikken i løpet av noen måneder når søkemotorene behandler endringene dine.

      Jeffrey Wilson Administrator
      Sorry! The Author has not filled his profile.
      follow me
       Like this post? Please share to your friends:
       Adblock
       detector
       map