5 Pemalam Direktori Perniagaan WordPress Terbaik

Adakah anda mencari plugin direktori perniagaan WordPress terbaik?


Direktori perniagaan membantu pengguna menemui penyedia perkhidmatan dalam niche atau kategori tertentu. Pada masa yang sama, ia membantu perniagaan mencari pelanggan dan peluang.

Sebagai pemilik laman web, anda bahkan dapat menjana wang secara dalam talian dengan menjual senarai berbayar di direktori perniagaan anda.

Dalam artikel ini, kami telah memilih beberapa plugin direktori perniagaan WordPress terbaik untuk membantu anda menjimatkan masa dan wang.

Pemalam direktori perniagaan terbaik untuk WordPress

Plugin Direktori Perniagaan WordPress Terbaik

Plugin direktori perniagaan yang baik membolehkan anda membuat senarai perniagaan yang disusun mengikut lokasi, kategori dan parameter lain dengan mudah.

Direktori perniagaan membantu pengguna mencari vendor baru sambil membantu perniagaan berhubung dengan pelanggan dan perniagaan lain.

Tidak seperti Carian Google, direktori perniagaan terdiri daripada senarai yang disusun dengan keterangan, ulasan, dan foto. Ini menjadikannya lebih berguna bagi pengguna yang mencari perniagaan tertentu.

Anda akan mencari pemalam direktori perniagaan yang membolehkan anda melakukan semua itu. Kami juga akan menyoroti plugin direktori perniagaan yang membolehkan pengguna anda memasukkan senarai, mengintegrasikan pengiriman berbayar, dan pilihan carian.

Oleh itu, mari kita lihat beberapa plugin direktori perniagaan WordPress terbaik yang boleh anda gunakan.

1. Bentuk yang boleh dikemukakan

Bentuk yang Boleh Dikemas

Formidable Forms adalah salah satu plugin pembangun borang WordPress terbaik di pasaran. Ini membolehkan anda membuat borang lanjutan dan menambahkannya ke laman web anda.

Dengan menggunakan templat senarai harta tanah, anda boleh membuat borang yang akan digunakan pengguna untuk memasukkan entri mereka ke dalam direktori anda. Kemudian, anda boleh memaparkan senarai direktori perniagaan di halaman WordPress.

Ia dilengkapi dengan banyak tambahan premium untuk menambahkan lebih banyak ciri dan fungsi ke direktori perniagaan WordPress anda. Formidable Forms menyokong penuh MailChimp, PayPal, WPML, dan WooCommerce.

Untuk lebih jelasnya, lihat tutorial langkah demi langkah kami tentang cara membuat direktori web di WordPress dengan betul menggunakan Formidable Forms.

2. Plugin Direktori Perniagaan

Plugin Direktori Perniagaan

Business Directory Plugin adalah plugin WordPress percuma untuk membuat direktori perniagaan yang mudah. Ia dilengkapi dengan ciri asas yang diperlukan untuk menjalankan direktori web seperti bidang borang yang dapat disesuaikan, menerima pembayaran untuk penyenaraian, dll.

Ini memungkinkan anda menyusun entri ke dalam kategori dan tag, membuat entri unggulan, dan menyesuaikan borang entri.

Sekiranya anda ingin mengakses lebih banyak ciri dan tambahan, maka ia juga mempunyai versi pro. Ciri premiumnya merangkumi beberapa modul, sokongan Peta Google, penilaian pengguna, carian kod zip, muat naik fail, dan banyak lagi.

3. Direktori Perniagaan Sambungan

Sambungan

Sambungan adalah pemalam direktori perniagaan yang kuat untuk WordPress. Muncul dengan sekumpulan bidang khusus yang dapat digunakan untuk membuat hampir semua jenis direktori web. Dalam tetapan privasi, anda atau pengguna anda dapat menetapkan tingkat privasi untuk bidang khusus tertentu seperti nombor telefon perniagaan atau pesan dalaman.

Memaparkan direktori anda di bahagian depan sangat mudah. Anda perlu menambahkan kod pendek ke halaman direktori anda. Ia menawarkan kod pendek khusus dengan pilihan yang luas untuk menyesuaikan penampilan direktori perniagaan anda.

Sambungan plugin juga dilengkapi dengan sokongan templat sehingga anda dapat memilih susun atur untuk penyenaraian anda dari templat direktori yang telah dibina sebelumnya.

4. Direktori Geo

Direktori Geo

Seperti namanya, GeoDirectory membolehkan anda membuat direktori perniagaan berdasarkan lokasi seperti Yelp, TripAdvisor, YellowPages, dll. Dengan menggunakan antara muka yang mudah, pengguna anda dapat menghantar senarai ke direktori. Senarai atau entri ini ditunjukkan pada peta, dan pengguna anda dapat mencari lokasi, perniagaan, kejiranan, dll.

Anda boleh mengewangkan laman web anda dengan menjual senarai direktori. GeoDirectory juga membolehkan anda memaparkan senarai acara, membuat direktori multi-lokasi, dan menambahkan gerbang pembayaran.

5. Direktori Nama

Direktori Nama

Direktori Nama adalah satu lagi plugin direktori WordPress percuma. Ini membolehkan anda membuat direktori perniagaan atau peribadi dengan mudah. Dengan menggunakan pilihan konfigurasi, anda dapat memilih susun atur dan menyesuaikan fungsi plugin.

Ini menyokong kod pendek untuk memaparkan senarai direktori pada pos atau halaman WordPress. Anda boleh menyusun entri untuk menunjukkan senarai baru di bahagian atas halaman, yang membolehkan entri tersebut mendapat lebih banyak pendedahan.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin direktori WordPress terbaik. Anda mungkin juga ingin melihat senarai perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik untuk perniagaan kecil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me