6 Pemalam Kod Kupon WordPress Terbaik untuk Kedai Dalam Talian Anda

Adakah anda mencari plugin kod kupon WordPress terbaik untuk kedai dalam talian anda? Kod kupon sangat bagus untuk mempromosikan kedai dalam talian anda, mengurangkan pengabaian troli, dan meningkatkan penjualan secara keseluruhan. Dalam artikel ini, kami telah memilih 5 plugin kod kupon WordPress terbaik untuk laman web eCommerce anda.


Plugin Kod Kupon Terbaik untuk WordPress

Nota: Artikel ini difokuskan pada pemalam kod kupon WooCommerce. Sebilangan plugin ini juga akan berfungsi di laman web eCommerce WordPress yang lain. Walau bagaimanapun, jika anda ingin membuat laman web tawaran untuk pemasaran gabungan, sila lihat panduan kami tentang cara membuat laman web kupon dengan mudah di WordPress.

Mengapa Menggunakan Plugin Kod Kupon Untuk Kedai Dalam Talian Anda?

Kod kupon adalah kaedah terbaik untuk menukar pelawat laman web yang ditinggalkan menjadi pelanggan dan meningkatkan penjualan di kedai dalam talian anda. Anda boleh menawarkan kupon dan tawaran untuk meyakinkan pengguna untuk membuat pembelian dengan segera.

Biasanya jika anda mempunyai bidang kupon di halaman troli anda, orang mungkin akan meninggalkan troli anda untuk mencari kod kupon sebelum melakukan pembelian, sehingga mereka dapat menjimatkan wang.

Ini bermaksud bahawa jika anda ingin mengurangkan pengabaian troli, maka anda perlu memaparkan kupon dengan jelas di laman web anda sendiri.

Selain itu, anda harus memanfaatkan peluang ini dengan mempromosikan kod diskaun anda di laman web kupon pihak ketiga, supaya anda dapat memperoleh kata kunci “kupon nama jenama” anda di Google dan mesin carian lain.

Walaupun WooCommerce dilengkapi dengan ciri kupon terbina dalam, anda benar-benar perlu menggunakan pemalam pihak ketiga untuk membuka kunci ciri kupon lanjutan seperti kupon penjanaan pukal, menambah ciri kad hadiah, memaparkan kupon dalam pop timbul, bar tatal, dll..

Kami telah mengumpulkan senarai pemalam kod kupon WooCommerce terbaik yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan penjualan anda. Sebilangan pemalam dalam artikel ini juga akan berfungsi dengan pemalam eCommerce WordPress yang lain.

Oleh itu, mari kita lihat plugin kod kupon WordPress terbaik yang boleh anda gunakan untuk membuat kupon untuk kedai dalam talian anda.

1. Kupon Lanjutan

Kupon Lanjutan

Kupon Lanjutan adalah pemalam kod kupon WordPress terbaik untuk WooCommerce. Kupon standard di WooCommerce hanya dilengkapi dengan sekumpulan ciri terhad, jadi jika anda ingin melakukan sesuatu yang sedikit lebih canggih dengan tawaran anda seperti tawaran BOGO (Beli Satu, Dapatkan Satu), maka anda memerlukan plugin ini.

Ia berintegrasi erat dengan WooCommerce dan menawarkan ciri seperti URL kupon, kupon berjadual, kupon berlaku secara automatik, kupon penghantaran, dan banyak lagi. Ia mudah digunakan dan membantu anda meningkatkan penjualan di kedai dalam talian anda.

2. Pencipta Kupon

Pencipta kupon

Pencipta Kupon adalah pemalam kod kupon WordPress yang popular. Ini membolehkan anda membuat kupon dengan mudah dan menambahkannya di kedai dalam talian anda. Anda boleh menggunakan kod pendek Pencipta Kupon untuk menambahkan kupon pada catatan dan halaman anda. Ia mempunyai pilihan tarikh luput yang membolehkan anda menetapkan tarikh akhir kupon.

Ini sepenuhnya berintegrasi dengan WooCommerce, dan anda juga boleh membuat kupon WooCommerce menggunakan pilihan editor mereka.

3. Kad Hadiah YITH WooCommerce

Kad hadiah YITH WooCommerce

YITH WooCommerce Gift Cards adalah salah satu plugin kupon WooCommerce yang paling popular di pasaran. Anda boleh menggunakannya untuk membuat kad hadiah atau kod diskaun untuk pengguna anda. Pengguna boleh menggunakan kad hadiah ini sebagai kod diskaun di laman web eCommerce anda. Anda boleh menyediakan kad hadiah dengan mudah dan menambah jumlah potongan yang anda ingin tawarkan.

Ia mempunyai sokongan berbilang bahasa dengan WPML. Anda juga boleh menghantar kad hadiah melalui e-mel kepada pengguna dan mengejutkannya dengan baucar diskaun. Ini adalah pemalam mesra pemula dengan tetapan mudah untuk mengaktifkan / mematikan kad hadiah bila-bila masa yang anda mahukan.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster adalah plugin pop timbul WordPress yang paling kuat di pasaran. Anda boleh memasangnya di kedai WooCommerce untuk mengembangkan senarai e-mel anda dan mengurangkan pengabaian troli. OptinMonster membolehkan anda memaparkan magnet dan kupon plumbum yang indah di dalam pop timbul, bilah terapung, kotak tatal, dan banyak lagi.

Bahagian terbaik mengenai OptinMonster ialah ia dilengkapi dengan banyak templat dan seretan yang telah dibuat sebelumnya & drop builder, jadi anda boleh memilih templat untuk disesuaikan atau bermula dari awal.

Ciri peraturan paparan yang kuat membolehkan anda menunjukkan ciri yang tepat pada waktu yang tepat.

Berikut adalah beberapa templat kupon OptinMonster yang telah dibuat dan boleh anda gunakan di kedai WooCommerce anda dengan segera:

Contoh Popup Kupon OptinMonster

Mula menggunakan OptinMonster untuk menukar pelawat laman web yang ditinggalkan menjadi pelanggan dan pelanggan e-mel.

5. Penjana kupon untuk WooCommerce

Penjana kupon untuk WooCommerce

Coupon Generator untuk WooCommerce adalah plugin kod kupon WordPress mudah yang membantu anda menghasilkan kupon secara pukal untuk kedai WooCommerce anda, jadi anda boleh membuat ribuan kupon sekaligus.

Anda boleh menambahkan had penggunaan, had, dan tarikh luput pada setiap kod kupon.

6. Bar Pemberitahuan WordPress

Bar pemberitahuan WordPress

Bar Pemberitahuan WordPress adalah pemalam yang mesra pengguna yang membantu anda menambahkan bar terapung ke kedai dalam talian anda. Anda boleh menggunakannya untuk memaparkan kod kupon dengan butang ajakan bertindak di bar melekit di bahagian atas laman web anda.

Anda boleh menggayakan bar pemberitahuan untuk mengubah warna dan fon agar sesuai dengan reka bentuk laman web anda. Ia dilengkapi dengan sokongan berbilang bahasa, dan berfungsi dengan baik dengan semua plugin eCommerce yang popular untuk WordPress.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari pemalam kod kupon WordPress terbaik untuk kedai dalam talian anda. Anda juga mungkin ingin melihat panduan kami mengenai 13 cara untuk memulihkan penjualan troli terbengkalai WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me