6 Plugin Keselamatan WordPress Terbaik untuk Melindungi Laman Web Anda (Berbanding)

Baru-baru ini salah seorang pembaca kami bertanya kepada kami yang mana plugin keselamatan WordPress yang terbaik? Menggunakan plugin keselamatan WordPress melindungi laman WordPress anda dari perisian hasad, serangan brute force, dan percubaan penggodaman. Dalam artikel ini, kami telah memilih plugin keselamatan WordPress terbaik yang boleh anda gunakan untuk melindungi laman web anda.


Pemalam keselamatan WordPress terbaik

Mengapa Menggunakan Plugin Keselamatan WordPress?

Terdapat sekitar 18.5 Juta laman web yang dijangkiti malware pada waktu tertentu setiap minggu. Rata-rata laman web diserang 44 kali setiap hari, yang merangkumi laman web WordPress dan bukan WordPress.

Pelanggaran keselamatan di laman web anda boleh menyebabkan kerosakan serius pada perniagaan anda.

 • Penggodam dapat mencuri data atau data milik pengguna dan pelanggan anda
 • Laman web yang dikompromikan dapat digunakan untuk menyebarkan kod berbahaya kepada pengguna dan laman web lain yang tidak curiga.
 • Anda boleh kehilangan data, kehilangan akses ke laman web anda, terkunci, atau data anda mungkin disandera
 • Laman web anda boleh dimusnahkan atau dicacatkan, yang boleh mempengaruhi kedudukan SEO dan reputasi jenama anda.

Anda boleh mengimbas laman WordPress anda untuk pelanggaran keselamatan pada bila-bila masa. Walau bagaimanapun, membersihkan laman WordPress yang diretas tanpa bantuan profesional boleh menjadi sukar bagi pengguna bukan teknikal.

Untuk mengelakkan diri daripada diretas, anda perlu mengikuti amalan terbaik keselamatan untuk melindungi laman web anda. Kami telah mengumpulkan semuanya dalam panduan keselamatan WordPress langkah demi langkah yang mudah diikuti untuk pemula.

Salah satu langkah terpenting dalam mengamankan laman WordPress anda adalah dengan mula menggunakan pemalam keselamatan WordPress. Plugin ini membantu anda mengeraskan keselamatan WordPress dan juga menyekat serangan brute force di laman web anda.

Mari kita lihat beberapa plugin keselamatan WordPress yang terbaik, dan bagaimana ia membantu anda melindungi laman web anda.

Nota: Anda hanya perlu menggunakan satu pemalam dari senarai ini. Mempunyai banyak pemalam aktif dari senarai ini boleh menyebabkan pepijat.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri adalah peneraju industri dalam keselamatan WordPress. Ini adalah salah satu plugin keselamatan WordPress terbaik di pasaran. Mereka menawarkan Sucuri Security plugin percuma yang membantu anda mengeraskan keselamatan WordPress dan mengimbas laman web anda untuk ancaman biasa.

Tetapi nilai sebenarnya ada dalam rancangan berbayar, yang dilengkapi dengan perlindungan firewall WordPress terbaik. Firewall membantu anda menyekat kekerasan dan serangan jahat daripada mengakses WordPress.

Firewall laman web Sucuri menyaring lalu lintas yang buruk bahkan sebelum sampai ke pelayan anda. Mereka juga menyajikan kandungan statik dari pelayan CDN mereka sendiri.

Selain keselamatan, firewall tahap DNS mereka dengan CDN memberi anda peningkatan prestasi yang luar biasa dan mempercepat laman web anda.

Yang paling penting, mereka menawarkan untuk membersihkan laman WordPress anda sekiranya terpengaruh oleh perisian hasad tanpa kos tambahan. Anda bahkan boleh menggunakan laman web yang sudah terpengaruh oleh perisian hasad, dan mereka akan membersihkannya untuk anda.

Kami menggunakan Sucuri di semua laman web kami. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat tinjauan Sucuri lengkap kami untuk mengetahui bagaimana ia membantu kami melindungi laman web kami.

2. Wordfence

Wordfence

Wordfence adalah satu lagi pemalam keselamatan WordPress yang popular. Mereka menawarkan versi percuma plugin mereka yang lengkap dengan pengimbas malware, pengesanan eksploitasi, dan fitur penilaian ancaman.

