16 Pemalam Halaman Log Masuk WordPress Terbaik

Mencari plugin halaman log masuk WordPress terbaik untuk laman web anda? Halaman log masuk adalah pintu ke kawasan pentadbir laman web anda. Anda perlu menjadikannya selamat sambil memudahkan pengguna masuk. Dalam artikel ini, kami telah memilih beberapa plugin halaman log masuk WordPress terbaik yang boleh anda cuba.


Pemalam Halaman Log Masuk WordPress Terbaik

Meningkatkan Keselamatan dan Penampilan Halaman Log Masuk WordPress

Halaman log masuk lalai WordPress sangat jelas dan kelihatan sama di semua laman web WordPress. Sekiranya anda menjalankan laman web WordPress berbilang pengguna, maka anda mungkin mahu menyesuaikannya.

Anda mungkin juga ingin menjadikan pengalaman log masuk di laman web anda sehalus mungkin tanpa menjejaskan keselamatan WordPress.

Setelah itu, mari kita lihat beberapa plugin halaman log masuk WordPress terbaik untuk meningkatkan pengalaman dan keselamatan log masuk di laman web anda.

1. WPForms

WPForms

WPForms adalah plugin pembangun bentuk WordPress terbaik, dan ia dilengkapi dengan pendaftaran pengguna dan tambahan masuk yang kuat. Ini membolehkan anda membuat borang pendaftaran dan log masuk pengguna tersuai anda sendiri dengan beberapa klik. Anda boleh menambahkan borang ini di mana sahaja di laman WordPress anda.

Untuk arahan terperinci, lihat panduan kami mengenai cara membuat halaman log masuk tersuai di WordPress

2. Tema Log Masuk Saya

Tema Log Masuk Saya

Adakah anda mahu membenarkan pengguna mendaftar di laman WordPress anda tetapi tidak mahu mereka mengakses kawasan pentadbir? Tema Login Saya adalah plugin WordPress yang popular yang membolehkan anda membuat halaman log masuk WordPress tersuai. Anda boleh menggunakan mana-mana halaman di laman web anda sebagai halaman masuk, pendaftaran, dan kata laluan terlupa.

Untuk maklumat lebih lanjut, lihat panduan kami mengenai cara menambahkan halaman masuk dan widget di bahagian depan di WordPress.

3. Log Masuk Sementara Tanpa Kata Laluan

Log Masuk Sementara Tanpa Kata Laluan

Ingin memberi akses sementara kepada pembangun untuk laman WordPress anda? Log Masuk Sementara Tanpa Kata Laluan membolehkan anda memberi akses sementara kepada pengguna tanpa membuat akaun untuk mereka. Anda boleh menetapkan tarikh atau masa luput untuk log masuk sementara atau menghapusnya pada bila-bila masa.

Untuk arahan terperinci, lihat panduan kami mengenai cara membuat log masuk sementara untuk WordPress.

4. Lockdown Masuk

Kunci Masuk Log Masuk

Secara lalai, WordPress tidak mengunci pengguna sekiranya mereka mencuba kata laluan yang salah berkali-kali. Ini membolehkan penggodam memecahkan kata laluan anda menggunakan skrip automatik. Login Lockdown membolehkan anda mengehadkan jumlah percubaan login yang gagal. Selepas itu, ia mengunci skrin masuk untuk pengguna tersebut untuk masa yang terhad.

Untuk perincian dan arahan penyediaan, ikuti panduan kami mengenai cara menghadkan percubaan log masuk di WordPress.

5. Sambung Facebook Nextend

Nextend Facebook Connect

Ingin menambahkan log masuk dengan butang Facebook ke laman WordPress anda? Plugin Nextend Facebook Connect membolehkan anda menambahkan log masuk dengan Facebook dengan mudah ke skrin log masuk WordPress anda. Ini membolehkan pengguna anda masuk lebih cepat, dan mereka tidak perlu memasukkan kata laluan.

Lihat arahan langkah demi langkah dalam panduan kami mengenai cara menambahkan log masuk dengan Facebook di WordPress.

6. Ingatlah Saya

Ingatlah Aku

Sekiranya anda lupa menyemak pilihan ‘Ingat saya’ di halaman log masuk, maka WordPress akan melupakan log masuk anda sebaik sahaja anda menutup tetingkap penyemak imbas. Plugin Remember Me membolehkan anda menyemak pilihan ingat secara automatik setiap kali anda masuk ke laman WordPress anda.

Lihat cara menyiapkannya dalam panduan kami mengenai cara menjaga WordPress agar tidak melupakan anda dengan Remember Me.

7. Penyesuai Halaman Log Masuk Custom

Penyesuai Halaman Log Masuk Custom

Skrin log masuk WordPress lalai kelihatan jelas. Anda boleh mengubahnya dengan pelbagai cara tetapi banyak di antaranya menghendaki anda menambahkan kod. Plugin Custom Login Page Customizer membolehkan anda merancang halaman log masuk sendiri menggunakan tema penyesuai.

Lihat arahan terperinci dalam panduan kami mengenai cara menyesuaikan halaman log masuk WordPress.

8. Soalan Keselamatan WP

Log masuk soalan keselamatan di WordPress

Soalan Keselamatan WP membolehkan anda menambahkan soalan keselamatan ke skrin log masuk WordPress anda. Pengguna bukan sahaja perlu menambahkan kata laluan mereka, tetapi mereka juga harus memilih soalan keselamatan dan memasukkan jawapan mereka. Ini menambahkan lagi lapisan keselamatan ke kawasan pentadbir WordPress anda.

