6 најбољих ВордПресс клизача – перформансе + квалитет (у поређењу)

Да ли желите да додате клизач на своју ВордПресс локацију? На тржишту постоје десетине ВордПресс клизачких додатака које можете користити.


Међутим, нису сви клизачи додаци једнаки. Већина их учита превише скрипти које успоравају вашу веб страницу.

У овом ћемо чланку упоредити горње ВордПресс клизне додатке на основу њихове брзине, једноставности употребе и укупних карактеристика. Циљ је пронаћи најбољи ВордПресс клизач у погледу перформанси и квалитета.

Најбољи поређани ВордПресс клизачи у поређењу

Проблем са клизачима ВордПресс-а

Већина клизача ВордПресса су спори. Ако није правилно кодиран, клизач може значајно повећати вријеме учитавања странице. Ако немате добру услугу хостинга за ВордПресс, ваш сервер може да реагује чак спорије него иначе.

Други проблем са клизачима за ВордПресс клизач је једноставност употребе. Већина их је отечена и долази са кривуљом учења за почетнике.

И последње, али не најмање битно, желите да будете сигурни да је ваш клизач ВордПресс мобилни. Много њих није.

Па како проћи стотине клизача и проверити све ово? Па, не морате. Направили смо истраживање за вас и у наставку су наши резултати за најбољи клизач ВордПресса.

Такмичари за најбољи ВордПресс клизни додатак

Ради овог чланка изабрали смо горње и веома препоручене клизаче за ВордПресс. Током истраживања, приметили смо да су ови клизачи један од најчешће коришћених и препоручених.

 • Солилокуи
 • МетаСлидер
 • Смарт Слидер 3
 • Клизач Ниво
 • Превуците било шта
 • Мастер Слидер

Одлучили смо да направимо неколико једноставних тестова и видећемо како свако од њих ради. Критеријуми које тражимо су брзина, једноставност употребе, функције и компатибилност.

Спремни, започнимо.

Брзина – Који је најбржи ВордПресс додатак за слајд?

Проблем # 1 са клизачима је тај што они могу успорити вашу веб локацију. Перформансе и брзина не утичу само на корисничко искуство, већ имају значајан утицај и на СЕО.

Због тога је брзина клизача на врху наше поређења. Желимо да видимо који је најбржи додатак клизача и тада ћемо упоредити њихове карактеристике да бисмо видели може ли утицај на перформансе бити оправдан.

Да бисмо то сазнали, инсталирали смо сваки додатак клизача на демо страницу ВордПресс. Пребацили смо исте слике да бисмо креирали клизач. Нисмо променили ниједна друга подешавања и уградили су клизач на празну ВордПресс страницу.

Након тога користили смо алат за тестирање брзине Пингдом да бисмо покренули тест. Следе резултати нашег теста за сваки клизач додатка.

Клизни додатак

Време учитавања странице

Захтеви

Величина странице

Солилокуи860 мс22679 КБ
МетаСлидер863 мс25229 КБ
Смарт Слидер 3865 мс19382 КБ
Клизач Ниво928 мс16306 КБ
Превуците било шта866 мс18324 КБ
Мастер Слидер900 мс22345 КБ

Као што видите на горњим резултатима, Солилокуи је био најбржи учитавајући клизач ВордПресс-а на нашим тестовима. Прати га МетаСлидер.

Ако желите брзу ВордПресс веб локацију високих перформанси, тада је Солилокуи најбољи клизач за ВордПресс за вас.

Сада бисте могли помислити да су и сви други клизачи добро радили. Зашто мислимо да је Солокуи најбржи?

Ако приметите резултате теста, видећете да је Солилокуи повећао величину учитавања странице без утицаја на брзину.

То се постиже коришћењем уредног малог трика. У основи се прво учитава покровни слајд, а затим се други слајдови учитавају асинхроно. Другим речима, можете да отпремите клизајуће слике високог квалитета са минималним утицајем на перформансе.

Једноставност употребе – који клизач ВордПресса нуди боље корисничко искуство?

Израда клизача није тако једноставна као што бисмо желели да буде. Превише је техничког језика који се користи у корисничком интерфејсу свих горњих ВордПресс клизача.

Желимо да наш додатак клизач буде прилагођен почетницима и нешто што једноставно функционира ван кутије. Да видимо како се наши најбољи кандидати понашају у том погледу.

Солилокуи

Солилокуи је најпопуларнији додатак ВордПресс клизача на нашој листи. Можете једноставно да направите нови клизач, а затим само превучете и испустите слике.

Води рачуна о другим стварима као што су промјена величине слике, одабир клизачке теме, стил навигације итд. Можете једноставно притиснути дугме за објављивање да бисте сачували клизач.

Кориснички интерфејс Солилокуи

Разлог зашто је једноставан за употребу је тај што користи смернице за кодирање ВордПресс-а и меша се са вашим матичним ВордПресс административним интерфејсом. Солилокуи има једноставан, али интуитиван кориснички интерфејс за креирање слајдова користећи подразумевани програм за пренос медија ВордПресс.

Додавање клизача постовима и страницама ВордПресс-а такође је лагано. Солилокуи вам нуди бројне опције, укључујући пречице, блок за уређивање Гутенберга, дугме за стари класични уређивач и виџет.

Блок Солилокуи у уреднику Гутенберга

МетаСлидер

МетаСлидер је још један једноставан за употребу ВордПресс клизач. Израда новог клизача је прилично једноставна и аутоматски се брине за сва техничка подешавања за вас.

