9 Pemalam PDF Terbaik untuk WordPress

Adakah anda mahu menambahkan fail PDF ke laman WordPress anda? Secara lalai, WordPress tidak dapat menghasilkan atau menanamkan fail PDF dalam catatan atau halaman. Dalam artikel ini, kami telah memilih beberapa plugin PDF terbaik untuk WordPress.


Pemalam PDF terbaik untuk WordPress

1. Pemapar PDF

Pemapar PDF

PDF Viewer membolehkan anda memaparkan fail PDF di dalam posting dan halaman WordPress anda. Ia menggunakan skrip PDF.js Mozilla untuk membuat dokumen PDF dengan indah dengan alat untuk menatal, mencari, melompat di antara halaman, mencetak, dan memuat turun fail PDF.

Untuk arahan terperinci, lihat panduan kami mengenai cara menambahkan paparan PDF di WordPress.

2. WP Advanced PDF

WP Advanced PDF

Plugin WP Advanced PDF membolehkan pengguna memuat turun catatan dan halaman anda dalam format PDF. Anda boleh mengaktifkan muat turun PDF untuk semua pengguna atau hanya untuk pengguna yang berdaftar. Anda boleh menggunakan fon, logo, dan bahkan menambahkan tanda air pada fail PDF anda.

3. PDF & Cetak oleh BestWebSoft

PDF dan Cetak

Seperti namanya, plugin ini menambah butang muat turun dan cetak PDF ke catatan, halaman, dan jenis pos tersuai WordPress anda. Anda dapat menambahkan judul laman web, gambar unggulan, gaya khusus, dan fon. Plugin ini juga dapat melaksanakan kod pendek semasa menghasilkan PDF atau membuat versi yang sesuai untuk pencetak.

4. Penjana Imej PDF

Penjana Imej PDF

Penjana Imej PDF membuat gambar sampul untuk Fail PDF yang anda tambahkan dalam catatan WordPress untuk dimuat turun. Plugin dapat menghasilkan gambar sampul ini dengan menggunakan halaman pertama dalam PDF atau gambar pilihan. Ikon muat turun kemudian akan memaparkan gambar kecil yang dipautkan ke fail PDF.

Agar plugin ini berfungsi, penyedia hosting WordPress anda harus memasang ImageMagick dan GhostScript di pelayan mereka.

5. Gambar kecil PDF

Gambar Kecil PDF

Sama seperti pemalam sebelumnya, lakaran kecil PDF juga menghasilkan lakaran kecil halaman pertama fail PDF anda semasa memuat naik. Walau bagaimanapun, fail PDF dan gambar kecil anda kekal sebagai dua fail yang berasingan. Anda perlu memasukkan lakaran kecil yang dihasilkan secara manual dan kemudian memautkannya ke fail PDF.

6. DK PDF

DK PDF

Plugin yang hebat ini membolehkan pengguna memuat turun catatan dan halaman anda dalam format PDF dengan mengklik butang. Ia dilengkapi dengan antara muka yang mudah untuk mengatur penempatan butang muat turun PDF dan membuat tajuk dan kaki tersuai anda sendiri untuk muat turun PDF.

Plugin ini juga dilengkapi dengan kod pendek yang membolehkan anda mengawal kandungan yang terdapat di dalam PDF. Anda juga boleh menyembunyikan kandungan yang tidak mahu dimasukkan ke dalam muat turun PDF.

7. Penanam PDF

Pemadam PDF

Seperti namanya, pemalam PDF Embedder membolehkan anda menyematkan fail PDF dalam catatan dan halaman WordPress. Plugin menggunakan JavaScript untuk menyematkan fail dengan bar alat berfungsi sepenuhnya yang membolehkan pengguna mengezum, menavigasi, dan bahkan memuat turun fail PDF.

8. Plugin Paparan Cahaya PDF WordPress

Pemapar Lite PDF

Plugin WordPress PDF Lite Viewer sangat baik dalam memasukkan fail PDF yang sangat besar. Ia menggunakan perpustakaan Turn.js JavaScript untuk memaparkan fail PDF sebagai buku flip dengan navigasi gambar kecil. Penampil PDF dilengkapi dengan butang zoom, navigasi, dan skrin penuh. Ia juga responsif sepenuhnya dan boleh berfungsi pada pelbagai saiz peranti.

9. Pengurus PDF BSK

Pengurus PDF BSK

BSK PDF Manager adalah pengurus fail untuk fail PDF di laman WordPress. Sekiranya anda sering memuat naik fail PDF, maka anda mungkin ingin mengkategorikannya, memaparkannya sebagai senarai, atau satu muat turun. Plugin ini memudahkan pengurusan fail PDF di WordPress.

Plugin Bonus

Plugin ini tidak menawarkan cara menghasilkan atau menanam fail PDF. Walau bagaimanapun, jika anda menyajikan fail PDF di laman WordPress anda, maka anda mungkin menganggapnya berguna.

10. CariWP

CariWP

SearchWP adalah pemalam WordPress berbayar. Ini membolehkan anda menambahkan pengalaman carian yang lebih baik ke laman WordPress anda. Salah satu ciri plugin ini adalah kemampuan mencari teks di dalam fail PDF. Namun, ia tidak dapat mencari fail PDF yang dienkripsi, disimpan di luar perpustakaan media, atau mempunyai gambar sebagai teks. Lihat panduan kami mengenai cara meningkatkan carian WordPress dengan SearchWP

11. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster adalah alat yang hebat yang membantu anda mengembangkan senarai e-mel anda. Anda boleh menukar pelawat yang ditinggalkan menjadi pelanggan dengan menggunakan OptinMonster. Anda boleh meminta pengguna untuk mendaftar ke senarai e-mel anda sebagai pertukaran sumber PDF muat turun percuma.

Anda juga boleh menggunakannya untuk menawarkan peningkatan kandungan. Lihat senarai 30 idea peningkatan kandungan ini hingga 10X pelanggan anda.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari pemalam PDF terbaik untuk WordPress. Anda mungkin juga ingin melihat senarai 24 kami mesti mempunyai plugin WordPress untuk laman web perniagaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me