Ketahui cara menyiapkannya dalam panduan kami mengenai cara menambahkan soalan keselamatan ke skrin log masuk WordPress.

9. Tiada Log Masuk melalui Alamat E-mel

Tiada log masuk melalui e-mel

Secara lalai, WordPress membolehkan pengguna memasukkan nama pengguna atau alamat e-mel mereka untuk log masuk. Sebilangan pengguna percaya bahawa alamat e-mel adalah pengetahuan umum (sesiapa sahaja yang anda hantar mempunyai alamat e-mel anda). Ini berpotensi mempermudah seseorang untuk memaksa kata laluan mereka secara kasar. Pemalam ini membolehkan anda melumpuhkan log masuk dengan ciri alamat e-mel di WordPress.

Untuk lebih lanjut mengenai topik ini, lihat artikel kami mengenai cara melumpuhkan log masuk dengan ciri alamat e-mel di WordPress.

10. Cegah Log Masuk Bersama

Log masuk Serentak

Sekiranya anda menggunakan WordPress untuk menjual kursus dalam talian atau menjalankan laman web keahlian, ini bermakna pengguna boleh berkongsi kata laluan mereka dengan rakan, dan anda mungkin kehilangan perniagaan baru. Cegah Log Masuk Bersama membunuh sesi pengguna secara automatik jika kata laluan digunakan semasa pengguna masih log masuk.

Ketahui lebih lanjut mengenainya dalam panduan kami mengenai cara menghentikan pengguna daripada berkongsi kata laluan di WordPress.

11. Log Masuk LinkedIn

Log masuk LinkedIn

Ingin membenarkan pengguna anda log masuk menggunakan akaun LinkedIn mereka? Pemalam Log Masuk LinkedIn membolehkan anda menambahkan log masuk dengan butang LinkedIn dengan mudah ke skrin log masuk WordPress anda. Ini juga membolehkan pengguna mendaftar dengan akaun LinkedIn mereka.

Lihat lebih banyak plugin LinkedIn LinkedIn untuk memenangkan pelanggan baru dan mengembangkan rangkaian profesional anda.

12. Sejarah Ringkas

Sejarah Ringkas

Adakah anda ingin melihat ketika pengguna log masuk atau keluar dari laman WordPress anda? Plugin Sejarah Mudah membolehkan anda mengesan aktiviti pengguna dengan mudah di laman WordPress anda termasuk aktiviti masuk mereka. Anda dapat melihat bila pengguna log masuk dan apa yang mereka lakukan semasa sesi mereka.

Untuk maklumat lebih lanjut, lihat panduan kami mengenai cara memantau aktiviti pengguna di WordPress.

13. Kata Laluan Dilindungi

Kata laluan dilindungi

Adakah anda perlu melindungi kata laluan seluruh laman WordPress? Plugin dilindungi kata laluan membolehkan anda menjadikan kata laluan laman WordPress anda dilindungi dengan mudah. Anda boleh membenarkan pentadbir dan pengguna yang masuk melihatnya. Anda juga boleh menetapkan kata laluan utama yang boleh anda kongsi dengan pengguna yang ingin anda izinkan.

Untuk arahan langkah demi langkah, lihat panduan kami tentang cara melindungi kata laluan WordPress anda tanpa pendaftaran pengguna.

14. Log Keluar Pengguna Idle

Log keluar pengguna terbiar

Kadang kala pengguna anda mungkin lupa log keluar, menutup tetingkap penyemak imbas, atau secara tidak sengaja dapat memeriksa pilihan ingat saya di komputer awam. Ini bermaksud bahawa sesiapa sahaja yang menggunakan komputer tersebut dapat mengakses laman WordPress anda. Logout Pengguna Idle membolehkan anda logout pengguna secara automatik sekiranya mereka tidak aktif untuk waktu tertentu.

Untuk lebih jelasnya, lihat panduan kami mengenai cara log keluar pengguna terbiar secara automatik di WordPress.

15. Log Masuk Terakhir WP

Log Masuk Terakhir WP

Ingin melihat bila pengguna terakhir masuk? Ini membolehkan anda mengetahui pengguna mana yang belum masuk, dan anda boleh menghantar e-mel kepada mereka atau menghapus akaun mereka. Log Masuk Terakhir WP membolehkan anda melihat tarikh masuk terakhir setiap pengguna di halaman Pengguna dengan cepat.

Ketahui lebih lanjut mengenainya dalam artikel kami mengenai cara menunjukkan tarikh masuk terakhir pengguna di WordPress.

16. Pengalihan Masuk Peter

Ingin mengarahkan pengguna ke halaman yang berbeza setelah mereka log masuk? Plugin Pengalihan Masuk Peter membolehkan anda mengalihkan pengguna dengan mudah setelah mereka log masuk. Anda boleh mengarahkan pengguna dengan peranan dan kemampuan pengguna tertentu. Anda juga boleh mengatur pengalihan selepas pendaftaran.

Lihat artikel kami mengenai cara mengarahkan pengguna setelah berjaya masuk di WordPress.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin halaman log masuk WordPress terbaik untuk laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat senarai 24 kami mesti mempunyai plugin WordPress untuk laman web perniagaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map