6 Plugin Kajian Produk Terbaik untuk WordPress

Adakah anda mencari plugin ulasan produk terbaik untuk WordPress? Sekiranya anda kerap menambahkan ulasan produk terperinci di laman web anda, maka anda boleh menggunakan plugin ulasan produk untuk menjadikannya lebih mesra SEO. Dalam artikel ini, kami telah memilih plugin ulasan produk terbaik untuk WordPress.


Plugin ulasan produk terbaik untuk WordPress

Mengapa Menggunakan Plugin Ulasan Produk di WordPress?

Apa yang anda buat semasa anda ingin membeli sesuatu? Sekiranya anda seperti kebanyakan orang, maka anda mungkin menyemak ulasan produk untuk membandingkan pelbagai pilihan.

Itulah sebabnya terdapat begitu banyak laman web ulasan popular seperti Yelp, TripAdvisor, Rotten Tomatoes dan banyak lagi. Malah Amazon, kedai dalam talian terbesar di dunia mempunyai ulasan produk dengan begitu jelas.

Banyak pemilik laman web WordPress menulis ulasan produk untuk menjana wang dalam talian. Sebilangannya dibayar terus oleh syarikat untuk semakan sementara yang lain menggunakan pemasaran gabungan untuk mendapatkan pendapatan.

Anda boleh menulis ulasan produk sebagai catatan blog. Walau bagaimanapun, catatan blog biasa tidak menggunakan format tinjauan produk yang disokong oleh enjin carian. Ini bermaksud artikel anda tidak akan disorot dalam hasil carian sebagai ulasan.

Coretan Ulasan SEO

Untuk SEO yang lebih baik, anda perlu menulis ulasan anda dengan format coretan kaya schema.org. Plugin ulasan produk membantu anda menulis ulasan mesra mesin pencari dengan mudah yang juga kelihatan hebat di laman web anda.

Mari kita lihat beberapa plugin ulasan produk terbaik untuk WordPress.

1. Pro Ulasan Produk WP

Ulasan Produk WP

Ulasan Produk WP adalah plugin ulasan produk WordPress terbaik. Ia dilengkapi dengan bahagian tetapan terperinci yang membolehkan anda memilih bagaimana anda ingin mengurus dan memaparkan ulasan di laman web anda.

Menambah ulasan produk agak mudah. Cukup pilih pilihan ulasan produk semasa menulis catatan blog dan plugin akan menunjukkan kepada anda semua tetapan untuk menulis ulasan anda. Anda boleh membahagikan ulasan anda menjadi ciri, menambah gambar, kebaikan dan keburukan, dan banyak lagi.

Ia dilengkapi dengan widget bar sisi yang membolehkan anda mempamerkan ulasan anda. Anda juga boleh menggunakannya untuk mengumpulkan ulasan yang dihantar pengguna atau membenarkan pengguna anda menambahkan penilaian dan ulasan mereka sendiri dalam komen. Semua ulasan dipaparkan dalam format coretan kaya schema.org untuk faedah SEO maksimum.

Untuk arahan terperinci, lihat panduan kami mengenai cara membuat laman web ulasan khusus di WordPress.

2. Coretan Kaya Semua dalam Satu Skema

Coretan Kaya Semua dalam Satu Skema

Seperti yang telah kami sebutkan sebelumnya, ulasan anda harus dalam format SEO yang sesuai. Plugin Semua dalam satu Skema Kaya Skema membolehkan anda menulis pelbagai jenis catatan menggunakan format coretan kaya termasuk ulasan produk.

Cukup pilih ‘Item Review’ dari menu drop-down semasa menulis catatan blog, dan pemalam akan menunjukkan pilihan ulasan seperti nama pengulas, nama produk, dan penilaian bintang. Ia akan memaparkan maklumat ini di bawah catatan blog anda dengan tanda mesra SEO yang betul.

Plugin juga boleh digunakan untuk menambah artikel, produk, resipi, perisian dan banyak lagi. Untuk arahan terperinci, lihat artikel kami mengenai cara menambahkan coretan kaya di WordPress.

3. WP Review Pro

Ulasan WP

Ulasan WP adalah satu lagi pilihan terbaik untuk menambahkan ulasan produk di WordPress. Ia mesra pemula dan mudah digunakan. Setelah diaktifkan, cukup tulis catatan baru dan pilih jenis ulasan.

Ia menyokong tiga jenis bintang penilaian, mata, dan peratusan. Anda juga boleh menambahkan penilaian yang berbeza untuk setiap ciri jika anda mahu. Ini juga menyokong penilaian pengguna yang hanya membolehkan pengguna mengirimkan penilaian mereka sendiri untuk produk.

Ia juga dilengkapi dengan pilihan gaya yang terletak di bawah Tetapan »Ulasan WP halaman. Dari sini anda boleh memilih warna anda sendiri untuk kotak ulasan agar sesuai dengan warna tema anda.

4. Ulasan Kaya

Ulasan Kaya

Ulasan Kaya adalah pemalam percuma mudah yang membolehkan anda menambahkan ulasan produk, perkhidmatan, atau laman web anda sendiri. Anda juga boleh membenarkan pengguna anda menghantar ulasan.

Ia menggunakan kod pendek untuk memaparkan ulasan, dan anda dapat memaparkan ulasan di mana saja di laman web anda termasuk catatan, halaman, dan widget bar sisi.

Sekiranya anda mengumpulkan ulasan yang dihantar pengguna, maka pemalam ini membolehkan anda menyetujui setiap ulasan secara manual sebelum menerbitkannya. Panel tetapan pemalam dilengkapi dengan arahan terperinci mengenai cara menggunakannya.

5. Ulasan Pelanggan WP

Ulasan Pelanggan WP

Plugin Ulasan Pelanggan WP membolehkan anda mengumpulkan ulasan pelanggan dan juga membuat ulasan produk anda sendiri. Setelah diaktifkan, cukup edit catatan blog di mana anda ingin menambahkan ulasan produk dan periksa pilihan ulasan.

Seterusnya, anda perlu pergi ke Ulasan »Semua Ulasan halaman dan klik pada butang tambah baru. Selepas itu, anda boleh memilih siaran dan menulis ulasan anda. Plugin ini juga membolehkan anda mengaktifkan ulasan yang diserahkan oleh pengguna yang kemudian anda boleh luluskan dan terbitkan untuk dipaparkan di laman web anda.

Plugin ini juga membolehkan anda menyesuaikan borang ulasan yang ditunjukkan kepada pengguna dan dilengkapi dengan cara menggunakan halaman dengan arahan terperinci.

6. Ulasan Tapak

Ulasan Laman

Ulasan Laman membolehkan anda mengumpulkan ulasan pelanggan untuk produk, perkhidmatan, atau perniagaan tempatan anda. Ia dilengkapi dengan halaman tetapan mudah yang membolehkan anda mengawal bagaimana anda ingin mengumpulkan ulasan, dan bagaimana anda mahu memaparkannya. Anda boleh menyesuaikan borang ulasan dan memaparkannya di mana sahaja di laman web anda menggunakan kod pendek.

Anda juga boleh memaparkan ulasan menggunakan kod pendek. Plugin ini menambah penyisipan kod pendek yang mudah digunakan pada skrin edit pos untuk memaparkan ulasan, borang semakan, dan ringkasan ulasan secara manual.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin ulasan produk terbaik untuk WordPress. Anda mungkin juga ingin melihat senarai plugin testimoni terbaik kami untuk WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me