Pemalam akan mengimbas laman web anda secara automatik untuk ancaman biasa, tetapi anda juga boleh melancarkan imbasan penuh pada bila-bila masa. Anda akan dimaklumkan sekiranya terdapat tanda-tanda pelanggaran keselamatan yang dikesan dengan arahan untuk memperbaikinya.

Wordfence juga dilengkapi dengan firewall WordPress terbina dalam. Walau bagaimanapun, firewall ini berjalan di pelayan anda sebelum memuat WordPress. Ini menjadikannya sedikit kurang berkesan daripada firewall tahap DNS seperti Sucuri.

Untuk arahan lengkap, lihat panduan kami mengenai cara memasang dan menyiapkan Wordfence Security di WordPress.

3. Keselamatan iThemes

Keselamatan Pro iThemes

iThemes Security adalah plugin keselamatan WordPress dari orang-orang di belakang plugin BackupBuddy yang popular. Seperti semua produk mereka, iThemes Security menawarkan antara muka pengguna bersih yang bagus dengan banyak pilihan.

Ia disertakan dengan pemeriksaan integriti fail, pengeras keselamatan, pengehadan had masuk, penguatkuasaan kata laluan yang kuat, pengesanan 404, perlindungan brute force, dan banyak lagi.

iThemes Security tidak termasuk firewall laman web. Ia juga tidak termasuk pengimbas perisian hasad sendiri dan menggunakan pengimbas perisian jahat Sucuri’s Sitecheck.

4. Keselamatan Semua Dalam Satu WP

Keselamatan Keseluruhan dalam Satu WordPress

Plugin All in One WordPress Security adalah pemantauan pengawasan, pemantauan dan firewall keselamatan WordPress yang kuat. Ini membolehkan anda menerapkan praktik terbaik keselamatan WordPress asas dengan mudah di laman web anda.

Ia dilengkapi dengan ciri seperti kunci masuk untuk mengelakkan serangan kekerasan, penapisan IP, pemantauan integriti fail, pemantauan akaun pengguna, mengimbas corak suntikan pangkalan data yang mencurigakan, dan banyak lagi.

Ia juga dilengkapi dengan firewall peringkat laman web asas yang dapat mengesan beberapa corak biasa dan menyekatnya untuk anda. Walau bagaimanapun, ia tidak begitu cekap dan selalunya anda akan diminta untuk menyenarai hitam IP yang mencurigakan secara manual.

5. Keselamatan Anti-Malware

Keselamatan Anti-Malware

Anti-Malware Security adalah satu lagi plugin anti-malware dan keselamatan WordPress yang berguna. Plugin ini dilengkapi dengan definisi yang dikekalkan secara aktif yang membantunya mencari ancaman yang paling biasa.

Pengimbas perisian hasad ini membolehkan anda mengimbas semua fail dan folder di laman WordPress dengan mudah untuk mencari kod jahat, ruang belakang, perisian hasad, dan corak serangan jahat yang diketahui.

Plugin menghendaki anda membuat akaun percuma di laman web plugin untuk mengakses definisi terkini dan juga mendapatkan beberapa ciri premium seperti pencegahan kekerasan. Plugin ini juga membuat panggilan ke laman web pembangun untuk mencari definisi yang dikemas kini.

Walaupun pemalam menjalankan ujian menyeluruh, ia sering menunjukkan sebilangan besar positif palsu. Memadankan masing-masing dengan fail sumber adalah banyak kerja.

6. Keselamatan BulletProof

Keselamatan BulletProof

BulletProof Security bukan plugin keselamatan WordPress tercantik di pasaran, tetapi masih berguna dengan beberapa ciri hebat. Ia dilengkapi dengan wizard persediaan yang membantu anda melalui tetapan pemalam.

Panel tetapan juga merangkumi pautan ke dokumentasi yang luas untuk membantu anda memahami bagaimana imbasan dan tetapan keselamatan berfungsi. Ia dilengkapi dengan pengimbas malware yang membolehkan anda memeriksa integriti fail dan folder WordPress.

Untuk pengukuhan keselamatan, ia merangkumi perlindungan masuk, logout sesi terbiar, log keselamatan, dan utiliti sandaran pangkalan data. Anda juga boleh mengatur pemberitahuan e-mel dengan log keselamatan dan mendapatkan makluman apabila pengguna terkunci.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin keselamatan WordPress terbaik untuk laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat senarai plugin sandaran WordPress terbaik kami yang akan membantu anda memulihkan laman web anda selepas pelanggaran keselamatan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map