Кориснички интерфејс МетаСлидер

Омогућава вам да одаберете различите скрипте клизача, тему и стилове клизача, додате наслове и СЕО наслове и још много тога. Почетници могу занемарити све те опције и могу једноставно уметнути клизач било где на својој веб локацији помоћу кратког кода, Гутенберговог блока, видгета или ознаке предлошка.

Смарт Слидер 3

Смарт Слидер 3 користи другачији кориснички интерфејс који се осећа другачије од осталих администраторских екрана ВордПресс-а. Употреба је помало једноставна и почетници могу да се снађу.

Кориснички интерфејс Смарт Слидер 3

Међутим, нуди доста опција које почетницима можда нису баш лако открити. Укупно корисничко искуство је задовољавајуће и лако можете да додате клизач у постове и странице користећи подразумевани блок, кратки код и ознаку шаблона.

Клизач Ниво

Слидер би Ниво је бесплатни додатак за клизаче који је једноставан и прилично напредан. Можете једноставно пребацити слике клизача помоћу алатке за слање медија и преуредити редослед слајдова повлачењем и испуштањем.

Помоћу истог интерфејса за учитавање медија можете да додате наслове, линкове и алтернативни текст својим дијапозитивима. Долази са кратким кодовима и ознакама шаблона тако да можете додати клизач својим датотекама, страницама и шаблонима.

Додајте нови клизач Ниво

Ниво Слидер је клизач слике и не подржава видео и друге мултимедијске врсте. Долази са лепим снопом тема које можете користити и пуно прелазних ефеката које можете изабрати. Међутим, ако рачунате на могућности и опције, Ниво заостаје за осталим клизачима на овој листи.

Превуците било шта

Слиде Све вам омогућава да додате било шта у клизач. Можете додати текст, ХТМЛ, слике, видео записе или било шта друго што желите. Није тако једноставан за употребу или интуитиван као и неки други клизачи ВордПресс-а и многи од њих вам омогућавају додавање других врста садржаја.

Померите Све уредник дијапозитива

Морат ћете уметнути сав садржај слајдова у ХТМЛ едитор. Због тога је мало тешко држати своје слајдове онако како желите.

Мастер Слидер

Главни клизач је још један клизач додатак са нетипичним корисничким интерфејсом који изгледа другачије од осталих екрана програма ВордПресс. Једноставан је за употребу, али је многе опције тешко пронаћи.

Започиње избором шаблона и аутоматски увози неке демо презентације за које бисте започели. Затим можете обрисати те слајдове и заменити их властитим.

Има прелепе предлошке и може се лако уметнути у ВордПресс постове, странице и бочне траке коришћењем кратког кода, Гутенберговог блока и ознаке предлошка.

Мастер Слидер најбоље функционира са ВордПресс темама које аутоматски учитавају јКуери при сваком учитавању странице. Ако ваша тема то не ради, мораћете да промените подешавања додатка и натерате га да учита средства на учитавању странице.

Карактеристике – који клизачки додатак за ВордПресс нуди више избора?

Ако све што желите јесте да направите једноставне презентације слика, онда било који од бесплатних ВордПресс клизача на овој листи може обавити посао..

Међутим, Солилокуи и МетаСлидер имају много више функција. Они су потпуно одзивни клизачи и изгледају подједнако лепо на свим уређајима и величинама екрана. Оба подржавају видео презентације, ХТМЛ 5 видео записе, представљене презентације, теме, анимације и прелазе.

Обоје нуде једноставно и једноставно за употребу сучеље, а обоје имају додатне додатке које можете инсталирати за додавање додатних функција.

Солилокуи има нешто више функција као што је додатак ВооЦоммерце за презентације производа, интеграција друштвених медија, додатак Инстаграму и још много тога.

Цене

Трошак је још један одлучујући фактор који би могао да помогне корисницима да одаберу додатак за клизач за ВордПресс.

Ево цене за лиценцу за поједине веб локације ових додатака.

Клизни додатак
Сингле Сите Лиценсе
Солилокуи$ 19
МетаСлидер$ 39
Смарт Слидер 3$ 35
Клизач Нивобесплатно
Превуците било штабесплатно
Мастер Слидербесплатно

Међу плаћеним додацима Солилокуи може изгледати најјефтиније, али њихова лиценца за једну веб локацију не даје вам приступ свим додацима. Потребна вам је лиценца за развојне програмере за приступ свим додацима, који кошта 99 долара.

С друге стране, и МетаСлидер и Смарт Слидер 3 омогућавају вам приступ свим додацима чак и са лиценцом за једну локацију.

Закључак – Најбољи ВордПресс клизач

Након упоређивања ових додатака са поуздањем можемо рећи да награда за најбољи ВордПресс клизач додељује:

Солилокуи

То је далеко најбржи ВордПресс клизач на тржишту. Прати све најбоље праксе кодирања, врло је добро документовано, лако се проширује за програмере и још је једноставније за употребу за кориснике.

Користите наш Солилокуи купон за додатних 10% попуста.

Наш други избор био би СмартСлидер 3. Нуди врло добар баланс функционалности и перформанси. Кориснички интерфејс једноставан је за почетнике и програмере.

Надамо се да ће овај чланак одговорити на питања која се тичу најбољег ВордПресс клизача у погледу перформанси и квалитета. Такође бисте желели да видите наше поређење најбољих додатака за кеширање ВордПресс-а за побољшање перформанси ваше веб странице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map