7 Plugin Meja Bantuan WordPress Terbaik untuk Sokongan Pelanggan

Adakah anda mencari plugin meja bantuan WordPress untuk laman web anda? Menawarkan sokongan pelanggan yang hebat adalah mustahak untuk kejayaan perniagaan apa pun. Dalam artikel ini, kami telah memilih plugin sokongan dan meja bantuan WordPress terbaik.


Pemalam Meja Bantuan WordPress

Tujuan kami adalah untuk menawarkan senarai penyelesaian yang paling komprehensif, jadi kami akan menyebut kedua-dua perkhidmatan perisian Meja Bantuan pihak ketiga yang berintegrasi dengan WordPress serta menunjukkan sokongan WordPress terbuka dan pemalam tiket.

1. Menolong Pengakap

Tolong Pengakap

Help Scout adalah salah satu meja bantuan dan perisian sokongan pelanggan yang terkemuka untuk perniagaan dalam talian. Ia sangat mudah digunakan, dan sudah ada plugin yang membolehkan anda mengintegrasikannya dengan laman WordPress anda.

Terdapat Bantuan Pengintegrasian Pengakap untuk Muat turun Digital Mudah dan plugin Pengakap Bantuan WooCommerce yang membolehkan laman web WordPress anda berfungsi dengan Bantuan Pengakap.

WooCommerce Membantu Integrasi Pengakap

Di WPBeginner, kami menggunakan Bantuan Pengakap untuk laman web kami dan semua plugin WordPress premium kami.

2. Zendesk untuk WordPress

Zendesk

Zendesk adalah satu lagi sistem sokongan pelanggan dan tiket yang popular untuk perniagaan. Ia menyokong pasukan, pelbagai produk, dokumen, dan berfungsi dengan baik dengan laman web berasaskan WordPress.

Zendesk untuk WordPress memungkinkan untuk menggabungkan sistem sokongan pelanggan Zendesk dengan lancar ke laman WordPress anda.

Ini membolehkan pengguna yang masuk di laman WordPress anda untuk mengakses meja bantuan tanpa menukar akaun. Anda boleh melihat tiket anda di papan pemuka WordPress anda. Anda bahkan boleh menukar komen menjadi tiket sokongan.

Plugin ini juga membolehkan anda menambahkan tab Zendesk Dropbox ke mana-mana halaman di laman WordPress anda.

Zendesk untuk tetapan pemalam WordPress

3. Sokongan Hebat

Pemalam Sokongan Hebat untuk WordPress

Sokongan Awesome adalah plugin meja bantuan WordPress sumber terbuka yang berjalan sepenuhnya di laman WordPress anda. Plugin asas tersedia secara percuma dan cukup baik untuk digunakan sebagai sistem meja bantuan lengkap.

Anda boleh memperluas ciri menggunakan addons berbayar. Ini menyediakan sistem tiket, pemberitahuan e-mel, akses terhad, muat naik fail dan media. Anda juga boleh menambah medan anda sendiri untuk memperluas borang tiket menggunakan bidang tersuai.

4. WPHelpDesk

Meja Bantuan WP

WPHelpDesk adalah plugin meja bantuan WordPress premium. Ia berjalan di laman WordPress anda sendiri, yang membolehkan anda mengawal sepenuhnya sistem sokongan anda.

Ia menyatu dengan lancar ke laman WordPress anda dan dapat digunakan dengan tema WordPress apa pun. Anda mendapat ejen tanpa had, pemberitahuan e-mel, sistem tiket, muat naik fail dan media dan bidang tersuai. Laman web pemalam mempunyai demo di mana anda boleh menguji bahagian belakang dan bahagian depan perisian.

5. Sistem Tiket Responsif WP Support Plus

WP Sokongan Plus

WP Support Plus adalah plugin percuma untuk menambah bahagian sokongan pelanggan di laman WordPress anda. Ini membolehkan pengguna membuat tiket, memilih kategori, status, dan keutamaan untuk tiket.

Selain ejen, ia juga dilengkapi dengan peranan pengguna penyelia. Plugin menggunakan Ajax yang menjadikan penghantaran tiket dan sokongan pelanggan lebih mudah dan cepat. Terjemahan tersedia untuk lebih daripada belasan bahasa.

Ini juga membolehkan anda menambahkan tab sokongan untuk dipaparkan di semua halaman dan catatan WordPress anda. Pengguna boleh mengklik tab untuk memilih saluran sokongan atau membuka tiket.

6. Tiket Sola Sola

Tiket Sola Sola

Kaedah lain yang baik untuk menambahkan sistem sokongan pelanggan di WordPress adalah dengan menggunakan plugin Sola Support Tickets. Plugin percuma ini menambah sistem tiket lengkap dengan semua loceng dan wisel yang anda perlukan untuk menjalankan sistem sokongan yang cekap.

Plugin percuma hanya disertakan dengan satu ejen sokongan, jadi anda perlu membeli add-on berbayar untuk memanfaatkan sepenuhnya plugin.

7. bbTekan

bbTekan

bbPress adalah perisian forum ringan yang dibuat untuk WordPress. Ia digunakan dengan berkesan oleh beberapa syarikat WordPress sebagai forum sokongan pelanggan mereka.

Sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan bbPress untuk sokongan pelanggan, maka anda perlu menyediakan beberapa plugin tambahan untuk dipasang. Walau bagaimanapun, dengan pemberitahuan terbina dalam, kebolehpanjangan yang mudah, dan banyak plugin tambahan menjadikan bbPress sebagai pesaing yang layak untuk dipertimbangkan untuk forum sokongan.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin meja bantuan WordPress terbaik untuk sokongan pelanggan. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami tentang cara menambahkan pangkalan pengetahuan wiki di WordPress dan senarai perisian sokongan sembang langsung terbaik kami untuk WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me