9 Plugin Facebook WordPress Terbaik untuk Membesarkan Blog Anda

Adakah anda mencari plugin Facebook terbaik untuk WordPress? Facebook adalah platform media sosial terbesar di dunia dengan lebih daripada 1 bilion pengguna aktif. Dalam artikel ini, kami telah memilih plugin Facebook WordPress terbaik untuk membantu anda mengembangkan blog anda dan mendapatkan lebih banyak trafik.


Pemalam Facebook terbaik untuk WordPress

1. Kiraan Berkongsi

Kiraan Berkongsi

Shared Counts adalah salah satu plugin media sosial terbaik untuk WordPress. Ini membolehkan anda dengan mudah menambahkan butang perkongsian sosial ke catatan WordPress anda termasuk butang kongsi Facebook.

Ia sangat dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi dan dapat menunjukkan jumlah perkongsian untuk Facebook, Twitter, LinkedIn dan banyak lagi dengan tepat. Ia dilengkapi dengan pelbagai gaya butang yang membolehkan anda memilih yang paling sesuai di laman web anda.

2. Suapan Facebook Tersuai

Suapan Facebook tersuai

Suapan Facebook tersuai membolehkan anda memaparkan catatan anda dari halaman Facebook di laman web WordPress anda. Suapan Facebook khusus ini responsif, mesra SEO, dan disesuaikan. Anda bahkan boleh mengambil banyak suapan dari halaman Facebook yang berlainan dan memaparkannya di mana sahaja di laman web anda menggunakan kod pendek.

Anda boleh membuat halaman baru untuk suapan Facebook anda atau memaparkannya di bar sisi blog anda. Plugin dioptimumkan untuk kelajuan dan menjadikannya sangat mudah untuk menukar warna / gaya suapan anda dari kawasan pentadbir WordPress. Untuk arahan terperinci, lihat artikel kami mengenai cara membuat suapan Facebook tersuai di WordPress.

3. Pixel Cat – Pixel Facebook

Pixel Cat - Pixel Facebook

Plugin Pixel Cat Facebook Pixel membolehkan anda menambahkan piksel penargetan semula Facebook ke laman WordPress anda. Piksel ini membolehkan anda menampilkan iklan yang disesuaikan kepada pengguna Facebook yang telah mengunjungi laman web anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat artikel kami mengenai cara memasang piksel penargetan semula Facebook di WordPress.

Selain memudahkan pemasangan piksel Facebook di WordPress, plugin ini juga membantu anda menjejaki pelanggan WooCommerce dan menunjukkan kepada mereka iklan yang lebih baik dalam suapan Facebook mereka.

4. Ulasan Facebook

Ulasan Facebook

Plugin Ulasan Facebook membolehkan anda memaparkan ulasan halaman Facebook di laman web WordPress anda. Ia dilengkapi dengan widget yang mudah digunakan yang membolehkan anda menghubungkan laman web anda ke halaman Facebook anda dan memaparkan ulasan pengguna Facebook.

Ini membantu anda menambahkan bukti sosial ke laman web anda dan membina kepercayaan pada jenama anda. Versi percuma berfungsi dengan baik, tetapi anda memerlukan versi pro untuk memaparkan ulasan dalam format coretan kaya Schema.org.

5. Widget Facebook

Widget Facebook

Pemalam Widget Facebook membolehkan anda menambahkan pemalam halaman Facebook dengan mudah ke bar sisi blog anda. Sangat mudah digunakan dan dilengkapi dengan kod pendek yang boleh anda gunakan untuk memaparkan kotak Suka Facebook di mana sahaja di laman web anda.

Ia dilengkapi dengan pilihan penyesuaian yang sama dengan pemalam halaman Facebook lalai. Anda boleh menunjukkan atau menyembunyikan gambar profil, penutup halaman, menyesuaikan lebar / tinggi, dan memilih bahasa.

6. Sambungan Sosial Nextend

Log Masuk Sosial Nextend

Plugin Nextend Social Connect membolehkan pengguna mendaftar dan log masuk di laman web anda menggunakan profil sosial mereka. Ia menyokong log masuk dengan Facebook, Google, dan Twitter.

Ia berfungsi dengan lancar dengan borang masuk dan pendaftaran WordPress lalai, jadi pengguna mempunyai pilihan untuk menggunakan Facebook atau menggunakan kaedah pendaftaran lalai. Setelah didaftarkan, pengguna dapat memutuskan akaun sosial mereka pada bila-bila masa dengan mengunjungi halaman profil pengguna mereka di dalam kawasan pentadbir.

7. AccessPress Facebook Auto Post

Seperti namanya, entri AccessPress Facebook Auto membolehkan anda berkongsi artikel baru secara automatik di halaman atau profil Facebook anda. Setelah diaktifkan, anda perlu menyambung ke profil anda dan membenarkan laman web anda.

Ini membolehkan anda memilih kandungan yang ingin anda bagikan: catatan, halaman, dan jenis catatan tersuai. Anda bahkan boleh melumpuhkan perkongsian untuk satu item sebelum menerbitkannya. Untuk arahan persediaan terperinci, lihat artikel kami mengenai cara mengepos ke Facebook secara automatik dari WordPress.

8. WP Benamkan Facebook

WP Benamkan Facebook

Plugin WP Embed Facebook menjadikannya lebih mudah untuk menyematkan acara, halaman, profil, dan video Facebook di laman web WordPress anda.

Anda juga boleh menggunakannya untuk menambah butang suka atau kongsi Facebook. Plugin ini dilengkapi dengan kod pendek yang berguna yang boleh anda gunakan untuk memasukkan item yang berbeza di mana sahaja di laman web anda. Ia juga dilengkapi dengan dokumentasi yang sangat baik untuk membantu anda memanfaatkannya sepenuhnya.

9. SEO Yoast

Yoast SEO

Yoast SEO adalah plugin SEO WordPress yang lengkap di pasaran. Selain menambah tag meta SEO, ia melakukan banyak perkara lain untuk memperbaiki laman web anda termasuk ciri sosial.

Anda boleh menggunakannya untuk menyelesaikan masalah gambar kecil Facebook yang salah dan secara automatik menambahkan tag meta Facebook Open Graph ke setiap halaman di laman web anda. Anda juga boleh membiarkan mesin carian mencari profil media sosial yang berkaitan dengan laman web anda.

Itu sahaja, kami harap artikel ini dapat membantu anda menemui plugin Facebook WordPress terbaik untuk mengembangkan blog anda. Anda mungkin juga ingin melihat petua yang boleh diambil untuk mendorong lalu lintas ke laman WordPress anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me